canım deeme oyle sende yaz bıseyler bende sana yazıyım ) nasılsın ıyımısın bakıyım bebekcık nasıl ıyımı oda
yazmıştım aslında sana 2 kere
önemli degil canım keşke elimden bişey gelsede canının sıkıntısını azaltabilsem hastaneye nereye gidiyorsun erdememi yoksa ben oraya gidiyorum
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben bugun aşı olmaya gidiyorum aranızda yaptırn varmıydı
ne aşısı canım ben daha tetenoz aşımı bıle olmadım 24 unde doktora gıdınce sorcam bakıyım ne dıycek o desın oyle yaptırcam[/QUOTE]santralde canım sen ordan 11 h ye bınınce erdeme dırek gıdıyo afıyete gıtmek ıcın ya kucuksudan munubuse bıncen yada son durakta ınıp munubuse bıncen santralde kalıyo afıyet
anladım canım sagol ama ben hastanemden memnunum yinede ögrenim dedim belki bi terslik cıkarsa orayada giderim bende aşı falan olmadım daha saglık ocakları yapıyomuş herhalde kızımdada yaptırmamıştım doktora bi sorarım gerekirse yaptırırım
hala burdamısın kız benimde canım sıkıldı oturuyorum kızımla havada kötü cinsiyeti belli olmuştur senin neyin olcak benim daha belli degil 22 gitcem doktora o zaman belli olur
ay kızlar dun gece cok kotu ruya gordum ya ruyamda ruya gordum bı adam cocugu uyusun dıye onu kandırıyo sus deprem olcak dıye o sıra deprem oluyodu sankı bende dıyorum deprem olursa nereye saklanırım dıye onun etkısınden sabahda uyuyamadım zatı hala aklımda rruya ya
özur dılerım canım bıraz sıkan kafam yerınde degıl gormemısım canım bunalmdaymda yıne :) nasıl gecıyo hamılelıkk gttmı mısafrler ablanlar burdaydı sanırım dımı
ben de doktoruma sordum ama o daha sonra yaptıracağız dedi.. 20. haftadan sonra dedi.. 1. doz 2. doz falan hiç bahsetmedi bana...slm kızlar nasılsınız bakalım
Kızlar size bişey söylicem.Bebeğinizin güzel olması için bol bol Yusuf suresini okuyun.Bende bugün öğrendim.Şöyle ki; bi arkadaşım var 2 tane oğlu var.İkiside çok tatlı tabi Allahın yarattığı çirkinmi olur ama küçük olan daha bi sevimli nasıl denir kimi çocukda bi albeni olur kim görse sevmeden geçemez öyle bi çocuk yani..Neyse oturuyoduk ya dedim bu çocuk ne tatlı böyle sanki çocukda bi nur var ..arkadaşımda ben ona hamileyken hep Yusuf suresini okuyodum dedi.Malum Hz. Yusuf güzellliğiyle dillere destanmış hangi kadın görse aşık olurmuş..Tabiki öncelikle sağlıklı olmaları için dua etcez ama aklınızda bulunsun ..hiç bi zararı yok faydası olur..
yok cnm ablam yok benim.. karıştırdın herhalde. sen de bunalıma girme yaa bak bebişin de bunalım lı olacak Allah korusun. daha kötüleri düşün.. annesi hayatta olmayanlar ne yapsın? dimi
ben de doktoruma sordum ama o daha sonra yaptıracağız dedi.. 20. haftadan sonra dedi.. 1. doz 2. doz falan hiç bahsetmedi bana...
ewet canım ben biliorum bunu.. daha bir sürü şey var.. mesela doğumun kolay olması için bol bol meryem suresi, hayırlı evlat olması için hergün yasin suresi, hamilelik boyunca 1 hatim indirlirse doğan bebek kuranı çabuk öğrenirmiş... ve hayırlı bi evlat olurmuş.daha biiii sürü şey var.. hepsi de çok faydalı bilgiler...
okuyalım inşallah... bir de hep diyorum burda hamilelik boyunca bol bol medine hurması yiyin doğuma ve süte çok faydası var...
bu arada az önce rezil oldum.. konak hastanesi diye aradım bi yeri "hastanenizin doğum hizmetleri ile ilgili bilgi almak istiyorum" dedim.. kadın nee? dedi.. tekrar ettim kadın güldü.. meğerse uğur dersanesini aramışım rezalet yaaayanlış almışım numarayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?