2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hahah... çok komik oluodur eminim sizin açınızdann.. Allahtan bayan açtı tlfnu

Çok geçmiş olsun canım ufaklığa. İnşallah tez zamanda iyileşir çok zor çocukların hastalığı.... Dikkat et de sana bulaşmasın

Bugün hiç girememiştim foruma ne çok yazı var oku oku bitmedi ama hepsine yetişemediğim için yazamadım Melihacım rüyan hayra çıksın inşallah. Herkesin iyi omasına da sevindim. bu kasık ağrıları iki gün önce bende de oldu ama şimdi bişey yok tecrübeli arkadaşlarıma sordum rahim büyüyo ya normaldir dediler.

neyse kızlar.. kimse benim burda olduğumu umursamıyor herhalde.. iyi sohbetler size...

kızz aşk olsun slm verdınde almadıkmı hepımız bırbırımıze desteğız burda anlat bakem neler yapıyorsun

slm kızlar nasılsınız bakalım

ben bugun aşı olmaya gidiyorum aranızda yaptırn varmıydı

ayyyy ben korkudan halen gıdemedımmm (((

aslında eweet:) ama olsun önmeli değil... yaaa aslında bnm bi sorunum var kızlar.ben kocaeli de özel konak hastanesinde doğum yapmayı düşünüodum.. ama forumlardan birinde biri sancı odaları ortak 4 kişi aynı odada sancı çekio ne eşler ne de yakınlar gelemio dedi.. ne yapacağımı şaşırdım ben şimdi.. ben özel hastaneyi en fazla bu sebepten istiodum.. çünkü burdaki devlet hastanesi de çok okmforlu neden ben onca para vereyim ki o zaman??? offff ne yapıcam kızlar yaaa

arkadaşlar burda benim de defalarca yazıp da cevap alamadığım bir sürü kişi var.şimdiye kadar dile getirmedim madem siz yazmışsınız ben de belirtmek istedim.bazısı da okumuyor iyi.mesela bana 2 kere sitem eden oldu oysa ki ikisine de yazmıştım daha önce..herkes her dk.forum başında olamıyor.mesela ben 1 çocuk ve ev işleriyle takip edebildiğim kadar ediyorum.neyse daha fazla uzatmayayım öpüyorum

Son düzenleme:
bana çok defa oldu bu ama... soru soruorum herkes kendi aleminde.. slm veriorum yine herkes kendi aleminde... kişilere özel olarak alıntı yapıp cevap veriyorum.. yine herkes kendi aleminde.. sonra da bişey yazmayıp sadece forumu okuyup çıkanlara laf ediliyor... bunları dile getirmemiz gerektiğine inanıyorum..

anam sabahdan berı bırsuru sey yazmıssınız yanı sitemler falan :) e benımde yazıp cevap alamadıgım oluyodu ben bısey demıyodum :) gönulirem falan nerelerde ya bugun gıren olmamıs pek işlerıı vardıı sanırsam özletmeyın kendınızıı yaaa

eveeett uzun okumalardan sonra siz değerli güzel anneişlerin yorumalrına kendimce cevaplar yazabileceğim

canım benim o ağrı normal sanıyorum ,çünkü aynen tarif ettiğin gibi bir ağrı bende de oluyor özlellikle yeni kalktığım zamanlarda...
canımmmm kıyamam ben sızee geçmışş olsun kızına çabucak ıyıleşır ınş. sende dıkkat et kuşum yAAAAAAAAAAAAA
canım benimmm çok teşekkür ederim,beni üzmüyor Allahtan sadece gece zor oluyor yatakta 3 kişi yatıyoruz kız ne babasını ne de beni salmıyor...

ay yazık olmuş minik kuşaa yaaa sesı cıkmıyoo gecmıs olsun canım dıkkat edın havalarda cokkotu benımde hala burnum tıkalı tam gecmedıı cokta yorma kendını
evet canım havalara aldandık üşüttük sanırım kızı..
neyse kızlar.. kimse benim burda olduğumu umursamıyor herhalde.. iyi sohbetler size...
canım benim umursamaz olurmuyuzzz aaaa.. ben sabahtan beri girmeye fırsat bulamadım ki...

slm kızlar nasılsınız bakalım

ben bugun aşı olmaya gidiyorum aranızda yaptırn varmıydı
ohh ne güzel aşını yaptırdın kendini sağlama aldın desene...
canım benim sıkıntının alasını yazın sıcaklarında bebişleri emzirirken göreceğiz

tamamdır şeker okuyalım,onun gibi adaletli ve güzel olsunlar inşallah...
evet hurma yemeye çalışıyorum bende..
başına gelen hakkaten komik olmuş
canım sen sor bakalım istenildiği takdirde özel odada sancı çekmen sağlanıyormuymuş ,aksini derlerse gitmessin sende olur biter ha 8 kişi birlikte sancı çekmişsin ha 4 kişi aynı psikoloji...

şekerim burdayım... ancak gelebildim sabahtan ,ev süpürüp sildim yarın misafirlerim gelecekler,sonra kızımı yıkadım ,bende bakım yaptım v.s sonra çamaşır yıkadım astım.. ve sonra bir komşuya çaya gittik..ve geldim çorbamı yaptım,kızımı doyurdum derkeeeeeen...AKşam oldu .. siz neler yapıyorsunuz boncuk hanım...

bu arada balıktan fena halde iğrendim.. elimi süremedim kızlar,komşumdan rica etttimde tepsiye o dizdi iben sadece fırınlayacağım ...bööööö bakalım yiyebilecekmiyim, eskiden ben vejeteryandım,ilk bebeğime hamile kalınca zorla yemeye başladım,uzundan ucundan yiyordum...şimdide her hafta balık yemeye gayret gözteriyorum ama .. bugün feci halde tiksindiiiiiiiiiiim:25:

oh maşallah bayagı ıs yapmıssın gönülirem bende n apım evde drumaktan sıkıldım artık ya gına geldı tek basıma daralıyorum oturup aglıyorum bazen sonra uyuyorum zor gecıyo zaman yanı ben ne balık ne et bısey yıyemıyorum yemeklerıde sogansız yapıyorum ıcıne et falan koymuyorum :) ıdare edıyorum artıkk kokuyolar bana cok onlar

merhabalar arkadaşlar ben kasım ayında hamiş kalanlardanım bide size uğrayayım dedim.inş. herkesin keyfi yerindedir. benim size sorum olcak benden öndesiniz ve tecrübeli anneler vardır.benim mide bulantılarım hiç geçmedi 14 haftalık oldum ama kusmalarda devam ediyo çok sıkıntılı bi durum bu nezaman geçer yoksa doğuma kadar dewam edicekmi. doktorum zofer diye bi ilaç verdi onu alınca biraz rahatlıyorum almazsam yine fenayım. şimdiden herkese teşekkürler.

ah canım ah senın dedıklerını ben fazlasıyla yaşadım cok ıyı anlıyorum senı ben 18 haftalık oldum anca gectıı allaha sukur yınede ara sıra öguruyorum ama kusmuyorum allaha sukurler olsun gecer canım merak etme bulantı ılacın kullan azda olsa etkısı oluyo

ay aynı benim eski halim gibisin .. canım Allah yardımcın olsun ,ama bebiş için kırmızı et ve balık muhakkak tüketmelisin ilerde vicdan azabı çekersin yoksa...

ay aynı benim eski halim gibisin .. canım Allah yardımcın olsun ,ama bebiş için kırmızı et ve balık muhakkak tüketmelisin ilerde vicdan azabı çekersin yoksa...

amin canım sagol ama ne bılım işte balık cok kokuyo sımdıye kadar 3 kere anca yedım oda dısarda pışırıoruz ama yıne kokuyo ıcerı gırınce balık et ıcın bsıey dıyemıyorum kıyma bıle gormek ıstemıyorum yanı o derce dıyım canım ne olur bılmıyorum boyle allah yardımcım olsun artık

balböcegıı bugun nerelerdeydınn bı gorundun sonra koyboldunn zeynepde oyle olduu kayıplardasınızz yanııı özlettınız kendınızıı benden soylemesı

kızlarrr ben bu o cevap yazmadı bu yazmadı muhabbetınden sıkıldım demırbaşlar neden hıç ısyan etmıyor neden yazdıklarına cevap alıyo yaa arada bır gelıp aklına sor sorup cevap alamayanlar mumkunse bır kez daha sorun ne olcak yanı gormemış olamazmıyız bılgısayara yapışıkmı oturmuyoruz herhalde bız de ınsanız kaçırmış olabılırız yada cevap o ankı ruh halıyetımızle cevap vermek ıstememış olabılırız kımse kımseye laf sokmasın ıstedığını bulamayan memnun kalmayan gelmesın gırmesın okumasın bız burda hızmet vermıyoruz kı ınsanları memnun etmek ıçın uğraşalım herkezın kendı ınsanlığı dostluğu ve ben ınanıyorumkıı bız burda çok guzel arkadaşlıklar kurduk coğu sıkıntımızı paylaşıyoruz yukumuzu hafıfletıyoruz ve ben kendı adıma memnunum

aman canım ne sinirlenıyosun ya kotu amaclı yazmamıstır oda belkı ama haklısın tabıkı bazen goremıyoruz bazen baska bsıey oluyoo sınırlenme canım benım bosver herkez herkeze cevap yazmak zorunda degıl buda bı gercek yanı kımse unutmasın dımı bende memnunum canım arasıra olur oyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…