kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
sanada günaydın şeker anne ,herkeze günaydınn...
ben bugün süpürge yapacağım,akvaryum temizleyeceğim ,v.s kızım çok hasta oldu ,sesi bile kısıldı yavrumun... bu gece uzun oldu bizim için,birde ani harekler yapmamdan dolayı,sürekli kramplar girdi...
Sizler nasılsınız güzel annelerr...
neyse kızlar.. kimse benim burda olduğumu umursamıyor herhalde.. iyi sohbetler size...
slm kızlar nasılsınız bakalım
ben bugun aşı olmaya gidiyorum aranızda yaptırn varmıydı
kızz aşk olsun slm verdınde almadıkmı hepımız bırbırımıze desteğız burda anlat bakem neler yapıyorsun
ayyyy ben korkudan halen gıdemedımmm(((
canım ya maşallah bebeğine Allah nazardan sakınsın
canım benim o ağrı normal sanıyorum ,çünkü aynen tarif ettiğin gibi bir ağrı bende de oluyor özlellikle yeni kalktığım zamanlarda...gunaydınn gusel annecıklerr bende bı agrı var ya bıkını bolgemın ustu cok agrıyo ayaga kalkınca bıle agrı gelıyo sankı neden acaba bugun evdeyım yıne sıkıcı gecer gorumcem kaynanaya gıttı gelmez ınsallah :)
canım benimmm çok teşekkür ederim,beni üzmüyor Allahtan sadece gece zor oluyorcanımmmm kıyamam ben sızee geçmışş olsun kızına çabucak ıyıleşır ınş. sende dıkkat et kuşum yAAAAAAAAAAAAA
evet canım havalara aldandık üşüttük sanırım kızı..ay yazık olmuş minik kuşaa yaaa sesı cıkmıyoo gecmıs olsun canım dıkkat edın havalarda cokkotu benımde hala burnum tıkalı tam gecmedıı cokta yorma kendını
canım benim umursamaz olurmuyuzzz aaaa.. ben sabahtan beri girmeye fırsat bulamadım ki...neyse kızlar.. kimse benim burda olduğumu umursamıyor herhalde.. iyi sohbetler size...
ohh ne güzel aşını yaptırdın kendini sağlama aldın desene...slm kızlar nasılsınız bakalım
ben bugun aşı olmaya gidiyorum aranızda yaptırn varmıydı
canım benim sıkıntının alasını yazın sıcaklarında bebişleri emzirirken göreceğizcan sıkıntısı canım napyım benımde kız olcak ınsallah belı oldu cınsıyetı allahın ıznıyle bı dogursak sıkıntı falan kalmıycak ınsallah dıye dusunuyorum benım ılk oldugu ıcın
tamamdır şeker okuyalım,onun gibi adaletli ve güzel olsunlar inşallah...Kızlar size bişey söylicem.Bebeğinizin güzel olması için bol bol Yusuf suresini okuyun.Bende bugün öğrendim.Şöyle ki; bi arkadaşım var 2 tane oğlu var.İkiside çok tatlı tabi Allahın yarattığı çirkinmi olur ama küçük olan daha bi sevimli nasıl denir kimi çocukda bi albeni olur kim görse sevmeden geçemez öyle bi çocuk yani..Neyse oturuyoduk ya dedim bu çocuk ne tatlı böyle sanki çocukda bi nur var ..arkadaşımda ben ona hamileyken hep Yusuf suresini okuyodum dedi.Malum Hz. Yusuf güzellliğiyle dillere destanmış hangi kadın görse aşık olurmuş..Tabiki öncelikle sağlıklı olmaları için dua etcez ama aklınızda bulunsun ..hiç bi zararı yok faydası olur..
evet hurma yemeye çalışıyorum bende..okuyalım inşallah... bir de hep diyorum burda hamilelik boyunca bol bol medine hurması yiyin doğuma ve süte çok faydası var...
bu arada az önce rezil oldum.. konak hastanesi diye aradım bi yeri "hastanenizin doğum hizmetleri ile ilgili bilgi almak istiyorum" dedim.. kadın nee? dedi.. tekrar ettim kadın güldü.. meğerse uğur dersanesini aramışım rezalet yaaayanlış almışım numarayı..
canım sen sor bakalım istenildiği takdirde özel odada sancı çekmen sağlanıyormuymuş ,aksini derlerse gitmessin sende olur biter ha 8 kişi birlikte sancı çekmişsin ha 4 kişi aynı psikoloji...aslında eweet:) ama olsun önmeli değil... yaaa aslında bnm bi sorunum var kızlar.ben kocaeli de özel konak hastanesinde doğum yapmayı düşünüodum.. ama forumlardan birinde biri sancı odaları ortak 4 kişi aynı odada sancı çekio ne eşler ne de yakınlar gelemio dedi.. ne yapacağımı şaşırdım ben şimdi.. ben özel hastaneyi en fazla bu sebepten istiodum.. çünkü burdaki devlet hastanesi de çok okmforlu neden ben onca para vereyim ki o zaman??? offff ne yapıcam kızlar yaaa
anam sabahdan berı bırsuru sey yazmıssınız yanı sitemler falan :) e benımde yazıp cevap alamadıgım oluyodu ben bısey demıyodum :) gönulirem falan nerelerde ya bugun gıren olmamıs pek işlerıı vardıı sanırsam özletmeyın kendınızıı yaaa
merhabalar arkadaşlar ben kasım ayında hamiş kalanlardanım bide size uğrayayım dedim.inş. herkesin keyfi yerindedir. benim size sorum olcak benden öndesiniz ve tecrübeli anneler vardır.benim mide bulantılarım hiç geçmedi 14 haftalık oldum ama kusmalarda devam ediyo çok sıkıntılı bi durum bu nezaman geçer yoksa doğuma kadar dewam edicekmi. doktorum zofer diye bi ilaç verdi onu alınca biraz rahatlıyorum almazsam yine fenayım.şimdiden herkese teşekkürler.
oh maşallah bayagı ıs yapmıssın gönülirem bende n apım evde drumaktan sıkıldım artık ya gına geldı tek basıma daralıyorum oturup aglıyorum bazen sonra uyuyorum zor gecıyo zaman yanı ben ne balık ne et bısey yıyemıyorum yemeklerıde sogansız yapıyorum ıcıne et falan koymuyorum :) ıdare edıyorum artıkk kokuyolar bana cok onlar
ay aynı benim eski halim gibisin .. canım Allah yardımcın olsun ,ama bebiş için kırmızı et ve balık muhakkak tüketmelisin ilerde vicdan azabı çekersin yoksa...
kızlarrr ben bu o cevap yazmadı bu yazmadı muhabbetınden sıkıldım demırbaşlar neden hıç ısyan etmıyor neden yazdıklarına cevap alıyo yaa arada bır gelıp aklına sor sorup cevap alamayanlar mumkunse bır kez daha sorun ne olcak yanı gormemış olamazmıyız bılgısayara yapışıkmı oturmuyoruz herhalde bız de ınsanız kaçırmış olabılırız yada cevap o ankı ruh halıyetımızle cevap vermek ıstememış olabılırız kımse kımseye laf sokmasın ıstedığını bulamayan memnun kalmayan gelmesın gırmesın okumasın bız burda hızmet vermıyoruz kı ınsanları memnun etmek ıçın uğraşalım herkezın kendı ınsanlığı dostluğu ve ben ınanıyorumkıı bız burda çok guzel arkadaşlıklar kurduk coğu sıkıntımızı paylaşıyoruz yukumuzu hafıfletıyoruz ve ben kendı adıma memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?