kızlarrr ben bu o cevap yazmadı bu yazmadı muhabbetınden sıkıldım demırbaşlar neden hıç ısyan etmıyor neden yazdıklarına cevap alıyo yaa arada bır gelıp aklına sor sorup cevap alamayanlar mumkunse bır kez daha sorun ne olcak yanı gormemış olamazmıyız bılgısayara yapışıkmı oturmuyoruz herhalde bız de ınsanız kaçırmış olabılırız yada cevap o ankı ruh halıyetımızle cevap vermek ıstememış olabılırız kımse kımseye laf sokmasın ıstedığını bulamayan memnun kalmayan gelmesın gırmesın okumasın bız burda hızmet vermıyoruz kı ınsanları memnun etmek ıçın uğraşalım herkezın kendı ınsanlığı dostluğu ve ben ınanıyorumkıı bız burda çok guzel arkadaşlıklar kurduk coğu sıkıntımızı paylaşıyoruz yukumuzu hafıfletıyoruz ve ben kendı adıma memnunum
kızlarrr ben bu o cevap yazmadı bu yazmadı muhabbetınden sıkıldım demırbaşlar neden hıç ısyan etmıyor neden yazdıklarına cevap alıyo yaa arada bır gelıp aklına sor sorup cevap alamayanlar mumkunse bır kez daha sorun ne olcak yanı gormemış olamazmıyız bılgısayara yapışıkmı oturmuyoruz herhalde bız de ınsanız kaçırmış olabılırız yada cevap o ankı ruh halıyetımızle cevap vermek ıstememış olabılırız kımse kımseye laf sokmasın ıstedığını bulamayan memnun kalmayan gelmesın gırmesın okumasın bız burda hızmet vermıyoruz kı ınsanları memnun etmek ıçın uğraşalım herkezın kendı ınsanlığı dostluğu ve ben ınanıyorumkıı bız burda çok guzel arkadaşlıklar kurduk coğu sıkıntımızı paylaşıyoruz yukumuzu hafıfletıyoruz ve ben kendı adıma memnunum
yok yok hiç acımıyor gayet kolay oldu
canım benim sıkıntının alasını yazın sıcaklarında bebişleri emzirirken göreceğiz
şekerim burdayım...ancak gelebildim sabahtan ,ev süpürüp sildim yarın misafirlerim gelecekler ,sonra kızımı yıkadım ,bende bakım yaptım v.s sonra çamaşır yıkadım astım.. ve sonra bir komşuya çaya gittik..ve geldim çorbamı yaptım,kızımı doyurdum derkeeeeeen...AKşam oldu .. siz neler yapıyorsunuz boncuk hanım...
bu arada balıktan fena halde iğrendim.. elimi süremedim kızlar,komşumdan rica etttimde tepsiye o dizdi iben sadece fırınlayacağım ...böööööbakalım yiyebilecekmiyim, eskiden ben vejeteryandım,ilk bebeğime hamile kalınca zorla yemeye başladım,uzundan ucundan yiyordum...şimdide her hafta balık yemeye gayret gözteriyorum ama .. bugün feci halde tiksindiiiiiiiiiiim: 25:
merhabalar arkadaşlar ben kasım ayında hamiş kalanlardanım bide size uğrayayım dedim.inş. herkesin keyfi yerindedir. benim size sorum olcak benden öndesiniz ve tecrübeli anneler vardır.benim mide bulantılarım hiç geçmedi 14 haftalık oldum ama kusmalarda devam ediyo çok sıkıntılı bi durum bu nezaman geçer yoksa doğuma kadar dewam edicekmi. doktorum zofer diye bi ilaç verdi onu alınca biraz rahatlıyorum almazsam yine fenayım.şimdiden herkese teşekkürler.
bana çok defa oldu bu ama... soru soruorum herkes kendi aleminde.. slm veriorum yine herkes kendi aleminde... kişilere özel olarak alıntı yapıp cevap veriyorum.. yine herkes kendi aleminde.. sonra da bişey yazmayıp sadece forumu okuyup çıkanlara laf ediliyor... bunları dile getirmemiz gerektiğine inanıyorum..
Güzel anneler ben şimdilik çıkıyorum, yarın doktor kontrolüm var dua edin olur mu herşey yolunda gitsin ve artık cinsiyetini de öğrenebilelim.... inanılmaz derecede heyecanlıyım çünkü. Duş alıp biraz bakım yapıcam eğer erken uyumazsam yine gelirim gerçi, dayanamıyorum yatmadan önce foruma bakmazsamHepinizi çok öpüyorum....
slm balböcegi doktorum biraz sessiz ama sorduklarıma cevap veriyor cok iyi ben memnunum çok konuşmasın işini iyi yapsında boşver sen nereye gidiyosun doktora
aynen canım bende 2 liyi yaptırdım ama 3 lüyü aynı nedenden dolayı yaptırmadım,içimde rahat..ben 3 test yaptırmadım hiç kızımdada şimdide 2li test istedi gecen ay gittigimde benden onuda yaptırmadım ters şeyler çıkıyomuş bebegin bişeyi olmadıgı halde sakat falan diyolarmış bende hiç yaptırmadım öle bişey çıksada bu saatten sonra aldırcak halım yok zaten bebegi o yuzden hiç yaptırmıyım daha iyi dedim
merhaba arkadaşlar henüz yeni kalktım.. herkeze günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum...
bu gece çok zor geçti bizim için kızım çok atşelendi 40 derece dış 41 iç ateş ,çocuğu hastanye götürmedik evde ılık banyoyla başına ıslak bezler koyarak eşimde ilaççı olduğu için ilaç ta vererk ateşini düşürdük... zor yorucu bir geceydi... ve sabah 8 de yine ateşlendi... yine düşürdük şimdi hala uyuyorlar ...
bugün birde çoook kalabalık misafirlerim gelecek ne yapacağımı şaşırdım ,çok yorgunum şimdiden bana dua edin kızlar,millet durdu durdu evime hiç gelmemeiş insanlar hamileliğimi beklemiş gibi şimdi ordular halinde gelmeye başladılar... sinir oluyorum ama yapacak bişey yok gelmek isteyene hayır diyemessin... neyseki eşimin dayısı ve kızları hep birlikte 15 kişi gelecekler ,kayınvalidemden rica ettim o gelicek yemekleri o yapacak...Bana dua edin.....
merhaba arkadaşlar henüz yeni kalktım.. herkeze günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum...
bu gece çok zor geçti bizim için kızım çok atşelendi 40 derece dış 41 iç ateş ,çocuğu hastanye götürmedik evde ılık banyoyla başına ıslak bezler koyarak eşimde ilaççı olduğu için ilaç ta vererk ateşini düşürdük... zor yorucu bir geceydi... ve sabah 8 de yine ateşlendi... yine düşürdük şimdi hala uyuyorlar ...
bugün birde çoook kalabalık misafirlerim gelecek ne yapacağımı şaşırdım ,çok yorgunum şimdiden bana dua edin kızlar,millet durdu durdu evime hiç gelmemeiş insanlar hamileliğimi beklemiş gibi şimdi ordular halinde gelmeye başladılar... sinir oluyorum ama yapacak bişey yok gelmek isteyene hayır diyemessin... neyseki eşimin dayısı ve kızları hep birlikte 15 kişi gelecekler ,kayınvalidemden rica ettim o gelicek yemekleri o yapacak...Bana dua edin.....
Kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti kız.... Gayet sağlıklıymış ve herşey yolundaymış çok şükür. Doktor dörtlü test yaptırmanı öneriyorum dedi ben de öneriyrsanız yaptıralım o halde dedim ve kan verdim sonuçlar haftaya çıkacakmış.
maşallah canım benim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.prensesimiz geliyor demek kizaten biliyorduk sürpriz olmadı.eşin ne sevinmiştir çok sevindim canım allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah.ben de foruma bakamadım şimdi girdim yazını gördüm zamanlama süper olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?