2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aman canım dur sakin yavaş :) ama dediklerine de hak veriyorum aslında kimisi arda bir gelip bir soru sorup hemen cevap bekiyor ve kimsenin yadıklarına kendisi cevap yazmıyor, yapılan sühbetlere dahil olmuyor. Bu şekilde olanlara benim de pek çimden gelmiyor cavap yazmak. sohbete sürekli dahil olanlara ise hemen atılıp yazıyorum mesela senin şu yazın gibi

aman canım dur sakin yavaş :) ama dediklerine de hak veriyorum aslında kimisi arda bir gelip bir soru sorup hemen cevap bekiyor ve kimsenin yadıklarına kendisi cevap yazmıyor, yapılan sohbetlere dahil olmuyor. Bu şekilde olanlara benim de pek çimden gelmiyor cavap yazmak. sohbete sürekli dahil olanlara ise hemen atılıp yazıyorum mesela senin şu yazın gibi

ah şu emzirme konusu benim de aklıma geliyo ara sıra ablam acıdan ağlardı ilk başlarda ona rağmen yine emsin diye uğraşırdı.

oh maşallah canım epey iş yapılmış bugün

Balıktan ben de ömrüm boyunca tiksindim hiç yiyemem ama et çok şükür yiyebiliyorum hamileliğin ne başında etten de tiksinmiştim ama o geçti şimdi. Balık ben de mecburen pişiriyorum eşim çok seviyo bir de en çok tekir seviyo pişirmesi çok zor benim için tavada yağda sıçrıyo falan yağlar kokuyooooooo

sen de hoşgeldin canım aramıza. çok geçmiş olsun ama bak denizkızı cevap vermiş benim bildiğim de öyle. inşallah en kısa sürede geçer de rahata erersin sen dee...

elimizden geldğince herkese cevap vermeye herkesle konuşmaya çalışıyoruz aslında ama her zaman forumda olamayız ne yazık ki. özel alıntı yapıldığı zman ben pek o iletiye yazmıyorum mesela cevabını kimden istiyorsa ona sormuştur diyerek. Genel yazılarda ise eğer konu hakkında bilgim varsa asla atlamıyourm. sen de foruma daha fazla dahil olmaya çalış bak muhakkak daha mutlu olacaksın.

Güzel anneler ben şimdilik çıkıyorum, yarın doktor kontrolüm var dua edin olur mu herşey yolunda gitsin ve artık cinsiyetini de öğrenebilelim.... inanılmaz derecede heyecanlıyım çünkü. Duş alıp biraz bakım yapıcam eğer erken uyumazsam yine gelirim gerçi, dayanamıyorum yatmadan önce foruma bakmazsam Hepinizi çok öpüyorum....

hyırlı hberlrını beklıyorz cnm kızn olck kesın senın :) hayırlısyla ınsalh cnm hadı ıı geceler optum cnm

slm balböcegi doktorum biraz sessiz ama sorduklarıma cevap veriyor cok iyi ben memnunum çok konuşmasın işini iyi yapsında boşver sen nereye gidiyosun doktora

slm balböcegi doktorum biraz sessiz ama sorduklarıma cevap veriyor cok iyi ben memnunum çok konuşmasın işini iyi yapsında boşver sen nereye gidiyosun doktora

ben sana özelden de yazdığım gıbı erdemde funda ayşeyı denedım bıraz soğukdu yasemın çakara devam ettım bu gune kadar ama gunu gununu tutmuyo yaşı genç bırde ne bılem bırde ben 2 lı testı yaptırmadım dıye çok kınadı benı o yuzden soğudum ondan ama doğumu fıyatı uygun ve yapanlar memnun dıye erdemde yapmak ıstıyorum herkez ayşe katrancı dıyor ama benım aklım ermedı bu kadar genç bır doktor nasıl çok ıyı oluyo ben yaşlı doktor daha çok gun geçırmıştır duşuncesındeyım yaa belkı gerı kafalılık ama ne bılem ışteee emelı de duydum dedığın gıbı ışını ıyı yapıyormuş ama çok konuşmuyormuş ayşede ışını ıyı yapıyormuş ama çok konuşuyormuş :) ne bılem bakalım pekı 3 lu test ıçın ne dıyorsun orda hıç yaptırdınmı ??

ben 3 test yaptırmadım hiç kızımdada şimdide 2li test istedi gecen ay gittigimde benden onuda yaptırmadım ters şeyler çıkıyomuş bebegin bişeyi olmadıgı halde sakat falan diyolarmış bende hiç yaptırmadım öle bişey çıksada bu saatten sonra aldırcak halım yok zaten bebegi o yuzden hiç yaptırmıyım daha iyi dedim

aynen canım bende 2 liyi yaptırdım ama 3 lüyü aynı nedenden dolayı yaptırmadım,içimde rahat..

merhaba arkadaşlar henüz yeni kalktım.. herkeze günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum...
bu gece çok zor geçti bizim için kızım çok atşelendi 40 derece dış 41 iç ateş ,çocuğu hastanye götürmedik evde ılık banyoyla başına ıslak bezler koyarak eşimde ilaççı olduğu için ilaç ta vererk ateşini düşürdük... zor yorucu bir geceydi... ve sabah 8 de yine ateşlendi... yine düşürdük şimdi hala uyuyorlar ...

bugün birde çoook kalabalık misafirlerim gelecek ne yapacağımı şaşırdım ,çok yorgunum şimdiden bana dua edin kızlar,millet durdu durdu evime hiç gelmemeiş insanlar hamileliğimi beklemiş gibi şimdi ordular halinde gelmeye başladılar... sinir oluyorum ama yapacak bişey yok gelmek isteyene hayır diyemessin... neyseki eşimin dayısı ve kızları hep birlikte 15 kişi gelecekler ,kayınvalidemden rica ettim o gelicek yemekleri o yapacak...Bana dua edin.....

gecmıs olsunc anım ya valla cok uzuldum zor allah yardım etsın ateş cok tehlıkelı allah korusun havale falan olmasın

canım benim boncuk gözlüm... bu ateş konusun da artık tecrübelendik ,hastaneye gitmeden idare ediyoruz.. Çünkü hastanede neler yapılacabilecek ve çocuğun psikolojisini nasıl etkileyecek onuda biliyoruz.. En son çare hastane bi<im için.. çok şükür iyi uyandı kahvaltısınıda etti babasıyla dışarı gönderdim hava alsın biraz diye... bitanemsin canım arkadaşım..

Kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti kız.... Gayet sağlıklıymış ve herşey yolundaymış çok şükür. Doktor dörtlü test yaptırmanı öneriyorum dedi ben de öneriyrsanız yaptıralım o halde dedim ve kan verdim sonuçlar haftaya çıkacakmış.

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz. maşallah ama epey tecrübelisiniz ve hangi durumda ne yapacağınızı biliyorsunuz. Biz olsak kesin panik halinde hastaneye koşardık. Allah acil şifalar versin inşallah... irem in durumuna da senin durumuna da üzüldüm uykusuz yorucu bir gecenin ardından zaten enerjin kalmadı keşke yatıp dinlenme şansın olsaydı Allah kolaylık versin inşallah. Kayınvalidenin yardımcı olması sana çok iyi gelecektir yine de...

maşallah canım benim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.prensesimiz geliyor demek ki zaten biliyorduk sürpriz olmadı.eşin ne sevinmiştir çok sevindim canım allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah.ben de foruma bakamadım şimdi girdim yazını gördüm zamanlama süper olmuş.

Canım ya ben de seni telefonla aramayı düşünüyordum forumda yoktun diye :) ama bak kalp kalbe karşıymış... çok sağol bitanem hayırlısı olsun inşallah evet o çok sevindi arabada gelirken şarkı söylüyo kızımız olacak pembe emzik alcaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…