2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ben de seni arayacaktım biliyor musun öyle meraktaydım ki sabahtan beri.kayınvaldemi eve bıraktık ordan da biraz gezdik dışarda aklım hep sendeydi ne yaptı acaba diye.inan içimden hiç erkek geçmiyordu.Allah eşinin gönlüne göre verdi. hem zaten Keremle Egeye de bir prenses yakışırdı seni çok seviyor ve öpüyorum

canım çok geçmiş olsun İreme.malesef hep hastalık zamanı.ben de sürekli acaba hastalanır mı diye korkuyorum.Bir de misafir zamanı kötü olmuş.o iyileşir hemencik de arkadaşım sen kendine dikkat et.zaten hamileyiz hemen yoruluyorz bir de o kadar misafirle uğraşmak hiç kolay değil.Allah bir kolaylığını verir elbet.hemen atlatıverirsin misafirleri şöyle ayağını uzatır dinlenirsin 1-2 gün kendine gelirsin.irem de bir an önce iyileşir inşallah

Canımsın yaa çok sağol... Keremle konuştuk telefonda teyze ben senin bebeğini çok sevicem hiç vurmuycam ona diyo :) ben de çok seviyorum seni kocaman öpüyorum

benim dobra arkadaşım sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.burası bir paylaşım yeri sitem etme yeri değil.hiçbirimiz çocuk değiliz.

kardelencım ne guzel allah hayırlısıyla dogurmak nasıp eder ınsallah bılıyodum kız olcak dıye dedım ben sana dun :) bı tane daha cadımız olcak he cogalıyoruz gıt gıde ne guzel erkek annelerı cok sanslı sec begen al yapcakalr hee :) benıde arayabılırsınızz canlarım ısteyene numaram 0506 961 01 87 :) mesajda cekebılırsınız sve seve cevap yazarım

sız tecrubelısınız bıze bırazz yadım edın aleşlenırse ne yapmak lazım falan dıye :) sonra elaş olmasın bızdede ben panık yaparım allah korusun :)

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin

geçmiş olsun bizde uğraşıyoruz ya hastalıkla orta kulak iltihabı olmuştu geçenlerde benim oğlan neysee umarım iyileşir hemen misafirde üstüne kötü bir zamanlama olmuş ne yaprsın kolay gelsin canım :))

Son düzenleme:

çok sağol canım benim evet söylemiştin dün gece kız olacak diye :) evet kızlar da erkekler de gün geçtikçe artıyor. ah be canım keşke numaranı istediğin kişilere özelden yazsaydın foruma herkes girebiliyo sonuçta inşallah sıkıntı yaşamazsın.

senin oğlana da çok geçmiş olsun canım. kıyamam ben yaa minicik yaşta ne dertler çekiyolar.

olsun canım ısteyen eklesın farketmez sonucta herkze cevap yazmayız bızde :)

ohh maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin...

sız tecrubelısınız bıze bırazz yadım edın aleşlenırse ne yapmak lazım falan dıye :) sonra elaş olmasın bızdede ben panık yaparım allah korusun :)

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler...Hayırlısıyla atlattık 20 kişilik misafirleri... Saolsun görümcem ve kayınvalidem yaptı yemekleri ben söyledim onlar yaptılar.. beni yormamak için ellerinden geleni yaptılar..Ama ben zaten geceden yorgundum ,üstüne dinlenememek dahad yordu beni kızım hatta şuan kucağımda uyuya kaldı... Oda akşam üstü bir daha ateşlendi yine aynı taktik, eklem yerlerine ıslak bez ile tanpon yaptım,bol su içirdim birde ağrı kesici ateş düşürücü ilaç verdim..ateşi 39 da iken 37 ye düşürdüm... ama sanırım bu gecede ateşlenecek...
şimdi çocuğunuz ateşlense ve düşürememiş olup hastaney gitseni size yaptıracakları tedavi, çocuğu soğuğa yakın ılık suyla banyo yaptırtmak,ve sonrasında çırılçıplak titreterek çocuğun ateşinin düşmesini bekletmek olacak vede alttan paranox fitil verecekler bu kadar.. olan çocuğa olacak hastane psikolojisi zaten onları korkutuyor.. birde üstüne bu işkence... çok gerekesiz ...
Ayrıca çocuklarınıza yaptığınız ıslak bez suyunda kes,nlikle sirke ve alkol kullanmyınız(ayrıca su hafif ılık olmalı) alkolve sirke ,vücuttaki ısıyla birleşitğinde buharlaaştığı için ,vücut dış ısısını aniden düşürür fakat ,iç ateşi yükseltir ki bu dahada risklidir havaleye neden olur.. aman.. dış ateş 39sa iç ateş her zaman 40 tır bunu unutmayın...

oooyyhh! hatunlar bayıldım bayılacam... bugün evim tıklım tıklımdı..misafirler vardı.. bide dün gece 3 buçukta yattım. uykusuzluktan ölmüşüm.şimdi uyandım.

Son düzenleme:

canım geçer inşallah kimi insanda biraz uzun sürebiliyor... bünyeden bünyeye,hamilelikten hamileliğe değişkenlik gösterebiliyor.. inşallah en yakın zamanda geçer seninki de..

geçmiş olsun canım.. banada bugün bi yığın misafir geldi.. hep onlar koşturdular, beni genelde oturttular ama yine de ev sahibi olunca insan çok yoruluo... misafir evin bereketidir. Allah eksik etmesin

hayırlı olsun canım..

kimse kimseye cevap yazmak zorunda değil tabiki ama cevap yazmak zorunda olmadığı gibi "girip okuyup çıkıosunuz, bişeyler yazın, okuyup çıkmayın, forum ilerlemiyor" diye emredemez de... kimse buranın tek sahibi değil. bu ortak bi forum...kimse kimseye istemeyen gelmesin diye posta koyamaz.. istemeyen zaten gelmez..kimse çocuk değil

Merhaba, uzun zamandan beri ilk defa yazabiliyorum.
Çok zor 2 ay geçirdim midemle ilgili, son 1 ayım hastanelerde geçti hep (gastrit-ülser tedavisi), ama
şimdi şükür 16. haftadan sonra rahatladım biraz.
Allah nasip ederse benimde oğlum olacak.
Herkes prenseslerini de prenslerini de sağlıcakla kucağına alsın inş.

Çok teşekkür ederim canım... Allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah

Verdiğin bu çok faydalı bilgiler için çok sağol. inan çok işimize yarayacak. Misafirlerini de göndermişsin bi güzel dinlenirsin inşallah.

Sağol canım, hepimizin bebişleri hayrlı olsun inşallah.

Güzel anneler bu sıralar hepimiz aşırı alıngan ve kötü bir ruh haline sahibiz sanırım o yüzden biraz stres yaşandı forumda da. ama sanırım herkes birbirinin ne demek sitediğini anladı ve bence bu konuyu uzatmamak en güzeli....

Bebişlerimizin güzel haberlerini ve pek çok faydalı bilgileri, mutlulukları, güellikleri ve heyecanlarımızı paylaşmak dileğiyleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…