- 30 Ekim 2010
- 517
- 0
- 296
Canım ya ben de seni telefonla aramayı düşünüyordum forumda yoktun diye :) ama bak kalp kalbe karşıymış... çok sağol bitanem hayırlısı olsun inşallah evet o çok sevindi arabada gelirken şarkı söylüyo kızımız olacak pembe emzik alcaz diye
merhaba arkadaşlar henüz yeni kalktım.. herkeze günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum...
bu gece çok zor geçti bizim için kızım çok atşelendi 40 derece dış 41 iç ateş ,çocuğu hastanye götürmedik evde ılık banyoyla başına ıslak bezler koyarak eşimde ilaççı olduğu için ilaç ta vererk ateşini düşürdük... zor yorucu bir geceydi... ve sabah 8 de yine ateşlendi... yine düşürdük şimdi hala uyuyorlar ...
bugün birde çoook kalabalık misafirlerim gelecek ne yapacağımı şaşırdım ,çok yorgunum şimdiden bana dua edin kızlar,millet durdu durdu evime hiç gelmemeiş insanlar hamileliğimi beklemiş gibi şimdi ordular halinde gelmeye başladılar... sinir oluyorum ama yapacak bişey yok gelmek isteyene hayır diyemessin... neyseki eşimin dayısı ve kızları hep birlikte 15 kişi gelecekler ,kayınvalidemden rica ettim o gelicek yemekleri o yapacak...Bana dua edin.....
ben de seni arayacaktım biliyor musun öyle meraktaydım ki sabahtan beri.kayınvaldemi eve bıraktık ordan da biraz gezdik dışarda aklım hep sendeydi ne yaptı acaba diye.inan içimden hiç erkek geçmiyordu.Allah eşinin gönlüne göre verdi.hem zaten Keremle Egeye de bir prenses yakışırdı seni çok seviyor ve öpüyorum
kızlarrr ben bu o cevap yazmadı bu yazmadı muhabbetınden sıkıldım demırbaşlar neden hıç ısyan etmıyor neden yazdıklarına cevap alıyo yaa arada bır gelıp aklına sor sorup cevap alamayanlar mumkunse bır kez daha sorun ne olcak yanı gormemış olamazmıyız bılgısayara yapışıkmı oturmuyoruz herhalde bız de ınsanız kaçırmış olabılırız yada cevap o ankı ruh halıyetımızle cevap vermek ıstememış olabılırız kımse kımseye laf sokmasın ıstedığını bulamayan memnun kalmayan gelmesın gırmesın okumasın bız burda hızmet vermıyoruz kı ınsanları memnun etmek ıçın uğraşalım herkezın kendı ınsanlığı dostluğu ve ben ınanıyorumkıı bız burda çok guzel arkadaşlıklar kurduk coğu sıkıntımızı paylaşıyoruz yukumuzu hafıfletıyoruz ve ben kendı adıma memnunum
Canımsın yaa çok sağol... Keremle konuştuk telefonda teyze ben senin bebeğini çok sevicem hiç vurmuycam ona diyo :) ben de çok seviyorum seni kocaman öpüyorum
canım benim boncuk gözlüm...bu ateş konusun da artık tecrübelendik ,hastaneye gitmeden idare ediyoruz.. Çünkü hastanede neler yapılacabilecek ve çocuğun psikolojisini nasıl etkileyecek onuda biliyoruz.. En son çare hastane bi<im için.. çok şükür iyi uyandı kahvaltısınıda etti babasıyla dışarı gönderdim hava alsın biraz diye... bitanemsin canım arkadaşım..
Kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti kız.... Gayet sağlıklıymış ve herşey yolundaymış çok şükür. Doktor dörtlü test yaptırmanı öneriyorum dedi ben de öneriyrsanız yaptıralım o halde dedim ve kan verdim sonuçlar haftaya çıkacakmış.
merhaba arkadaşlar henüz yeni kalktım.. herkeze günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum...
bu gece çok zor geçti bizim için kızım çok atşelendi 40 derece dış 41 iç ateş ,çocuğu hastanye götürmedik evde ılık banyoyla başına ıslak bezler koyarak eşimde ilaççı olduğu için ilaç ta vererk ateşini düşürdük... zor yorucu bir geceydi... ve sabah 8 de yine ateşlendi... yine düşürdük şimdi hala uyuyorlar ...
bugün birde çoook kalabalık misafirlerim gelecek ne yapacağımı şaşırdım ,çok yorgunum şimdiden bana dua edin kızlar,millet durdu durdu evime hiç gelmemeiş insanlar hamileliğimi beklemiş gibi şimdi ordular halinde gelmeye başladılar... sinir oluyorum ama yapacak bişey yok gelmek isteyene hayır diyemessin... neyseki eşimin dayısı ve kızları hep birlikte 15 kişi gelecekler ,kayınvalidemden rica ettim o gelicek yemekleri o yapacak...Bana dua edin.....
kardelencım ne guzel allah hayırlısıyla dogurmak nasıp eder ınsallah bılıyodum kız olcak dıye dedım ben sana dun :) bı tane daha cadımız olcak he cogalıyoruz gıt gıde ne guzel erkek annelerı cok sanslı sec begen al yapcakalr hee :) benıde arayabılırsınızz canlarım ısteyene numaram 0506 961 01 87 :) mesajda cekebılırsınız sve seve cevap yazarım
hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin
geçmiş olsun bizde uğraşıyoruz ya hastalıkla orta kulak iltihabı olmuştu geçenlerde benim oğlan neysee umarım iyileşir hemen misafirde üstüne kötü bir zamanlama olmuş ne yaprsın kolay gelsin canım :))
çok sağol canım benim evet söylemiştin dün gece kız olacak diye :) evet kızlar da erkekler de gün geçtikçe artıyor. ah be canım keşke numaranı istediğin kişilere özelden yazsaydın foruma herkes girebiliyo sonuçta inşallah sıkıntı yaşamazsın.
ohh maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin...Kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti kız.... Gayet sağlıklıymış ve herşey yolundaymış çok şükür. Doktor dörtlü test yaptırmanı öneriyorum dedi ben de öneriyrsanız yaptıralım o halde dedim ve kan verdim sonuçlar haftaya çıkacakmış.
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz. maşallah ama epey tecrübelisiniz ve hangi durumda ne yapacağınızı biliyorsunuz. Biz olsak kesin panik halinde hastaneye koşardık. Allah acil şifalar versin inşallah... irem in durumuna da senin durumuna da üzüldüm uykusuz yorucu bir gecenin ardından zaten enerjin kalmadı keşke yatıp dinlenme şansın olsaydı Allah kolaylık versin inşallah. Kayınvalidenin yardımcı olması sana çok iyi gelecektir yine de...
canım çok geçmiş olsun İreme.malesef hep hastalık zamanı.ben de sürekli acaba hastalanır mı diye korkuyorum.Bir de misafir zamanı kötü olmuş.o iyileşir hemencik de arkadaşım sen kendine dikkat et.zaten hamileyiz hemen yoruluyorz bir de o kadar misafirle uğraşmak hiç kolay değil.Allah bir kolaylığını verir elbet.hemen atlatıverirsin misafirleri şöyle ayağını uzatır dinlenirsin 1-2 gün kendine gelirsin.irem de bir an önce iyileşir inşallah
sız tecrubelısınız bıze bırazz yadım edın aleşlenırse ne yapmak lazım falan dıye :) sonra elaş olmasın bızdede ben panık yaparım allah korusun :)
geçmiş olsun bizde uğraşıyoruz ya hastalıkla orta kulak iltihabı olmuştu geçenlerde benim oğlan neysee umarım iyileşir hemen misafirde üstüne kötü bir zamanlama olmuş ne yaprsın kolay gelsin canım :))
merhabalar arkadaşlar ben kasım ayında hamiş kalanlardanım bide size uğrayayım dedim.inş. herkesin keyfi yerindedir. benim size sorum olcak benden öndesiniz ve tecrübeli anneler vardır.benim mide bulantılarım hiç geçmedi 14 haftalık oldum ama kusmalarda devam ediyo çok sıkıntılı bi durum bu nezaman geçer yoksa doğuma kadar dewam edicekmi. doktorum zofer diye bi ilaç verdi onu alınca biraz rahatlıyorum almazsam yine fenayım.şimdiden herkese teşekkürler.
geçmiş olsun canım.. banada bugün bi yığın misafir geldi.. hep onlar koşturdular, beni genelde oturttular ama yine de ev sahibi olunca insan çok yoruluo... misafir evin bereketidir. Allah eksik etmesinmerhaba arkadaşlar henüz yeni kalktım.. herkeze günaydın ve iyi hafta sonları diliyorum...
Kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin cinsiyeti de kesinleşti kız.... Gayet sağlıklıymış ve herşey yolundaymış çok şükür. Doktor dörtlü test yaptırmanı öneriyorum dedi ben de öneriyrsanız yaptıralım o halde dedim ve kan verdim sonuçlar haftaya çıkacakmış.
kızlarrr ben bu o cevap yazmadı bu yazmadı muhabbetınden sıkıldım demırbaşlar neden hıç ısyan etmıyor neden yazdıklarına cevap alıyo yaa arada bır gelıp aklına sor sorup cevap alamayanlar mumkunse bır kez daha sorun ne olcak yanı gormemış olamazmıyız bılgısayara yapışıkmı oturmuyoruz herhalde bız de ınsanız kaçırmış olabılırız yada cevap o ankı ruh halıyetımızle cevap vermek ıstememış olabılırız kımse kımseye laf sokmasın ıstedığını bulamayan memnun kalmayan gelmesın gırmesın okumasın bız burda hızmet vermıyoruz kı ınsanları memnun etmek ıçın uğraşalım herkezın kendı ınsanlığı dostluğu ve ben ınanıyorumkıı bız burda çok guzel arkadaşlıklar kurduk coğu sıkıntımızı paylaşıyoruz yukumuzu hafıfletıyoruz ve ben kendı adıma memnunum
ohh maşallah bebişine Allah nazarlardan saklasın artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin...
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler...Hayırlısıyla atlattık 20 kişilik misafirleri... Saolsun görümcem ve kayınvalidem yaptı yemekleri ben söyledim onlar yaptılar.. beni yormamak için ellerinden geleni yaptılar..Ama ben zaten geceden yorgundum ,üstüne dinlenememek dahad yordu beni kızım hatta şuan kucağımda uyuya kaldı... Oda akşam üstü bir daha ateşlendi yine aynı taktik, eklem yerlerine ıslak bez ile tanpon yaptım,bol su içirdim birde ağrı kesici ateş düşürücü ilaç verdim..ateşi 39 da iken 37 ye düşürdüm... ama sanırım bu gecede ateşlenecek...
şimdi çocuğunuz ateşlense ve düşürememiş olup hastaney gitseni size yaptıracakları tedavi, çocuğu soğuğa yakın ılık suyla banyo yaptırtmak,ve sonrasında çırılçıplak titreterek çocuğun ateşinin düşmesini bekletmek olacak vede alttan paranox fitil verecekler bu kadar.. olan çocuğa olacak hastane psikolojisi zaten onları korkutuyor.. birde üstüne bu işkence... çok gerekesiz ...
Ayrıca çocuklarınıza yaptığınız ıslak bez suyunda kes,nlikle sirke ve alkol kullanmyınız(ayrıca su hafif ılık olmalı) alkolve sirke ,vücuttaki ısıyla birleşitğinde buharlaaştığı için ,vücut dış ısısını aniden düşürür fakat ,iç ateşi yükseltir ki bu dahada risklidir havaleye neden olur.. aman.. dış ateş 39sa iç ateş her zaman 40 tır bunu unutmayın...
hayırlı olsun canım..
kimse kimseye cevap yazmak zorunda değil tabiki ama cevap yazmak zorunda olmadığı gibi "girip okuyup çıkıosunuz, bişeyler yazın, okuyup çıkmayın, forum ilerlemiyor" diye emredemez de... kimse buranın tek sahibi değil. bu ortak bi forum...kimse kimseye istemeyen gelmesin diye posta koyamaz.. istemeyen zaten gelmez..kimse çocuk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?