Merhaba, uzun zamandan beri ilk defa yazabiliyorum.
Çok zor 2 ay geçirdim midemle ilgili, son 1 ayım hastanelerde geçti hep (gastrit-ülser tedavisi), ama
şimdi şükür 16. haftadan sonra rahatladım biraz.
Allah nasip ederse benimde oğlum olacak.
Herkes prenseslerini de prenslerini de sağlıcakla kucağına alsın inş.
kardelencım nasılsın napıyon bakım
İyiyim sağol kuzum sen nasılsın? Eşim hasta bir haftadaır iyileşemedi bir türlü, ona bakıyorum evde bebek gibi ilgi istiyo hasta iken. sabah bişey yemek istemedi biraz önce de ona çorba yaptım yatakta yedirdim zorla ve ilaçlarını verdim devam ediyo uyumaya. koca adam bile böyleyse biz bebeklerle napcaz bilmiyorum :18:
gecmıs olsun canım allah yardım etsın bızde ıyız oturuyoruz eşımle can sıkıntısı işte nereye gıtsek dıye dusunuyorum ama gıdıncede ben hemen hastaanıyorum yoruluyorum dıye gıtmeye krkuyoruz bı yere :) benımde eşım nezle gıbı benden gectı galıba ama benden saglam gorunuyo su anda maşalah dun butun evı temızledı sildi duvarları falan sagolsun :)
Merhaba, uzun zamandan beri ilk defa yazabiliyorum.
Çok zor 2 ay geçirdim midemle ilgili, son 1 ayım hastanelerde geçti hep (gastrit-ülser tedavisi), ama
şimdi şükür 16. haftadan sonra rahatladım biraz.
Allah nasip ederse benimde oğlum olacak.
Herkes prenseslerini de prenslerini de sağlıcakla kucağına alsın inş.
Sağol canım, hepimizin bebişleri hayrlı olsun inşallah.
Güzel anneler bu sıralar hepimiz aşırı alıngan ve kötü bir ruh haline sahibiz sanırım o yüzden biraz stres yaşandı forumda da. ama sanırım herkes birbirinin ne demek sitediğini anladı ve bence bu konuyu uzatmamak en güzeli....
Bebişlerimizin güzel haberlerini ve pek çok faydalı bilgileri, mutlulukları, güellikleri ve heyecanlarımızı paylaşmak dileğiyleee...
İyiyim sağol kuzum sen nasılsın? Eşim hasta bir haftadaır iyileşemedi bir türlü, ona bakıyorum evde bebek gibi ilgi istiyo hasta iken. sabah bişey yemek istemedi biraz önce de ona çorba yaptım yatakta yedirdim zorla ve ilaçlarını verdim devam ediyo uyumaya. koca adam bile böyleyse biz bebeklerle napcaz bilmiyorum :18:
butun sıkıntılarımızı ve sevınçlerımızı paylaşmak ıçın burdayız canım sende de hoşgeldın aramıza kendınden bahset ıstersen bıraz senı tanıyalım ...
Ben ıst da yaşıyorum 5 yıllık evlıyım ılk bebışıme 17 haftalık hamıleyım çalışmıyorum ev hanımıyım ...........
amin canım inşallah.. çok güzel düşünüyorsun... inşallah herşeyimiz güzel olur..
bu arada geçmiş olsun.. ve kolay gelsin. eşler hep böyleler.. kocaman çocuk hepsi. hep nazlılar. ilgi alaka onların üstünde olmalı hep. hele ki hasta oldular mı.. aman dikkat et de sana da geçmesin..
teşekkürler canım. bu havalar herkesi mahfetti. inşallah yakında havalar da hastalar da düzelir....
yine haftasonu yine forum ıssız... inşallah yarın herkesler burda olur sevilcim zeynepcim yokluğunuz çok fazla hissediliyor yine bugün...
canım evde yoktum hava güzeldi 2 gündür dışarıdaydım.evdeyken de işler ve Ege derken fırsat olmuyor bakmaya.Sevili ben de merak ettim nerelerde acaba?
kardelencim senin ilk bebişinmi olacak nekadarlık hamilesin
gusel annecıkler benım damagım yara oldu ya dogru duzgun yıyemıyorum bısey hem ust damdagım hamde alt dişimin yan tarafı vardı bı haftadır ama hıc gecmedı sımdıde agrı yapıyo agzımda bıde dudaklarım cok soyuluyo kabuk oluyo bende alıyım derken yırtılıyo kanıyo dudagım acıyo ne yapmak lazım dudaklaraa kıslar ya kalkınca sabah sankı tas gıbı kabuklar :)
gecmiş olsun cnm... nıveanın dudak balm ı var o çok faydalı.çok güzel yumuşatıyo..tavsiye ederim
çok sevindim bitanem derdini sıkıntını dağıtsaydın dışarda :) Sevil yarın da girmezse ararız artık bende numarası da yok bu kızın msn var ama açmıyo hiç. Ben bu haftasonu pek gezemedim eşim sabahtan beri uyuyo sadece yemek için kalkıyo sonra yine uyuyoooo.... neyse iyileşir inşallah da raaht ederim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?