2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Canım ya nasıl üzüldüm aşadığın sıkıntılara, inşallah bundan sonrası çok rahat ve güzel geçer senin ve bebeğin için. Oğlun da hayırlı olsun inşallah..

kardelencım nasılsın napıyon bakım

İyiyim sağol kuzum sen nasılsın? Eşim hasta bir haftadaır iyileşemedi bir türlü, ona bakıyorum evde bebek gibi ilgi istiyo hasta iken. sabah bişey yemek istemedi biraz önce de ona çorba yaptım yatakta yedirdim zorla ve ilaçlarını verdim devam ediyo uyumaya. koca adam bile böyleyse biz bebeklerle napcaz bilmiyorum :18:

gecmıs olsun canım allah yardım etsın bızde ıyız oturuyoruz eşımle can sıkıntısı işte nereye gıtsek dıye dusunuyorum ama gıdıncede ben hemen hastaanıyorum yoruluyorum dıye gıtmeye krkuyoruz bı yere :) benımde eşım nezle gıbı benden gectı galıba ama benden saglam gorunuyo su anda maşalah dun butun evı temızledı sildi duvarları falan sagolsun :)

maşallah canım iyi olun da bir süre artık böyle evlerde sıkılıcaz napalım...

çok geçmiş olsun canım... inşallah artık rahat bi nefes alırsın..

amin canım inşallah.. çok güzel düşünüyorsun... inşallah herşeyimiz güzel olur..

bu arada geçmiş olsun.. ve kolay gelsin. eşler hep böyleler.. kocaman çocuk hepsi. hep nazlılar. ilgi alaka onların üstünde olmalı hep. hele ki hasta oldular mı.. aman dikkat et de sana da geçmesin..

canım ben ankarada yaşıyorum yeni evliyim. evlenmeden önce bende istanbulda yaşıyordum 26 yaşındaym ve 17 haftalık hamileyim benimde ilk bebişim ..

teşekkürler canım. bu havalar herkesi mahfetti. inşallah yakında havalar da hastalar da düzelir....

yine haftasonu yine forum ıssız... inşallah yarın herkesler burda olur sevilcim zeynepcim yokluğunuz çok fazla hissediliyor yine bugün...

yine haftasonu yine forum ıssız... inşallah yarın herkesler burda olur sevilcim zeynepcim yokluğunuz çok fazla hissediliyor yine bugün...

canım evde yoktum hava güzeldi 2 gündür dışarıdaydım.evdeyken de işler ve Ege derken fırsat olmuyor bakmaya.Sevili ben de merak ettim nerelerde acaba?

canım evde yoktum hava güzeldi 2 gündür dışarıdaydım.evdeyken de işler ve Ege derken fırsat olmuyor bakmaya.Sevili ben de merak ettim nerelerde acaba?

çok sevindim bitanem derdini sıkıntını dağıtsaydın dışarda :) Sevil yarın da girmezse ararız artık bende numarası da yok bu kızın msn var ama açmıyo hiç. Ben bu haftasonu pek gezemedim eşim sabahtan beri uyuyo sadece yemek için kalkıyo sonra yine uyuyoooo.... neyse iyileşir inşallah da raaht ederim ben de.

gusel annecıkler benım damagım yara oldu ya dogru duzgun yıyemıyorum bısey hem ust damdagım hamde alt dişimin yan tarafı vardı bı haftadır ama hıc gecmedı sımdıde agrı yapıyo agzımda bıde dudaklarım cok soyuluyo kabuk oluyo bende alıyım derken yırtılıyo kanıyo dudagım acıyo ne yapmak lazım dudaklaraa kıslar ya kalkınca sabah sankı tas gıbı kabuklar :)

gecmiş olsun cnm... nıveanın dudak balm ı var o çok faydalı.çok güzel yumuşatıyo..tavsiye ederim

naber anneler nasılsınız canım sıkkın bu akşam eşim işe gitti kızımla tek başımıza oturuyoruz :2:

bir an önce iyileşir inşallah eşin canım.onların nazı bize zaten işe başlayınca bişeycikleri kalmıyo Sevili merak ettim ben de yarın aramayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…