2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

oturuyoruz zaten canım ne yapalım ayda bikere geceye gidiyor herzaman degilde artık idare ediyorum napim klima fabrikasında çalışıyor alarkoda sen nasılsın napıyosun

herkese günaydın.sağlıklı,mutlu,güzel havalı bir hafta olsun inşallah.bebeklerimiz içimizde varlıklarını hissettirsin.hepinizi kocaman öpüyorum

geçen sene cilditede bir tedavi görmüştümve doktorum dudaklarında kuruma ve çatlama olacak bu tedavi sırasında dedi ve bepanten verdi günde üç kez sür rahatlatır seni diye. eğer sabah oluyorsa akşam yatmadan mutlaka sürmelisin. damak için ise bi fikrim yok çok geçmiş olsun.

naber anneler nasılsınız canım sıkkın bu akşam eşim işe gitti kızımla tek başımıza oturuyoruz :2:

gece çalışması çok zor bişeydir muhakkak senin için ama şanslısın iyne de ayda bir kez oluyorm. eşi polis olanlar falan onların durumları ço daha kötü. gerçi sabah oldu kavuşursun artık eşine de :)

bir an önce iyileşir inşallah eşin canım.onların nazı bize zaten işe başlayınca bişeycikleri kalmıyo Sevili merak ettim ben de yarın aramayı düşünüyorum

Günaydın bitanem..... sabah yine merakla girdim nete sevil sabahları buralarda oluyodu gelmiş mi diye ama o da yok. bakalım gün içinde katılımını bekliyoruz inşallah kötü bişey yoktur.

Günaydın bitanem..... sabah yine merakla girdim nete sevil sabahları buralarda oluyodu gelmiş mi diye ama o da yok. bakalım gün içinde katılımını bekliyoruz inşallah kötü bişey yoktur.

evet canım arayacağım birazdan merak ediyorum inşallah kötü bi durum yoktur tansiyonu falan çıkmamıştır yine.bu arada pembiş tickerini seveyim senin

Kızlar gunaydın cumletten herkeze slm lar sağlık sıhatler yerinde ve bebışler kımıl kımıl dır ınş. Hasta olan herkeze geçmış olsun bır suredır yazmıyorum evde yoktum coğu zaman merakınız ıçın teşekkurler sevıyorum sızı aklım hep sızde gırıyorum arada okuyorum ama ınanın aılevı problerımlerım var pek keyfım yerınde değil ayrı ayrı hepınızden özurdılıyorum yazmadığım ve yazamıcağım gunler ıçın ............

Son düzenleme:

günaydın canım, sen iyi ol ama yine de. inşallah problemler hiiç uzamadan yok olur gider ve keyfin de eskisinden iyi olur. aşkolsun ne özrü sadece haberimiz olmadığı için biraz endişe ettik tansiyon olabilir mi acaba diye iyi olduğunu bilsek yete canım...

ticker pembiş ma bebek hala erkek fark ettin mi :):):):) dur bari ou da değiştireyim. nasıl hazırlamışım kendimi erkek diyeee..

canım sağlıklısı ve hayırlısı olsun.2sinde de erkek olur inşallah

telefonda konuştuk gerçi burdan da yazayım bitanem önemli olan bizim ve bebişlerimizin sağlığı.elde olmuyor hormonlar zaten mahvediyo bizi malesef.özletme kendini minnoşum

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN KIZLAR NASILSINIZ,
çok şükür artık bende iyiyim kızım kısmende olsa iyileşti çok şükür... O kalabalık misafirleri de atlattım ... ve hava muhteşemmm...
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım ... .

canım sağlıklısı ve hayırlısı olsun.2sinde de erkek olur inşallah

sağol cnaım benim bakalım eşim ilki kız olursa ikinciye gerek yok diyodu hala da aynı görüşünü savunuyo ona bir kız evlat olsa yetermiş. ama bakalım zaman ne göstercek belki de ben isterim erkek çocuk da olsun diye... tickerımın da haftasını değiştirdim son üç keredir ultrasonda çıkan tarihe göre. sata göre epey küçük kaldı ama sağlık olsun artık.

günaydın canımcımmmm enerjinle valla beni bile mutlu ettin daim olsun inşallah....

bu arada aklıma gelmişken yazayım aşı konusunda konuşmuştuk ya onu doktorumla da paylaştım 21. haftada git mutlaka sağlık ocağına tetenoz aşını yaptır dedi. bir sonraki kontrole de taaaa 23. hafta bitince yani 6 hafta sonraya gün verdi. şeker yüklemesi yapıcaz dedi. doppler falan hiç bişey demedi. benim de aklıma gelmedi sormak ama kalp odacıklarına kadar baktı, kalbinde delik falan gözükmüyo dedi. kalbinin dört odacığı da görünüyo, hatta doktor damarları falan de iyi pıhtılaşma vs. yok dedi ama o kadarını ben anlayamadım. inanılmaz bişey bu bebekler yaa. 6 hafta da çok uzun süre kesin çalıycam günü gelene kadar.

Herkese günaydınn iyi haftalar..genel bi göz attım foruma ..hafta sonu eşim burdaydı bu sabah 6 da gönderdim ( haftaya da taşıoruz evi balıkesire nasipse..gözümde büyüyo ama napalım allah verir kuvvetini..gönül sana çok geçmiş olsun hem kızın için hemde misafirlerini savuşturduğun için :))kardelen seninde kızın olacaktı sanırım hayırlısı olur inşallah benimde kız ...hepinize ayrı ayrı selamlar...

çok sağol canım Allah kolaylık versin inşallah, sen öyle herşeye atılma aman nolur biraz geriden yönetsen yeter. iki canlısın fazla yorulmaya gelmez, Allah korusun seni ve bebeğini.

canım maşallah çok sevindim iyileşmesine. hava İstanbulda da çok güzel evde durasım yok bugün hiç

canım hayırlısı kısmet bu işler.genelde kardeş yapmadan duramıyoruz olsun canım küçük çıksın sağlıklı olsun da prensesimiz

benim dr da şubatın son haftası gel dedi 1 ay sonraya gün verdi.ayrıntılı ultrason için de ben geldiğin zaman seni yönlendircem dedi nasıl olcak anlamadım çünkü 21 haftada oluyorum o hafta.yönlendirdiği yerden hemen randevu vercekler mi bakalım.bence seni de diğer gittiğinde yönlendircek.bizim dr.lar sanırım aynı kafadan

canım Allah muhakkak bir kolaylığını verir sen merak etme.yavaş yavaş yerleşirsin kendini yormadan.bir de annen ya da kayınvalden gelirse yardıma iş yükün büyük ölçüde hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…