2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

herkese merhaba..çoktandır yazamadım ama ara ara da olsa girdim okudum.malum ablalarım vardı.evde 10 kişydik.kalabalık beni epey yordu 1 hafta kolay değil.evimi şuan görseniz savaş alanı gibi.çamaşırlar ütüler ev pis...offf offf.ben de büyük temizliğe kalkıştım.perşembe ve cuma kadınımı ayarladım.perşembeye kadar ütüleri bitiricem halıları bugün yıkamaya vericem.kadın da gelir 2 gün koltuklar camlar banyo ve tuvalet fayansları derken inşallah biter.zaten mutfak dolaplarımı daha yenilerde temizlemiştim.en azından o yok.ben de dolap içlerini hallederim düzenleri bozuldu çünkü..gözümde büyüyor ama mutluyum çok şükğr artık bulantım olmadığı için her iş vızzz gelir valla..perşembe kontrolüm var.ayrıntılı ultrasona giricem.kızımı AYŞEMİ çok özledim.hele eşim delirmiş gibi gün sayıyor.20.haftamı da bitiricem inşallah yarın.ticker ekleyemedim ben yaa.bir benim yok forumda kızlar kendime çok güzel ciciler aldım dün ama hala hamile kıyafetleri olmuyor.ben de tayt tunik ve elbise aldım.hep 36 beden alırdım şimdi 38 beden aldım.ne zaman çıkacak bu karnım benim...bu arada hasta olanlara çok geçmiş olsun.gerçi gönülcüğüme faceden yazmıştım ama..artık düzenli girer ve yazarım...hepinizi öpüyorum

a

aslında kardeş gibisi yok büyüdükçe bunu daha iyi anlıyoruz .çocukken de kardeşin önemi büyük. ama eşim de tek olursa imkanları daha iyi olur diye düşnüyo hayırlısı inşallah.

canım doktorun yönlendireceği yerde kesin özel hastane olacaktır ve hemen gün alabilirsin bence. ben bir sonraki kontrolümde 23. haftam bitmiş olacak, 21. haftada hiç gitmiycem hastaneye ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi bile :) kendisi bakıyo ya onu yeterli görüyo belki de bilemedim tam, çünkü çok detaylı inceledi. her seferinde daha fazla zaman ayırıyo ultrasona. bütün ellerini, ayaklarını, çenesini, dudaklarını, kalçasını, karnını, kalbini, beynini herşeyini inceledi dakikalarca.

merhaba canım hoşgeldin ve inşallah bundan sonra daha düzenli burada olursun inşallah. geçmiş olsun büyük işler atlatmışsın sen de :) inşallah temizlik konusu da bu hafta biter giderr... hayırlı olsun cicilerim ben de almadım kilo doktor da 6. aydan itibaren zaten alıcaksın şidi almaman daha iyi dedi.

canım e gıtmeden ablanlaara temızletseydın ya sende aaaaaaaaaa :) yorma kendını yazık gunah cok kılo alıyım dıye bekleme sonrada vermek ıcın ugrasırsın bırak boyle kal bosver ben 3 kılo aldım anca daha almadım ınsallah cok kılo almadan tamamlarız hamılelıgı benım kılo takıntım varda bıraz :) mısafırlerın gıtmesıne sevındım rahatlarsın artık ama kalabalıkta cok guzel olmustur bende severım kalabalıgı ama basım agrımasın :)

selam guzel annecıklerr hepınızın yazısını okudum hastalara gecmıs olsun ıyılesenlerede mutluluk olsun :) nasılsınız bakım nasıl gectı hafta sonunuz bugun hava guzel dıye kacmayın bı yerlere bende camları sılcem kendıme iş arıyorum evde bos durmıyım dıye

selamm guzel annecık balbocegımm nasılsın ıyımıssın moralın ıyıdır ınsallah sen sıkma canını lutfen bebegınde ıyı olsun moral bulsun bebekcık annesınden ınsallah hersey yakın zamanda duzelır ıyı dusun ıyı olsun canım hayırlısıyla ınsallah

hayatım senşn canına kastınmı var neden bu kadar titizleniyorsun..delimisin sencanım benim bitanesin çok teşekkürler yalkınlığınadikkat et kendine ,bu ayların bir daha geri gelmez... bak 9 ay kadının sultanlık yaşadığı 9 aydır.. 9 ayın sonunda ,orhan genebayın dertler beniiiiiiiim çileeee benim mutluluk sizin olsunnnuuu sözyleyeceğiz ...

günaydın canımcımmmm enerjinle valla beni bile mutlu ettin daim olsun inşallah....
ayy şekerim pek bi enrjikim valla enerjim sizin olsun ayoool..
canım kıyamam sana ALlah kolaylık versin, benim yaşayacaklarımı yaşıyorsun şimdi seni çook iyi anlıyorum... tabii çok mutluyum rahata kavuştuğum için

kızlar dişlerim ağrıyorrrrr..... süt içemiyorum fazla ,calsiyum eksikliğinden dişlerim ağrımaya başladı....

gönulıremcımm nasılsınn allah mutlulugunu daım etsın ınsallah diş agrısı cokkotu ya 3 kaplama dişimi kaybedınce kıymetını cok ıyı anladım dişlerın :) bend ebugun ıyım allaha sukur haftaaya ıyı basladım ınsallah hep boyle gıder camlarımı sildim camasır yıkıyorum nevreımlerı degıstırdım evı supurcem sonra carsıya cıkasım var ama tekım dıye cıkamıyorum kızında ıyılesmıs sonunda cok gecmısler olsun canımm dıkkat et artık kendınede ufaklıgada kızınada

kıslarr sevgılıler gunu gelıyoo neler yapmayı dusunuyosunuzz bana sorarsanız ben pek bısey yapmıycam hedıye faan almıycam cunku pek takmam boyle gunlerı kafaya bı gun degıl hergun aynı benım ıcın dıye dusunuyorumm ama tabıkı degısıklık yapmakta gusel olur dımı ama

evet canım ben de erkek olmasına o açıdan seviniyorum,ileride yakın olurlar birbirlerine diye.inşallah hemen gün alırım ayrıntılı için.senin dr belki gerek duymuyor kendisi baksana bayağı ayrıntılı inceliyormuş.çok iyiymiş dr.un maşallah.her dr.öyle değil

ben de attım kendimi dışarı kızlar oğlumla güzel havanın tadını çıkardık parka çıktık ordan da alışverişe gittik.hem keyfim de yerine geldi.sabah iş yaptım yapabildiğimce.şimdi ev gene dağınık.evde hele de erkek çocuk oldu mu toplu olması mümkün olmuyor.Gönülcüm haklısın canım doğumdan sonra doğru dürüst iş yapamayacağız.ben Egeyle ilk 3 ay kucak kucağa yaşadım.o titizliğim bitmişti.ne zamanki oyalnamaya başladı kendi kendine kakılmış geri döndü

oh ne guzel ınsanın yanında bırısı olunca dısarı cıkabılıyo hem o zaman dısarı cıkmakta zevklı olur bend ebugun koltukları sıldım camları sıldm bıraz kendı kendıme ıs yapıyım kafam dagolsın dıye dusundum yavas yavas yaptım allaha sukur 3 makına camasır yıkadım yarına kurursa utulıycem ınsllah

dişlerimi geçen yıl yaptırdım,aslında çok iyiylerdi hiç bir sorunum yoktu 2 güne kadar ama malesef..
ohh haftaya nasıl başlarsan öyle gider.. umarım haftan iyi ve enerjik biter.. aynen bende bugün temizlik yaptım canım çıktı...

sevgililer günü aynen ben bu güne ticari bir gün olarak bakıyorum ve çok kaale almıyorum.. bizim gibilere her gün sevgililer günü olsun ayooll
ohhh ne güzel oğluşunla başbaşa gezdin demek ne güzelll
bende öğlende kızımı aldım çıkardım.. geldik , sonra temzilk yaptık ancak bitti işlerim , yeğenim bende o yardım etti baya derine girdim yine.. koltukarı buz dolabını bulaşık makinesini falan çektik yerinden altlarını sildim.. salonumun şeklini değiştirdim.. koltuklarımı sildim ,herşeyi çamaşır sularıyla sildimartık pilim bitti... 2 gün sonra ev aynı olacak yine biliyorum dedğin gibi evde çocuk varken yapsanda biir yapmasanda...

gönüliremcımmm sende bayagı yormussun kendını ya ama sana yardım eden bırısı olmus oda guzel en azından cokta yorma artık kendını sonra kızınla ılgılenemezsınn mazallah yanı

gönüliremcımmm sende bayagı yormussun kendını ya ama sana yardım eden bırısı olmus oda guzel en azından cokta yorma artık kendını sonra kızınla ılgılenemezsınn mazallah yanı

kendimi iyi hissettiğimde yapıyorum farkında olmadan yoruluyorum acısı sonradan çıkıyor çok haklsın boncuğum...

slm kızlar nasılsınız bakalım benimde gözümün içinde kırmızılık oldu beyaz oluyo bazen kaşınıyo yarın sabah doktora gitcem bakalım ne diycek ilaçta içemem napcam bilmiyorum ne oldugunu ögrenmiş olurum hiç olmamış

gecmıs olsun cnım nasıl kızarıklık gelıyo gıdıyomu yoksa kan gıbımı belkı damla verırler gıt ıyıce baksın ıhmale gelmez cnımn

kırmızı altı gözümün içi beyaz oluyo kızarıklıgın üstü iltihap olmuş gibi bakalım gitcem yarın damla bişey yaparmı acaba bebege zararı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…