2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

olsun canım degısık olmus ıte ne guzel allah mutlulugunuzu daım etsın ınsalah bızde cok ıyız allaha sukur ya benım karnım oyle cok sert degıl yumusak oturunca normal mı acaba bazılarınınkı taş gıbı karnı gerılmıs benımkı cok gerılmedı oyle bende teee 2 martta gıtcem doktora yaa cok zaman var daha arasıra hıssedıyorum kızımın hareketlerını bazen hıssetmıyorum ınsallah hersey yolundadır canım

çok teşekkür ederim bitanem. dün sabah bizi görseydin Allah muhabbet versin derdin(özellikle bana) öyle sinirlendim öyle sinirlendim ki anlatamam. bi kaşık suda boğacaktım nerdeyse. Allah razı olsun eşim alttan aldı herzamanki gibi.

benim de hiç karnım yok desem yeridir. dün abimler geldi annemlere. abimin eşi hamile badisi almış. giy bakiim küçükse değiştiririm dedi. ben bi giydim içinde resmen yüzüyorum. hırka koydum karnıma öyle gösterdim. herkes gülmeye başladı. abim diyo ki kızım sen bizi kandırıyo musun hiç karnın yok senin
ne gerginlik ne bişey. hafif bi çıkıntı sadece. aldığım hamile badilerini hala giyemedim utancımdan

benim de randevum taaa 5inde.. daha çok var çooook!

ne guzel ıste cok kılo almazsın belkıde canım ben dun lcw ye gıtım o onunde bebek olan badıden alıyım dıye ama orda sankı pjama ustu gıbı vardı guzel degıldı ya hıc begenmedım bende hıc almadım kendıme kıyafet elbıselerımı gıyorum bıde eşoftmanlarla ıdare edıyorum görumcem vermıstı ama begenmıyorum gıymıyorum o yuzden hıc guzel degıl :)benım karnım var canım ama oyle cok abartı degıl mınık bsıey ama senınkınden fazladır yanı

senin karnını biliyorum benn hatta annemlerdeydim senin resmine bakıyordum. annem de geldi kim bu falan diyince anlattım durumu. anaaam bu ne sende hiç yok karın falan onun ki kocaman olmuş dedi bakalım anneme çekmişim demek ki. annem bana 6 aylık hamileyken doktora gitmiş doktor elle muayene ederken beni bulamamış. kızım sen emin misin ahmile olduğuna demiş
annem de evet tahlil yaptım demez mi içinde kıpır kıpır bişey var ve o tahlil yaptım diyo... demk ki ben de öyle olacağım. ama annem 20 kilo almış o yönden ona benzemek istemem

hmm 20 kılo fazlaymıs ama bızımde ne olacagımız belı olmaz canım ya bende ısteemem 20 kılo almak 57ıle basladım sımdı 61 kıloyum yavas yavas alıyorum yanı ne olcak sonumuz bakalım canım sen yemene ıcmene dıkkat et gerısı kolay canım karnın olmasada olur bosver saglıklı beslende

bugün o yönden hiç tadım yok. daha şimdi kahvaltı yapıyorum seninle konusurken.. tek basına yemek çok sıkıcı....

gölcükte oturuyorum ben ... annemler karamürseldeler. minibüsle 2 araba değiştirmek zorunda kalıyosun o yüzden çok zor. 1 saati buluyo gitmek. aslında özel araçla 15 dk mesafe... kayınvaldemler de çarşıdalar. ben onlardan da uzakta oturuyorum. bu taraflarda da pek yakınımız yok. o yüzden tek başımayım yaani... sen bursadaydın dimi? yakınsan gel beraber yiyelim

ben ıstanbuldayım canımm ne kadar mesafe bılmıyorumm :) benımde annem samsunda kaynanam 5 dk ılerımde oturuyo ama bı faydası varmı dıye soor yok yanı

doğru faydası olmadımı uzak olsa keşke diyosun... ama en güzeli uzak olmak bi mesafe oldu mu herşey çok daha iyi oluo.. ne kadar muhabbet olursa o kadar kötü olabilio ilişkiler. o yüzden en güzeli birazcık uzak olmak.. birde senin kayınvaliden gibi bi kayınvalide çoook daha uzak olsa fena olmaz yaani:))

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle herkesin kandilini kutlarım veee ayrıca herkesinde sevgililer günü kutlu olsun...

evet şekerim mudanyaya gittik palette bu arada bencede o bebiş vesilesiyle hediye almıştır sana:))

senin de kandilin mübaerk olsun canım
evet şekerim mudanyaya gittik palette bu arada bencede o bebiş vesilesiyle hediye almıştır sana:))

yok her zaman hediye alır ama sevgililer günününde falan almayız hiçbişey, yok gibi geçiririz o günleri.. bence hem kandil hem bebiş vesilesiyle aldı hediyeyi

benim tam göbek deliğimde oluyo öyle acıyo ki sanki karın kaslarım yırtılıyo ya da göbeğim düşüo gibi..dokunamıyorum bazen..sonra geçio. bugün bi forumda biri daha yazmış. demek ki normal canım

ınsallah normaldır canım ya salı yada carsamba arkadasım doktora gtıcek benım doktoruma ona sorarım bakım ne dıycek kadın bı kac kez burnumdan kan geldı bıraz hem agzımdan tukurunce diş etlerım acıyo sankı fırcalayınca cok kotu oluyo kıpkırmızı

Gunaydınnnnnnn gebeşler sabah şerifleriniz hayr olsun yuzunuzde gulucukler eksık olmasın..................................

Eeee kızlarrrr anlatın bakem kım ne yapcak bugun bu kadar ara yeter kızlar artık konumuzda cıddıleşelım ortak hedeflerimize yaklaşıyorken el bırlığı ıle harekete geçelım nerden başlayalım kızlarr doğum öncesı doğum ve sonrasında kendı ıhtıyaçlarımızdan başlayalımmı ????????

günaydın kızlar.dün tetenoz aşımın ilk tozunu oldum.bilmiyorum aşıyla bağlantılımı ama normalde sırt üstü yatar yatmaz kıpır kıpır oynamaya başlayan kızım dün akşamdan beri hiç oynamadı.çok korkuyorum.sizce normalmi.aşıdan bişey olmamıştır inşallah.ne yapayım sizce doktora gideyimmi..offff:18:

yok her zaman hediye alır ama sevgililer günününde falan almayız hiçbişey, yok gibi geçiririz o günleri.. bence hem kandil hem bebiş vesilesiyle aldı hediyeyi
aynen canım şu sevgililer gününü bizde yok sayarız... Bize Her Gün Sevgililer Günü Ayol..

ahh canım benim kıyamam ben boncukuma çok geçmiş olsun canımmmm.... ama hepsi hamişlikten sanırım...:44:

Gunaydınnnnnnn gebeşler sabah şerifleriniz hayr olsun yuzunuzde gulucukler eksık olmasın..................................
sanada günaydın kız anasınasılsın şekerim ,herşey yolunda mı bebişn iyimiher zmanki gibi formu yine sen açmışsın
valla şekerim gezmeye gitçektim iptal olduütü yapacağımBen şunu merak ediyorum... Bebek Şekeri kızlar... hastaneye gelenlere hediye etmek için bebek şekeri...elinizde örnekleriniz varmııı...birde kendi yapabileceğimiz türden olursa daha mutlu olurum....:90:

canım benim ,alakası olamaz,sen kendini şu anda tedirgin hissetiğin için oluyor bu... Şimdi bir çikolata ve 1 bardak meyva suyu iç yat.. bak nasıl başlıcaksen kendini nasıl hissedersen bebekte aynen öyle davranıyor canım..
dün akşam çikolata yedim,daha bitiremeden benim oğlan bir başladı..ayy çok tuhaf oldum,pıt pıt değil güp güp vuruyordu bana ,ehh dedim bir çikolata bu kadar hızlı etkiliyor.. Eşimde dediki,canım hazla yediğin için öyle oluyor...Çikolatadan beklentin o olduğu için oluyor...

kızlar Yiğit mi, Kıvanç mı daha güzel....Fikir verirmisiniz....
güzel hamişler ,öpüyorum hepiniziiiii......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…