2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım bu haftalarda bebek hareketleri çok düzenli hissedilemeyebiliyor. benim ilk hamileleiğimde oğlum daha hareketliydi..bu daha az hareket ediyor. tatlı birşeyler yiyip sırtüstü uzan stres yapma..

benim de uzun süre netim yoktu,giremedim.şöyle hızlıca bir göz attım foruma..
kızlar detaylı ultrasona girdinizmi.. ben cumartesi gittim.İzmitte Semih Bey e ..çok şükür normal dedi..yolun yarısına geldik artık..
herkese mutlu günler güzel hamişler...

sağolun kızlar ama ne bileyim korkuyorum işte.ben ayrıntılı ultrasona girdim .izmitte birol bey zaten doktorum.her şey normalmiş çok şükür.

canım dişeti ve burun kanaması gayet normal.. stres yapma ama yine de bir sor bakalım için rahat etsin

ben de hala olmadım canım. tetanoz aşısını olacağım. zannetmiyorum onunla bir ilgisinin olacağını.çünkü bu haftalarda onların ne yapacağı belli olmuyormuşş

hayırlı olsun herşey normal çıkmış canım. sen de kocaeli de oturuyorsun heralde.. doktorum beni de semih özerene gönderdi ayrıntılı usg için.. 5 martta gideceğim. nasıl? memnun kaldın mı? ilgili bi doktor mu?

hayırlı olsun herşey normal çıkmış canım. sen de kocaeli de oturuyorsun heralde.. doktorum beni de semih özerene gönderdi ayrıntılı usg için.. 5 martta gideceğim. nasıl? memnun kaldın mı? ilgili bi doktor mu?[/QUOTE]

evet canım Semih Özeren İzmitteki birçok dr un hocası ve işinden çok uzman prof.zaten kendisi..30-35 dak.bütün organları inceliyor detaylı olarak...
ben ilk gebeliğimdede gitmiştim.inşallah seninde herşey normal çıkar.insanın içinin rahat olması gibisi yok..

evet canım Semih Özeren İzmitteki birçok dr un hocası ve işinden çok uzman prof.zaten kendisi..30-35 dak.bütün organları inceliyor detaylı olarak...
ben ilk gebeliğimdede gitmiştim.inşallah seninde herşey normal çıkar.insanın içinin rahat olması gibisi yok..[/QUOTE]

inşallah canım çok heyecanlıyım zaten 3 haftadır görmedim bebeğimi. ve daha da çoook var. peki usg görüntülerinin cdsini veriyo mu? renkli usg de çekiyo mu canım? sen tecrübeli oldugun için soruyorum kusura bakma

:[/QUOTE]inşallah canım çok heyecanlıyım zaten 3 haftadır görmedim bebeğimi. ve daha da çoook var. peki usg görüntülerinin cdsini veriyo mu? renkli usg de çekiyo mu canım? sen tecrübeli oldugun için soruyorum kusura bakma[/QUOTE]

evet canım..bebeğe hem üç hemde 4 boyutlu bakıyor.ve tüm görüntülerini bir cd ye çekip veriyor. ben akademi hastanesi,nde gökhan beye gidiyorum.onun usg si de renkli 4 boyutlu .o da her gittiğimde renkli çıktı veriyor...

geçmış olsun canım atlatmışsın ıyı duşun ıyı olsun bebışın çok sağlıklı ıçın rahat olsun

gönülirem canım arkadaşım bulduğun ısımler çok guzel ama tercıhen kıvanç derım ben neden dersen abımde yığıt kodu bebışının ısmını ama hepımız seslenırken zorluk çekıyoruz hele buyukler seslenırken uzakdan dersınkı çocuğa yi it dıyorlar hepımızın tuhafına gıttı bır ısmı aklını karıştırmak ıstemem ama tecrube fıkrı vereyım dedım ama kıvanç harbıden guzelmış ......eşımde kürşat diyo erkek olursa nerden aklına geldı nerden bulduysa .......

bebış şekerlerı ıçın elde örme tulum elbıse patık ve yelek var ben ornek çıkarmaya çalışıyorum benımde nıyetım oyle el emeğı olsun bırde onu kentın renklı şekerlerı ile süsleyip emzik ve tül bağlamak ıstıyorum bulabılırsem elbıse askısı yada arkasına magnet yapıştırcam buzdolabı susu olsun dıye ...........eeee daha ne olsun :))) bakalım eğer becerebılırsem bırıne satmak ıçın sıparış bıle aldım :)))

bende iyim benimkide hareketlenmeye başladı bu aralar 16 haftadayım sen kaçıncı haftandasın

evet canım..bebeğe hem üç hemde 4 boyutlu bakıyor.ve tüm görüntülerini bir cd ye çekip veriyor. ben akademi hastanesi,nde gökhan beye gidiyorum.onun usg si de renkli 4 boyutlu .o da her gittiğimde renkli çıktı veriyor...[/QUOTE]

ben de gölcük aile tıpta funda hanıma gidiyorum onunda hem 3 hemde 4 boyutlu usg var.. 12.haftamdan beri renkli çıktı da veriyor.. ama cd ye veremedi. çok istiyordum cd ye çekip vermesini. demek semih bey veriyor. hemde baştan sona hee? çok iyi ben de gideceğim bakalım inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum

slm naber hamişler nasıl gidiyor bebişler nasıl

merhabalar canım.. biz çoook iyiyiz sen nasılsın? görüşemedik..

evet kızlar ben şımdılık kaçar saat 3 suları gene gelırım o saate kadar bıraz evı toplım supurge açayım

kızlar saat 3 de toplanalım hadı :))

ben de gölcük aile tıpta funda hanıma gidiyorum onunda hem 3 hemde 4 boyutlu usg var.. 12.haftamdan beri renkli çıktı da veriyor.. ama cd ye veremedi. çok istiyordum cd ye çekip vermesini. demek semih bey veriyor. hemde baştan sona hee? çok iyi ben de gideceğim bakalım inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum

merhabalar canım.. biz çoook iyiyiz sen nasılsın? görüşemedik..[/QUOTE]bende iyim canım bazen işim oluyor giremiyorum nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…