günaydın kızlar.dün tetenoz aşımın ilk tozunu oldum.bilmiyorum aşıyla bağlantılımı ama normalde sırt üstü yatar yatmaz kıpır kıpır oynamaya başlayan kızım dün akşamdan beri hiç oynamadı.çok korkuyorum.sizce normalmi.aşıdan bişey olmamıştır inşallah.ne yapayım sizce doktora gideyimmi..offff:18:
canım bu haftalarda bebek hareketleri çok düzenli hissedilemeyebiliyor. benim ilk hamileleiğimde oğlum daha hareketliydi..bu daha az hareket ediyor. tatlı birşeyler yiyip sırtüstü uzan stres yapma..
benim de uzun süre netim yoktu,giremedim.şöyle hızlıca bir göz attım foruma..
kızlar detaylı ultrasona girdinizmi.. ben cumartesi gittim.İzmitte Semih Bey e ..çok şükür normal dedi..yolun yarısına geldik artık..
herkese mutlu günler güzel hamişler...
ınsallah normaldır canım ya salı yada carsamba arkadasım doktora gtıcek benım doktoruma ona sorarım bakım ne dıycek kadın bı kac kez burnumdan kan geldı bıraz hem agzımdan tukurunce diş etlerım acıyo sankı fırcalayınca cok kotu oluyo kıpkırmızı
günaydın kızlar.dün tetenoz aşımın ilk tozunu oldum.bilmiyorum aşıyla bağlantılımı ama normalde sırt üstü yatar yatmaz kıpır kıpır oynamaya başlayan kızım dün akşamdan beri hiç oynamadı.çok korkuyorum.sizce normalmi.aşıdan bişey olmamıştır inşallah.ne yapayım sizce doktora gideyimmi..offff:18:
canım bu haftalarda bebek hareketleri çok düzenli hissedilemeyebiliyor. benim ilk hamileleiğimde oğlum daha hareketliydi..bu daha az hareket ediyor. tatlı birşeyler yiyip sırtüstü uzan stres yapma..
benim de uzun süre netim yoktu,giremedim.şöyle hızlıca bir göz attım foruma..
kızlar detaylı ultrasona girdinizmi.. ben cumartesi gittim.İzmitte Semih Bey e ..çok şükür normal dedi..yolun yarısına geldik artık..
herkese mutlu günler güzel hamişler...
hayırlı olsun herşey normal çıkmış canım. sen de kocaeli de oturuyorsun heralde.. doktorum beni de semih özerene gönderdi ayrıntılı usg için.. 5 martta gideceğim. nasıl? memnun kaldın mı? ilgili bi doktor mu?
slm naber hamişler nasıl gidiyor bebişler nasıl
bende iyim benimkide hareketlenmeye başladı bu aralar 16 haftadayım sen kaçıncı haftandasın
slm naber hamişler nasıl gidiyor bebişler nasıl
su perısı bu arada ben sevil istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım ve ılk gebelığım[/QUOTE memnun oldum sevil bende nagihan 2 hamileligim bende ist yaşıyorum 27 yaşındayım
su perısı bu arada ben sevil istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım ve ılk gebelığım[/QUOTE memnun oldum sevil bende nagihan 2 hamileligim bende ist yaşıyorum 27 yaşındayım
benden memnun oldum bu arada umranıye tarafında otuyuorum sen nerdesın bız bazen buluşma duzenlıyoruz ıstersen sen de katıl tanışmış oluruz
benden memnun oldum bu arada umranıye tarafında otuyuorum sen nerdesın bız bazen buluşma duzenlıyoruz ıstersen sen de katıl tanışmış oluruz
bende beykozdayım canım gelirim haberim olursa niye gelmim
evet canım..bebeğe hem üç hemde 4 boyutlu bakıyor.ve tüm görüntülerini bir cd ye çekip veriyor. ben akademi hastanesi,nde gökhan beye gidiyorum.onun usg si de renkli 4 boyutlu .o da her gittiğimde renkli çıktı veriyor...
bende iyim canım bazen işim oluyor giremiyorum nete[/QUOTE]merhabalar canım.. biz çoook iyiyizsen nasılsın? görüşemedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?