2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

denizkizii!!! huuu huuu! sen de burdaymışsın. nasılsın? bebiş nasıl. bak bugün ben kahvaltımı erkenden yaptım senin sözünü dinledim. açtım bişiler oyalanırken ne yediğimi anlamadımm

selm guzel anncıklerr nasılsınızz herkez temızlık peşındemı acaba :) bende bıtırdım bıraz evı supurdum toz aldım bıraktım bugun evdeyım hava kapalı burdaa bende kızıma bı kac isim buldum ama daha cok soyleyen olurr ecrinn melisa ve yaren sımdılık dusundugum ısımlerr

denizkizii!!! huuu huuu! sen de burdaymışsın. nasılsın? bebiş nasıl. bak bugün ben kahvaltımı erkenden yaptım senin sözünü dinledim. açtım bişiler oyalanırken ne yediğimi anlamadımm

canımm bir de zümra ismi var sen yaren diyince aklıma geldi bi arkadaş yaren zümra koyacakmış adını bebeğinin o da güzel bir fikir olabilir

canımm bir de zümra ismi var sen yaren diyince aklıma geldi bi arkadaş yaren zümra koyacakmış adını bebeğinin o da güzel bir fikir olabilir

oh ne guzel canım ac muzıgı keyfıne bak ya yalnızlıgı falan getırme aklına benım ıcınde aynı durum degısık ısımmıs canım zümraa aklımda bulunsun hayırlısıyla bı zaman gecse yaaa

yaa bende hala bi korku var... 17. haftamda çok emin konuştu doktorum. kesin gördüm bu sefer eminim kız dedi.. ama etrafımdaki hemen hemen herkes erkek dediği için hep erkek olabilir, doktor yanlış görmüştür belki diye bi şüphem var. o yüzden isim düşünmeye bile korkuyorum. kıyafet alıyoruz hep korkarak alıyorum yaa. acaba olabilir mi böyle bir durum. iki kere de sordum halbuki eminsiniz diye:s

doktor dha ıyı bılır canım ya etrafındakıler neye guvenerek oyle dıyolarkı acaba onuda sormak lazım bıdaha ne zaman gıtcen canım sen doktora yakın zamanda gıdersen bıdaha sorardın

işte daha çoook var. 5 martta gidicem. ayrıntılı usg için bi hafta daha geç gitmem gerekecek. amann neyse ne sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyeti de değişmesin tabii bildiğimiz gibi kalsın yanlış söylenmiş olmasın ama yanlışsa da ölüm yok ya. o da evlat o da.. hayırlı olsun yeter ki...

tabıkı canım herseyın hayırlısı oda aynı buda aynı ama sanmıyorum ınsallah dogrudur etrafındakıler sallamısladır :) bende 2 martta gıdıcem daha 15 gun var ya of yanı

kesinlikle doğru... zaman resmen geçmek bilmiyor yaaa. sen ayrıntılı çektirmiş miydin?

geçmış olsun canım atlatmışsın ıyı duşun ıyı olsun bebışın çok sağlıklı ıçın rahat olsun
sağol canım yaa.valla korktum.ama şimdi düzeldi moralim.çikolatadan sonra pıt pıt gösterdi kendini..
becerikli seniii...ben de nerde öyle marietler.ben de hazır almayı düşünüyorum.bir de izmitte bebek mevlidi adeti var.o zaman da ayrıca yaptırıp gelene dağıtmak istiyorum..yap sen bakalım forumda yayınla.belki bizde sipariş veririz sana sevilcimmm:)

herkese merhaba arkadaşlar,
foruma pek bakamadım bir süre epey ilerlemiş :)
aysozg bence endişe edecek bişey yok bu aşı her hamileye yapılıyor ve bebeğe bir zararı yok kiii... her zaman hareket etmiyolar zaten sen şimdi herşeyde düşünüyorsun acaba diye bence ondan kaynaklanıyor. Herkes bu zamanlarda bu tür şeyler yaşıyor.

ben de iki gündür sürekli yatmak istiyorum canım pek bişeyler yapmak istemiyor bilgisayarda da sürekli bebek odası aksesualar araba vs. bakıyorum :) çok güzeller gerçekten de...

bu bebek şekeri konusunda ilginç bir anım var benim de... 13. haftadaki kontrolde doktorum bize ikram etti o gün doğum yapan bir bebeğn şekerinden sonra de dedi ki aman siz sakın böyle şeylere boşuna para vermeyin :) erkek milleti zaten hep böyle düşünüyolar onlara göre bunlar boş işler ve gereksiz masraflar

ohh maşallah kürşat ismi de hoşmuş kız ama boşuna erkek adı bakmayın sizin kızınız olacak... bu arada benimde içime :Kıvanç Daha iyi yattı ...
maşallah pek bi beceriklisin hanım anne... foto varsa koyarmısın örnek olarak ,çok hoş bir fikir olmuş...
slm naber hamişler nasıl gidiyor bebişler nasıl
bebişler iyiler maşallah senin bebiş nasıl annişi....
evet kızlar ben şımdılık kaçar saat 3 suları gene gelırım o saate kadar bıraz evı toplım supurge açayım

kızlar saat 3 de toplanalım hadı :))
cimcimenin annişi kolay gelsin de fazla yorma kendini... 3 te kısmetse buluşalım... Zeynep Ege yine yok ortalıkta...:18:

Ohh boncukum yapmışmı temizliğini ... Bak yaren ve melisa çok hoş ... Yaren favorim şekerim...
Aman şekerim doktorunu dinle sen..
benim komşumda hamileyken karnı aynı erkek göbüşü gibiydi ... Herkez hatta kendi annesi de dahil ayy doktor yanlış söylüyor oğlun olacak senin dediler... yazık onunda kafası aynı senin gibi karışmıştıama gel gör ki doktorun dediği çıktı...kızı oldu Defnemiz var şimdi

bu arada Defne ismide çok hoş,Her zaman yeşil kalan canlı kalan bitki demek , ve Defneler çok zeki oluyorlar kızlar... Şuna inanıyorumki çocuklar isimlerinin anlamına eş yaşıyorlar... Benimki İrem Cadı....

Gönülcüm bence kıvanç gayet güzel yiğit de güzel tabi ama kıvanç daha hoş hem ben alıştım senin bebeğinin adını kıvanç olacağına bence artık siz de alıştınız....

aman canım ya erkekele sorarsan hersey gereksız ben esıme gosterdım o gerek yok demedı allahdan ısteıgı bı sekerlık varmıs ondan yaptıralım dedı :) ama ben sımdıyekadar oyle bı sekerlık gormedım gercekden varmı yokmu acaba isim konsunda fikirlerınızı beklıyorum kıslar

gönülcükk guzel annecık kıvanc guzel ıyı bı seçım benımde aklıma tuana yada talha falan gelıyoo erkek olsaydı benım bunları koyardım galıbaa :)

canım senin eşin bişey demez de kaynanan ne der bak şimdi aklıma o geldi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…