denizkizii!!! huuu huuu! sen de burdaymışsın. nasılsın? bebiş nasıl. bak bugün ben kahvaltımı erkenden yaptım senin sözünü dinledim. açtım bişiler oyalanırken ne yediğimi anlamadımm
canımm bir de zümra ismi var sen yaren diyince aklıma geldi bi arkadaş yaren zümra koyacakmış adını bebeğinin o da güzel bir fikir olabilir
yaa bende hala bi korku var... 17. haftamda çok emin konuştu doktorum. kesin gördüm bu sefer eminim kız dedi.. ama etrafımdaki hemen hemen herkes erkek dediği için hep erkek olabilir, doktor yanlış görmüştür belki diye bi şüphem var. o yüzden isim düşünmeye bile korkuyorum. kıyafet alıyoruz hep korkarak alıyorum yaa. acaba olabilir mi böyle bir durum. iki kere de sordum halbuki eminsiniz diye:s
işte daha çoook var. 5 martta gidicem. ayrıntılı usg için bi hafta daha geç gitmem gerekecek. amann neyse ne sağlıklı sıhhatli olsun cinsiyeti de değişmesin tabii bildiğimiz gibi kalsın yanlış söylenmiş olmasın ama yanlışsa da ölüm yok ya. o da evlat o da.. hayırlı olsun yeter ki...
canım bu haftalarda bebek hareketleri çok düzenli hissedilemeyebiliyor. benim ilk hamileleiğimde oğlum daha hareketliydi..bu daha az hareket ediyor. tatlı birşeyler yiyip sırtüstü uzan stres yapma..
çikolata yer yemez başladı kıpırdanmaya.çok şükür.rabbim yokluğunu vermesin.ne stres yaptım geceden beri.uyku girmedi gözüme..çok sağol canım yaaa..bu arada semih bey ne kadar aldı ayrıntılı usgden canım..
benim de uzun süre netim yoktu,giremedim.şöyle hızlıca bir göz attım foruma..
kızlar detaylı ultrasona girdinizmi.. ben cumartesi gittim.İzmitte Semih Bey e ..çok şükür normal dedi..yolun yarısına geldik artık..
herkese mutlu günler güzel hamişler...
sağol canım yaa.valla korktum.ama şimdi düzeldi moralim.çikolatadan sonra pıt pıt gösterdi kendini..geçmış olsun canım atlatmışsın ıyı duşun ıyı olsun bebışın çok sağlıklı ıçın rahat olsun
becerikli seniii...ben de nerde öyle marietler.ben de hazır almayı düşünüyorum.bir de izmitte bebek mevlidi adeti var.o zaman da ayrıca yaptırıp gelene dağıtmak istiyorum..yap sen bakalım forumda yayınla.belki bizde sipariş veririz sana sevilcimmm:)gönülirem canım arkadaşım bulduğun ısımler çok guzel ama tercıhen kıvanç derım ben neden dersen abımde yığıt kodu bebışının ısmını ama hepımız seslenırken zorluk çekıyoruz hele buyukler seslenırken uzakdan dersınkı çocuğa yi it dıyorlar hepımızın tuhafına gıttı bır ısmı aklını karıştırmak ıstemem ama tecrube fıkrı vereyım dedım ama kıvanç harbıden guzelmış ......eşımde kürşat diyo erkek olursa nerden aklına geldı nerden bulduysa .......
bebış şekerlerı ıçın elde örme tulum elbıse patık ve yelek var ben ornek çıkarmaya çalışıyorum benımde nıyetım oyle el emeğı olsun bırde onu kentın renklı şekerlerı ile süsleyip emzik ve tül bağlamak ıstıyorum bulabılırsem elbıse askısı yada arkasına magnet yapıştırcam buzdolabı susu olsun dıye ...........eeee daha ne olsun :))) bakalım eğer becerebılırsem bırıne satmak ıçın sıparış bıle aldım :)))
kesinlikle doğru... zaman resmen geçmek bilmiyor yaaa. sen ayrıntılı çektirmiş miydin?
ohh maşallah kürşat ismi de hoşmuş kızgönülirem canım arkadaşım bulduğun ısımler çok guzel ama tercıhen kıvanç derım ben neden dersen abımde yığıt kodu bebışının ısmını ama hepımız seslenırken zorluk çekıyoruz hele buyukler seslenırken uzakdan dersınkı çocuğa yi it dıyorlar hepımızın tuhafına gıttı bır ısmı aklını karıştırmak ıstemem ama tecrube fıkrı vereyım dedım ama kıvanç harbıden guzelmış ......eşımde kürşat diyo erkek olursa nerden aklına geldı nerden bulduysa .......
bebış şekerlerı ıçın elde örme tulum elbıse patık ve yelek var ben ornek çıkarmaya çalışıyorum benımde nıyetım oyle el emeğı olsun bırde onu kentın renklı şekerlerı ile süsleyip emzik ve tül bağlamak ıstıyorum bulabılırsem elbıse askısı yada arkasına magnet yapıştırcam buzdolabı susu olsun dıye ...........eeee daha ne olsun :))) bakalım eğer becerebılırsem bırıne satmak ıçın sıparış bıle aldım :)))
bebişler iyiler maşallah senin bebiş nasıl annişi....slm naber hamişler nasıl gidiyor bebişler nasıl
cimcimenin annişi kolay gelsin de fazla yorma kendini... 3 te kısmetse buluşalım... Zeynep Ege yine yok ortalıkta...:18:evet kızlar ben şımdılık kaçar saat 3 suları gene gelırım o saate kadar bıraz evı toplım supurge açayım
kızlar saat 3 de toplanalım hadı :))
Ohh boncukum yapmışmı temizliğini ... Bak yaren ve melisa çok hoş ... Yaren favorim şekerim...selm guzel anncıklerr nasılsınızz herkez temızlık peşındemı acaba :) bende bıtırdım bıraz evı supurdum toz aldım bıraktım bugun evdeyım hava kapalı burdaa bende kızıma bı kac isim buldum ama daha cok soyleyen olurr ecrinn melisa ve yaren sımdılık dusundugum ısımlerr
Aman şekerim doktorunu dinle sen..yaa bende hala bi korku var... 17. haftamda çok emin konuştu doktorum. kesin gördüm bu sefer eminim kız dedi.. ama etrafımdaki hemen hemen herkes erkek dediği için hep erkek olabilir, doktor yanlış görmüştür belki diye bi şüphem var. o yüzden isim düşünmeye bile korkuyorum. kıyafet alıyoruz hep korkarak alıyorum yaa. acaba olabilir mi böyle bir durum. iki kere de sordum halbuki eminsiniz diye:s
aman canım ya erkekele sorarsan hersey gereksız ben esıme gosterdım o gerek yok demedı allahdan ısteıgı bı sekerlık varmıs ondan yaptıralım dedı :) ama ben sımdıyekadar oyle bı sekerlık gormedım gercekden varmı yokmu acaba isim konsunda fikirlerınızı beklıyorum kıslar
canım senin eşin bişey demez de kaynanan ne der bak şimdi aklıma o geldi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?