Gönülcüm bence kıvanç gayet güzel yiğit de güzel tabi ama kıvanç daha hoş hem ben alıştım senin bebeğinin adını kıvanç olacağına bence artık siz de alıştınız....
kız tuana unisex isimmi...? Talhada hoşmuş....gönülcükk guzel annecık kıvanc guzel ıyı bı seçım benımde aklıma tuana yada talha falan gelıyoo erkek olsaydı benım bunları koyardım galıbaa :)
canım senin eşin bişey demez de kaynanan ne der bak şimdi aklıma o geldi :44:
anam kaynanam gösterıs konusunda cok ısteklı oldugu ıcın oyle yaşıncada ınsanlar guzel olmus desınler dıye yap der hatta yapmazsam laf eder yanı ona gösterıs olsun ne olursa olsun yanı
ayy evet bizde alışsak iyi ederiz....
kız tuana unisex isimmi...? Talhada hoşmuş....
ayyy düşünemiyorum bile....
hahahhaaa senin bu kaynana da epey alem yaaa alınması gereken en lazım şeylere laf ediyo gösteriş olunca yapılmamasına laf ediyo ne diyelim Allah akıl fikir versin
oyle valla canım degsık bı ınsan yanı yapcek bsıey yok almaz getırmez ama ben almadım dıye laf yapar yerı gelınce aman yanı hangısı farklıkı canım ya hepsınde var bı aksi ozellık
hahahaaa geçen hafta burdayken kaynanama çileğin kataloğunu gösterdim aldı eline baktı resimlere falan fiyatlarına dikkat etmedi tabi içinden de eşimin satıcıya hesaplattırdığı fiyat kartı çıktı baktı pahalıymış bunlar gerek var mı ki dedi. ben de var tabi kaliteli ve uzun ömürlü aynı zamanda da sağlıklı bişey istiyorum dedim. sizin taşınma durumuuz var vs. sürekli engel sunuyo bana... onan para isteriz diye ödü kopuyo zaten.
kendılerı cok bılıyo ya onlar ıcın hıc bıseye gerek olmaz hatta kıyafette almayın yanı mıllet kullanılmıslrını verır derler yerı geldıgınde benımkı mevlutte gıyecegım sabahlıgı bıle baskasından ısterız dıyo ya ama ben alcam tabıkı bı tane gordum tam takım cok guzeldı hıc ılgılenmıyo bızımkı ılgılenmedıgı gıbıde aldıklarıma kızıyo karısıyo al canım en guzelı olsun gule gule yatıp buyusunler ınsallah bakma sen ona konussun dursun
haklısın canım ilk bebeklerimiz kim bilir belki de son içimizde kalmasın bişey gönlümüzden geçen herşeyi imkanımız olduğunca yapalım kimseye bakmadan....
aynen canım ya bı kere yaşanıyo o guzel anlar valla kım ne derse kedın onların zamanında yokmu sbılmıyolar yada işlerıne gelmıyo gerek gormuyolar
yok canım ıste bende onun ıcın 2 marta gıdıcem o zamana randevu aldım
bu bebek şekeri konusunda ilginç bir anım var benim de... 13. haftadaki kontrolde doktorum bize ikram etti o gün doğum yapan bir bebeğn şekerinden sonra de dedi ki aman siz sakın böyle şeylere boşuna para vermeyin :) erkek milleti zaten hep böyle düşünüyolar onlara göre bunlar boş işler ve gereksiz masraflar
gönülcükk guzel annecık kıvanc guzel ıyı bı seçım benımde aklıma tuana yada talha falan gelıyoo erkek olsaydı benım bunları koyardım galıbaa :)
kıslar sız sorunduzmu renklı ultrason fıyatlarını kaca gıdıceksınız ben afıyette gıdıcem 108 dedıler
ammaaan erkekler ne anlar hayatım boşveer... çok hoş bi anı bence bu şekerler.. mevlütte dağıtmayı düşünüyorum ben. kimisi hastaneye gelenlere de veriyo
renkli ultrason derken 4 boyutlu olandan mı bahsediyorsun. neden bu kadar para alıyorlar ki? benim doktorum her seferinde renkli fotoğrafını da veriyo...
Aman şekerim doktorunu dinle sen..
benim komşumda hamileyken karnı aynı erkek göbüşü gibiydi ... Herkez hatta kendi annesi de dahil ayy doktor yanlış söylüyor oğlun olacak senin dediler... yazık onunda kafası aynı senin gibi karışmıştıama gel gör ki doktorun dediği çıktı... kızı oldu Defnemiz var şimdi
bu arada Defne ismide çok hoş,Her zaman yeşil kalan canlı kalan bitki demek , ve Defneler çok zeki oluyorlar kızlar... Şuna inanıyorumki çocuklar isimlerinin anlamına eş yaşıyorlar... Benimki İrem Cadı....
haklısın canım herşeyi erkeklere bırakırak zaten yanmıız ,Allahtan ben eşime her istediğimi yaptırabiliyorummavlütte çok güzel olur bence de...
benim bebeğimin daha hiç yok renkli fotığrafı yaaaa
palettecım 4 bouyutlumu bılmıyorum ayrıntılı ultrason dıyolar ıste renklı ultrason yanı o bızım hastane 108e bakıyomus bende sadece sıyah beyaz resmı var bebegımın daha renklısını goremedık teyzesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?