2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Gönülcüm bence kıvanç gayet güzel yiğit de güzel tabi ama kıvanç daha hoş hem ben alıştım senin bebeğinin adını kıvanç olacağına bence artık siz de alıştınız....
ayy evet bizde alışsak iyi ederiz....

gönülcükk guzel annecık kıvanc guzel ıyı bı seçım benımde aklıma tuana yada talha falan gelıyoo erkek olsaydı benım bunları koyardım galıbaa :)
kız tuana unisex isimmi...? Talhada hoşmuş....

canım senin eşin bişey demez de kaynanan ne der bak şimdi aklıma o geldi :44:
ayyy düşünemiyorum bile....

anam kaynanam gösterıs konusunda cok ısteklı oldugu ıcın oyle yaşıncada ınsanlar guzel olmus desınler dıye yap der hatta yapmazsam laf eder yanı ona gösterıs olsun ne olursa olsun yanı

hahahhaaa senin bu kaynana da epey alem yaaa alınması gereken en lazım şeylere laf ediyo gösteriş olunca yapılmamasına laf ediyo ne diyelim Allah akıl fikir versin

hahahhaaa senin bu kaynana da epey alem yaaa alınması gereken en lazım şeylere laf ediyo gösteriş olunca yapılmamasına laf ediyo ne diyelim Allah akıl fikir versin

oyle valla canım degsık bı ınsan yanı yapcek bsıey yok almaz getırmez ama ben almadım dıye laf yapar yerı gelınce aman yanı hangısı farklıkı canım ya hepsınde var bı aksi ozellık

oyle valla canım degsık bı ınsan yanı yapcek bsıey yok almaz getırmez ama ben almadım dıye laf yapar yerı gelınce aman yanı hangısı farklıkı canım ya hepsınde var bı aksi ozellık

benim kaynanam da her konuda cimri aman parası gitmesin herşeyin en ucuzuna bakar falan hiç elimi sürmem onun aldığı şeylere... ben tam tersi herşeyin kalitelisi olacak fiyatı pahalı bile olsa kullanırken onun hakkını veriyor bence.

hahahaaa geçen hafta burdayken kaynanama çileğin kataloğunu gösterdim aldı eline baktı resimlere falan fiyatlarına dikkat etmedi tabi içinden de eşimin satıcıya hesaplattırdığı fiyat kartı çıktı baktı pahalıymış bunlar gerek var mı ki dedi. ben de var tabi kaliteli ve uzun ömürlü aynı zamanda da sağlıklı bişey istiyorum dedim. sizin taşınma durumuuz var vs. sürekli engel sunuyo bana... onan para isteriz diye ödü kopuyo zaten.

kendılerı cok bılıyo ya onlar ıcın hıc bıseye gerek olmaz hatta kıyafette almayın yanı mıllet kullanılmıslrını verır derler yerı geldıgınde benımkı mevlutte gıyecegım sabahlıgı bıle baskasından ısterız dıyo ya ama ben alcam tabıkı bı tane gordum tam takım cok guzeldı hıc ılgılenmıyo bızımkı ılgılenmedıgı gıbıde aldıklarıma kızıyo karısıyo al canım en guzelı olsun gule gule yatıp buyusunler ınsallah bakma sen ona konussun dursun

haklısın canım ilk bebeklerimiz kim bilir belki de son içimizde kalmasın bişey gönlümüzden geçen herşeyi imkanımız olduğunca yapalım kimseye bakmadan....

haklısın canım ilk bebeklerimiz kim bilir belki de son içimizde kalmasın bişey gönlümüzden geçen herşeyi imkanımız olduğunca yapalım kimseye bakmadan....

aynen canım ya bı kere yaşanıyo o guzel anlar valla kım ne derse kedın onların zamanında yokmu sbılmıyolar yada işlerıne gelmıyo gerek gormuyolar

aynen canım ya bı kere yaşanıyo o guzel anlar valla kım ne derse kedın onların zamanında yokmu sbılmıyolar yada işlerıne gelmıyo gerek gormuyolar

onların zamanında yoktu tabi ama bizim zamanımız farklı herkes kendi zamanında ne varsa onu görüyo onu yapıyo sonuçta. kendileri ile bizi kıyaslamaları saçmalık.

yok canım ıste bende onun ıcın 2 marta gıdıcem o zamana randevu aldım

hadi hayırlı haberlerle geliriz inşallah ikimiz de..

ammaaan erkekler ne anlar hayatım boşveer... çok hoş bi anı bence bu şekerler.. mevlütte dağıtmayı düşünüyorum ben. kimisi hastaneye gelenlere de veriyo

gönülcükk guzel annecık kıvanc guzel ıyı bı seçım benımde aklıma tuana yada talha falan gelıyoo erkek olsaydı benım bunları koyardım galıbaa :)

kız tuana kız ismi değil mi?

kıslar sız sorunduzmu renklı ultrason fıyatlarını kaca gıdıceksınız ben afıyette gıdıcem 108 dedıler

renkli ultrason derken 4 boyutlu olandan mı bahsediyorsun. neden bu kadar para alıyorlar ki? benim doktorum her seferinde renkli fotoğrafını da veriyo...

haklısın canım herşeyi erkeklere bırakırak zaten yanmıız ,Allahtan ben eşime her istediğimi yaptırabiliyorum mavlütte çok güzel olur bence de...

benim bebeğimin daha hiç yok renkli fotığrafı yaaaa

doğru tabiiki gönülcüm. doktor bişeye dayanarak söylüyo. etrafımdakiler de hislerine dayanarak

palettecım 4 bouyutlumu bılmıyorum ayrıntılı ultrason dıyolar ıste renklı ultrason yanı o bızım hastane 108e bakıyomus bende sadece sıyah beyaz resmı var bebegımın daha renklısını goremedık teyzesı

Allah razı olsun benim kociş de hiçbizaman bi dediğimi iki etmez. ben de mantıksız şeyler istemem.. bakalım ben de araştırıcam bu tarz şeyleri nsı bişey alacağıma karar vereceğim.

bana 12.haftadan beri verio şimdiden 2 tane oldu bile... ama biz doktorumla arkadaş gibiyiz yıllardır tanışırız acaba o yüzden mi verdi.. etrafımdaki çoğu insana vermemiş hala doktorları. 5. aydan sonra vericeklermiş..

ben ayrıntılı ultrasona 200 vericem semih beye. renkli fotoğrafı için extra bi ücret ödemedim.. muayene ücreti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…