2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ohh gıttım karnıma ılk dafe badem yagı surdum atlamasın dıye hergun surcem ınsallah unutmazsam işe yarar dıye ümit edıyorum cunku benım cıldım kuru sız bıseyler kullanıyomusunuz kıslar

ohh gıttım karnıma ılk dafe badem yagı surdum atlamasın dıye hergun surcem ınsallah unutmazsam işe yarar dıye ümit edıyorum cunku benım cıldım kuru sız bıseyler kullanıyomusunuz kıslar

canım ben neutrogena nın nemlendirici kremini ve bebek yağını kullanıyorum o kadar. henüz badem yağı kullanmadım. ama annem alalım da kullan diye ısrar ediyo. bakalım eğer üşenmezsem alıcam kullancam

canım ben neutrogena nın nemlendirici kremini ve bebek yağını kullanıyorum o kadar. henüz badem yağı kullanmadım. ama annem alalım da kullan diye ısrar ediyo. bakalım eğer üşenmezsem alıcam kullancam

bend eılk defa kullandım canım cıldım kuru dıye badem yagı ıyı gelırmıs dedıler bıde bebek yagı dedıler ıı gelır dıye ay annemlere bılgısayar verdık aklımıza gelınce acıyolar msn yı konusuyoz hem yuzumuzu goruyoruz ne guzel bsıey ya yanında gıbı hısseıyo ınsan yada kendını oyle tesellı edıyoo

ohh sonunda bi hal çaresi bulmuşsunuz.. ama eminim sen onu kapatmak bile istemezsin

pfff o kadar çok ütü yapmışım ki acıktığımı farketmemişim.. aslında kocişim gelcek 1 saat sonra ama dayanamadım yiyeceğim bişeyler.. öyle meyveyle falan olcak gibi değil...bu arada elimi de yaktım.. üühü ühü

evet canım ban akalsa bıraksın orda gelıp gecerken gorıyım onları am aolmuyo tabıkı oylede bunada şükür vala eskı halımı dusundukce bu halıme sukur edıorum ye canım az ye eşınlede yersın onunla yemek daha guzeldır emınımkı dıkat et canım ya bende gecen 3 makına utum vardı ama hemen bıttı cunku kaba seyelrdı carsaf nevresım falandı allahdan bend ebugun hep oturdum ya daha yemek yapmadım esıme :) dedım bugun yemek yok sadece makarna yapıcam dıyo ıstersen onuda yapma yorulma ne bulursak yerız dıyo garıbım ya :)

eşimin pantolonları vardı bi yığın onları ütüledim.. bi de aheste aheste yaptım. en sinir olduğum iştir ütü...ııyyk
benimki de aynı.. zaten yemekle pek arası yok. benimde işime gelio walla. yemek yoksa zeytin ekmek koy önüne gıkı çıkmaz

ben hızlı hızlı yapıyorum canım ama duzgun utuluyorum tabıkı hem bosu bosuna elektrık fazla gelmesın dıye kendımce tasarruf :) o zaman onların kıymetını bılmek lazım ben 4 gozle hergun beklıyorum valla yolunu o yanımdayken huzur buluyorum

doğru diyosun aslında hayatım yaa.. ama bu aralar biraz stresliyim herşeye parlıyorum.. o herşeye rağmen alttan alabiliyor. onun bu özelliğine hayranım... nasıl yapıyor bunu anlamış değilim. ben ona kızarken o gelip öpüp kokluyor.. ben yapamam bunu heralde. ki yapamıyorum da

ne guzel ıste cannım benımkıd eoyle dıyo sınırlenme gecıcek bunlar falan tesellı verıyo am aıyım ben allaha sukur sınırlnmıyorum ona kızamıyorum zaten ya o benım dedıgımı yapıyo hemen e bende yapıyorum bazen :) eşım dıyo kızımızda sana benzerse yandım ben dıyo bı tane senle zor ugrasıyorum ıkıncısıyle nasıl olur dıye

eyvaaahh..eşin senin gibi birisine bunu diyosa benim eşim beni boşar

eyvaaahh..eşin senin gibi birisine bunu diyosa benim eşim beni boşar

benım eşımm melek ya adam ıdare edıyo benı baskası olsa ne yapar bılmıyorum yanı benım dıye demıyorum ama ne istegım bıtıyo ne baska bsıey yanı aradı sımdı maca gıtcek 8de gelcek bende anım sıkıldı gelınce markete gıdelım dedım olur dıyo ıkıletmıyo adamcagızz :)

kızlar denizkızı ve palette maşallah muhabbetiniz pek bi koyu ayol
bende de arkadaşlarım vardı kahve içtik fal baktık ütü yapmaya fırsatım kalmadı...
pek gönüllü değilsin sanırım kıvanç isminde... ben tuanayı kız ismi olarak biliorum.
canım Ben oğluşumu Kıvanç diye seviyorum artık...

bı anda aklıma geldı kız erkek dıye tam bılmıyorum o ismi ama benım begendıgım ısımelrden bırısı tuana :)
şekerim benim bildiğim tuana kız ismi,Tuna unisex..
yuuuhh artık mevlütte giyeceğini başkasından istemekmi kız mevlütte ben ,düğünde alınan saten geceliğimi giyip saçımada kurdelalı taç takmıştım... yatağımdan hiç çıkmamıştım... saçlarımı fönletmiştim...bu kadar..
onların zamanında yoktu tabi ama bizim zamanımız farklı herkes kendi zamanında ne varsa onu görüyo onu yapıyo sonuçta. kendileri ile bizi kıyaslamaları saçmalık.
mesela çocuklardan yakındığım,şusu zorladı busu zorladı dediğimde;büyüklerinde bana,ayy sizinki çocuk büyütmekmi bizim zamanımızda şu yoktu bu yoktu demeleri vede ayy biz cinsiyetini doğurunca öğrendik demeleri yokmu ölüyorum...
doğru tabiiki gönülcüm. doktor bişeye dayanarak söylüyo. etrafımdakiler de hislerine dayanarak
yaniii... şekerim....

ayyy o ütüyü benimde yapmam gerek çok geçmiş olsun eline...

gönulcukk guzel annecık oh ne guzel bugun evdeydım bızde bol bol yazıştık arkadaslarla napalımm bekledık sızı ama gelen gıden olmadı oh ne guzel fallanmışsınızz maşallah aman yapılır utu ya yorma kendını bosver yavas yavas yaparsın bı ara ütünü

Arkadaşlar hamileliğimizin 5. ayını yaşıyoruz... Ve bundan sonra kilo almaya başlayacağız...
Şuana kadar kaç kilo aldınız ve boylarınız nasıl.. yazalımki içimiz rahatlasın...Kıyaslamak belki doğru olmaz ama .. En azından kontrol altında tutabiliriz..Ben ilk gebeliğimde 52 ile hamile kalıp 33 haftalıkken doğum yaptım ve 74 kgdım..doğumdan sonra tartıldım ve 67ye düşmüştüm...
ama sonra ye ye ye diyenlere uyarak yedim 72 ye çıktım.. ve 67den 1 gram bile birdaha aşağı düşemedim...:44:ve bebeğimede ,70 kg ile hamile kaldım.. ve şuanda hala 70 im

boy / hamiş kalınan kilo/ şimdiki kilo
170/::::::/70/:::::::::::/::::/70/::::

Son düzenleme:
off demi yaaa yapılır yapmıcam bugünde dursunlar
benım boyum 1.70 ve hamılelıge 57 ıle basladım su anda 61 kıloyum bazen 62 gosterıyorum fazlamı almaya basladım acaba bılmıyorum
e iyi sayılır ... ama aman sen ik canlsın sen çift çift ye ağızlarına kanma canım...

gönulcukk korkarım ben fazla kılodan ama aldıgımında hıc farkında degılım :) balon gıbı olurum yoksa ben yıyorum zaten daha 4 ay var ne olcak hıc bılmıyorum yaaaa

günülcüm, boşver salla işleri ben bu güne kadar salladım ama artık bugün dayanamadım yaptım ütümü. o kadar uyuşuk uyuşuk yaptım ki elim yandı bi de
kilolardan ben de muzdaribim . boyum 172 67 ile hamile kaldım şuan 70 im. bu ay ne kadar kilo aldım bilmiyorum. yaa annemin elektronik tartısı var bosch marka onda tartıldım geçen gün bi baktım.71.5 dedi. ben ağladım ağlıycam.. ama hem midem doluydu hem de fecii tuvaletim vardı. midem boşken ve tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra çıktım tartıya arada nerdeyse 2 kilo oynuyo..sanırım ikinci çıkışım en doğru kilom.acaba tartı mı yanlış tartıyo diyorum ama uyduruk bi markada değil ki...gönülcüm aslında liste yapalım. kilolarımızı takip edelim.biliyor musun sen liste yapmayı?
bu arada cidden muhabbetimiz koyuymuş eşlerden açılınca konu böyle oluyor demek ki..

melihacımm geldimi gözünün nuru evinin neşesi kocişinn

gönulcukk korkarım ben fazla kılodan ama aldıgımında hıc farkında degılım :) balon gıbı olurum yoksa ben yıyorum zaten daha 4 ay var ne olcak hıc bılmıyorum yaaaa

canım bizde boy var ordan kurtarıyoruz Allahtan... ama yine de almamalıyız. çünkü aldık veririz dedik ve verdik. sonra o kadar kolay alınır ki o kilolar. nasıl aldığımızı şaşırırız valla.aman aAllah korusun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…