Arkadaşlar hamileliğimizin 5. ayını yaşıyoruz... Ve bundan sonra kilo almaya başlayacağız...
Şuana kadar kaç kilo aldınız ve boylarınız nasıl.. yazalımki içimiz rahatlasın...Kıyaslamak belki doğru olmaz ama .. En azından kontrol altında tutabiliriz..Ben ilk gebeliğimde 52 ile hamile kalıp 33 haftalıkken doğum yaptım ve 74 kgdım..doğumdan sonra tartıldım ve 67ye düşmüştüm...
ama sonra ye ye ye diyenlere uyarak yedim 72 ye çıktım.. ve 67den 1 gram bile birdaha aşağı düşemedim...:44:ve bebeğimede ,70 kg ile hamile kaldım.. ve şuanda hala 70 im
boy / hamiş kalınan kilo/ şimdiki kilo
170/::::::/70/:::::::::::/::::/70/::::
doğru diyosun aslında hayatım yaa.. ama bu aralar biraz stresliyim herşeye parlıyorum.. o herşeye rağmen alttan alabiliyor. onun bu özelliğine hayranım... nasıl yapıyor bunu anlamış değilim. ben ona kızarken o gelip öpüp kokluyor.. ben yapamam bunu heralde. ki yapamıyorum da
ohh gıttım karnıma ılk dafe badem yagı surdum atlamasın dıye hergun surcem ınsallah unutmazsam işe yarar dıye ümit edıyorum cunku benım cıldım kuru sız bıseyler kullanıyomusunuz kıslar
pfff o kadar çok ütü yapmışım ki acıktığımı farketmemişim.. aslında kocişim gelcek 1 saat sonra ama dayanamadım yiyeceğim bişeyler.. öyle meyveyle falan olcak gibi değil...bu arada elimi de yaktım.. üühü ühü[/Q
gecmıs olsun canım benımde elım kolum bırcok yerımde utu ızı var her hafta yapınca alıstım artık ama hıc sevmıyorum
canım Ben oğluşumu Kıvanç diye seviyorum artık...
mesela çocuklardan yakındığım,şusu zorladı busu zorladı dediğimde;büyüklerinde bana,ayy sizinki çocuk büyütmekmi bizim zamanımızda şu yoktu bu yoktu demeleri vede ayy biz cinsiyetini doğurunca öğrendik demeleri yokmu ölüyorum...
aa demek birol bey velin.kızı öğrencin olsa gerek.nurten eşi ne iş yapıyor birrol beyin biliyormusun..ben çok memnunum birol beyden.sakin rahatlatıcı.ben hamilelikten öncede birol beye gidiyordum arada muayeneye.zaten acıbademde.ama acıbadem ayrıntılı ultrasonda 578 lira aldı.çok azla ama allahtan sağlık sigortam var..sevgili aysozg;
Semih Bey ayrıntılı usg den 200 alıyor.Sen Birol bey emi gidiyorsun. benim velim o da çok iyi bir dr..
Arkadaşlar hamileliğimizin 5. ayını yaşıyoruz... Ve bundan sonra kilo almaya başlayacağız...
Şuana kadar kaç kilo aldınız ve boylarınız nasıl.. yazalımki içimiz rahatlasın...Kıyaslamak belki doğru olmaz ama .. En azından kontrol altında tutabiliriz..Ben ilk gebeliğimde 52 ile hamile kalıp 33 haftalıkken doğum yaptım ve 74 kgdım..doğumdan sonra tartıldım ve 67ye düşmüştüm...
ama sonra ye ye ye diyenlere uyarak yedim 72 ye çıktım.. ve 67den 1 gram bile birdaha aşağı düşemedim...:44:ve bebeğimede ,70 kg ile hamile kaldım.. ve şuanda hala 70 im
canım ben hayatımın en yüksek kilosuyla gebe kalmıştım 62 kilo ile çünkü ben 52 den yukarı çıkamazdım ama 62 kilo ile hamile kaldım sonra ilk 3 ayda 7 kilo verdim ve 55 e düştüm.şimdi 58,5 oldum.yani verdiğim kilonun henüz 3 kilosunu aldım.onunda çoğu bebişin ağırlığıymış doktor dedi.boyumda 162 aten ama vücudum kiloyu göstermez bacak boyum uzundur.hala hamile olduğum anlaşılmıyor.bilen anlıyor..21.hatamı da bitirdim bugün 22 haftama girdim..
boy / hamiş kalınan kilo/ şimdiki kilo
170/::::::/70/:::::::::::/::::/70/::::
tatlım bu arada maşallah hiç kilo almamışsın bizim halimiz kötüü:18::18:
slm kızlar 2 gundur katılamadım aranıza dun esıme suprız yapayım dedım guzel yemekler yapıp sofra hazırlayıp suslenecektım.bız 14 subatta tanısmıstık neyse hıcbırını yetıstıremedım belım nasıl agrıdı aglayacaktım nerdeyse .esım moralım bzuk gorunce olmazsa olmasın suanımızı da bunun ıcın bozmayalım dedı kalanlarıda bırlıkte yaptık .bugunde okuldakı arkadaslar artık gobegımın belırdıgını soyledı bakalım ogrencılerım ne zaman anlayacak? sızın göbüsler ne alemde ?
buarada bende 1.65 ve 55 kıloyla basladım suan 59 kıloyum
maşallah senin kocanaaman Allah nazarlardan sakınsın. herkese söyleme bence :):):)
be
gecmıs olsun canım benımde elım kolum bırcok yerımde utu ızı var her hafta yapınca alıstım artık ama hıc sevmıyorum
aa demek birol bey velin.kızı öğrencin olsa gerek.nurten eşi ne iş yapıyor birrol beyin biliyormusun..ben çok memnunum birol beyden.sakin rahatlatıcı.ben hamilelikten öncede birol beye gidiyordum arada muayeneye.zaten acıbademde.ama acıbadem ayrıntılı ultrasonda 578 lira aldı.çok azla ama allahtan sağlık sigortam var..
boş ver canım yaaa zayılarızz...
boy kilo konusunda ben de yazayım :) boy 1.62, ilk hamileliğimi öğrendiğimde 48 kiloydum geçen hafta sağlık ocağında 49.5 kilo çıktı... ama göbeğim artık epey hissediliyor..
günülcüm, boşver salla işleri ben bu güne kadar salladım ama artık bugün dayanamadım yaptım ütümü. o kadar uyuşuk uyuşuk yaptım ki elim yandı bi de
kilolardan ben de muzdaribim . boyum 172 67 ile hamile kaldım şuan 70 im. bu ay ne kadar kilo aldım bilmiyorum. yaa annemin elektronik tartısı var bosch marka onda tartıldım geçen gün bi baktım.71.5 dedi. ben ağladım ağlıycam.. ama hem midem doluydu hem de fecii tuvaletim vardı. midem boşken ve tuvalet ihtiyacımı giderdikten sonra çıktım tartıya arada nerdeyse 2 kilo oynuyo..sanırım ikinci çıkışım en doğru kilom.acaba tartı mı yanlış tartıyo diyorum ama uyduruk bi markada değil ki...gönülcüm aslında liste yapalım. kilolarımızı takip edelim.biliyor musun sen liste yapmayı?
bu arada cidden muhabbetimiz koyuymuşeşlerden açılınca konu böyle oluyor demek ki..
melihacımm geldimi gözünün nuru evinin neşesi kocişinn
canlarım ben şimdi çıkıorum annemlere gidiyoruz.. Allaha emanet olun.. hepinize ve bebişlerinize iyi geceler!
ben de diyorum ki yığılmadan yapayım şu ütüleri ama hep üşeniyorum yığılıyor baya yaa. sonrada patlayana kadar ütü yapıyorum
sen de pek almamışsın maşallah..kusman falan oldu mu
kıslar sızce nasıl olur bılmıyorum ama benım aklıma fıkır geldı belkı yapanınız vardır ben bı kumbara alıp para bırıktırmyey karar verdım bozuk para yada kagıt farketmez o sekılde bırıktırebılırz dıye dusundumm nasıl fıkır ama :)
iyi düşünmüşsün canım benim eşim de aldı bi kumbara arada elime geçen bozukları atıyoruz :)
:))) kızlarr ben bır kaç aydır sabahları eşıme kahvaltı hazırlarken hazırladıklarıma para bıçıyorum tost 1 tl çay 50 kuruş yumurta 5o kuruş gıbı sonrada çıkarken kumbaramı alıyorum elıme paramı ıstıyorum o da atıyo bazen fazlasını da atıyo oyle oyle epey bırıktı
:))) kızlarr ben bır kaç aydır sabahları eşıme kahvaltı hazırlarken hazırladıklarıma para bıçıyorum tost 1 tl çay 50 kuruş yumurta 5o kuruş gıbı sonrada çıkarken kumbaramı alıyorum elıme paramı ıstıyorum o da atıyo bazen fazlasını da atıyo oyle oyle epey bırıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?