2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

tatlım bu arada maşallah hiç kilo almamışsın bizim halimiz kötüü:18::18:

slm kızlar 2 gundur katılamadım aranıza dun esıme suprız yapayım dedım guzel yemekler yapıp sofra hazırlayıp suslenecektım.bız 14 subatta tanısmıstık neyse hıcbırını yetıstıremedım belım nasıl agrıdı aglayacaktım nerdeyse .esım moralım bzuk gorunce olmazsa olmasın suanımızı da bunun ıcın bozmayalım dedı kalanlarıda bırlıkte yaptık .bugunde okuldakı arkadaslar artık gobegımın belırdıgını soyledı bakalım ogrencılerım ne zaman anlayacak? sızın göbüsler ne alemde ?
buarada bende 1.65 ve 55 kıloyla basladım suan 59 kıloyum

maşallah senin kocana aman Allah nazarlardan sakınsın. herkese söyleme bence :):):)

ohh gıttım karnıma ılk dafe badem yagı surdum atlamasın dıye hergun surcem ınsallah unutmazsam işe yarar dıye ümit edıyorum cunku benım cıldım kuru sız bıseyler kullanıyomusunuz kıslar

bende badem yagı ve bebe yagına basladım ama duzenlı suremıyorum arada üsenıyorum napıyım ama dedıgn gıbı benımde cıldım cok kuru umarım ıse yarar da cok catlamayız

bak alışmışsın işte sen de artık bu saatten sonra isim değiştirsen çocuk değişmiş gibi hissedersin

sorma canım aynen aynennnn.... ama eski çocuklar da uslu olurlarmış şimdikiler çok afacan oluyolar bunu da hesaba katsınlar bence ...

sevgili aysozg;
Semih Bey ayrıntılı usg den 200 alıyor.Sen Birol bey emi gidiyorsun. benim velim o da çok iyi bir dr..
aa demek birol bey velin.kızı öğrencin olsa gerek.nurten eşi ne iş yapıyor birrol beyin biliyormusun..ben çok memnunum birol beyden.sakin rahatlatıcı.ben hamilelikten öncede birol beye gidiyordum arada muayeneye.zaten acıbademde.ama acıbadem ayrıntılı ultrasonda 578 lira aldı.çok azla ama allahtan sağlık sigortam var..

tatlım bu arada maşallah hiç kilo almamışsın bizim halimiz kötüü:18::18:

boş ver canım yaaa zayılarızz...

boy kilo konusunda ben de yazayım :) boy 1.62, ilk hamileliğimi öğrendiğimde 48 kiloydum geçen hafta sağlık ocağında 49.5 kilo çıktı... ama göbeğim artık epey hissediliyor..

ben de 20. haftamdayım ama hala göbüş möbüş yok fazla.. iyi mi kötü mü anlamadım

maşallah senin kocana aman Allah nazarlardan sakınsın. herkese söyleme bence :):):)

ay dur nazar boncuğu koyayım da nazar değmesin..maşallah subhanallah barekallahhh!!

be

gecmıs olsun canım benımde elım kolum bırcok yerımde utu ızı var her hafta yapınca alıstım artık ama hıc sevmıyorum

ben de diyorum ki yığılmadan yapayım şu ütüleri ama hep üşeniyorum yığılıyor baya yaa. sonrada patlayana kadar ütü yapıyorum

canım birol bey birol vural mı? eğer oysa onun da eşi kadın doğumcu. gölcük devlet hastanesinde görev yapıyor... ikiz bebekleri var zannedersem dimi

boy kilo konusunda ben de yazayım :) boy 1.62, ilk hamileliğimi öğrendiğimde 48 kiloydum geçen hafta sağlık ocağında 49.5 kilo çıktı... ama göbeğim artık epey hissediliyor..

sen de pek almamışsın maşallah.. kusman falan oldu mu

bugun macı var canım gelır bı 15 dk ya makarnasını yapıyorum sımdı :)

kıslar sızce nasıl olur bılmıyorum ama benım aklıma fıkır geldı belkı yapanınız vardır ben bı kumbara alıp para bırıktırmyey karar verdım bozuk para yada kagıt farketmez o sekılde bırıktırebılırz dıye dusundumm nasıl fıkır ama :)

canlarım ben şimdi çıkıorum annemlere gidiyoruz.. Allaha emanet olun.. hepinize ve bebişlerinize iyi geceler!

ben de diyorum ki yığılmadan yapayım şu ütüleri ama hep üşeniyorum yığılıyor baya yaa. sonrada patlayana kadar ütü yapıyorum

sen de pek almamışsın maşallah.. kusman falan oldu mu

ben ütü hiç sevmem o yüzden her hafta düzenli olarak biriktirmeden yapıyorum birikirse düşünemiyorum bile nasıl ypaılır o kadar toptan :)

3. ayım kusma ile geçti 12. haftam bitince kusmalarım da bitti... grip falan da oldum yüzden sanırım pek almadım. bünyem de kilo almaya pek müsait değil benim metabolizmam hızlıymış.

iyi düşünmüşsün canım benim eşim de aldı bi kumbara arada elime geçen bozukları atıyoruz :)

iyi düşünmüşsün canım benim eşim de aldı bi kumbara arada elime geçen bozukları atıyoruz :)

:))) kızlarr ben bır kaç aydır sabahları eşıme kahvaltı hazırlarken hazırladıklarıma para bıçıyorum tost 1 tl çay 50 kuruş yumurta 5o kuruş gıbı sonrada çıkarken kumbaramı alıyorum elıme paramı ıstıyorum o da atıyo bazen fazlasını da atıyo oyle oyle epey bırıktı

oh ne guzel bozuk olmayınca kagıtta kabul ederım ben :) para üstü vermem bend ebaslıyım artık bugunden ıtıbaren hersey bebeişlerımız ıcınnn

oh ne guzel bozuk olmayınca kagıtta kabul ederım ben :) para üstü vermem bend ebaslıyım artık bugunden ıtıbaren hersey bebeişlerımız ıcınnn

ay çok güldüm canım espirili bir yöntem bulmuşsun harika... inşallah o biriktirdiklerinle bebşine çok güzel şeyler alırsın...

sabah sabah kalktım bugün oğlumun okulundaki arkadaşlarına yemek yapmak için yemek , tatlı salata içecek istiyorlar valla şimdiden yoruldum 1'e kadar yetiştirmem lazım hemde 30 kişilk imdaaaaaaaaat yardım edin bideoğlum okulda dün düşmüş dudağı şişmiş kulağı kanamış onu kapıda görünce içim parçalandı çok zor büyüyorlar varya canımdan can gitti dün resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…