2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay kıslar yaa esımle cıktım dedım bı kot pantolon alayım ama bı begenemedım yaa bı yerde vardı cok gzuel ama ufak bedendı hem ne rahalı bunlar ya bı baktım 79 mılyon dıyoo :) baktım baktım gerı geldım yarınkı gezımız cumaya alındı sımdı bıraz duş alcam cok yorgunum ya

canım bebişimi gördüm.çok mutluydu içeride.Rabbime şükürler olsun.ALLAH eksikliğini vermesin.ne çok korktum..canım mobilyalarımızı da aldık.abajuruna kadar herşeyini aldım.bir halısı kaldı..onu da alırım artık.sanırım yine çilekten alacağım.baby dream i aldık.güzel değilmi yaaa...gönülcüm çileğin halısı nasıl peki.alayımmı dersin.sana sormadan almak istemedim..perdelerini bile aldım minişimin..darısı sizlere olsun. bu arada ben de aşı oldum 2 önce valla acıyor biraz:)sen rahatsın tabii..

hadı hayırlı olsun canım gule gule buyusun ınsallah bebegın sen gordun rahatladın sıra bızde su zaman gelsede bızde gorsek bebişlerımızı yaa oda almana sevındım valla en guzelı canım

vah vahh gezmeyeceksin yarın yani:):) canım Lc Waikikiden al ,2-3 tane çeşit çeşit giyersin .. Ben öyle yaptım ne gerek var bir sürü para verecen ,kaç kere giyeceksinki zaten...
demedimmi canım,vesvese yapma ,Numaracaıbebeişini görebilmek için bahane ürettin dimi
canım benim bak çilek halı,aksesuar gigi ürünlerini fason çalışıyor..Canım şimdi senin için çilekten bir arkadaşımı aradım,kesinlikle sorunsuz akesuarlar dedi,gönül rahatlığıyla alabilirler dedi.. Ama çok sevindim mobilyayaı almana hayırlı olsun
hadı hayırlı olsun canım gule gule buyusun ınsallah bebegın sen gordun rahatladın sıra bızde su zaman gelsede bızde gorsek bebişlerımızı yaa oda almana sevındım valla en guzelı canım
ah o zmana gelseeee ah bir gelse...Haftaya perşembe göreceğim kısmetse bebeşimi 3 boyutluda :)
bu arada kızlar bebişler artık bizi duyabiliyorlarmış ,33:Konuştuklarınızıa dikkat edin ....

gönülcükk bende dıyorum eşıme artık seslı konusma kızımız bızı duyuyo guzel seyler soyle kızıma dıyorum oda kulagını karnıma koyuyo sonra dıyo kızım nedır bızım bu senın annenden cektıgımız ne yapcaz boyle dıye benı şıkayet edıyo kızıma :)

ohhhh bebiş ne şanslı..ayyy ne guzel yeni hayatlar yenı ciciler ..canım Allah bebişle birlikte güle güle kullandırmayı nasıp etsın ..ben seneye sehır degıstırmeyı dusundugumuz ıcın oda yapmayı dusunmuyorum su park yataklardan alacagım buyuk ıhtimal yanınada bı çamasırlık ılk aylarda yanımızda tutmayı dusunuyorum buarada bende ası olmustum bır kac gun agrı yapıyor

canım ben kot pantolonumu lotus tan aldım modelı falan guzel fıyatıda uygundu ama bı ıstedıgım gıbı kumas pantolon bulamadım en son bol mol aldım bır tane .esım sabahları dalga gecıyor hayatım nıye hala pijamanı cıkarmadın dıyor :) bende hıc sevmıyorum ama en kucuk bedenlerı bıle bol ..gebe dıye bır markada buldum cok guzel pantolonlar var ama o da 100 tl den baslıyor

bak sen sımdıden sıkayetler basladı bıraz buyusunde ana kız sız cekıstırırsınız babayı...

iyi geceler arkadaşlarr... biz geldik. ne yapıyorsunuz bakalım.. ben annemden yeni geldim sayılır. kayınvaldemlere geçtim birazcık. ordan eşimle beraber döndük... ama feci bi yorgunluk var üstümde. uyudum uyuycam nerdeyse

hosgeldın canımm gezdın yanı bugun ne guzel bend emısafır agırladım bugun dus aldım bende uyudum uyuycam ama hürremı ızlıycem :)

gönülcüm iyi dileklerin ve duaların için teşekkürler neyseki atlattım bugünüde aksilikler oldu ama şans işte güzel bilgilerin için teşekkürler canım

kızlar yarından itibaren anne bebek çocuk fuarı varmış yeşilköyde davetiye nasıl bulunur acaba gitmek istiyorum bende

kızlar yarından itibaren anne bebek çocuk fuarı varmış yeşilköyde davetiye nasıl bulunur acaba gitmek istiyorum bende

sen benden çok yaşıcaksın arkadaşım .........

Bende tam fuarı haber vermek ıçın gırdım forma davetıye konusunda benımde bılgım yok ama sanırsam gırışde ucret ödeme kısmı vardı ee oraya kadar gıttıkden sonra illaki bir şekilde sokucaklar ıçerı tahmınımce 10 tl falandır bıletler ayyy bende de gıtmek ıstıyorummmmm orda herşeyı bır arada gorcezz eee bence bol bol da gebeşler görcez :)

ayy daha şimdişden başladılar demek:) vah vahh
bak sen sımdıden sıkayetler basladı bıraz buyusunde ana kız sız cekıstırırsınız babayı...
şekerim hiçte öyle olmuyor,benim kızla eşim,gece yanyana yatıyorlar,bana popolarını dönüp ,fısır fısır konuşuyorlarşuanda da birlikteler
anneler gidince hzimette ediyorsun ister sitemez farkında olmadan yoruluyor insan... hemen yatın bebişinlede uyuyun bir güzel....:93:
hosgeldın canımm gezdın yanı bugun ne guzel bend emısafır agırladım bugun dus aldım bende uyudum uyuycam ama hürremı ızlıycem :)
Ay nolacak bu hürremin sonu herkez düşman kesildi başına ,kız hürremi kaçıracağım diye yere sofra kurdum :86:yalnız hürrem bizden sonra hamile kaldı ama bizden önce doğuruverdi maşallah...
gönülcüm iyi dileklerin ve duaların için teşekkürler neyseki atlattım bugünüde aksilikler oldu ama şans işte güzel bilgilerin için teşekkürler canım
rica ederim şekerim,bir şekilde hallettiysen ne mutlu şimdi bebeişlerinle birlikte uyu mışııııl mışşııılll

Kızlar hayırlı geceler ben arrtık yatayım... Gözlerim kapanıyor... Allah'a emanet olun...

bal böceği ,geceböceğimi olduk kız... Bebişmi uyutmadı senide:):)

ayy sorma yaaa uyku gozumden akıyo ama yatasım yok bu arada sağlık ocağında bacaklarıma bastırdılar çok ödem toplamışsın dedı dr. Hıç ıçemıyorsan 3 lt su ıçıceksın dedı mumkun değil bır lıtre bıle ıçemıyorum o kı butun gece lavabo yolunda kalıyorum varmı kızlar aranızda 3 lt su ıçen

bayanlaarrrr yardımmm

ablamla düşündük düşündük........ cevabı biliyoruz ama yine de emin olmak istedik.ablam 21 yaşında ve daha 4 aydır evli.10 ocakta adet olmuş.15 ocakta ilişkiye girmiş.ilişkiye girdiği güne kadar kanaması bitmiş.ama ilişki sırasında çok az bi miktarda kanaması olmş.7 subatta tekrar regl olmuş.sizce hamile kalmış olabilir mi? aradan 1 ay geçti.hamile olsaydı 7 şubatta regl olmazdı değil mi????? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürederizzzz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…