bayanlaarrrr yardımmm
ablamla düşündük düşündük........ cevabı biliyoruz ama yine de emin olmak istedik.ablam 21 yaşında ve daha 4 aydır evli.10 ocakta adet olmuş.15 ocakta ilişkiye girmiş.ilişkiye girdiği güne kadar kanaması bitmiş.ama ilişki sırasında çok az bi miktarda kanaması olmş.7 subatta tekrar regl olmuş.sizce hamile kalmış olabilir mi? aradan 1 ay geçti.hamile olsaydı 7 şubatta regl olmazdı değil mi????? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürederizzzz......
canım geçen ben aldım ekol hamilelikten ama markası ekol değil.kot aldım.normalde etiket fiyatı 139 liraydı görünce şok oldum ama mecbur almaya karar verdim çünkü giyecek bişeyim yok tayt tunikten bıktım ve taytı her yere giyemiyorum.neyse sonra tam kartımı çıkarttım ödemek için 49 liraya düşürdüm.küçük bedenleri kimse almayınca elimde kaldı dedi.nasıl sevindin sorma.36 beden alıyoduma ama sonra vazgeçtim 38 aldım ki daha uzun giyeyim.büyük ama olsun..ay kıslar yaa esımle cıktım dedım bı kot pantolon alayım ama bı begenemedım yaa bı yerde vardı cok gzuel ama ufak bedendı hem ne rahalı bunlar ya bı baktım 79 mılyon dıyoo :) baktım baktım gerı geldım yarınkı gezımız cumaya alındı sımdı bıraz duş alcam cok yorgunum ya
çok sağol canım.aldık valla.darısı sizlere olsun.güzel bir takım oldu.inşallah sağlıkla kullanır kızım.hadı hayırlı olsun canım gule gule buyusun ınsallah bebegın sen gordun rahatladın sıra bızde su zaman gelsede bızde gorsek bebişlerımızı yaa oda almana sevındım valla en guzelı canım
aynen yaa.biz nasıl gebeyiz.satıcı bana diyor ki 36 beden 5 aylık gebe mi olur yaaa dediohhhh bebiş ne şanslı..ayyy ne guzel yeni hayatlar yenı ciciler ..canım Allah bebişle birlikte güle güle kullandırmayı nasıp etsın ..ben seneye sehır degıstırmeyı dusundugumuz ıcın oda yapmayı dusunmuyorum su park yataklardan alacagım buyuk ıhtimal yanınada bı çamasırlık ılk aylarda yanımızda tutmayı dusunuyorum buarada bende ası olmustum bır kac gun agrı yapıyor
çok sağol tatlım.önce bende park yatakmı alsam dedim ama ben izmitte sabitim şimdilik.ev de kendimin odam da müsait,eşimle düşündük ve bebeğin odası olsun dedik.güzel olu.darısı sizlere ama önce sağlık versin Allah bebişlerimize..
canım ben kot pantolonumu lotus tan aldım modelı falan guzel fıyatıda uygundu ama bı ıstedıgım gıbı kumas pantolon bulamadım en son bol mol aldım bır tane .esım sabahları dalga gecıyor hayatım nıye hala pijamanı cıkarmadın dıyor :) bende hıc sevmıyorum ama en kucuk bedenlerı bıle bol ..gebe dıye bır markada buldum cok guzel pantolonlar var ama o da 100 tl den baslıyor
annesi kayınvalidesi yakınında olanlara hele de böyle gidip gelenlere ne çok özeniyorum.izmitte o kadar yalnızım ki tek bir yakınım yok.ne güzel valla..iyi geceler arkadaşlarr... biz geldik. ne yapıyorsunuz bakalım.. ben annemden yeni geldim sayılır. kayınvaldemlere geçtim birazcık. ordan eşimle beraber döndük... ama feci bi yorgunluk var üstümde. uyudum uyuycam nerdeyse
canım ben içiyorum.zaten suyu normaldede içerdim ama ilk 4 ay kusmaktan vücüdum sususz kaldığı için ve içemediğim için çok zorlanmıştım.damardan sıvı takviyesi yapmışlardı..ama şimdi içiyorum çok severim suyu.ödemimde yok belki ondandır çünkü ben çok tuzlu yiyorum..ayy sorma yaaa uyku gozumden akıyo ama yatasım yok bu arada sağlık ocağında bacaklarıma bastırdılar çok ödem toplamışsın dedı dr. Hıç ıçemıyorsan 3 lt su ıçıceksın dedı mumkun değil bır lıtre bıle ıçemıyorum o kı butun gece lavabo yolunda kalıyorum varmı kızlar aranızda 3 lt su ıçen
günaydın hepimizin için inşallah..Günaydınn güzel gebeşlerr tatlı bebışlerımızın annelerı bugun herkeze guzel bır gun olsun ...........
hosgeldın canımm gezdın yanı bugun ne guzel bend emısafır agırladım bugun dus aldım bende uyudum uyuycam ama hürremı ızlıycem :)
günaydn kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyodu benim bugünde kulağım tıkandı gerçi yarın doktoruma gidicem ya çok ağrıyo kulağım
yok canım ,yeni evli olmadı sebebiyle bu tarz kanaması normal olabilir,ilişki sırasında.Ben gebe olduğunu düşünmüyorum... Ama Allah istiyorsa nasip etsin inşallah...bayanlaarrrr yardımmm
ablamla düşündük düşündük........ cevabı biliyoruz ama yine de emin olmak istedik.ablam 21 yaşında ve daha 4 aydır evli.10 ocakta adet olmuş.15 ocakta ilişkiye girmiş.ilişkiye girdiği güne kadar kanaması bitmiş.ama ilişki sırasında çok az bi miktarda kanaması olmş.7 subatta tekrar regl olmuş.sizce hamile kalmış olabilir mi? aradan 1 ay geçti.hamile olsaydı 7 şubatta regl olmazdı değil mi????? vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürederizzzz......
ahh bebişim sanada çook güzel bir gün olmasını tememmi ediyorum....Günaydınn güzel gebeşlerr tatlı bebışlerımızın annelerı bugun herkeze guzel bır gun olsun ...........
ne demek canım ,seve seve...gönülcüm sağol tatlım yaa.benim için arkadaşını araman ne güzel:)halısını da oda gelince alayım artık..belki başka halı beğenirim..ama senin tavsiyelerin eşimle bana iyi oldu hemen aldık zaten..
ay iç karın genişliği ilk gebelikte bendede vardı.. başıma şöyle bir olay geldi kızlar;ıçın raha olsun karnın çıkmadı ıse ıç karnın genışdır ohh bebecık gezınsın dursun
Canım dün falan çok yoruldun sen .. bugün dinlengünaydn kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyodu benim bugünde kulağım tıkandı gerçi yarın doktoruma gidicem ya çok ağrıyo kulağım
pff! yine çok karışık rüyalar gördüm yaa. bu ne böyle... acaba bu hormonlarla alakalı mı ki? gerçek gibi yaşıorum korkuyorum çok yaaa
aynı durum bendede var ya ruyayı sabah kalktıgımda hatırlıyorum ve dusunuyorum aklım ruyada kalıyo kotu ruyalar ama normal ruya degıl genelde eşımı baska kadınla goruyorum :) ona dıyorum mahsusdan o kadın kım dıye oda bana dıyo nolur sen ruya gorme dıye adamın ustune gıdıyorum o kadın kım nerde falan dıye mahsusdan yapıyorum bend eona tabıkı
kıslar dun evdekı mısafırler konusuyolardı ıkı hamıle olunca evde bılghı verdıler tabıkı ben bıraz utandım sevmem boyle konusmaları kadın dedı hamılelık sırasında eşınle ılıskıye gırmek cok ıyıymıs cunku dedı ayıp ama yazıyım rahmınız genısler gırmezsenız ufalır ve dogumunuzda zorlasabılır dedı hemen benım kaynana atladı sımdıkı yapmıyolar 9 ay ben bılıyorum dedı bende dedım kanaması yoksa ıstedıgı zaman yapabılıyo merak etme sen dedım :) bu arada bugun yıne gezmye gıtcem :)
nasılsın palettecım ıyımsıın bakım bebegın napıyoo uzuyomu senı
gönülcüm senin doğum olayında çok komikmiş. galiba ben de senin gibi olacağım. hamileliğimi duyanlar ağzı açık kalıyolar:)
hamdolsun canım iyiyim.. şimdi hazırlanıcam çıkıcam evden.. bugün pek giremiycem.bebiş de iyi hamdolsun. beni pek üzmüyo şimdilik. iyiyiz de inşallah doğunca da üzmezler bizi.. sen nasılsın? nasıl gidiyor? bebik napıo. hareketlenme varmı
aa demek birol bey velin.kızı öğrencin olsa gerek.nurten eşi ne iş yapıyor birrol beyin biliyormusun..ben çok memnunum birol beyden.sakin rahatlatıcı.ben hamilelikten öncede birol beye gidiyordum arada muayeneye.zaten acıbademde.ama acıbadem ayrıntılı ultrasonda 578 lira aldı.çok azla ama allahtan sağlık sigortam var..
canım birol Bey in eşide kadın doğumcu Gölcük Devlet hastanesinde Füsun Hn, 3.sınıfa giden kızı var,bide küçük ikizleri var.evet acıbadem özel sigortalı olanlar için avantajlı.benimde allianz sigortam var ama bende eski dr um olduğu için çok seviyorum doktorumu Akademiye gidiyorum.
kızlar ben ilk hamileliğimde toplam 11 kilo almıştım ve doğumdan 1 ay sonra tamamen eski halime dönmüştüm.bu sefer daha hızlı kilo alıyorum.şu ana kadar 4 kilo aldım ve iştahımda yerinde.ilkinde 6.ayda karnım çıkmıştı,bunda çok çabuk çıktı,şu an kocaman karnım var ve hergören anlıyor artık...
neyseki doğumdan sonra emzirmek çok kilo verdiriyor.
kızlar,hamile kumaş pantalonu e-bebek mağazalarında da var.fiyatlarıda 50-55 civarı ben öğretmen olduğum için 2 tane aldım şimdilik,ama haftasonu favorim tayt,çok ama çok rahat bişey..
bu arada erkek bebek bekleyen hamişler,ne isimleri düşünüyosunuz.ben daha karar vermedim.
hıımm eşide kadındoğumcu demek.sanırım gölcükte oturuyolar.ikizleri olduğunu biliyodum.iyi bir insan ve iyi bir doktor.canım sen devlette misin özeldemisin.yapamadım ben öğretmenliği.2 yıldan sonra bıraktım.evde sıkıcı ama yapamadım sevmedim işimi.zaten babamın zoruyla okumuştum.ben de henüz 2 kilocuk aldım.bakalım nasıl gidecek.keşke hep böyle gitse..aa demek birol bey velin.kızı öğrencin olsa gerek.nurten eşi ne iş yapıyor birrol beyin biliyormusun..ben çok memnunum birol beyden.sakin rahatlatıcı.ben hamilelikten öncede birol beye gidiyordum arada muayeneye.zaten acıbademde.ama acıbadem ayrıntılı ultrasonda 578 lira aldı.çok azla ama allahtan sağlık sigortam var..
canım birol Bey in eşide kadın doğumcu Gölcük Devlet hastanesinde Füsun Hn, 3.sınıfa giden kızı var,bide küçük ikizleri var.evet acıbadem özel sigortalı olanlar için avantajlı.benimde allianz sigortam var ama bende eski dr um olduğu için çok seviyorum doktorumu Akademiye gidiyorum.
kızlar ben ilk hamileliğimde toplam 11 kilo almıştım ve doğumdan 1 ay sonra tamamen eski halime dönmüştüm.bu sefer daha hızlı kilo alıyorum.şu ana kadar 4 kilo aldım ve iştahımda yerinde.ilkinde 6.ayda karnım çıkmıştı,bunda çok çabuk çıktı,şu an kocaman karnım var ve hergören anlıyor artık...
neyseki doğumdan sonra emzirmek çok kilo verdiriyor.
kızlar,hamile kumaş pantalonu e-bebek mağazalarında da var.fiyatlarıda 50-55 civarı ben öğretmen olduğum için 2 tane aldım şimdilik,ama haftasonu favorim tayt,çok ama çok rahat bişey..
bu arada erkek bebek bekleyen hamişler,ne isimleri düşünüyosunuz.ben daha karar vermedim.
sorma canım kızlar babacı olur ya bende eşıme dedım dertleşcek bırını buldun ıyı falan eşımde kızlar babacı olur dıye tesellı buluyo benı daha cok sevcek dıyo
iyi geceler arkadaşlarr... biz geldik. ne yapıyorsunuz bakalım.. ben annemden yeni geldim sayılır. kayınvaldemlere geçtim birazcık. ordan eşimle beraber döndük... ama feci bi yorgunluk var üstümde. uyudum uyuycam nerdeyse
günaydn kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyodu benim bugünde kulağım tıkandı gerçi yarın doktoruma gidicem ya çok ağrıyo kulağım
pff! yine çok karışık rüyalar gördüm yaa. bu ne böyle... acaba bu hormonlarla alakalı mı ki? gerçek gibi yaşıorum korkuyorum çok yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?