2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cevabını bılıyorsanız ne mutlu sıze ama ben derım ki genede bır test yapın

canım geçen ben aldım ekol hamilelikten ama markası ekol değil.kot aldım.normalde etiket fiyatı 139 liraydı görünce şok oldum ama mecbur almaya karar verdim çünkü giyecek bişeyim yok tayt tunikten bıktım ve taytı her yere giyemiyorum.neyse sonra tam kartımı çıkarttım ödemek için 49 liraya düşürdüm.küçük bedenleri kimse almayınca elimde kaldı dedi.nasıl sevindin sorma.36 beden alıyoduma ama sonra vazgeçtim 38 aldım ki daha uzun giyeyim.büyük ama olsun..
hadı hayırlı olsun canım gule gule buyusun ınsallah bebegın sen gordun rahatladın sıra bızde su zaman gelsede bızde gorsek bebişlerımızı yaa oda almana sevındım valla en guzelı canım
çok sağol canım.aldık valla.darısı sizlere olsun.güzel bir takım oldu.inşallah sağlıkla kullanır kızım.
aynen yaa.biz nasıl gebeyiz.satıcı bana diyor ki 36 beden 5 aylık gebe mi olur yaaa dedi
annesi kayınvalidesi yakınında olanlara hele de böyle gidip gelenlere ne çok özeniyorum.izmitte o kadar yalnızım ki tek bir yakınım yok.ne güzel valla..
canım ben içiyorum.zaten suyu normaldede içerdim ama ilk 4 ay kusmaktan vücüdum sususz kaldığı için ve içemediğim için çok zorlanmıştım.damardan sıvı takviyesi yapmışlardı..ama şimdi içiyorum çok severim suyu.ödemimde yok belki ondandır çünkü ben çok tuzlu yiyorum..
Günaydınn güzel gebeşlerr tatlı bebışlerımızın annelerı bugun herkeze guzel bır gun olsun ...........
günaydın hepimizin için inşallah..

gönülcüm sağol tatlım yaa.benim için arkadaşını araman ne güzel:)halısını da oda gelince alayım artık..belki başka halı beğenirim..ama senin tavsiyelerin eşimle bana iyi oldu hemen aldık zaten..

günaydn kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyodu benim bugünde kulağım tıkandı gerçi yarın doktoruma gidicem ya çok ağrıyo kulağım

hosgeldın canımm gezdın yanı bugun ne guzel bend emısafır agırladım bugun dus aldım bende uyudum uyuycam ama hürremı ızlıycem :)

ayy gece uyumuşum.. ben de hürreme baktım. fettan şahsiyet ya! o kadar cırlar mı bi insan. o nası bi ses insan sesinden korkar da bulaşmaz walla yaaa

günaydn kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyodu benim bugünde kulağım tıkandı gerçi yarın doktoruma gidicem ya çok ağrıyo kulağım

geçmiş olsun canım havalar çok soğuk dikkat et. hoş bugün biraz açmış hava

pff! yine çok karışık rüyalar gördüm yaa. bu ne böyle... acaba bu hormonlarla alakalı mı ki? gerçek gibi yaşıorum korkuyorum çok yaaa

yok canım ,yeni evli olmadı sebebiyle bu tarz kanaması normal olabilir,ilişki sırasında.Ben gebe olduğunu düşünmüyorum... Ama Allah istiyorsa nasip etsin inşallah...
Günaydınn güzel gebeşlerr tatlı bebışlerımızın annelerı bugun herkeze guzel bır gun olsun ...........
ahh bebişim sanada çook güzel bir gün olmasını tememmi ediyorum....
ne demek canım ,seve seve...
ıçın raha olsun karnın çıkmadı ıse ıç karnın genışdır ohh bebecık gezınsın dursun
ay iç karın genişliği ilk gebelikte bendede vardı.. başıma şöyle bir olay geldi kızlar;
ben 32 hafta hamileyken grip oldum,öksürük ,ateş v.s derken alttan batmalarım oldu.. bir gün ateşimi 40tan aşağı düşüremeyincede doğru doğum evinin aciline gittik beni yatırdılar doğum başlamış dediler.. engellemeliyiz diyerek 2 gün hastanede yatırldılar.. Neyse kolumda serum şişesiyle geziniyorum.. Kadının biri geldi kızım sezeryanmı oldun dedi;hayır dedim,normalmi doğurdun dedi hayır dedimee kızım nasıl doğurdun o zaman dedi ee doğurmadım dedim..:90:Nasıl olur karnın yok yavrum dedi...Aslında düşünün 7,5 aylık gebeydim Tabi 2 gün tedavi ettiler.. Bebeği engellediler doğmadı ,taburcu oldum..ertesi gün evde temzilik yaptım,bir sonraki gün 33 haftalık hamileyken doğurdum..
Canım dün falan çok yoruldun sen .. bugün dinlen Dikkat et kendine...Çok geçmiş olsun...:94:

pff! yine çok karışık rüyalar gördüm yaa. bu ne böyle... acaba bu hormonlarla alakalı mı ki? gerçek gibi yaşıorum korkuyorum çok yaaa

aynı durum bendede var ya ruyayı sabah kalktıgımda hatırlıyorum ve dusunuyorum aklım ruyada kalıyo kotu ruyalar ama normal ruya degıl genelde eşımı baska kadınla goruyorum :) ona dıyorum mahsusdan o kadın kım dıye oda bana dıyo nolur sen ruya gorme dıye adamın ustune gıdıyorum o kadın kım nerde falan dıye mahsusdan yapıyorum bend eona tabıkı

kıslar dun evdekı mısafırler konusuyolardı ıkı hamıle olunca evde bılghı verdıler tabıkı ben bıraz utandım sevmem boyle konusmaları kadın dedı hamılelık sırasında eşınle ılıskıye gırmek cok ıyıymıs cunku dedı ayıp ama yazıyım rahmınız genısler gırmezsenız ufalır ve dogumunuzda zorlasabılır dedı hemen benım kaynana atladı sımdıkı yapmıyolar 9 ay ben bılıyorum dedı bende dedım kanaması yoksa ıstedıgı zaman yapabılıyo merak etme sen dedım :) bu arada bugun yıne gezmye gıtcem :)

gönülcüm senin doğum olayında çok komikmiş. galiba ben de senin gibi olacağım. hamileliğimi duyanlar ağzı açık kalıyolar:)

hamilelikte böyle bunalımlara girilebiliyormuş. şimdi kilo falan alıyoruz. kendimizi farklı hissediyoruz galiba bundan oluo. üstüne gitme kocanın. tamam iyiler hoşlar ama herkesin bi sınırı var dimi onlar da insan

ewet canım çok önemli doktorlar bi problem yoksa haftada 3 kere yapabilirsiniz diyolar... bence de iyi birşey yaani

nasılsın palettecım ıyımsıın bakım bebegın napıyoo uzuyomu senı

hamdolsun canım iyiyim.. şimdi hazırlanıcam çıkıcam evden.. bugün pek giremiycem.bebiş de iyi hamdolsun. beni pek üzmüyo şimdilik. iyiyiz de inşallah doğunca da üzmezler bizi.. sen nasılsın? nasıl gidiyor? bebik napıo. hareketlenme varmı

bızde ıyız canım artık rhat rahat hıssedıyorum hareeketelrını cimcimenın bende cıkıcma bırazdan aksma anca gırerım bıdaha canım ıyı olamana sevındım vala

canım ben özeldeyim.devlete geçmek çok zor artık.
çocuğun olunca evde sıkılacak vakit bile bulamazsın.onun her anını,gelişimini görmek dünyanın en güzel şeyi. insanın çocuğunu kendi büyütmesi gibi yok kesinlikle.
bu arada bebek odanız da hayırlı olsun..baby dream çok güzel gerçekten az önce netten baktım.güle güle kullansın bebişin...
sevgilerimi gönderiyorum..

kızar bişey sorcam arkadaşım şu an 5 buçuk aylık hamile,tansiyonu ve kan şekeri sürekli artıp azalıyo,bir ara tansiyonu 8 e 4 kadar düşmüş,kan şekeri bir ara biraz yüksekmiş,doktor fazla tatlı yeme demiş,bir arada bayağı düşmüş kan şekeri,bir de dünden beri bebeğin tekmesini hissetmediğin söylüyor,mutlaka hergün tekmeler mi bebek, olumsuz bişey var mı sizce

sorma canım kızlar babacı olur ya bende eşıme dedım dertleşcek bırını buldun ıyı falan eşımde kızlar babacı olur dıye tesellı buluyo benı daha cok sevcek dıyo

bızımkıde erkeklerın anneye duskun oldugunu duymus sımdıden dert edıyor ya benı sevmezse,sız benı dıslarsanız dıyor .Sonrada ben oglumu alırım top oynamaya gıderız dıyor baslıyor hayallere..

ohh kayınvalıdene ,annene gez bakalım..bız burda yalnız yalnız ..böyle duyunca cok ozenıyorum ...bızım burda ne esım tarafından ne de bızm taraftan hıc tanıdık yok ama ıns seneye ızmıre tayin isteyecegız..herkesten uzak olmak gerckten zor

annesi kayınvalidesi yakınında olanlara hele de böyle gidip gelenlere ne çok özeniyorum.izmitte o kadar yalnızım ki tek bir yakınım yok.ne güzel valla..

sende benım gıbısın ...yalnız takılıyoruz mecburen

gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

ah ah sorma sabah kalkıyorum hala etkısınde oluyorum ..bırde kızlar ben gee en az 2 3 kez su ıcmeye kalkıyorum ve tuvalete gıdıyrm gece kalkması o kadar zor gelıyor kı ama gıtmezsem yatagı su basabılır :) o derece oluyorum sızde aynı durumda mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…