2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hadı ya oylemıymıs ama ama bebıs bızı etkıledı bıraz eskısı gıbı degıl.bız sımdıden boyleyız son 3 ayı dusunemıyorum

kızar bişey sorcam arkadaşım şu an 5 buçuk aylık hamile,tansiyonu ve kan şekeri sürekli artıp azalıyo,bir ara tansiyonu 8 e 4 kadar düşmüş,kan şekeri bir ara biraz yüksekmiş,doktor fazla tatlı yeme demiş,bir arada bayağı düşmüş kan şekeri,bir de dünden beri bebeğin tekmesini hissetmediğin söylüyor,mutlaka hergün tekmeler mi bebek, olumsuz bişey var mı sizce

canım bazı gunler hıssedılemeyebılıyor panık yapmamaya calısın ama ıcının rahat etmesını ıstıyorsa yakınlardakı bı saglık oagında bebegın kalp atısını dınleyebılır

merhaba bende sizin gibiyim canım bende çok isterdim annemle vakit geçirmeyi kayınvalidemle görüşmeyi ama maalesef çook uzaktayız bizde bizde bu sene tayin isteyeceğiz inşallah çıkarda bebeğimiz böyle uzaklarda yaşamaz hem ozaman daha çok ihtiyacımız olacak eş dosta...

kızlar dişim şişti çok agrıyor napsam gecer acaba fikri olan varmı

eczaneden kekikyağı al kulak pamuğuyla dişine damlat.. ZEHİR GİB,İ YAKIYOR AĞZINI AMA KESYOR AĞRIYI..

bu arada kızlar doğrumu hissettim bilmiyorum,bebeğimin tekmesini elimle dışardan hissettim

haklısın canım..bebişimin öğretmeni olacam artık:)odayı beğenmene sevindim.beğenen olunca daha da bi içime siniyor..öpüyorummm
korkmayın benim tansiyonum hep öyle düşük hatta 7 ye 5 falan oluyor.bende geçen hareket hissetmedim korktum ama boşaymış çok şükür.doktoruma gittim baktı ultrasonla iyiy çok şükür.sizde gidin..

kızlaarr huhu çok eminim bebeğimin tekmelerini dışardan elimle hissediyorum ,ve hatta görüyorum

kızlaarr huhu çok eminim bebeğimin tekmelerini dışardan elimle hissediyorum ,ve hatta görüyorum

canım 1 haftadır bende hıssedıyorum hatta esımın elı sureklı göbegımde o gelınce sankı dahada hareketlenıyor süper bır duygu demı uzanırken kıpırtı hıssder hıssetmez acıyorum göbüşü dısardan gözlemlıyorum zaman gecıyor valla kızlar sunun surasında hazırana ne kaldı ıns tek tek güzel gecen(oyle olmasını umut edıyrm) dogum anılarımızı paylaşırız

bızde ıyız canım artık rhat rahat hıssedıyorum hareeketelrını cimcimenın bende cıkıcma bırazdan aksma anca gırerım bıdaha canım ıyı olamana sevındım vala

maşallaaah canım.. ben de ancak gelebildim. yine kayınvaldemlerdeydim. yemek falan yedim geldim şimdi. ama çoook yorulmuşum. eşimin de eli egzama olmuş izmite hastaneye gitmiş ordan da umuttepeye okula çıkmış. o da çok yorgun. her an bi yerlere sızıp kalabiliriz

canım eğer ilk gebelikse hareketleri hissetmeyebilir. ve bir de şunu söyliyim; stres yapıp hareket etsin diye bekledikçe etmiyo hareket. rahat olsun başka şeylerle ilgilensin, o zaman hisseder inşallah...

ewet canım iyi oluyor burda tanıdıklar var. çok sıkılınca arabaya binip gidebileceğimiz bi sürü kapı var

hamdolsun. inşallah sizde en yakın zamanda istediğiniz gibi bi yerde yaşarsınız

ben de gece çok sıvı şeyler yiyip içiyorsam o gece çok sıkışıyorum. sabah namaza kalktığımda hareket edemiyorum resmen. hemen tuvalete koşuyorum. ama artık kendimi kontrol ediyorum. yatmadan 2 saat önce en son su içiyorum. sonra 2-3 kere tuvalete çıkıyorum. gece boyu rahatım canım.. sende buna dikkat et bence..

maşallah canım. evet artık hissedilebiliyor..:)

benimd e hiçbirfikrim yok canım.. ama artık 20. haftadan sonra yavaş yavaş dışardan elle hissedilir bence ama ne zaman görüülür bilmem. bir de iç karnın geniş veya dar olmasıyla değişkenlik gösterebilir kişiden kişiye

aslı okay profil resmi göz olan okaymı?

oyyy kurban olurum ne hoş...
ayy ne güzel kızlra yaaa ... Demekki doğru hissetmişim kızımda elini koyuyor anne tekleniyo diyor daha 3 yaşında
ohh n eguzel bı duygu ya bende bazen dıkkatlıce bakıyorum karnıma ama oyle tam hıssedemıyorum içerdekı hareketlerını hıssedıyorum anca
Ayy hissedersin inşallah...
inşallah dışardan da görücez canım .. o günler de gelecek..!

bencede...

amanın gızlarrr tükkanı açıveren oluvememiş gariiii...

Merhaba kızlar günaydın diyeceğim geç kalmış olacağım bu nedenle herkeze Tünaydıııınnn....
anneler bebişler nasılsınız bakalım...NAsıl bir gece geçirdiniz...
Umarım gününüz çooook güzel geçer.....sevgiler...

tunaydınn canımm kahvltı ypıyom smdı sonra hazırlncm kaynanayla komsuya gıtcez :) yıne yokum evde yanı gecem kotuydu ya kotu ruyalar gordum yıne ıkı aksamdır oyle kotu ruyalar goruyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…