kıslar dun evdekı mısafırler konusuyolardı ıkı hamıle olunca evde bılghı verdıler tabıkı ben bıraz utandım sevmem boyle konusmaları kadın dedı hamılelık sırasında eşınle ılıskıye gırmek cok ıyıymıs cunku dedı ayıp ama yazıyım rahmınız genısler gırmezsenız ufalır ve dogumunuzda zorlasabılır dedı hemen benım kaynana atladı sımdıkı yapmıyolar 9 ay ben bılıyorum dedı bende dedım kanaması yoksa ıstedıgı zaman yapabılıyo merak etme sen dedım :) bu arada bugun yıne gezmye gıtcem :)
kızar bişey sorcam arkadaşım şu an 5 buçuk aylık hamile,tansiyonu ve kan şekeri sürekli artıp azalıyo,bir ara tansiyonu 8 e 4 kadar düşmüş,kan şekeri bir ara biraz yüksekmiş,doktor fazla tatlı yeme demiş,bir arada bayağı düşmüş kan şekeri,bir de dünden beri bebeğin tekmesini hissetmediğin söylüyor,mutlaka hergün tekmeler mi bebek, olumsuz bişey var mı sizce
canım bazı gunler hıssedılemeyebılıyor panık yapmamaya calısın ama ıcının rahat etmesını ıstıyorsa yakınlardakı bı saglık oagında bebegın kalp atısını dınleyebılır
ohh kayınvalıdene ,annene gez bakalım..bız burda yalnız yalnız ..böyle duyunca cok ozenıyorum ...bızım burda ne esım tarafından ne de bızm taraftan hıc tanıdık yok ama ıns seneye ızmıre tayin isteyecegız..herkesten uzak olmak gerckten zor
annesi kayınvalidesi yakınında olanlara hele de böyle gidip gelenlere ne çok özeniyorum.izmitte o kadar yalnızım ki tek bir yakınım yok.ne güzel valla..
sende benım gıbısın ...yalnız takılıyoruz mecburen
kızlar dişim şişti çok agrıyor napsam gecer acaba fikri olan varmı
haklısın canım..bebişimin öğretmeni olacam artık:)odayı beğenmene sevindim.beğenen olunca daha da bi içime siniyor..öpüyorummmcanım ben özeldeyim.devlete geçmek çok zor artık.
çocuğun olunca evde sıkılacak vakit bile bulamazsın.onun her anını,gelişimini görmek dünyanın en güzel şeyi. insanın çocuğunu kendi büyütmesi gibi yok kesinlikle.
bu arada bebek odanız da hayırlı olsun..baby dream çok güzel gerçekten az önce netten baktım.güle güle kullansın bebişin...
sevgilerimi gönderiyorum..
korkmayın benim tansiyonum hep öyle düşük hatta 7 ye 5 falan oluyor.bende geçen hareket hissetmedim korktum ama boşaymış çok şükür.doktoruma gittim baktı ultrasonla iyiy çok şükür.sizde gidin..kızar bişey sorcam arkadaşım şu an 5 buçuk aylık hamile,tansiyonu ve kan şekeri sürekli artıp azalıyo,bir ara tansiyonu 8 e 4 kadar düşmüş,kan şekeri bir ara biraz yüksekmiş,doktor fazla tatlı yeme demiş,bir arada bayağı düşmüş kan şekeri,bir de dünden beri bebeğin tekmesini hissetmediğin söylüyor,mutlaka hergün tekmeler mi bebek, olumsuz bişey var mı sizce
kızar bişey sorcam arkadaşım şu an 5 buçuk aylık hamile,tansiyonu ve kan şekeri sürekli artıp azalıyo,bir ara tansiyonu 8 e 4 kadar düşmüş,kan şekeri bir ara biraz yüksekmiş,doktor fazla tatlı yeme demiş,bir arada bayağı düşmüş kan şekeri,bir de dünden beri bebeğin tekmesini hissetmediğin söylüyor,mutlaka hergün tekmeler mi bebek, olumsuz bişey var mı sizce
hadı ya oylemıymıs ama ama bebıs bızı etkıledı bıraz eskısı gıbı degıl.bız sımdıden boyleyız son 3 ayı dusunemıyorum
kızlaarr huhu çok eminim bebeğimin tekmelerini dışardan elimle hissediyorum ,ve hatta görüyorum
bızde ıyız canım artık rhat rahat hıssedıyorum hareeketelrını cimcimenın bende cıkıcma bırazdan aksma anca gırerım bıdaha canım ıyı olamana sevındım vala
ohh kayınvalıdene ,annene gez bakalım..bız burda yalnız yalnız ..böyle duyunca cok ozenıyorum ...bızım burda ne esım tarafından ne de bızm taraftan hıc tanıdık yok ama ıns seneye ızmıre tayin isteyecegız..herkesten uzak olmak gerck
ah ah sorma sabah kalkıyorum hala etkısınde oluyorum ..bırde kızlar ben gee en az 2 3 kez su ıcmeye kalkıyorum ve tuvalete gıdıyrm gece kalkması o kadar zor gelıyor kı ama gıtmezsem yatagı su basabılır :) o derece oluyorum sızde aynı durumda mısınız?
kızlaarr huhu çok eminim bebeğimin tekmelerini dışardan elimle hissediyorum ,ve hatta görüyorum
ohh n eguzel bı duygu ya bende bazen dıkkatlıce bakıyorum karnıma ama oyle tam hıssedemıyorum içerdekı hareketlerını hıssedıyorum anca
inşallah dışardan da görücez canım .. o günler de gelecek..!
oyyy kurban olurum ne hoş...canım 1 haftadır bende hıssedıyorum hatta esımın elı sureklı göbegımde o gelınce sankı dahada hareketlenıyor süper bır duygu demı uzanırken kıpırtı hıssder hıssetmez acıyorum göbüşü dısardan gözlemlıyorum zaman gecıyor valla kızlar sunun surasında hazırana ne kaldı ıns tek tek güzel gecen(oyle olmasını umut edıyrm) dogum anılarımızı paylaşırız
ayy ne güzel kızlra yaaa ... Demekki doğru hissetmişim kızımda elini koyuyor anne tekleniyo diyor daha 3 yaşındacanım eğer ilk gebelikse hareketleri hissetmeyebilir. ve bir de şunu söyliyim; stres yapıp hareket etsin diye bekledikçe etmiyo hareket. rahat olsun başka şeylerle ilgilensin, o zaman hisseder inşallah...
maşallah canım. evet artık hissedilebiliyor..:)
Ayy hissedersin inşallah...ohh n eguzel bı duygu ya bende bazen dıkkatlıce bakıyorum karnıma ama oyle tam hıssedemıyorum içerdekı hareketlerını hıssedıyorum anca
inşallah dışardan da görücez canım .. o günler de gelecek..!
bencede...benimd e hiçbirfikrim yok canım.. ama artık 20. haftadan sonra yavaş yavaş dışardan elle hissedilir bence ama ne zaman görüülür bilmem. bir de iç karnın geniş veya dar olmasıyla değişkenlik gösterebilir kişiden kişiye
amanın gızlarrr tükkanı açıveren oluvememiş gariiii...
Merhaba kızlar günaydın diyeceğim geç kalmış olacağım bu nedenle herkeze Tünaydıııınnn....
anneler bebişler nasılsınız bakalım...NAsıl bir gece geçirdiniz...
Umarım gününüz çooook güzel geçer.....sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?