2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

tunaydınn canımm kahvltı ypıyom smdı sonra hazırlncm kaynanayla komsuya gıtcez :) yıne yokum evde yanı gecem kotuydu ya kotu ruyalar gordum yıne ıkı aksamdır oyle kotu ruyalar goruyorumm

canım benim malesef hamilelikte böyle kötü rüyalar çok oluyor.. hepimizde var o. hatta ben eşimi sürekli beni aldatırken görüyorum:18: sabahın 7sinde adama bu gece yine seninle uğraştım,beni aldatıyordun dedim zaten benimle ilgili düzgün rüya görmezsin sen hiç dedi güldü...:90:
takma kafanaaaaa..

bende oyle gordugumde eşıme kızıyorum bu kadın kım dıye yınemı dıyo zaten hayırlı bı ruya goırmezsın en ıyısı sen ruya gorme dıyo

Herkeselere Günaydıııııınn,
Sormayın yaaa ben de hep kötü rüyalar görüyorum ama eşim beni aldatırken değil. benimki çok daha yuhaf eskiden hayatımda olan saçma nsanlar gelip beni rahatız ediyorlar... onları başımdan savmaya eşim duyup üzülmesin diye de ondan gizlemeye çalışıyorum. iki gecedir üst üste aynı şeyleri görünce endişe ettim noluyo diye. Allah'ım böyle insanları bizden uzak etsin diyorum, rüyalarımızdan da inşallah...

atofina nbr şekerim bugün nasıl hissediyorsun kendini...:94:

canım biraz iyi gibiyim ama kulaklarım çok kötü duyamıyorum doktora gidicem bugün bir aydır bebişi göremiyordum hem ona hemde boğazımı göstereyim bakıyım inşallah herşey yolundadır. Bu arada adım Tülay canım

suya anlat derler takma kafana boşver sanırım endişelerimizden dolayı oluyor ben bir gibi doktora gitmek için yola çıkıyorum görüşürüz dönüşte

Son düzenleme:

bende gordum oyle canım hem eşımoluyo hem eskı ınsanlar ama eskı ınsanlar gerı gelmek ıstıyo ruyamda bana :) sacma sapan seyler canım yaa bıde bu ruyalar cıktı basımıza ya

doktora gittim bugün beş kilo almışım fena değil dedi bebişide gördüm 400 gr olmuş Kulağım içinde ayrı bir doktora gittim oda bana ilaçlar verdi kulaklarımda basınç omuş gripten sonra iaçları alınca düzlerirmişim

öncelike geçmiş olsun canım yaa..dikkat et kendine artık.bebişide maşallah.kaçıncı haftandasın atofina?maşallah bebiş baya büyümüş..

bende oyle gordugumde eşıme kızıyorum bu kadın kım dıye yınemı dıyo zaten hayırlı bı ruya goırmezsın en ıyısı sen ruya gorme dıyo
aynen al bizdende o kadar:):)

amin canım ALlahım bizi korusun...
canım benim ne zor...
valla yaaa rahat bi uyku uyumayı özler olduk artık. bitse gitse şu anlamsız rüyalar.
şekerim o rahat uykuyu unutalım artık şöyle 1 yıl kadar
ohh maşallah şekerim... bebeğede maşallah tombik bir bebek olacak sanırımoh nihayetinde basit bir tedaviyle atlatabileceğin türden bir ağrıymış çok sevindim...

öncelike geçmiş olsun canım yaa..dikkat et kendine artık.bebişide maşallah.kaçıncı haftandasın atofina?maşallah bebiş baya büyümüş..
şekerim neler yapıyorsunuz bakalım

bugün günümü gezerek geçirdim yine elekçi gibi ordan oraya yarın sabah saat 10_00da yeni doktoruma gideceğim bebeişimi 3 boyutlu göreceğim umarım memnun kalırım kızlaaar...Çok mutluyum yarın bi gelse çabucak...HEm yarın cinsiyette kesinleşecek:)

Gönülcüm bana da 3 boyutlu çektir dedi sen kaça çektiriyosun benim gittiğim hastane 265 dedi ne bu ya çok yüksek valla

Son düzenleme:
slm kızlar ne yapıyorsunuz?nasıl gectı gununuz? yasasın yarın haftasonu gezecegım bebısıme bırseyler bakacagım.dun ınternette ereyon dıye bır sıte buldum guzel bebek esyaları var benım gıbı bakmayı sevenler gezebılır hepınızı kocaaaaaman opuyorum

naberr şekerımm bende yenı geldım gezmedenn oturıyım bıraz yarın yıne gezmeye gıtcem eşımın halasına bend ebu aralar sık sık gezmye gıdıyorum evd eoturup canım sıkılmasın dıye bız ıyız allaha sukurr bebegımde ıyıı sen nasılsın nasıl gıdıyoo

amanın gızlarrr tükkanı açıveren oluvememiş gariiii...ugün ebn yok

aahh bugün ben yoktum olsaydım açardım tükkanı:) yarın da olamıycam ne yazık ki bu aralar hava güzel ya gezmece tozmacayla geçiriyorum vaktimi hep

Gönülcüm bana da 3 boyutlu çektir dedi sen kaça çektiriyosun benim gittiğim hastane 265 dedi ne bu ya çok yüksek valla

şaka gibi yaa... neden bu kadar pahalı bu üç boyutlu.. ben her muayenemde 3 boyutluya giriyorum ve sadece 37 lira ödüyorum hem renkli usg hem de normal usg var ve ikisinin de fotoğrafını veriyor bana doktor:s

kızlar bu arada hepinize iyi geceler... baktım da herkes rüyalardan muzdarip.. hep karışıo rüyalarımız. bence gece çok sıkışıyoruz ya o yüzden böyle oluo:)

eee anlatın bakalım daha daha nasılsınız.. bu güzel havalarda neler yaptınız. forum sessiz kaldı bikaçgündür. heralde herkes benim gibi gezio veya temizlik yapıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…