tunaydınn canımm kahvltı ypıyom smdı sonra hazırlncm kaynanayla komsuya gıtcez :) yıne yokum evde yanı gecem kotuydu ya kotu ruyalar gordum yıne ıkı aksamdır oyle kotu ruyalar goruyorumm
canım benimmalesef hamilelikte böyle kötü rüyalar çok oluyor.. hepimizde var o. hatta ben eşimi sürekli beni aldatırken görüyorum:18: sabahın 7sinde adama bu gece yine seninle uğraştım,beni aldatıyordun dedim zaten benimle ilgili düzgün rüya görmezsin sen hiç dedi güldü...:90:
takma kafanaaaaa..
atofina nbr şekerim bugün nasıl hissediyorsun kendini...:94:
Herkeselere Günaydıııııınn,
Sormayın yaaa ben de hep kötü rüyalar görüyorum ama eşim beni aldatırken değil. benimki çok daha yuhaf eskiden hayatımda olan saçma nsanlar gelip beni rahatız ediyorlar... onları başımdan savmaya eşim duyup üzülmesin diye de ondan gizlemeye çalışıyorum. iki gecedir üst üste aynı şeyleri görünce endişe ettim noluyo diye. Allah'ım böyle insanları bizden uzak etsin diyorum, rüyalarımızdan da inşallah...
Herkeselere Günaydıııııınn,
Sormayın yaaa ben de hep kötü rüyalar görüyorum ama eşim beni aldatırken değil. benimki çok daha yuhaf eskiden hayatımda olan saçma nsanlar gelip beni rahatız ediyorlar... onları başımdan savmaya eşim duyup üzülmesin diye de ondan gizlemeye çalışıyorum. iki gecedir üst üste aynı şeyleri görünce endişe ettim noluyo diye. Allah'ım böyle insanları bizden uzak etsin diyorum, rüyalarımızdan da inşallah...
suya anlat derler takma kafana boşver sanırım endişelerimizden dolayı oluyor ben bir gibi doktora gitmek için yola çıkıyorum görüşürüz dönüşte
bende gordum oyle canım hem eşımoluyo hem eskı ınsanlar ama eskı ınsanlar gerı gelmek ıstıyo ruyamda bana :) sacma sapan seyler canım yaa bıde bu ruyalar cıktı basımıza ya
doktora gittim bugün beş kilo almışım fena değil dedi bebişide gördüm 400 gr olmuşKulağım içinde ayrı bir doktora gittim oda bana ilaçlar verdi kulaklarımda basınç omuş gripten sonra iaçları alınca düzlerirmişim
aynen al bizdende o kadar:):)bende oyle gordugumde eşıme kızıyorum bu kadın kım dıye yınemı dıyo zaten hayırlı bı ruya goırmezsın en ıyısı sen ruya gorme dıyo
amin canım ALlahım bizi korusun...Herkeselere Günaydıııııınn,
canım benim ne zor...canım biraz iyi gibiyim ama kulaklarım çok kötü duyamıyorum doktora gidicem bugün bir aydır bebişi göremiyordum hem ona hemde boğazımı göstereyim bakıyım inşallah herşey yolundadır. Bu arada adım Tülay canım
şekerim o rahat uykuyu unutalım artık şöyle 1 yıl kadarvalla yaaa rahat bi uyku uyumayı özler olduk artık. bitse gitse şu anlamsız rüyalar.
ohh maşallah şekerim... bebeğede maşallah tombik bir bebek olacak sanırımdoktora gittim bugün beş kilo almışım fena değil dedi bebişide gördüm 400 gr olmuşKulağım içinde ayrı bir doktora gittim oda bana ilaçlar verdi kulaklarımda basınç omuş gripten sonra iaçları alınca düzlerirmişim
şekerim neler yapıyorsunuz bakalımöncelike geçmiş olsun canım yaa..dikkat et kendine artık.bebişide maşallah.kaçıncı haftandasın atofina?maşallah bebiş baya büyümüş..
öncelike geçmiş olsun canım yaa..dikkat et kendine artık.bebişide maşallah.kaçıncı haftandasın atofina?maşallah bebiş baya büyümüş..
slm kızlar ne yapıyorsunuz?nasıl gectı gununuz? yasasın yarın haftasonu gezecegım bebısıme bırseyler bakacagım.dun ınternette ereyon dıye bır sıte buldum guzel bebek esyaları var benım gıbı bakmayı sevenler gezebılır hepınızı kocaaaaaman opuyorum
amanın gızlarrr tükkanı açıveren oluvememiş gariiii...ugün ebn yok
Gönülcüm bana da 3 boyutlu çektir dedi sen kaça çektiriyosun benim gittiğim hastane 265 dedi ne bu ya çok yüksek valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?