2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

şaka gibi yaa... neden bu kadar pahalı bu üç boyutlu.. ben her muayenemde 3 boyutluya giriyorum ve sadece 37 lira ödüyorum hem renkli usg hem de normal usg var ve ikisinin de fotoğrafını veriyor bana doktor:s[/QUOTE]

senınkı ne guzelmıs canım ya bızım burda ben duymadım hıc oyle bızım burdada 108 e cekıyolar baska hastanelerde cok pahalı yaa

allah allaaah ve bi tane çekip veriyorlar dimi her seferinde de bu parayımı ödüyosunuz.. acaba ben mi yanlış anladım. hani şu bebeği ten renginde gösteren,ağzı burnu gayet net gösteren 3 boyutlu usg de -n bahsediyoruz dimi?

palette mesajını yanıtladım canım. konak hastanesindede 3 boyutluydu dediğin gibi ten rengi. resim koleksiyonum var :) bende 35 tl ye muayene oluyordum usg de.

palette mesajını yanıtladım canım. konak hastanesindede 3 boyutluydu dediğin gibi ten rengi. resim koleksiyonum var :) bende 35 tl ye muayene oluyordum usg de.

teşekkür ederim mesajın için canım:) ewet konak hastanesinde de her odada varmış 3 boyutlu. ama herhalde arkadaşlar farklı birşeyden bahsediyorlar.. çünkü çok pahalı geldi bana da...:s

aynen para ödeyecektim bende bu perşembe 3 boyutlu usgye hemde 95tl.
ama hastane ve doktorumu değiştiriyorum,bugün gideceğim hastanede her muayen zaten renkliymiş..
umarım memnun kalırım herkeze güzel hafta sonları diliyorummmm

hadi bakalım gönülcüm umarım herşey yolundadır... hayırlı haberlerini bekliyoruz. ben de herkese mutlu haftasonları diliyorum. biz yine yokuz.. hepinizi kocaman öptüüük

canım gelir gelmez yaz hemen.merakta bırakma..benim de her gittiğimde 3 ve 4 boyutludan bakıyor doktor ve şuan renkli bir sürü resmi var mişimin..ben biraz ev toparlayacağım.akşamda gezmedeyiz zaten..herkese öpücükler

merhaba arkadaşlar
bugün gittim bebeğimi gördüm,ama sanırım benim kızım olacak ...
12 haftalıkken bana doktorum çok eminim pipiside var oğlan geliyor demişti...
sonra 16 haftalıkken gittiğimde de malesef cinsiyetini göremiyorum dedi;ben emin olmadıkça cinsiyet tahmini yapmam dedi..
bugün doktoru hastane değişikliği nedeniyle değiştirdim...
ve bebeğim 19+1 günlük çıktı...Sağlıklıymış çok şükür...Ama o da dedi ki;cinsiyetini göremiyorum ama sanki kız yapısı var bebekte...Aa dedik daha önce erkek denilmişti..Olabilir dedi ,erkete olabilir çünkü cinsiyetini bende seçemiyorum dedi...Çarşamba 3 boyutlu renkli usgye gireceğim inşallah o gün belli olur...Morelim bozuldu yaa neyim olacak benim:26:

gönülirem ben de iki gün önce doktora gittim bize de bundan bir önceki kontrolümüzde erkek dedi pipisi var bakın falan dedi biz ona doktor hanım önemli değil siz sağlığına bakın falan dedik ama o ısrarla erkek erkek dedi.biz de bilinçaltımıza yerleştirmişiz gidip erkek kıyafetleri falan aldık isim düşündük iki gün önce ultrasona bir girdik kız geliyor dedi şok olduk eşim sinirlendi çünkü biz ona o zaman daha bize cinsiyet söylememesini sadece sağlığına bakmasını istemiştik o bize ona zaten bakıcaz bakın erkek bu da pipisi dedi ki o bu konularda bizden çok daha tecrübeli söylememesi gerekirdi bi de bize erkek demiştiniz dediğimizde ben öyle bişey söylemedim dedi hani yanılmışım falan da demiyor.biz de herkese söylemiştik erkek diye :) benim de kızım olacak inşallah doğuma kadar yine değişmezse :)

ayy ne sinir bozucu bir durum:84: hemen doktor değiştir bence mazallah...

hayrlısı olsun canım bozma moralini bak bebeğinde sağlıklıymış çok şükür içini ferah tut hayırlısı olsun canım

Canım bozma moralini zaten bişey de kalmamış üç boyutluya. Ama inanır mısın ben hep senin bebeğin kız olacak gibi hissediyordum hatta 16 haftalıkken doktora gideceğin zaman da yazmştım seninkini çok merak ediyorum değişek mi diye. tabiki hayırlısı olsun evladın kızı erkeği olmaz ama bunca zaman erkek dedikten snra kız olması çok tuhaf gelir insana. insan ismine bile nasıl alışıyor. keşke çok erken zamanda yanılma payı yüksekken tahminde bulunmasalar doktorlar. çarşamba günü haber verirsin hayırlı haberlerini bekliyor olucaz... bana da 13. haftada kız gibi demişti ama hiç kendimi alıllştırmadım kız diye belli değil dedim hep. 17. haftalıkken de kız dedi ona artık inandım alıştım ama bakalım değişir mi ki acaba bunca zaman sonra da cinsiyetler....

canım hıc bozma moralını belırsızlık kotu olmus ama yenıden bır suprız yasıcaksın saglıklı olmasınada cok sevındım .bebıs annesıne naz yapıyor gostermıyor bıraz daha sabret tatlım.

bende bugun bebısıme hastane cıkısı takımı aldım.ona bırseyler alınca cok mutlu oluyorum cıkarıp cıkarıp bakıyorum .ınternette ereyon , e-bebek sıtelerını gezıp duruyorum.kızlar bıldıgınız guvenılır ve guzel seyller olan baska sıteler var mı? ereyonda hamıle gıyımden kırmızılı bebek kafası olan tişörtü cok bgendım sıparıs etmeyı dusunuyorum fiyatlarıda uygun.daha alınacak ne cok sey var...

moralını bozma canım ya saglıklı olması önemli ama insan merak ediyor yinede benimde 4 yaşında kızım var bakalım bu ne olcak 12 haftalıkken doktor erkek degil kesin dedi ama yinede şüpe içinde kaldık şimdi salı günü gidicem 17 hafta 5 günlük olcak bakalım kesin bişey sölicekmi biran önce o gün gelsin istiyorum

Aaa... çok şaşırdım gerçekten ve ayrıca korktum. neden kesin birşey dedi ki o zaman doktor? demek ki kordonu falan zannetmiş. ama olsun canım sağlıklı olur inşallah. ama olsun değişmesin yinede inşallah gönlünüze göre olur. şimdi ben de şüpheye düştüm iyice. zaten çok şüpheliydim çünkü herkesin içine erkek doğuyodu doktor 12+5 günlükken kıza benzio ama göremedim tam dedi.. sonra 16+3lükken eminim kesin kız dedi. bende net gördünüz mü diye ısrarla sordum bikaç kere eminim dedi.. inşallah değişmez bizimki de

herkese merhaba...
bende hamileyim ve sadece başka hamilelerle konuşmak istedim...
hamileligini seneler yada aylar önce bitirmiş olanlarla degil

26. haftam yarın bitio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…