2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

doğru diyosun canım... hadi güle güle. bende biraz uzanacağım dinleneceğim Allaha emanet olun hepiniz...

çıkmadan önce okuduğum şu duayı sizlerle de paylaşmak istedim.. benim çok hoşuma gitti...

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

hakikaten çok güzell...
Aminnnnn

bayıldım..amin canım cümlemizin inşallah
hakikaten çok güzell...
Aminnnnn
cannnıııımmmmm çok sevindim.hayırlı olsun ama her şeyden önemlisi sağlıklıymış yaa yeter oo..şimdi isim düşün bakalım:)bende yeni geldim.hem kızıma hem kendime ciciler aldım..ohh rahatladım valla.akşam komşularla dışarıda yemekteyiz.inşallah güzel geçer.hazırlanacağım.yeni cicilerimide giyerim ohh..gönülcüm sen deneyimli annesin yaaa neler alayım bebişime..zıbın çok kullanılıyormu mesela,çıtçıtlı badilerden ne kadar almak lazım..bedenlerini nasıl almalıyom.deneyimli anneler hadi anlatın..

ilk başlarda gelmiştim sanırım..ama uzun zaman oldu..beni unutmamışsın bitanem..teşekkür ederim...nasıl gidiyor bakalım hamilelik?

aaa unutur muyum canım özelden bile mesajlaşmıştık :) iyi gidiyorr çok şükür 20 haftayı tamamladık sağlıkla inşallah Allah hepimizinkini tamamına erdirir... senin nasıl gidiyor neler yapıyosun?

:) nasıl sürpriz yaptı ama bu sefer bebiş size.... eşin kızını çok seviyor zaten bi tane daha böyle şirin bir yavruusu olacak nasıl sevinmez. amaaaaannnn dedektifle olacak iş mi bu :)

gönuliremcımm hayırlısı olsunn ben cok sevındım bı tane dah acadı gelıyo dunyaya hayırlısıyla ınsallah hem kızında sevınır onunla paylasır herseyını valla cok gzuel ınsanın bı kız kardesı olması bakalım bızımkılerdede yanılma varmı yaaa bak sımdı korku bastı :)

GELDİM ARKADAŞLAR GELDDDİİİİİMMMMM

KOCAMAN SÜRPRİZLE GELDİMMMMM

BİR KIZIM DAHA OLUYOR....:90:

hayırlısı olsun canım sende benim gibi 2 kız annesi olcaksın he çok güzel bi çiçegimiz daha olcak kız evlat hayırlı evlat olur boşver önemli olan saglıklı olmaları

çok güzel canım ya tüylerim ülperdi okurken allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

duayı beğenmenize sevindim bayanlar... benim çok hoşuma gitti. evladımı Hak yolda yetiştirebilmek en büyük arzum zaten.. inşallah burada da aynı dilekte olan tüm annelerin güzel duaları kabul olur

ooo sen baya baya tamamlıyorsun hazırlıkları tatlım maşallah... gönül gibi sana da bi sürpriz yapmasın bebişin..aman Allah korusun. bu kadar hazırlıkatan sonra böyle birşey olursa ben bile üzülürüm... bu arada benim bildiğim çıtçıtlı badiler çok kullanılıyormuş ilk zamanlar.. çok kirleniyormuş.. annemler öyle dediler bana. en çok alt pijamalar ve badiler lazım mış

aynen canım sağlıklı olması en önemlisi çok şükür sağlığı yerindeohh kızın şimdiden süsleniyor desenecanım şu yarım kollu ve kolsuz çıtçıtlı badiler çok rahat ve kullanışlı oluyor,öyle zıbınmış falan gerek yok onun yerine çoğunlukla çıtçıtlı badi al... birde ayaklı altlar oluyor onlardan da çok giydiriliyor..BİRDE ÇOK FAZLA MİNİK KIAYEFT ALMAYINçabuk büyüyorlar giydirmeye fırsat olmadan küçük kalıyorlar,vede ÇOK HEDİYE GELİYOR...
Canım ya hayırlıı olsun inşallah sağlıklı değil mi minik kızz ......
İrem nasıl tepki verdi kız diyince
amin canım bebek iyi maşallah sat'tan hep 1 hafta geride gidiyoruz ..ama sağlıklı...İrem pek idrak edemiyor henüz sadece onun adı kekik olacak diyor
:) nasıl sürpriz yaptı ama bu sefer bebiş size.... eşin kızını çok seviyor zaten bi tane daha böyle şirin bir yavruusu olacak nasıl sevinmez. amaaaaannnn dedektifle olacak iş mi bu :)
valla bilemicem şekerim, kızlarına aşık vermicek kocaya onları
yaa sorma cadılar çoğalıyor...:118:3 bayan artık ne yaparız bilmem korkmayın benim durumum farklı sizden ama benim 12 haftalıkken bir kez tahmin yaptı ve birdaha yapamamıştı ama 2 seferdir kız olduğu söylendi
hayırlısı olsun canım sende benim gibi 2 kız annesi olcaksın he çok güzel bi çiçegimiz daha olcak kız evlat hayırlı evlat olur boşver önemli olan saglıklı olmaları
canım evet kendimi çok şanslı buluyorum kızmıda şanslı buluyorum,onun için daha iyi bir durum bu...
aman ağzından yel alsın evet evet paletteye katılıyorum bak...

benim kızım henüz 3 yaşında ,ve konuşması eksik gedik yani tam düzgün kaopnuşamıyor henüz ama biz anlıyoruz ,ve bize lafta yetiştiriyor, kızımın uyduruktan bir odası var.. süsleyip püslediğim,sırf orada yatsın alışsın diye..Fakat hanım efendi bizim yanımızda yatmak için ,''ben odandan korkuyorum ben sizin yanınızda yatacağım" diyerek ortamızda yatıyor,neyse bende yatağını bizim odamız aldım ama hala ben yatağımdan korkuyorum diyerek ortamıza yatıyorneyse....

Şimdi ikiside kız olunca onlara şöyle güzel bir genç odası yapayım diyorum,netten araştırıyordum,o da yanımda birlikte bakıyorduk, odaların birine bayıldı bana nedese beğenirsinizANNE BENCE BEN BU ODADA YATARIM BENCE BEN BUNU SEVDİM BENCE KORKMAM ANNEdiyor ne çakaaaaaal,3 yaşında ama yaptığı hareketin farkında ve kendini nasıl affettireceğinide biliyor...

ne akıklıymıs şeytana bak sen heee cimcime herseyın ıyısını bılıyoo bıcırık

geçmiş olsun canım epey iş yapmışsın... ciddi bir yanık olmamasına ben de sevindim. ben de bugün kızımın odasını boşaltmak için uğraştım epey yorucu oldu ve zaman aldı ama snunda güzel oldu. haftasonu eşimle boya almaya gidicez odayı byamak için çok heves ediyorum umarım güzel olur.... benim karnım da var ama hamile gibi durmuyo kıyafetlerimi giyince ama kıyafet yokken baya belli oluyo yani....

İnşallah senin gibi nur yüzlü bir kız olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…