bize kızacaklarına azcık da yardım etsinler biraz ayolll :) valla benim eşim ayda yılda bi yardım eder ev işlerine. ama yaptımmı da süper yapar. genelde kendim yapmaya çalışıyorum. ayda 1 kere de kadın alıyorum.çünkü dip bucak temizleyemiyorum evi, koltukları kanepeleri vs çekmiyorum zaten riskli bi gebelik geçiriyorum .
çıkıyorum ben kızlar.görüşürz yine. eşim gelir birazdan. o gelene kadar dinleneyim biraz.
hakikaten çok güzell...çıkmadan önce okuduğum şu duayı sizlerle de paylaşmak istedim.. Benim çok hoşuma gitti...
[ı]ya rabbim bir tohum koy bedenime!
Ama o insan senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
o yavrunun kalbi seninle yanan bir mabed olsun
beni öyle bir melekle buluştur ki
benden önce,
onunla buluşmuş olan sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
ikimizin elinin üzerinde sen olasın…!!!
Yavruma öyle gözler ver ki;
ben o gözlerden sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
kılavuzumuz sen olasın. Amin [/ı]
bayıldım..amin canım cümlemizin inşallahçıkmadan önce okuduğum şu duayı sizlerle de paylaşmak istedim.. benim çok hoşuma gitti...
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
cannnıııımmmmm çok sevindim.hayırlı olsun ama her şeyden önemlisi sağlıklıymış yaa yeter oo..şimdi isim düşün bakalım:)bende yeni geldim.hem kızıma hem kendime ciciler aldım..ohh rahatladım valla.akşam komşularla dışarıda yemekteyiz.inşallah güzel geçer.hazırlanacağım.yeni cicilerimide giyerim ohh..gönülcüm sen deneyimli annesin yaaa neler alayım bebişime..zıbın çok kullanılıyormu mesela,çıtçıtlı badilerden ne kadar almak lazım..bedenlerini nasıl almalıyom.deneyimli anneler hadi anlatın..hakikaten çok güzell...
Aminnnnn
GELDİM ARKADAŞLAR GELDDDİİİİİMMMMM
KOCAMAN SÜRPRİZLE GELDİMMMMM
BİR KIZIM DAHA OLUYOR....:90:
ilk başlarda gelmiştim sanırım..ama uzun zaman oldu..beni unutmamışsın bitanem..teşekkür ederim...nasıl gidiyor bakalım hamilelik?
sağlığı çok yerinde maşallah,ayy cimicimemi oldu oğluşum şimdi benimboyu 20cm kilosu 380grm:):):)
hiç bir alış veriş yapmadığım için üzülmedim,ve hatta sevindim,kızlarımın odası süslü püslü olacaksade ve şık bir oda yapacağım onlara,benim can yoldaşlarım onlar eşim zaten kızımıza aşık,şimdi dediki'' benim hayatımın 3. Aşkıda geliyor,onların peşine dedektif tutarım... ''
GELDİM ARKADAŞLAR GELDDDİİİİİMMMMM
KOCAMAN SÜRPRİZLE GELDİMMMMM
BİR KIZIM DAHA OLUYOR....:90:
çıkmadan önce okuduğum şu duayı sizlerle de paylaşmak istedim.. benim çok hoşuma gitti...
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
bayıldım..amin canım cümlemizin inşallah
cannnıııımmmmm çok sevindim.hayırlı olsun ama her şeyden önemlisi sağlıklıymış yaa yeter oo..şimdi isim düşün bakalım:)bende yeni geldim.hem kızıma hem kendime ciciler aldım..ohh rahatladım valla.akşam komşularla dışarıda yemekteyiz.inşallah güzel geçer.hazırlanacağım.yeni cicilerimide giyerim ohh..gönülcüm sen deneyimli annesin yaaa neler alayım bebişime..zıbın çok kullanılıyormu mesela,çıtçıtlı badilerden ne kadar almak lazım..bedenlerini nasıl almalıyom.deneyimli anneler hadi anlatın..
aynen canım sağlıklı olması en önemlisi çok şükür sağlığı yerindebayıldım..amin canım cümlemizin inşallah
cannnıııımmmmm çok sevindim.hayırlı olsun ama her şeyden önemlisi sağlıklıymış yaa yeter oo..şimdi isim düşün bakalım:)bende yeni geldim.hem kızıma hem kendime ciciler aldım..ohh rahatladım valla.akşam komşularla dışarıda yemekteyiz.inşallah güzel geçer.hazırlanacağım.yeni cicilerimide giyerim ohh..gönülcüm sen deneyimli annesin yaaa neler alayım bebişime..zıbın çok kullanılıyormu mesela,çıtçıtlı badilerden ne kadar almak lazım..bedenlerini nasıl almalıyom.deneyimli anneler hadi anlatın..
amin canım bebek iyi maşallah sat'tan hep 1 hafta geride gidiyoruz ..ama sağlıklı...Canım ya hayırlıı olsun inşallah sağlıklı değil mi minik kızz......
İrem nasıl tepki verdi kız diyince
valla bilemicem şekerim:) nasıl sürpriz yaptı ama bu sefer bebiş size.... eşin kızını çok seviyor zaten bi tane daha böyle şirin bir yavruusu olacak nasıl sevinmez. amaaaaannnn dedektifle olacak iş mi bu :)
yaa sorma cadılar çoğalıyor...:118:3 bayan artık ne yaparız bilmemgönuliremcımm hayırlısı olsunn ben cok sevındım bı tane dah acadı gelıyo dunyaya hayırlısıyla ınsallah hem kızında sevınır onunla paylasır herseyını valla cok gzuel ınsanın bı kız kardesı olması bakalım bızımkılerdede yanılma varmı yaaa bak sımdı korku bastı :)
canım evet kendimi çok şanslı buluyorum kızmıda şanslı buluyorum,onun için daha iyi bir durum bu...hayırlısı olsun canım sende benim gibi 2 kız annesi olcaksın he çok güzel bi çiçegimiz daha olcak kız evlat hayırlı evlat olur boşver önemli olan saglıklı olmaları
aman ağzından yel alsınooo sen baya baya tamamlıyorsun hazırlıkları tatlım maşallah...gönül gibi sana da bi sürpriz yapmasın bebişin.. aman Allah korusun. bu kadar hazırlıkatan sonra böyle birşey olursa ben bile üzülürüm... bu arada benim bildiğim çıtçıtlı badiler çok kullanılıyormuş ilk zamanlar.. çok kirleniyormuş.. annemler öyle dediler bana. en çok alt pijamalar ve badiler lazım mış
iremle kekik ne komık olur ya kekik nerden gelmıs onun aklına aklını yıyım ben onun ya cimcime
benim kızım henüz 3 yaşında ,ve konuşması eksik gedik yani tam düzgün kaopnuşamıyor henüz ama biz anlıyoruz ,ve bize lafta yetiştiriyor, kızımın uyduruktan bir odası var.. süsleyip püslediğim,sırf orada yatsın alışsın diye..Fakat hanım efendi bizim yanımızda yatmak için ,''ben odandan korkuyorum ben sizin yanınızda yatacağım" diyerek ortamızda yatıyor,neyse bende yatağını bizim odamız aldım ama hala ben yatağımdan korkuyorum diyerek ortamıza yatıyorneyse....
Şimdi ikiside kız olunca onlara şöyle güzel bir genç odası yapayım diyorum,netten araştırıyordum,o da yanımda birlikte bakıyorduk, odaların birine bayıldı bana nedese beğenirsinizANNE BENCE BEN BU ODADA YATARIM BENCE BEN BUNU SEVDİM BENCE KORKMAM ANNEdiyor ne çakaaaaaal,3 yaşında ama yaptığı hareketin farkında ve kendini nasıl affettireceğinide biliyor...
oohh... çok yoruldum kızlar.... evi temizledim, çmasırları astım... mutfağı tmzldm. sonra komşuma gittim geçmiş olsuna. allahtan çok ciddi bir yanığı yok. büyüdükçe geçer inşallah.... az önce de komşum geldi oturduk biraz. onu yollayınca kızımla bıcı bıcı yaptık, şimdide yemek yiyoruz. çok yorulduk çoooook:84:
kızlar bu arada banyoda farkettim.. aynaya baktım. karnım yok diyorum ama var bayayani eskiye nazaran var baya.ama hala hamiş gibi değil. hafif göbişli bi hatun olmuşum
amanın yorma kendini o kadarsiz göbüş görmediniz benimki davul gibi :):)normal olan sizinki anormal olan benimki:)
bir yanlış anlama olmuş3 boyutlu çekmediler,ve uzman radyolog 3 boyutlu gereksiz,dedi..Önemli olan sağlıklı olması dedi ve bu nedenle bizde 3 boyutlu çektirmemeye ikna olduk... Doğana kadar yüzünü görmeyeceğiz yani sürpriz olacak ama bence bu kızım bana benzeyecek ilki babaya benziyordu buda bana benzeyecek
duayı beğenmenize sevindim bayanlar... benim çok hoşuma gitti. evladımı Hak yolda yetiştirebilmek en büyük arzum zaten.. inşallah burada da aynı dilekte olan tüm annelerin güzel duaları kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?