benim kızım henüz 3 yaşında ,ve konuşması eksik gedik yani tam düzgün kaopnuşamıyor henüz ama biz anlıyoruz ,ve bize lafta yetiştiriyor, kızımın uyduruktan bir odası var.. süsleyip püslediğim,sırf orada yatsın alışsın diye..Fakat hanım efendi bizim yanımızda yatmak için ,''ben odandan korkuyorum ben sizin yanınızda yatacağım" diyerek ortamızda yatıyor,neyse bende yatağını bizim odamız aldım ama hala ben yatağımdan korkuyorum diyerek ortamıza yatıyorneyse....
Şimdi ikiside kız olunca onlara şöyle güzel bir genç odası yapayım diyorum,netten araştırıyordum,o da yanımda birlikte bakıyorduk, odaların birine bayıldı bana nedese beğenirsinizANNE BENCE BEN BU ODADA YATARIM BENCE BEN BUNU SEVDİM BENCE KORKMAM ANNEdiyor ne çakaaaaaal,3 yaşında ama yaptığı hareketin farkında ve kendini nasıl affettireceğinide biliyor...
benim kızım henüz 3 yaşında ,ve konuşması eksik gedik yani tam düzgün kaopnuşamıyor henüz ama biz anlıyoruz ,ve bize lafta yetiştiriyor, kızımın uyduruktan bir odası var.. süsleyip püslediğim,sırf orada yatsın alışsın diye..Fakat hanım efendi bizim yanımızda yatmak için ,''ben odandan korkuyorum ben sizin yanınızda yatacağım" diyerek ortamızda yatıyor,neyse bende yatağını bizim odamız aldım ama hala ben yatağımdan korkuyorum diyerek ortamıza yatıyorneyse....
Şimdi ikiside kız olunca onlara şöyle güzel bir genç odası yapayım diyorum,netten araştırıyordum,o da yanımda birlikte bakıyorduk, odaların birine bayıldı bana nedese beğenirsinizANNE BENCE BEN BU ODADA YATARIM BENCE BEN BUNU SEVDİM BENCE KORKMAM ANNEdiyor ne çakaaaaaal,3 yaşında ama yaptığı hareketin farkında ve kendini nasıl affettireceğinide biliyor...
geçmiş olsun canım epey iş yapmışsın... ciddi bir yanık olmamasına ben de sevindim. ben de bugün kızımın odasını boşaltmak için uğraştım epey yorucu oldu ve zaman aldı ama snunda güzel oldu. haftasonu eşimle boya almaya gidicez odayı byamak için çok heves ediyorum umarım güzel olur.... benim karnım da var ama hamile gibi durmuyo kıyafetlerimi giyince ama kıyafet yokken baya belli oluyo yani....
nasılsın palettecımm napıyon bakım kımsecıkler yok dımı aksam aksam herkez hurremı ızlemeye gıttı galıba bende utu yaptım yenı bıttı :) bıde yerlestırmesı var yaa
bende yoruldum palettecım yaaa utu herseyden zormus hee :) hele bıde birikince işkence oluyo ama bıttı alaha sukur bende bırazdan eşımle kaynanama gıtcem bakım bugun nele ryapmıs bu arada oklavadan battanıye öruyorum :) ona başladım
kızlar o alttaki takvim gibi şeyi nasıl koyuyorsunuz bende istiyorumda yapamıyorum
kızlar şu takvim olayını anlatıyorum eğer yapmak isteyen varsa aşağıdaki gibi yapabilir.... bizim için de iyi oluyo takip etmek kim ne kadarlık falan diye :) şu linke tıklayın Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers Days and weeks e tıklayın, sonra Full size ticker a tıklayın, oradan istedğiniz bi tane seçin, daha sonra next e tıkayıp istediğiniz bebeği seçin, yine next e tıklayın, Expected Due Date e tahmini dğum tarihinizi yazın, Last Menstrual Period a son adet tarihinizi girin, ve next e tıklayın, For Websites: ten Image URL yi tıklayın, The ticker URL: de yazan yazıyı kopyalayın, profilinize gelip çizelgeye bunu yapıştırın bu kadar işte.
nasılsın palettecımm napıyon bakım kımsecıkler yok dımı aksam aksam herkez hurremı ızlemeye gıttı galıba bende utu yaptım yenı bıttı :) bıde yerlestırmesı var yaa
bende battaniye örüyorum canım az kaldı benim bitmek üzere tıgda örüyorum ben güzel oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?