2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

senin cimcimeden de korkulur canım bakasana aklına şunun neler neler planlıyo o minicik kafasıyla onlar yaaa......

nasılsın palettecımm napıyon bakım kımsecıkler yok dımı aksam aksam herkez hurremı ızlemeye gıttı galıba bende utu yaptım yenı bıttı :) bıde yerlestırmesı var yaa

ayy maşallah yaa çok akıllı bi kız bu iremcik... ayy biz de bebeklerimizin bu kadar büyüdüğünü görebilecek miyiz acaba

sen de çok yorma kendini canım.. inşallah gönlüne göre olur herşeyiniz

nasılsın palettecımm napıyon bakım kımsecıkler yok dımı aksam aksam herkez hurremı ızlemeye gıttı galıba bende utu yaptım yenı bıttı :) bıde yerlestırmesı var yaa

ben de bi yandan onu izliyorum bi yandan buraya bakıorum... iyiyim canım sen nasılsın neler yapıosun??? ben de bugün baya iş yaptım şimdi dinleniyorum

bende yoruldum palettecım yaaa utu herseyden zormus hee :) hele bıde birikince işkence oluyo ama bıttı alaha sukur bende bırazdan eşımle kaynanama gıtcem bakım bugun nele ryapmıs bu arada oklavadan battanıye öruyorum :) ona başladım

bu arada ismim elif tatlım

sen hamaratsın güzelim ben beceremiyorum böyle şeyler. keşke becerebilsem de bebişime birşeyleer yapabilsemm

bende battaniye örüyorum canım az kaldı benim bitmek üzere tıgda örüyorum ben güzel oldu ama

kızlar o alttaki takvim gibi şeyi nasıl koyuyorsunuz bende istiyorumda yapamıyorum

canım sitesı var onun tam adını bılmıyorum bende tıg ıle oruyorum canım yenı basladım ben bunu hamıle bı arkadasım var ona öruyorum kendıme de orcem bı daha

liliypie dıye bsıey canım orda işaretlıyosun herseyı sonra bu formda çizelge var oraya kopyalıycan ama en sonuna geldıgınde url mıdır ugrl mıdır ne oyle bsıey var onu işaretlıycen sonra kopyalıycan izelgeye

bu canım... en son ticker url de yazan şeyi kopyalayıp profilinde çizelgenin yanındaki kaleme gelip orada açılan kutuya yapıştırıyorsun

şimdiki çocuklardan korkulur valla ...ama yerım ben onu yerım cok tatlı cimcime...

ütüyü bıtırdın mı canım?hadı gozunaydın zor kısmını bıtırmıssın yerleştirmesi kolay

bende battaniye örüyorum canım az kaldı benim bitmek üzere tıgda örüyorum ben güzel oldu ama

masallah kızlar hamaratsınız ben hıc anlamam o ıslerden sagolsun annem ablam kayınvalıdem halledıyorlar sıtede hanzademın bır orgu sıtesı var harıka seyler var cok begendım ama ınsan beceremeyınce sadece begenekle kalıyor:)

kızlarrrrrr bulantılarınız kalmadı demı? gecenlerde benım canım yememem gereken bırsey cektı bır kereden bırsey olmaz deyıp kacamak yaptım ama yedıgıme pısman oldum uzun bır aradan sonra tekrar cıkardım cook kotuydu ..o gunlerı bırdaha hatırladım ne kotuydu demı sımdı ıse cok sukur bulantılar gıttı bebıslerımızın kıpırtısı geldı

benim oluo canım arada ama istifra etmiyorum zaten başlarda çok aşırı bulantılarım olduğunda da istifra edemiyordum .. ama şükür ki geçti o zor günler. en güzel zamanımızdayız hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…