- 11 Kasım 2010
- 259
- 1
- 116
benim gibi sende aynı cinsiyeti buldun canım başta bende şaşırdım ama oğluma arkadaş olucak diye teselli oluyorum sağlıklı olsunlar inşaalah hayırlısı olsun şekerim...GELDİM ARKADAŞLAR GELDDDİİİİİMMMMM
KOCAMAN SÜRPRİZLE GELDİMMMMM
BİR KIZIM DAHA OLUYOR....:90:
çıkmadan önce okuduğum şu duayı sizlerle de paylaşmak istedim.. benim çok hoşuma gitti...
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN
canım benim hepimiz için hayırlısı buymuş...benim gibi sende aynı cinsiyeti buldun canım başta bende şaşırdım ama oğluma arkadaş olucak diye teselli oluyorum sağlıklı olsunlar inşaalah hayırlısı olsun şekerim...
hayırlısı olsun canım sende
aminnnnnnn çok güzel bir duaymış
bu arada benim kulağım hala tıkanık ne yapsam ben ya antibiyotiğimide içtim ama kulağım aynı çok zor ya duyamyorum ben((
ohh ne güzel bir işin var bugün...selam guzel kıslr nerelerdesınız yaa kımsecıkler yok ortalıklardaa bende bulantı bazen oluyo oda fazla kacırıyorum galıba ondan olabılır bugun gardolabımda bebegımın esyalarını koymak ıcın yer acıcam :) esyalarını koycam ınsallah
aman yaparsın işleri boşver...
otur arkadaşınla keyif yap
tabiki kıskançlık olacak :84:zamanla alışacak inşallah...:18:dün akşam kızım aynı senin gibi elbise giyen senin gibi uzun saçları olacak olan bir kız kardeş geliyor sana dedik,o da hayır benim elbiselerim onlar ama falan diye bağrındı
ayy inşallahoy sevsınler hanımefendıyı bıseyınıde vermezmıs sen ona yenısını alırsan ufaklıga o zaman verır belkı yada kıskanır oda ister :)
merhaba arkadaşlar,
bugün ağlamaktan gözlerim şişti.normalde özel hastaneye gidiyorum.ama ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine de giriş yaptırayım dedim.Etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim.rezalet bi yer.doktorlar ii olabilir ama sekreterlerfalan çok gıcık.ultrason için sıra beklerken lavaboya gittim.yerler deterjanlı ve sulu bırakmışlar lavabodan çıkmamla kayıp düşmem bir oldu.belimin üstüne düştümAllahtan tutnmaya çalıştım ve çok hızlı bi düşüş omadı.ama moralim çok bozuldu ve çok korktum.ultrasondaki bayandan rica ettim düştüm diyorum ağlayarak bana diyor ki sıranı bekle.orda ağlaya ağlaya bekledim sıramı ve ultrasona girdim. herşeyi uyumlu dedi gelişimi falan haftasıyla ancak böbrek te biraz büyüme varmış.doktor bu aylarda olabilir dedi.önümüzdeki ay tekar aynı makinayla bi daha bakalım dedi.çok moralim bozuldu.bu cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diycek..bu tip sorunla karşılaşan oldu mu
çok geçmiş olsun..bebeğini merak etme onlar çok iyi korunuyo böyle düşmeyle filan bişey olmaz evelallah...Böbrekte büyümeyi çok duyuyorum ormal sadece takibini iyi yaptır.geçmiş olsun cnm..merhaba arkadaşlar,
bugün ağlamaktan gözlerim şişti.normalde özel hastaneye gidiyorum.ama ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine de giriş yaptırayım dedim.Etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim.rezalet bi yer.doktorlar ii olabilir ama sekreterlerfalan çok gıcık.ultrason için sıra beklerken lavaboya gittim.yerler deterjanlı ve sulu bırakmışlar lavabodan çıkmamla kayıp düşmem bir oldu.belimin üstüne düştümAllahtan tutnmaya çalıştım ve çok hızlı bi düşüş omadı.ama moralim çok bozuldu ve çok korktum.ultrasondaki bayandan rica ettim düştüm diyorum ağlayarak bana diyor ki sıranı bekle.orda ağlaya ağlaya bekledim sıramı ve ultrasona girdim. herşeyi uyumlu dedi gelişimi falan haftasıyla ancak böbrek te biraz büyüme varmış.doktor bu aylarda olabilir dedi.önümüzdeki ay tekar aynı makinayla bi daha bakalım dedi.çok moralim bozuldu.bu cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diycek..bu tip sorunla karşılaşan oldu mu
evet canım kaşıntı çatlak habercisi.nerelerin kaşınıyorsa oralardan çatlıyormuşun.ama kaşımamaya çalış bana öyle tavsiye ettiler.benim annemde çatlak yok doktorumda sende olmaz karın kasların çok sıkı dedi zaten karnım kaşınmıyor ama göğüslerim berbat durumda kanayana kadar kaşıyorum gece bir uyanıyorum memelerim dışarda ve kaşımaktan uyku arasında kanatmışım..benimde göğüsler çatlayacak yani ama dediğin gibi bebişler için değer..hele de kuru ciltliymişin kii çok yağlan canım..
kızlar bebişimin odasına puzzle siparişi vermiştim bugün geldi.akşam yapmaya başlıycam hem evde sıkılıyorum bana meşgale olur.bir sürü puzzle siparişi vermiştim hepsi geldi.kalan 4 ayımda yavaş yavaş yaparım hepsini inşallah.
gönülcüm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..gelince yaz mutlaka.ben şimdi çarşıya çıkıcam gezip tozucam belki bebişime alışveriş yaparım biraz.pusetlere bakıcam.kraft twiss modelini beğendim ama 900lira diyolar..bakalım belki alırım..akşamda komşularımızla birlikte dışarıda yemekteyiz.fön falan çektiririm çıkmışken...hepinizi öpüyorum..
Kraftın twist modelini okuyunca heycanlandım, bende çok beğenmiştim 12 haftalıkken neredeyse alacaktık maviden başka rengi yoktu gittiğimiz mağazada. erteledik bizde, 19 haftalıkken tekrar gittik aynı yere, pusetinin komple çıkıp yerine oto koltuğunun takılması çok hoş, çok şık ve güvenli görünüyor fakat 1 yaşından sonra kullanılan puseti bi garip göründü gözümüzü sanki çok dar ve aşırı dik duruyor gibiydi, etrafta kimse yoktu, mağazada bi bebek görsem hemen içine oturtup deneyecektim. Vazgeçtik gene almadık. Ama içimde kaldı öyle şirinki. Yerine chicco'nun ct02 modelini beğendik ama kraft twist kadar havalı durmuyor .
bu arada eğer ankara'daysan kraft twsit modelini peşin 700 tl'ye veriyor gittiğimiz mağaza, haberin olsun şekerim.
merhaba arkadaşlar,
merhaba arkadaşlar,
Arkadaşlar merhaba, Dün sağlık ocağında idrarda bilirubin değerim 3 çıktı yani yüksek ( sarılık belirtisi)..Bu yüksek çıkınca karaciğerin diğer tahlilleri yapıldı onlar temiz çıktı.Karaciğer temiz çıktığı için Aile hekimide gebeliğe bağlı bir artış olabileceğini söyledi.Kendi dr unuzlada görşün deyince dr umu aradım o da aynı şekilde gebelikte safra kesesinin tembelleştiğini eğer diğer tahliller normalse endişelenecek bişey olmadığını söyledi. ne bu şimdi anlamadım eğer sarılık olsam karaciğer tahlilleri normal çıkmazdı dimi( anlamadım gitti..haa bi de şeker yüklemesi yapıldı açlık 73.. 50 grlık glikoz alımı 1 saat sonrası tokluk 143 çıktı...hadi bakalım bu değerde sadece 3 değer yüksek.. üst sınır 140 mış hastaneye sevk etti orda detaylı yükleme yapılsın tekrar dedi aslında çok sınırda ama yaptıralım dedi...pofff kurcaladıkça bişey çıkıo ((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?