2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

orda muhtemel doğum tarihini yaz son usg de ne dediyse doktor ya da kağıdında ne yazıosa onu yaz o zaman doğru çıkıyor

merhabalar kızlar... biz uyandık,kahvaltımızı yaptık... şimdi evden çıkıcaz. size selam verelim dedik..

hepinize güzel günlerrr!!:80::79::79::80:

GELDİM ARKADAŞLAR GELDDDİİİİİMMMMM

KOCAMAN SÜRPRİZLE GELDİMMMMM

BİR KIZIM DAHA OLUYOR....:90:
benim gibi sende aynı cinsiyeti buldun canım başta bende şaşırdım ama oğluma arkadaş olucak diye teselli oluyorum sağlıklı olsunlar inşaalah hayırlısı olsun şekerim...

hayırlısı olsun canım sende

aminnnnnnn çok güzel bir duaymış

bu arada benim kulağım hala tıkanık ne yapsam ben ya antibiyotiğimide içtim ama kulağım aynı çok zor ya duyamyorum ben ((

Son düzenleme:
selam guzel kıslr nerelerdesınız yaa kımsecıkler yok ortalıklardaa bende bulantı bazen oluyo oda fazla kacırıyorum galıba ondan olabılır bugun gardolabımda bebegımın esyalarını koymak ıcın yer acıcam :) esyalarını koycam ınsallah

canım benim hepimiz için hayırlısı buymuş...
ohh ne güzel bir işin var bugün...

var ama kım bılır ne zaman yaparım bırazdan arkadasım gelcekmıs cunku haber verdı :) ütüm vardı allahdan dun bıtırdım rahatladım sen napıyon ıkı kızınl abakım gönulcumm sevıyomu kızın kardesını ınsallah kıskanma falan olmaz

aman yaparsın işleri boşver...
otur arkadaşınla keyif yap
tabiki kıskançlık olacak :84:zamanla alışacak inşallah...:18:dün akşam kızım aynı senin gibi elbise giyen senin gibi uzun saçları olacak olan bir kız kardeş geliyor sana dedik,o da hayır benim elbiselerim onlar ama falan diye bağrındı

oy sevsınler hanımefendıyı bıseyınıde vermezmıs sen ona yenısını alırsan ufaklıga o zaman verır belkı yada kıskanır oda ister :)

kızlar bugün üç boyutlu için randavu verdiler saat 5 te orda olucakmışım bakalım nasıl gözükücek yüzünü görebilecekmiyim ?

gönülcüm gideceğim yerde cd almıyorlarmış fotoda pozisyon verirse veririz dediler umarım bi poz verir annişine paylaşırım ozaman

merhaba arkadaşlar,
bugün ağlamaktan gözlerim şişti.normalde özel hastaneye gidiyorum.ama ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine de giriş yaptırayım dedim.Etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gittim.rezalet bi yer.doktorlar ii olabilir ama sekreterlerfalan çok gıcık.ultrason için sıra beklerken lavaboya gittim.yerler deterjanlı ve sulu bırakmışlar lavabodan çıkmamla kayıp düşmem bir oldu.belimin üstüne düştümAllahtan tutnmaya çalıştım ve çok hızlı bi düşüş omadı.ama moralim çok bozuldu ve çok korktum.ultrasondaki bayandan rica ettim düştüm diyorum ağlayarak bana diyor ki sıranı bekle.orda ağlaya ağlaya bekledim sıramı ve ultrasona girdim. herşeyi uyumlu dedi gelişimi falan haftasıyla ancak böbrek te biraz büyüme varmış.doktor bu aylarda olabilir dedi.önümüzdeki ay tekar aynı makinayla bi daha bakalım dedi.çok moralim bozuldu.bu cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diycek..bu tip sorunla karşılaşan oldu mu

canım geçmiş olsun sana ya devlet hastanesi işte insana değer yok onun için özele gitmek zorunda kalıyoruz . takma kafana yoktur bişey yanlış bakmıştır onlar sen kendi doktoruna danış kafanı karıştırma canım

çok geçmiş olsun..bebeğini merak etme onlar çok iyi korunuyo böyle düşmeyle filan bişey olmaz evelallah...Böbrekte büyümeyi çok duyuyorum ormal sadece takibini iyi yaptır.geçmiş olsun cnm..

Kraftın twist modelini okuyunca heycanlandım, bende çok beğenmiştim 12 haftalıkken neredeyse alacaktık maviden başka rengi yoktu gittiğimiz mağazada. erteledik bizde, 19 haftalıkken tekrar gittik aynı yere, pusetinin komple çıkıp yerine oto koltuğunun takılması çok hoş, çok şık ve güvenli görünüyor fakat 1 yaşından sonra kullanılan puseti bi garip göründü gözümüzü sanki çok dar ve aşırı dik duruyor gibiydi, etrafta kimse yoktu, mağazada bi bebek görsem hemen içine oturtup deneyecektim. Vazgeçtik gene almadık. Ama içimde kaldı öyle şirinki. Yerine chicco'nun ct02 modelini beğendik ama kraft twist kadar havalı durmuyor.

bu arada eğer ankara'daysan kraft twsit modelini peşin 700 tl'ye veriyor gittiğimiz mağaza, haberin olsun şekerim.

Arkadaşlar merhaba, Dün sağlık ocağında idrarda bilirubin değerim 3 çıktı yani yüksek ( sarılık belirtisi)..Bu yüksek çıkınca karaciğerin diğer tahlilleri yapıldı onlar temiz çıktı.Karaciğer temiz çıktığı için Aile hekimide gebeliğe bağlı bir artış olabileceğini söyledi.Kendi dr unuzlada görşün deyince dr umu aradım o da aynı şekilde gebelikte safra kesesinin tembelleştiğini eğer diğer tahliller normalse endişelenecek bişey olmadığını söyledi. ne bu şimdi anlamadım eğer sarılık olsam karaciğer tahlilleri normal çıkmazdı dimi ( anlamadım gitti..haa bi de şeker yüklemesi yapıldı açlık 73.. 50 grlık glikoz alımı 1 saat sonrası tokluk 143 çıktı...hadi bakalım bu değerde sadece 3 değer yüksek.. üst sınır 140 mış hastaneye sevk etti orda detaylı yükleme yapılsın tekrar dedi aslında çok sınırda ama yaptıralım dedi...pofff kurcaladıkça bişey çıkıo ((((((

canım ankaradaki hangi mağaza.hemen aldırayım ankaradaki yakınlarıma.ne zaman 700liraydıki.çünkü kuzenim 15 gün önce ankaradan 700liraya aldı ama 3 gün önce aynı mağazada 900liraya yükseldiğini görmüşler.sen yinede bana mağaza adını ve adresini verirsen sevinirim..ben de çok beğendim kraftı ama senin görüşlerinde kafamı karıştırdı şimdi.cihiccoyu aldınmı pekii canım.

canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne lutfen hepımız dıkkat edelım önumuze sagımıza solunuza ıyı bakalım arkadaslar bazen yolda durukende hayvan ınsanlar pat dıye çarpıyolar yanı

canım oncelıkle gecmıs olsun dusunce ınsan gercekten cok kotu oluyor bende gecende balkondan ıcerı gırerken takıldım fırının ustne dustum karnıma carpmasın dıye kolumla karnımı korudum nasıl ıcım kalktı esımın gozlerı doldu bırsure yemek bıle yıyemedı kotu dustum kolum falan morardı sen bıde hastanede yalnızsın dahada kotu olmussundur

böbrekte büyüme olayına gelınce benım kendı doktorum farkettı hamılelerde genelde oluyor ama senın haftana gore bayag buyums bobregın dedı zarar gormesın dıye ürolojiye yönlendırdı ozele ürolojiye gıttım agrı falan yapıyor mu dıye sordu bana bır zararı yoktu cok onemsemedı doktor takıp ederız sol tarafına yat ve bol bol su ıc dedı sende takma kafana

sorma kurcaladıkca ınceledıkce bırseyler cıkıyor ama bosver bız her turlu onlemımızı alalım. buarada seker yuklemesı cok kotu dıyorlar öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…