2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

meliha nbr canım? nasıl gıdıyor? geldı mı arkadasın? demek bebısın cicileri dolabtakı yerını almaya basladı. bende yatak odasındakı komıdınlerı ustuste koyup dolap yapıcagım bebısın yatagının basına sımdılık oyle ıdare ederım.asılması gerekenlerıde dolabımıza..
melıhe senle benden baska kımse yok yıne kızlaaaaaaaaaaaaaaar nerdesınız?

canım anca gordum yazınıı geldı gıttı ama ben dolabı boşaltmadım uyudum bıraz yorulmustum cunku agda yapıcam bırazdan bakım eger yapabılırsem :) ıyım allaha sukur canım sen nasılsın bakım nere kaboldun

yok kötü değil bir bardak kadar suyu pet şişeye koyuyo ebe kendin eczaneden 50 grlık glikoz alıyosun toz şeklinde birde yarım limon götürdüm yanımda öyle dediler çünkü ebeler..tadı gayet hoştu :) aç karnına midem bulanır dedim ama bulanmadı şükür açık havada için sizde bişey olmuyor merak etmeyin..

ıyıyım canım ben calısıyorum ya yenı geldım dırek bılg basına gectım artık faceden once burayı acar oldum agda ısı zor sımdı dahada zor ben kuafore gıdıyrm cok ıı oluyor

ıyıyım canım ben calısıyorum ya yenı geldım dırek bılg basına gectım artık faceden once burayı acar oldum agda ısı zor sımdı dahada zor ben kuafore gıdıyrm cok ıı oluyor

bende gıtcektım kuafore arkadas yarın gıdelım dedı bende kendı kendıme alıyım dedım vazgectım sonra denıyım alırım belkıı :)

mrb kızlr biz yeni geldik eve ... hasta olanlara geçmiş olsun diyorum... neler yapıosunuz bakiim. ben yorgunluktan öldüm... birde üşüttüm galiba felaket gazım var..:2::2::84:

gönülcüm gideceğim yerde cd almıyorlarmış fotoda pozisyon verirse veririz dediler umarım bi poz verir annişine paylaşırım ozaman
inşallah bebişin bir poz verir şöyle en fiyakalısından
öff yaa insanlara tavuk gözüyle bakıyor bunlar bence hiç gitme birdaha oraya psikolojini alt üst ederler, insana önem verselerdi aman hamile kadınlar dolaşıyor burda düşmesinler diyerek,yerlerin kuru olmasına dikkat ederlerdi,düşün şimdiden böyleler doğum vaktinde daha berbat oluyorlar.
çok büyük geçmiş olsun Rabbim senide bebeişinide korusun
off canım benim takma kafan çok fazla ,üzme kendini de bebeğinide ben çok didiklemiyorum,o testleri v.sleri sağlıklımıyım ,bebeğim iyimi bukadar.. bu yaşadığım normalmi bu kadadr üzme kendini seni seviyoruz.

aynen maşallah ,denizkızıda maşallah boncuk boncuk

gözler boncuk

denizkızının yüzü

Son düzenleme:
hayırlısıyla benzerler ınsallah benım tarafım genelde renklı gozlu esımınde baba tarafı oyle ama onun anne tarafında yok renklı gözluu o tarafa benzerse kahverengı olur bana benzesın kızım ya :) hayırlısıyla olsunlarda elı ayagı duzgun olsun öncelıkle hepınızınkı bana benzesın :)

ay utandım galibaaa :) çaktırmayınn ay evet canım temızlendım alaha sukur ya hemen bıtırdım hızlı hızlı yaptım zor valla kadınların işi bene carsamba gunu gıtcem erken ama içimden gelmısken yapıyım dedım sorna yapamıyorum

aaa bak yaaaa.. senin kızın yeter sana benimki bari bana benzesin... bol bol aynaya bakıom zati

aynen içinden gelmedimi yapamıo insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…