2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

3 aylıkken

5 aylıkken büymüşmü göbüşüm kıZLAR
hadi herkez gönüşlerini eklesin bakalım büyüyormu göbüşler

masallah gobuse bak benımde hemen hemen senın gıbı buyusun bebıslerımız, miniklerimiz ...eeee gonulcum kıvanc gıttı kızımızın ısmı ne olacak?
ay sorma bizim kıza inandırmayoruz bebeğin adı kıvanç olacak diyor..

ben beren beril isimlerine takıldım kızımın adına uygun diye eşimde Elif olasun diyor :18:bakalım ne olacak.. ne önerirsiniz fikir ver,n bana

IMG_0853.JPG
burda bende 3 aylığım potansiyelde vardı kilo olarak 5 aylık resmimi bende merak ettim.eşime çektiriyim.

Eki Görüntüle 146719 3 aylıkken

Eki Görüntüle 146720 5 aylıkken büymüşmü göbüşüm kıZLAR
hadi herkez gönüşlerini eklesin bakalım büyüyormu göbüşler

beril ismi hoş bence elif olursada elifnaz yada elifsu benım hosuma gıdıyor

az önce geldim doktordan iyi dedi doktor baktı inceledi pek hareketli değildi bebiş ne yapalım aksilik işte yüzünü yarım gösterebildi inşaallah bi aksilik olmadan doğarlar bebişelrimiz kuLAĞIMDAN ZOR DUYDUM ZATEN ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK

üzülme canım bebıs de uzulmesın ne guzel hersey yolunda bebısın yuzunu saklıyor suprız yapacak sana nasıl kılosu falan

beril ismi hoş bence elif olursada elifnaz yada elifsu benım hosuma gıdıyor

ağzın bal yesin kız... naz ekleriz...berilin anlamıda güzel temizlenmiş aklanmış olan ...
berenin anlamıda güçlü kuvvetli akıllı demekmiş..
ELİF Türkiye'de en çok kullanılan 20. isim (... 18. levent, 19. zeynep, 20. elif, 21. dilek, 22. fatma, ...). Ülkemizde yaklaşık her 206 kişiden birinin adı ELİF ve ismin yaygınlık oranı binde 4.86.

Arap alfabesinin ilk harfi / dost tanıdık / ışık saçan güzel kız demekmiş....

Beril

İslami Bilgi Deposu
Anlam: 1.Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden
BERİL Türkiye'de en çok kullanılan 690. isim (... 688. bengi, 689. bünyamin, 690. beril, 691. berrak, 692. beyza, ...). Ülkemizde yaklaşık her 4,207 kişiden birinin adı BERİL ve ismin yaygınlık oranı binde 0.24.

offffffff cok acıktım sız yedınız mı yemeklerınızı daha kociş gelmedı telınede ulasamıyorum ben bır mutfaga gıdeyım en ıısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…