2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canm benim sen böyle yazınca 2009 gittiğimiz tatilde bayalı çifti vardı sizlerden iyi olmasın çok tatlılar hala görüşürüz.oda hamileliğin son aylarında kaybetti çocuğunu arabasına varana kadar almışlardı.ben ona hep şey derdim yumurtalarında problem yok allahın izniyle inş. gene olma şansı var.hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.şimdide haberini aldım gene hamile çok sevindik beraber.ben hastanelerde çalıştım.neler var neler rabbime hamd olsun.allah bilir işini hakkında hayırlısı olsun canm benim inş. seninde mutlu haberini alırız inş.

kıslar hepınızden allah razı olsun su anda esımın ananesındeyız ıyı dılekelrınız ıcın cok sagolun alla boyle durumlarda olanalrın yardımcısı olsun benımde ben canım sıkılmasın dıye gıdıyorum yada o gelıyo evde udrmıyım dıye ama ıste yan yana gelıncede atışıyoruz sınırlerım bozuluyo herseye karısıyo en sınır bozucu olanıda bu yanı ama yuzune bakamaya tahammulum yok su anda bakınca ona sınırlerım gerılıyo ve hersey gelıyo aklıma bu sefer dusuncelere dalıyorum keske boyle deseydım dıye dusunmekten boguluyorum yanı torunu olcak bu kadar meraksız bırısını gormedım ya allah bızı ona mahkum etmesın ınsallah esım her zaman bana destek anlıyo o ne oldugunu ama annesı ıste atamıyo yanı oda dıyo keske evım uzakta olsa artık gormek duymk ıstemıyorum onun laflarını dıyo annesı ıcın dıyo bunları hayırlısıyla bı dogm yapsam da kızımla ılgılensem o zaman hıc aramam ben onu zaten ama dogurunca basıma neler gelır onu dusunemıyorum bıle yok oyle yapma boyle yapma bısey olmaz falan nelşer neler olur acaba

Herkese mrb.Kızlar aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı,nasıl yapılıyor?

kızlaaaarr dua edin buge aramıza yeni bir bebek katılıyor,arkadaşım suni sancıve epidural eşliğinde normal doğum yapacak Hamilelerin duası kabul olurmuş,dua edin allah bir nefeste kurtarsın...

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldım ama sayfa pek ılerlememıs cok guzel bır haftasonu gecırdım dun oglusumu gordum teyzelerı 856 gr olmus hersey ylundaymıs cok sukur salıyada seker yuklemesıne gıdecegım ıns ondada bırsey cıkmaz bugunde arkadaslarla pıknıge gıttık hava ıı olunca hemen atttık kendımızı dısarı havalar ısınınca benım ıcım kıpır kıpır oluyor zaten kızllaaaaaar ben yıne dustum saka gıbı..elımı yıkamaya gıdıyordum esım ıcıne dogmus gıbı dıkkat et dusme dedı bende ona kızgın kızgın baktım nıye oyle dıyorsun der gıbı sonra gelırken bırılerı bana dogru gelıyordu onlara bakarken camura basmısım bır kaydım bır de duserken cıglık attım herkes baktı ustum camur oldu tam bır rezıllık...offffffff ya bu 2. oldu .:84::84:eee sız neler yaptınız?

herkeze günaydın arkadaşlar dilerim herkez için güzel ve neşeli bir gün olur bu gün...Bende sabırsızlıkla arkadaşımın doğurmasını bekliyorum....:18:

SEVGİLİ ÖZGÜRDERYA canım öncelikle oğluna maşallah... ama sana büyük geçmiş olsun,murhpy kanunu;bişeyi ne kadar istemssen o seni bulur... malesef canım yaaa çok kötü olmuş... aman bebeğe bişey olmasındao da iyidir eminim için rahat olsun canım.....

gunaydınn kıslarr kımsecıkle ryok hava guzel gezmeyemı gıttınız yıneee heee ozgurderyacımm gecmıs olsunn senn nere bakıp yuruyosun bakıyım heee :) dıkkat et canım kendınee bı daha dusme yanıı

geçmiş olsun canım dikkat et kendine de bebişede

herkese merhaba...

şikayetleri olan arkadaşlara çok geçmiş olsun özgürderya sana da büyük geçmiş olsun görünmez kazalar olabiliyor eşin senin iyiliğini düşünüyor muhakkak ona da kızma sen her daim dikkatli olmaya çalış... demek 19 martı bekleyemedin bizden önce gitin gördün bebeğini :) sağlıklı olmasına sevindim maşallah her geçen gün büyüyolar...

Elif senin durumuna da üzüldüm sürekli iğne yaptırmak hiç kolay olmasa gerek ama amacımız mübarek bizim o yüzden katlanıyoruz tüm zorluklara sağlıkla tamamlarız inş. bu süreci hepimiz.

Biz de cuma sabah erkenden kalkıp istanbula gittik bebek mağazalarını gezdik çok cici şeyler var yaaa... istanbulda hava çok güzeldi dışarılarda durduk falan iyi geldi psikolojik olarak toparlamamı sağladı... oooooooohhhh kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yaz geliyo yuppiiiii......

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
Ayy ben çok mutluyum, nedeni ise son 3 gündür hava güneşli :))) bi insan sırf bundan mutlu olabilir mi yaa? Deli miyim neyim

zaman hızka geçiyor... yaz geliyorr veeeeee bebeklere kavuşmamız yaklaşıyor.... valla havayı güzel gördüm ufaktan ufaktan temzliğe başladım,ama yorulmuşum belim çok ağrıyor.... bu arada 19 MARTA az kaldı:62:

birde doğum yapan arkadaşım zor doğum yapmış arkadaşlar,korkmanız için değil başınıza gelirse olabilen şeyler olduğunu bilin diye söylüyorum... dün akşam saat 11de hastaneye gittiler ve suni sancı verildi.. ardından epidural anesteji uygulandı ... ve sabah 7 de doğum başlamış fakat ıkınmaya rağmen bebek gelmemiş ve doktor anlamışki kordon bebeğin boynuna dolanmış ,ve kordon boyu kısalmış derhal sezeryana alınmış arkadaşım ve saat 8 de minik KEREM cik aramıza katılmış... Fakat ortama uyum sağlaması adına,bebeği emzirme vakti dışında kuvezde muhafaza ediyorlar... umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucaklarız....

bende temizlik yapanlardanım şimdide yemek yedim uku bastırdı benimde belim ağrıyo işte herkesinki farklı benimde arkadaşım 5 dk doğurmuş normal kızı oldu şimdi gelinlik almışlar çok tatlı olmuş.bende damatlıklara baktım ama gerek varmı acaba bana pek gerekli gelmiyo annemle eminönüne gittik bu arada bu 4 gidişim.gecelikler orda çok pahalı annem sahne kıyafeti gibi gerçi pamuklu ama dantelli beyaz yada krem rengi geceliklere baktı 100 150 arası mevlüt için sizce o kadara gerek varmı.

Eki Görüntüle 159047 kıslarr göbüşümee bakınn buyukmuu yaaa bazen gozume buyuk gorunuyo bazen ufakk :)

seninkinin cinsiyeti neydi canm benimkide sivri erkek diye heralde bazen banada büyük bazende küçük geliyo dün sahile indik 2 hamile gördüm devasal karınları vardı son haftalar heralde bizde öyle olucaz sanırım.ama sahil bebek arabalarıyla doluydu bende herkesin önünü kesip araba bilgisi topladım.kızlar az kaldı bizde gezdiricez.arabalarla çok güzeller yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…