slm kızlar nasılsınız?gerçi nasıl olduğunuzu biliyorum çoğunuzun çünkü hala bu topiği takip ediyorumeskiden bende sizin aranızdaydım ama belki hatırlayan vardı bebişimin kalp atışları durmuştu...sizi takip ederek ileride tecrübelerinizden faydalanıcam..bulantılarınız ne zaman geçti,kaç kilo aldınız,cinsiyetler ne zaman belli oldu hepsini öğrendim gönülcüm ve diğer arkadaşlar bazen paylaştığınız çok önemli bilgiler oluyo çok sğlun öğrenmiş oluyorum bende denizkızı seninde kapı süsün ve şekerin çok güzel..ilerde kısmet olursa bende aynısını yapıcam:76:sanki bende bu topikte yer alıyomuşum gibi yazdım herşeyden haberdarım yani unutmadan gönül cnm sen az kilo aldın özel olaarak bi diyet mi uyguluyosun neler yiyip neler içiyosun onuda öğrenmem lazım daha önce yazdınmı bilmiyorum belkide onu kaçırmış olabilirim:26:biliyorum çok uzun yazdım bu gün benim regl günüm dayanamadım test yaptım tek çizgi sizden dua etmenizi istiyorum hamiş olim tekrar:)kendinize çok iyi bakın.aranızda hasta olanlar var geçmiş olsun.szileri ve bebişlerinizi öpüyorum
slm kızlar ben geldım ama sayfa pek ılerlememıs cok guzel bır haftasonu gecırdım dun oglusumu gordum teyzelerı 856 gr olmus hersey ylundaymıs cok sukur salıyada seker yuklemesıne gıdecegım ıns ondada bırsey cıkmaz bugunde arkadaslarla pıknıge gıttık hava ıı olunca hemen atttık kendımızı dısarı havalar ısınınca benım ıcım kıpır kıpır oluyor zaten kızllaaaaaar ben yıne dustum saka gıbı..elımı yıkamaya gıdıyordum esım ıcıne dogmus gıbı dıkkat et dusme dedı bende ona kızgın kızgın baktım nıye oyle dıyorsun der gıbı sonra gelırken bırılerı bana dogru gelıyordu onlara bakarken camura basmısım bır kaydım bır de duserken cıglık attım herkes baktı ustum camur oldu tam bır rezıllık...offffffff ya bu 2. oldu .:84::84:eee sız neler yaptınız?
zaman hızka geçiyor... yaz geliyorr veeeeee bebeklere kavuşmamız yaklaşıyor....valla havayı güzel gördüm ufaktan ufaktan temzliğe başladım,ama yorulmuşum belim çok ağrıyor.... bu arada 19 MARTA az kaldı:62:
birde doğum yapan arkadaşım zor doğum yapmış arkadaşlar,korkmanız için değil başınıza gelirse olabilen şeyler olduğunu bilin diye söylüyorum... dün akşam saat 11de hastaneye gittiler ve suni sancı verildi.. ardından epidural anesteji uygulandı ... ve sabah 7 de doğum başlamış fakat ıkınmaya rağmen bebek gelmemiş ve doktor anlamışki kordon bebeğin boynuna dolanmış ,ve kordon boyu kısalmışderhal sezeryana alınmış arkadaşım ve saat 8 de minik KEREM cik aramıza katılmış... Fakat ortama uyum sağlaması adına,bebeği emzirme vakti dışında kuvezde muhafaza ediyorlar... umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucaklarız....
Eki Görüntüle 159047 kıslarr göbüşümee bakınn buyukmuu yaaa bazen gozume buyuk gorunuyo bazen ufakk :)
Eki Görüntüle 159047 kıslarr göbüşümee bakınn buyukmuu yaaa bazen gozume buyuk gorunuyo bazen ufakk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?