2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kıslarr sımdı esımle kumascıdan geldıkk kendıme banyo takımı yapıcam klozete falan bakalım yapabılırsem eger aldım malzemelerını bırazda onunla oyalanıım barıı :) bıtınce gosterırım yınee kım bılır ne zaman bıterr

yine mi temizlik canım sen de her bahanede temizliğe girişiyosun çok yorma kendini beller zaten bu aralar hiç bişeye dayanmıyor kii... evet şafak 4 Gönülcüm ben bugün arayıp randevu kaydımı da yaptırdım saban 9.15 e verdiler...
Doğum yapan arkadaşına da üzüldüm umarım bizlerin başına gelmez böyle şeyler yaaa... doğum yapan tanıdıklarımın hepsiyle konuşup bilgi almaya çalışıyorum ben de, genelde suni sancı ile normal doğum yapan hiç yok normal sancı ile açılma olmadıysa suni sancıyı kesinlikle kabul etme diyolar yüzde 95 açılma olmuyormuş yine ve bebek tehlikede deyip sezaryene almışlar onca sancıyı çektikten sonra o yüzden suni sancı derlerse sezaryen istiyorum de dediler. herkes aynı şeyi söyleyince ben artık dğruluğuna inandım ve suni sancı olayına asla girmeyi düşünmüyorum. bir de benim anlayamadığım bişe var doğum öncesi ultrasonra görme şansları yok mu doktorların bu kordon dolanma olayını neden anlem alınmıyor ve bebeklerimiz ve kend sağlığımız tehlikeye atılıyor :44: Kerem bebek hoşgelmiş umarım en kısa sürede tüm zorlukları atlatırlar...

hiç bişey anlayamadım ne gelinliği damatlığı... doğumla gelinliğin alakası nedir???

canımm ben umranıyede baktım 3 takım sabahlık gecelık pjama takımı cok guzel hemde 3 u bırlıkte 140 mılyonn bence normal fıat ama ucuz varmıdır bılmıyorum bana burdakı fıyat normal geldı al ama cok bol alma normaldede gıyersınn

hiç bişey anlayamadım ne gelinliği damatlığı... doğumla gelinliğin alakası nedir???

canm benim hastane çıkışlarında yada mevlütlerde artık kızlara minik gelinlik erkeklerede damatlık giydirenler var.muhakkak duymuşsundur.banada pek alakasız geldiği için zaten yazdım.

canm benim hastane çıkışlarında yada mevlütlerde artık kızlara minik gelinlik erkeklerede damatlık giydirenler var.muhakkak duymuşsundur.banada pek alakasız geldiği için zaten yazdım.

yok canım hiç duymadım zaten o yüzden şaşırdım ya. ilginçmiş ama bence gereksiz zaten yeni doğduklarında minicik bişeyler yumuşacık bir hastane çıkışı almak en güzeli...

meliha masallah gobusun yenı yenı kendını gosterıyor cok tatlı artık hergun bıraz daha farkedıyor soyle bır baktımda doguma 13 hafta kalmıs pek az kalmıs ınanamadım zaman ne cabuk gecıyor ya buarada fotoyu nerden ykluyoruz bende paylasmak ıstrm

sgaol canım fotoyu bu yazıyı yazdıgım yerın asagısında eklentı ekle yazıyo sonrasında senı yonlendırıyoo ona basıca yukarda doya goster falan yazıyo sonra resmı buluyosun uplate lı bısey yazıyo ona tıklıycan sonrasını yaparsın zaten canımm zor degıll hadı yukle bakalım bızdee

tabi canım mevlüt takımı ben de alıcam ama hastaneden çıkarken giydirmeleri enteresan geldi bana. bir de gelinlik giydirmişler ona şaşırdım işte..

onlar degısık yapmıs canım yoksa hsatenden cıkarken duymadım ben hıc ama yapan vardır belkı ben mevlut ıcın aldım hastane cıkısı bı tane aldım bıde organık alcam ıkı tane olsun dıye cunku onlar cok kullanılıyomuss dıye soyluyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…