evet haklısın kardelen ne guzel dımı yaz gelıyor bebıslerımız gelıyoooooooooooor
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
Ayy ben çok mutluyum, nedeni ise son 3 gündür hava güneşli :))) bi insan sırf bundan mutlu olabilir mi yaa? Deli miyim neyim
zaman hızka geçiyor... yaz geliyorr veeeeee bebeklere kavuşmamız yaklaşıyor....valla havayı güzel gördüm ufaktan ufaktan temzliğe başladım,ama yorulmuşum belim çok ağrıyor.... bu arada 19 MARTA az kaldı:62:
birde doğum yapan arkadaşım zor doğum yapmış arkadaşlar,korkmanız için değil başınıza gelirse olabilen şeyler olduğunu bilin diye söylüyorum... dün akşam saat 11de hastaneye gittiler ve suni sancı verildi.. ardından epidural anesteji uygulandı ... ve sabah 7 de doğum başlamış fakat ıkınmaya rağmen bebek gelmemiş ve doktor anlamışki kordon bebeğin boynuna dolanmış ,ve kordon boyu kısalmışderhal sezeryana alınmış arkadaşım ve saat 8 de minik KEREM cik aramıza katılmış... Fakat ortama uyum sağlaması adına,bebeği emzirme vakti dışında kuvezde muhafaza ediyorlar... umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucaklarız....
bende temizlik yapanlardanım şimdide yemek yedim uku bastırdı benimde belim ağrıyo işte herkesinki farklı benimde arkadaşım 5 dk doğurmuş normal kızı oldu şimdi gelinlik almışlar çok tatlı olmuş.bende damatlıklara baktım ama gerek varmı acaba bana pek gerekli gelmiyo annemle eminönüne gittik bu arada bu 4 gidişim.gecelikler orda çok pahalı annem sahne kıyafeti gibi gerçi pamuklu ama dantelli beyaz yada krem rengi geceliklere baktı 100 150 arası mevlüt için sizce o kadara gerek varmı.
benım kızım olcak canımm hayırlısıyla ınsallah benım karnım genıs oyle sıvrı degıl
Eki Görüntüle 159048 bıde boyle bakınn bakimm :)
hiç bişey anlayamadım ne gelinliği damatlığı... doğumla gelinliğin alakası nedir???
maşallah canım büyümüş tabi göbüşün :) gayet normal takma sen kafana lays paketi de ortalıkta seni seniiiiii....
hiç bişey anlayamadım ne gelinliği damatlığı... doğumla gelinliğin alakası nedir???
canm benim hastane çıkışlarında yada mevlütlerde artık kızlara minik gelinlik erkeklerede damatlık giydirenler var.muhakkak duymuşsundur.banada pek alakasız geldiği için zaten yazdım.
:) benım degıl ooo eşımın paketıı dunden kalmıss :) ben bı ıkı tane alıyorum anca yoksa yıyesım olmuyo pek
meliha masallah gobusun yenı yenı kendını gosterıyor cok tatlı artık hergun bıraz daha farkedıyor soyle bır baktımda doguma 13 hafta kalmıs pek az kalmıs ınanamadım zaman ne cabuk gecıyor ya buarada fotoyu nerden ykluyoruz bende paylasmak ıstrm
ben aldım mevlut takımı gelınlık kızımaa teyzesıı al tabı ya bı kere mevlut yapıcann guzel guzel gıydırr
tabi canım mevlüt takımı ben de alıcam ama hastaneden çıkarken giydirmeleri enteresan geldi bana. bir de gelinlik giydirmişler ona şaşırdım işte..
Eki Görüntüle 159103 işte bu da benım gobusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?