2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yok canım hiç duymadım zaten o yüzden şaşırdım ya. ilginçmiş ama bence gereksiz zaten yeni doğduklarında minicik bişeyler yumuşacık bir hastane çıkışı almak en güzeli...

aynen biraz artık piyasa gebeliği sömürmeye çalışıyo gibi geliyo hani önceden evde kalmış kızlarda oklava kılıfına varana kadar danteli olur yaa piyasada gereksiz olanları bile pazarlıyolar bazen aaayyyyyy ne kadar alakasız örnek verdimneyse idare edin bide o söylediğim damatlıklar felan 50 tl hee alanda var biz yumuşacık fenerbahçe takımla çıkarıcaz.

hastane çıkışı annem bi takım almış kayınvalidem de dedi bi takım da ben alıcam diye o yüzden ben kendim almıycam üç taneye gerek yok parça halinde de çok almış annem çünkü. anneler bizden hevesliler ben daha pek öyle bişeyler almadım miniğime ananesi ve babannesi bi dünya eşya almışlar haftasonu gördüm hepsini şaşırdım bu ne heves diye..

ben aldım mevlut takımı gelınlık kızımaa teyzesıı al tabı ya bı kere mevlut yapıcann guzel guzel gıydırr

canm benim bizimki futbolcu olucak srop adamın spor çocuğu ben hiç göbekli sporcu görmedim ama babamız öyle hissediyo.gidirenler var canm ama bana gitmez valla içindekiler öyle tatlı olucak ki inş.çıplak bile çıksalar nur topları olucaklar inş.hpimizinki

oooo fanatiğiz demek ablam oğlu için beyaz mevlüt takımı almıştı sünnet kıyafetlerini andırıyo değişik bişey. ama kızz gibi oluyolar ya kızlara güzzel de bence erkeklere gereği yok bu tarz şeylerin. dediğin gibi şık bişeyler giydirmek en güzeli...

valla ne guzel heveslıler allah bozmasın canım benım bı annem heveslı oda gelınce alcak kadın ordan aldırmıyorum ben burda kendım begenıyım dıye :) hastane cıkısı benım bı tane normal dıgerı naısl olur bılmıyorum bend eıstıyorum fenerlı olsun dun gorduk cevahır feneryumda vardı hstane cıksı cok talıydı yaa bakalım canım ne zaman alırsam artık bana bellı olmaz :)

hediyede gelicek zaten doğru bende pek fazla almıycam :44:

ooo hepimiz de fenerliyiz sanırım ben de fenerliyim ama eşim galatasaraylı hatta haftasonu annem eylül için kıyafet alıcam birlikte gidelim dedi gittik gezdik eşim galatasaraylı bir pantolon aldırdı ama benim hoşuma gitmedi tabiiii....

valla aynen ananemizin hevesini görüyorumda babannesi pek belli etmiyo.annem birsürü şey ördürmüş örmüş bakalım ne yapıcak ben eşime söylüyorum.babananneside yapar diyolar diyorum.aman çokta önemli değil çocuk burda isteyen istediğini yapsın yapmayanın canı sağolsun başkaları söylesin boşver

arımm benım kociş gelıyoo alır benden bılgısaayarı sımdıı cıkıyım ben hem dikiyim yavas yavas banyo takımını hadı ıı sohbetler sıze canımm opuyorum hepınızıı

ben de kaynanam pek o kadar hevesli değil bişey yapmıyo almıyo sanırdım ama haftasonu gösterdi yaptıklarını aldıklarını kadının günahını almışım halbuki. belki sizinki de belli etmeden stokluyodur canım... annelerimiz her aldığını söylüyolar gösteriyolar anında onları biliyoruz ama kaynanalar göstermiyolar her zaman sonradan çıkıyo ortaya....

zor canım evet... kollarım mosmor ama bebeğim için mecbur katlanıyorum.. Allah daha büyük dert vermesin. şunun şurası 4 ay daha katlanıcam sonucu güzel olacak inanıyorum inşallah..

Bu arada geçmişi okumadım ama Palette umarım iyileşmişsindir canım.

çok sağol hayatım iyileştim ama hala annemde kalıyorum. sadece hafif yorgunluk, kırgınlık var vücudumda o da olur heralde artık. diğer türlü bi sıkıntım kalmadı griple ilgili. bu sefer de 20lik dişlerim çok fena oldu. kanıyolar ve çok acıyolar... geldi mi herşey üst üste gelio. inşallah sen de iyisindir canım

sağlıkla kucağına almasına sevindim gönülcüm... inşallah biz normal doğumla çabucak doğuruveririz

Eki Görüntüle 159047 kıslarr göbüşümee bakınn buyukmuu yaaa bazen gozume buyuk gorunuyo bazen ufakk :)

maşallah... ne kadar büyümüş! benim ki yok bu kadar ve kız olmasına rağmen yayılmadı sivri olcak gibi

maşallah canım..kaç haftalıktı bebişiin? benimki de ancak bu kadardır...:82:

kızlar merhabaa

herzamanki gibi önce geçmişe cevap verdim sonra selam veriyorum..

ben annemdeyim hala. haftzsonu eve gittim bi baktım hava güzel. giriştim mutfağa, çamaşırlara... holdeki halıyı sildim, astım.. banyoyu temizledim . akşam babamlar çağırdı yemeğe. geldik sonra eşim beni zorla burda bıraktı. kendimi yorduğum için. burda annem yemekleri,işleri yapıo diye.. ben de yine kaldım mecbur. ama gerçekten farketti burada kalmam. renk geldi yüzüme. bakımsızlıktan ne hallere dümüşüm meğer

sizler nasılsınız bakalım?

biz bugün ananemizle çerşıya gittik. kapı süsü için malzemeleri aldık. sadece halkaya saten kurdelayı sardım bıraktım. çünkü çok yoruldum gün içerisinde. inşallah devam edeceğim sonra. bir de kermes var burada ayın 27sinde ona etamin seccade yetiştirmem gerek. inşallah bitirebilirim.. benden havadisler böyle... sizden de güzel haberler alırım inşallah. hepinize iyi geceler di:80::79::79::80:liyorum..

ooooo sen hem içeriyi hem dışarıyı halletmişsin valla havalar haftasonu güzel olunca atık bizde dışarı kendimizi annemi bize getirdim.pazar günü işi çıkınca erkenden gitmiş pazar günüde sahile indik kocişle herkes bebekleri arabalara almış çıkmış bende herkesin önüne geçip nasıl arabalardan memnünmüsünüz deyip deyip durdum.bugünde cam sildim.çamaşır yemek felan arada tunamın kıpırtıları tekmeleri böyle geçti.

canım benim ,valla bence hiç gerek yok,ben ilk bebeğimde ,düğün için alınan geceliklerimi giymiştim sadece lousa mevlütünde o kadar , bebeğede mevlüt takımı almıştım,başka bişey almadım...:87:

maşallah göbüşün aynı benimkine benziyor kız kız anası olcez yaa ondan yaygın karnımız var..
gayet normal göbüşün benimde kocaman oluyo artık geceleri daha büyük sanki sabahları daha inik göbeğim
ayyy benim bebekte geceleri bir toplanıyo ,karnımın şekli yamuluyor resmen,hatta 2 gecedir ağrıda uyuyamıyorum çok feci oldum
canım benim ,ben ilk bebeğimi suni sancıyla dünyaya getirdim,benim önce suyum gelmişti erken doğum yapmıştım,suyum geldi fakat sancım olmadığı için suni sancı verdiler.. ve toplamda 6 saat süren sancı sonucu gayet hızlı ve kolay bir biçimde (hatta ıkınmadım bile) bebeğimi doğurdum..Herkezin farklı oluyor ama dün akşam sezeryan olan arkadaşımı görünce sezeryandan bir kez daha soğudum... Kız burnunu bile çekemiyordu...
maşallah canım büyümüş tabi göbüşün :) gayet normal takma sen kafana lays paketi de ortalıkta seni seniiiiii....
seni gidi yaramaz seniiiiii
maşallah maşallah annesi bizim yerimize okşa tontonunu......
bende eklemek istiyorum göbüşümü lakın hata veriyo.:98:
canım yaaa ne yapsak acaba.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…