yok canım hiç duymadım zaten o yüzden şaşırdım ya. ilginçmiş ama bence gereksiz zaten yeni doğduklarında minicik bişeyler yumuşacık bir hastane çıkışı almak en güzeli...
Eki Görüntüle 159103 işte bu da benım gobusum
onlar degısık yapmıs canım yoksa hsatenden cıkarken duymadım ben hıc ama yapan vardır belkı ben mevlut ıcın aldım hastane cıkısı bı tane aldım bıde organık alcam ıkı tane olsun dıye cunku onlar cok kullanılıyomuss dıye soyluyolarr
ben aldım mevlut takımı gelınlık kızımaa teyzesıı al tabı ya bı kere mevlut yapıcann guzel guzel gıydırr
oyyyy maşallah canım... benimki de aynen böyle şu an....
oh ne guzel masallah xcanım hemen yapmıssın becerıklı kız senıı göbekler ıyıce buyuyo galıbaa bakalım daha ne kadar olcakk
aynen biraz artık piyasa gebeliği sömürmeye çalışıyo gibi geliyo hani önceden evde kalmış kızlarda oklava kılıfına varana kadar danteli olur yaa piyasada gereksiz olanları bile pazarlıyolar bazen aaayyyyyy ne kadar alakasız örnek verdimneyse idare edin bide o söylediğim damatlıklar felan 50 tl hee alanda var biz yumuşacık fenerbahçe takımla çıkarıcaz.
hastane çıkışı annem bi takım almış kayınvalidem de dedi bi takım da ben alıcam diye o yüzden ben kendim almıycam üç taneye gerek yok parça halinde de çok almış annem çünkü. anneler bizden hevesliler ben daha pek öyle bişeyler almadım miniğime ananesi ve babannesi bi dünya eşya almışlar haftasonu gördüm hepsini şaşırdım bu ne heves diye..
hadı sızde paylaşııın...
valla ne guzel heveslıler allah bozmasın canım benım bı annem heveslı oda gelınce alcak kadın ordan aldırmıyorum ben burda kendım begenıyım dıye :) hastane cıkısı benım bı tane normal dıgerı naısl olur bılmıyorum bend eıstıyorum fenerlı olsun dun gorduk cevahır feneryumda vardı hstane cıksı cok talıydı yaa bakalım canım ne zaman alırsam artık bana bellı olmaz :)
valla ne guzel heveslıler allah bozmasın canım benım bı annem heveslı oda gelınce alcak kadın ordan aldırmıyorum ben burda kendım begenıyım dıye :) hastane cıkısı benım bı tane normal dıgerı naısl olur bılmıyorum bend eıstıyorum fenerlı olsun dun gorduk cevahır feneryumda vardı hstane cıksı cok talıydı yaa bakalım canım ne zaman alırsam artık bana bellı olmaz :)
valla aynen ananemizin hevesini görüyorumda babannesi pek belli etmiyo.annem birsürü şey ördürmüş örmüş bakalım ne yapıcak ben eşime söylüyorum.babananneside yapar diyolar diyorum.aman çokta önemli değil çocuk burda isteyen istediğini yapsın yapmayanın canı sağolsun başkaları söylesin boşver
herkese merhaba...
şikayetleri olan arkadaşlara çok geçmiş olsun özgürderya sana da büyük geçmiş olsun görünmez kazalar olabiliyor eşin senin iyiliğini düşünüyor muhakkak ona da kızma sen her daim dikkatli olmaya çalış... demek 19 martı bekleyemedin bizden önce gitin gördün bebeğini :) sağlıklı olmasına sevindim maşallah her geçen gün büyüyolar...
Elif senin durumuna da üzüldüm sürekli iğne yaptırmak hiç kolay olmasa gerek ama amacımız mübarek bizim o yüzden katlanıyoruz tüm zorluklara sağlıkla tamamlarız inş. bu süreci hepimiz.
Biz de cuma sabah erkenden kalkıp istanbula gittik bebek mağazalarını gezdik çok cici şeyler var yaaa... istanbulda hava çok güzeldi dışarılarda durduk falan iyi geldi psikolojik olarak toparlamamı sağladı... oooooooohhhh kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr yaz geliyo yuppiiiii......
Bu arada geçmişi okumadım ama Palette umarım iyileşmişsindir canım.
zaman hızka geçiyor... yaz geliyorr veeeeee bebeklere kavuşmamız yaklaşıyor....valla havayı güzel gördüm ufaktan ufaktan temzliğe başladım,ama yorulmuşum belim çok ağrıyor.... bu arada 19 MARTA az kaldı:62:
birde doğum yapan arkadaşım zor doğum yapmış arkadaşlar,korkmanız için değil başınıza gelirse olabilen şeyler olduğunu bilin diye söylüyorum... dün akşam saat 11de hastaneye gittiler ve suni sancı verildi.. ardından epidural anesteji uygulandı ... ve sabah 7 de doğum başlamış fakat ıkınmaya rağmen bebek gelmemiş ve doktor anlamışki kordon bebeğin boynuna dolanmış ,ve kordon boyu kısalmışderhal sezeryana alınmış arkadaşım ve saat 8 de minik KEREM cik aramıza katılmış... Fakat ortama uyum sağlaması adına,bebeği emzirme vakti dışında kuvezde muhafaza ediyorlar... umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucaklarız....
Eki Görüntüle 159047 kıslarr göbüşümee bakınn buyukmuu yaaa bazen gozume buyuk gorunuyo bazen ufakk :)
Eki Görüntüle 159103 işte bu da benım gobusum
kızlar merhabaa
herzamanki gibi önce geçmişe cevap verdim sonra selam veriyorum..
ben annemdeyim hala. haftzsonu eve gittim bi baktım hava güzel. giriştim mutfağa, çamaşırlara... holdeki halıyı sildim, astım.. banyoyu temizledim . akşam babamlar çağırdı yemeğe. geldik sonra eşim beni zorla burda bıraktı. kendimi yorduğum için. burda annem yemekleri,işleri yapıo diye.. ben de yine kaldım mecbur. ama gerçekten farketti burada kalmam. renk geldi yüzüme. bakımsızlıktan ne hallere dümüşüm meğer
sizler nasılsınız bakalım?
biz bugün ananemizle çerşıya gittik. kapı süsü için malzemeleri aldık. sadece halkaya saten kurdelayı sardım bıraktım. çünkü çok yoruldum gün içerisinde. inşallah devam edeceğim sonra. bir de kermes var burada ayın 27sinde ona etamin seccade yetiştirmem gerek. inşallah bitirebilirim.. benden havadisler böyle... sizden de güzel haberler alırım inşallah. hepinize iyi geceler di:80::79::79::80:liyorum..
canım benim ,valla bence hiç gerek yok,ben ilk bebeğimde ,düğün için alınan geceliklerimi giymiştim sadece lousa mevlütünde o kadar , bebeğede mevlüt takımı almıştım,başka bişey almadım...:87:bende temizlik yapanlardanım şimdide yemek yedim uku bastırdı benimde belim ağrıyo işte herkesinki farklı benimde arkadaşım 5 dk doğurmuş normal kızı oldu şimdi gelinlik almışlar çok tatlı olmuş.bende damatlıklara baktım ama gerek varmı acaba bana pek gerekli gelmiyo annemle eminönüne gittik bu arada bu 4 gidişim.gecelikler orda çok pahalı annem sahne kıyafeti gibi gerçi pamuklu ama dantelli beyaz yada krem rengi geceliklere baktı 100 150 arası mevlüt için sizce o kadara gerek varmı.
maşallah göbüşün aynı benimkine benziyor kızEki Görüntüle 159048 bıde boyle bakınn bakimm :)
ayyy benim bebekte geceleri bir toplanıyo ,karnımın şekli yamuluyor resmen,hatta 2 gecedir ağrıda uyuyamıyorumgayet normal göbüşün benimde kocaman oluyo artık geceleri daha büyük sanki sabahları daha inik göbeğim
canım benim ,ben ilk bebeğimi suni sancıyla dünyaya getirdim,benim önce suyum gelmişti erken doğum yapmıştım,suyum geldi fakat sancım olmadığı için suni sancı verdiler.. ve toplamda 6 saat süren sancı sonucu gayet hızlı ve kolay bir biçimde (hatta ıkınmadım bile) bebeğimi doğurdum..Herkezin farklı oluyor ama dün akşam sezeryan olan arkadaşımı görünce sezeryandan bir kez daha soğudum... Kız burnunu bile çekemiyordu...yine mi temizlik canım sen de her bahanede temizliğe girişiyosunçok yorma kendini beller zaten bu aralar hiç bişeye dayanmıyor kii... evet şafak 4 Gönülcüm ben bugün arayıp randevu kaydımı da yaptırdım saban 9.15 e verdiler...
Doğum yapan arkadaşına da üzüldüm umarım bizlerin başına gelmez böyle şeyler yaaa... doğum yapan tanıdıklarımın hepsiyle konuşup bilgi almaya çalışıyorum ben de, genelde suni sancı ile normal doğum yapan hiç yok normal sancı ile açılma olmadıysa suni sancıyı kesinlikle kabul etme diyolar yüzde 95 açılma olmuyormuş yine ve bebek tehlikede deyip sezaryene almışlar onca sancıyı çektikten sonra o yüzden suni sancı derlerse sezaryen istiyorum de dediler. herkes aynı şeyi söyleyince ben artık dğruluğuna inandım ve suni sancı olayına asla girmeyi düşünmüyorum. bir de benim anlayamadığım bişe var doğum öncesi ultrasonra görme şansları yok mu doktorların bu kordon dolanma olayını neden anlem alınmıyor ve bebeklerimiz ve kend sağlığımız tehlikeye atılıyor :44: Kerem bebek hoşgelmiş umarım en kısa sürede tüm zorlukları atlatırlar...
maşallah canım büyümüş tabi göbüşün :) gayet normal takma sen kafana lays paketi de ortalıkta seni seniiiiii....
maşallah maşallah annesi bizim yerimize okşa tontonunu......Eki Görüntüle 159103 işte bu da benım gobusum
canım yaaa ne yapsak acaba.......bende eklemek istiyorum göbüşümü lakın hata veriyo.:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?