maşallah canım çok tatlı olmuşun.kaç kilo aldın şimdiye kadar..Eki Görüntüle 159047 kıslarr göbüşümee bakınn buyukmuu yaaa bazen gozume buyuk gorunuyo bazen ufakk :)
benim de böyle karnım.görenler dalga geçiyor biraz bu ne nohut mu yuttun diye ama kızlarımız annelerini seviyor formumuzu korumamıza yardım ediyolar.ee ne de olsa kız evlat hayrı şimdiden dokunmaya başladı:)Eki Görüntüle 159048 bıde boyle bakınn bakimm :)
maşallah becerikli kz.valla seni böyle gördükce imreniyorum..kıslarr sımdı esımle kumascıdan geldıkk kendıme banyo takımı yapıcam klozete falan bakalım yapabılırsem eger aldım malzemelerını bırazda onunla oyalanıım barıı :) bıtınce gosterırım yınee kım bılır ne zaman bıterr
sana da maşallah.çok tatlı olmuşun..Eki Görüntüle 159103 işte bu da benım gobusum
kaynanalar hangi konuda hevesli ki:)ama yok benim de kaynanam burdaydı az önce gittiler.2 takım aldı çarşı gezerken çok beğenmiştim ikisinide hadi alalım dedesi dedi ve çok cici şeyler aldı.bakalım arkası gelecek mi..ben de kaynanam pek o kadar hevesli değil bişey yapmıyo almıyo sanırdım ama haftasonu gösterdi yaptıklarını aldıklarını kadının günahını almışım halbuki. belki sizinki de belli etmeden stokluyodur canım... annelerimiz her aldığını söylüyolar gösteriyolar anında onları biliyoruz ama kaynanalar göstermiyolar her zaman sonradan çıkıyo ortaya....
Eki Görüntüle 159282 bakın bu benim kızın mevlüt fotosu
oyy yerim ben bunu yaa.çok tatlı maşallah.azra ya da beyazını al annesi.valla özendim şimdi.ohh iki kızın oldu yaa.maşallah.
ay canım benim tıpkı bir melek gibi maşallah çok tatlı
ooooo sen hem içeriyi hem dışarıyı halletmişsin valla havalar haftasonu güzel olunca atık bizde dışarı kendimizi annemi bize getirdim.pazar günü işi çıkınca erkenden gitmiş pazar günüde sahile indik kocişle herkes bebekleri arabalara almış çıkmış bende herkesin önüne geçip nasıl arabalardan memnünmüsünüz deyip deyip durdum.bugünde cam sildim.çamaşır yemek felan arada tunamın kıpırtıları tekmeleri böyle geçti.
maşallah AYSOZGcum benimkide toplanmaya başladı karnımda ,toplandığında acayip ağrım oluyor hatta bu gece ağrımdan uyuyamadım pek... Ayşecik büyüyor desene can yakmaya başladığına göre yeyim onu ben...eşinin ameliyatının iptal olmasına üzüldüm ... Keşke şimdi olup çıksaydı aradan bir an önce sende halladaredin ikram işlerini....
ikram dedim kızlar... VAlla benim komşular lousalık ikramlarını hep önceden yapıp difrize attılar,bende öyle yapacağım ,mesela böreği fınıa atacakmış gibi hazırlayıp difrize atıyorlar misafir gelecepi zaman hemen fırına atıyorlar ohhh ne rahat ... :Tuzlu tatlı kurabiyeleride pişirip aynı şekilde yapıyorlar..
canım benim ,ben ilk bebeğimi suni sancıyla dünyaya getirdim,benim önce suyum gelmişti erken doğum yapmıştım,suyum geldi fakat sancım olmadığı için suni sancı verdiler.. ve toplamda 6 saat süren sancı sonucu gayet hızlı ve kolay bir biçimde (hatta ıkınmadım bile) bebeğimi doğurdum..Herkezin farklı oluyor ama dün akşam sezeryan olan arkadaşımı görünce sezeryandan bir kez daha soğudum... Kız burnunu bile çekemiyordu...
kaynanalar hangi konuda hevesli ki:)ama yok benim de kaynanam burdaydı az önce gittiler.2 takım aldı çarşı gezerken çok beğenmiştim ikisinide hadi alalım dedesi dedi ve çok cici şeyler aldı.bakalım arkası gelecek mi..
HERKESE GÜNAYDIN.BİKAÇ GÜNDÜR YAZAMADIM ÇÜNKÜ KAYINVALİDEMLER BURDAYDI.ŞİMDİ GİTTİLER.KOCAMIN AMELİYATI İÇİN GELMİŞLERDİ LAKİN EŞİMİN AMELİYATI İPTAL OLDU.NİSAN ORTASI GİBİ OLACAK O ZAMAN BİR DAHA GELECEKLER:)DÜN BEN DE BİRAZ TEMİZLİK YAPTIM AMA ŞİMDİ YİNE SÜPÜRÜP SİLİCEM.MALUM EVDEN BİRİ GELİP GİDİNCE YİNE TEMİZLİK İSTİYOR.TEMİZLİKTAN SONRADA ÇARŞIYA ÇIKMAK İSTİYORUM.KAÇ GÜNDÜR SIKILDIM VALLA.ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ GEZSEK BİLE İNSAN ÇARŞIYI DAHA ÇOK İSTİYOR.KIZIMA HAVLU ALMIŞTIM AMA KUZENİM DE HAVLU ALMIŞ.O YÜZDEN KENDİ ALDIĞIM HAVLUNUN YERİNE ALT AÇMA ALICAM.ZATEN BENİM HAZIRLIKLARIM BİTTİ.KIZLAR BEN MEVLÜT OLAYINI ÖYLE SABAHLIKLA GECELİKLE YAPMAK İSTEMİYORUM.ZATEN DOĞUMUMDAN 1-2 AY SONRA MEVLÜD OKUTMAK İSTİYORUM.GÜZELCE GİYİNİRİM.KIZIMA DA MEVLÜD KIYAFETİ ALIRIM.BİZİM GELENEKLERDE BEBEK MEVLÜDÜ YOKTUR AMA KOCAELİDE OLDUĞU İÇİN KOMŞULAR YAPALIM DİYOR.KISMET TABİİ.
çok teşekkür ederiz teyzoşu....ay canım benim tıpkı bir melek gibi maşallah çok tatlı
ahh canım inşallah sizlerin bebeişlerde çooooooook tatlı olacaklar...oyyyyy maşallahhh valla çok tatlı allah bağişlasın
canım benim ben bilmiyordum kasılmaın doğum tetiklediğini doktora söyeleyeyim bari ilkini erken doğurmuştum bunu da erken doğurmak istemem:18: inşallah 3,5 ay sonra bebeklerimiz kucaklarımızda olacaklar canım zaman hızla geçiyor....günaydın kızlar... yine çok gzel bir gün.. dün gezip tozduğumuz için ananemizle bu sabah dayak yemiş gibi kalktım yataktan:)) hala seccadeyle uğraşıyorum harıl harıl.. bi gireyim de bakayım dedim size durumlar nasıl diye. şu karın sertleşmesi bana da oluo ara sıra. karnımın bi tarafı taş gibi. onlar kasılmalarmış ve doktora söylediğimizde magnezyum veriyomuş çünkü doğumu tetikleyen kasılmalarmış.. ben de bir dahaki gidişimde söyleyeceğim nasipse..sizler de ihmal etmeyin
1 hafta evde durmayınca çamaşırlar, ev kaldı tabii.. bulmuşken güzel havayı yapıverdim hepsini. şimdi yine yangel yat moduna geçtim:)) benim eşim cam silmeme izin vermiyor, kendisi silecek ama ne zaman bilemiyorum
maşallah subhanallahay bebeklerimizi böyle görebilecekmiyiz acabaa..
canım bebek ziyaretine gelen misafirler için mi yaptılar bunları? benim difrizim yok buzdolabının buzluğuna atsak olur mu acaba?
evet erkeklere standart oluyor ... Ama kızlara çeşit çok belki ben yeni mevlüt takımı almam bile ,bu takımı giydiririm öbürüne de:):)oooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy kı bu çok tatlu elma şekeri maşallah sana yaa kızlara güzel oluyo da damatlıklar pek hoşuma gitmedi.
ohhh ohhh hanım efendiye bakın siz ,evini paklamış süslenmiş dışarı çıkıyor ne güzel kızz maşallah sanaohhh evimi temizledim kızlar.mis gibi oldu.camlar kapılar.banyolar derken bitti.şimdi de çarşıya çıkıcam akşama kadar gezicem.akşamda eşimle buluşur yemek yeriz.süslenip püslenip çıkıcam dışarı..kızıma bişeyler bakayım.hava da güzel...öpüyorum hepinizi..
aslında doğum hiçte bizim kontrolümüzde olan bir eylem değil.. düşünmek yada bununla ilgili sorulara tercih söylemekte boşuna olur... Allahım bizim için hayırlısı ne ise onu bize versin... Bize dayanma gücü versin yardımcımız olsun inşallah...ayyy doğum konusunda kafam karmakarışık yahu soruyolar nasıl doğum düşünüyosun diye ben de son dakika karar vercem ben diyorum :44: maşallah ilk doğumunun kolay olmasına sevindim inşallah ikinci de kolay olur... haftasonu eşimin kuzeniyle konuştuk işte normal sancı çekmiş 8 saat açılma olmamış ve suni sancı verelim istersen ama yüzde 99 açılmayacak yine demiş doktor o da sezaryen istemiş ertesi gün ayağa kalktım ben o kadar korkulacak bişey değil sezaryen hiç de ağrım olmadı dedi. herkesin başka başka oluyor demek ki... Allahım hepimiz için hayırısını nasip eder inşallah...
evet iremden ötürü azranın cicişleride hazır:):):)oy maşallah İreme canımçok cici olmuş...
bizim babamızda fenerli hastane çıkışı alcak kızlar çok hevesi var kız olcak ama olsun diyo giydircem diyovalla ne guzel heveslıler allah bozmasın canım benım bı annem heveslı oda gelınce alcak kadın ordan aldırmıyorum ben burda kendım begenıyım dıye :) hastane cıkısı benım bı tane normal dıgerı naısl olur bılmıyorum bend eıstıyorum fenerlı olsun dun gorduk cevahır feneryumda vardı hstane cıksı cok talıydı yaa bakalım canım ne zaman alırsam artık bana bellı olmaz :)
bizim babamızda fenerli hastane çıkışı alcak kızlar çok hevesi var kız olcak ama olsun diyo giydircem diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?