merhaba bayanlar...
nası gidiyo bakyim?? biz yine gezdik ananemizle. ama feci uyku bastırıyo beni. bu saatte de uyumamak için zor tutuyorum kendimi..
kızlar size bişey sorcam. kayınvalde doğum hediyesi ne yapar ? bilgisi olan var mı?
ben de öyle düşündüm aslında ama bebeğe mi yapılır geline mi onu bilemedim:s
geline bilezik yapılır peki erkek bebeğe ne yapılır?:))
bebege bıleklık yapılır gelıne bılezık canım :)
geline bilezik yapılır peki erkek bebeğe ne yapılır?:))
ohhh evimi temizledim kızlar.mis gibi oldu.camlar kapılar.banyolar derken bitti.şimdi de çarşıya çıkıcam akşama kadar gezicem.akşamda eşimle buluşur yemek yeriz.süslenip püslenip çıkıcam dışarı..kızıma bişeyler bakayım.hava da güzel...öpüyorum hepinizi..
selam kıslarr oncelıklee gönulıremcımm bebegın cok tatlıı olmus masallah ıkınısıde boyle olur ınsallah bende dah ayenı oturdumm cok yoruldum ya camları demırlerı kapıyı aklınıza nere gelırse sıldımm temızledım daha yemek yapmam lazım camasırları asıcamm :) bırı yardım etseydı keske ya ayaklarım agrıdıı sız nerelerdesınız bakıyımm kaynana konusunda herkezınkı heveslı olur benımkı olmaz ben bunu bılıyorum ınsallah benı mahcup edede alır dıye dusunuyorum artık aramıyorum onu dun gıtıgım cayda yoktu kaynana rahat rahat yedık ıctık bugunde aramadım oda aramadı esımde arama bosver artık dıyoo
kızlar masallahınız var pek hamaratsınız ınsan evını temızleyınce kendını huzurlu hıssedıyor bende bugun seker yuklemesı yaptırdım ılk basta tadı ıı gıbıydı bır dıkıste ıctım sonra cıkartcak gıbı oldum ama cok sukur 1 saat kan vermek ıcın sorunsuz bekleyebıldım. sonuclarımı henuz doktoruma gostermedım ama sanırm normal bılgısı olan varsa fıkırlerını yazarsa sevınırm yukarıda 113 yazıyor altta ıse glukoz 73 dıyor
canım hadi geçmiş olsun... şeker yüklemesi diyince korkuyorum ben.. sen anlatır mısın korkulacak birşey varmı? yanında kimse olmadan gitme sakın falan dediler bana.. ben de acaba çok mu kötü oluyo insan dedim :26:
canım şeker yüklemesinde hiçbir şey yok.aç gitmeye çalış.resmen limonata veriyolar 1.5 bardak.tek seferde iç diyolar.limonatayı içmeden önce kan alıyolar.içtikten 1 saat sonra tekrar kan alıyolar.valla ben normalde limonata sevmem ama gayet güzeldi aç karnına iyi gitti.mide bulantısı falan da olmadı.abartıyor bazı anne adyları.tek gidebilirsin yanii.ben eşimle gittim ama ondan önce bebişe bakacağımız için eşim gelmek istedi.korkma tatlım.canım hadi geçmiş olsun... şeker yüklemesi diyince korkuyorum ben.. sen anlatır mısın korkulacak birşey varmı? yanında kimse olmadan gitme sakın falan dediler bana.. ben de acaba çok mu kötü oluyo insan dedim :26:
bizim adetlere göre kayınvalide geline güzel bir bilezik takar.benim annem de öyle yapmıştı tabii imkanı olan.ama eşimin ailesinde böyle bir adet yok.erkeğe ya küçük altın kız bebişede bebek bileziği alıyolar nerden biliyorum eltimin çocuklarına öyle yaptılar.işlerine öyle geliyo bence.bilezik takmam sevmem ama yapsalar bana mutlu olurum valla:)ama eşim doğum hediyesi olarak beşibir yerde düşünüyomuş bana kalın altın zinciriyle ben de ne o öyle takamam dedim yerine kalınca bir bilezik istedim.kızım evlenirkende ona takarım diye.yoksa kendim hiç sevmem.zaten bebşide hesap açtıralım diyoruz.her ay kredi kartından belirli miktar hesabına gitsin.bebişe yapılan tüm takılarıda bozdurup hesabına yatırıcaz ama hesap şimdilik benim adıma olacak:)merhaba bayanlar...
nası gidiyo bakyim?? biz yine gezdik ananemizle. ama feci uyku bastırıyo beni. bu saatte de uyumamak için zor tutuyorum kendimi..
kızlar size bişey sorcam. kayınvalde doğum hediyesi ne yapar ? bilgisi olan var mı?
merhaba bayanlar...
oh ne guzel canım bend etemızlık yaptımm uykum var ama uyumıycamm benım bıldıgım kayınvalıdee bılezık falan yapması lazım ama durumuna baglı yanı ama belkı farklı adetlerı falan olan vardır canım
ayol biz bişeycik görmedik kaynanadan abooo... ama saolsun azraya bile şimdiden başlamış pembe pembe yelekler örmeyebebege bıleklık yapılır gelıne bılezık canım :)
canım hadi geçmiş olsun... şeker yüklemesi diyince korkuyorum ben.. sen anlatır mısın korkulacak birşey varmı? yanında kimse olmadan gitme sakın falan dediler bana.. ben de acaba çok mu kötü oluyo insan dedim :26:
sagol canım korkulacak bırsey yok ben yalnız gıttım kucuk pet bardakta aynı lımonataya benzer tatta ıcecek ıcıyorsun ben susamıstımda hemen ıctım sonrasında bıraz cıkartcak gıbı oldum tadı baydı ama 5 dk sonra gectı 1 saat beklıyorsun kan alıyorlar bu kadar darısı basınıza artık testımız kalmadı sanırım sona yaklasıyoruz benım gobegım bır gunde bıle farkedıyor ve artık herkes anlıyor cok guzel bır duygu ..ama buugun hastanede beklerken hamilelerle sohbet ettık ıkıncı dogumu olanlar tecrubelerını anlattı bırı senı korkutmak ıstemem deyıp deyıp anlattı ama bayag bır korkuttu sagolsun...sagsalım bebıslerımızı kucagımıza alalımda hersey unutulur gıder herhalde
canım şeker yüklemesinde hiçbir şey yok.aç gitmeye çalış.resmen limonata veriyolar 1.5 bardak.tek seferde iç diyolar.limonatayı içmeden önce kan alıyolar.içtikten 1 saat sonra tekrar kan alıyolar.valla ben normalde limonata sevmem ama gayet güzeldi aç karnına iyi gitti.mide bulantısı falan da olmadı.abartıyor bazı anne adyları.tek gidebilirsin yanii.ben eşimle gittim ama ondan önce bebişe bakacağımız için eşim gelmek istedi.korkma tatlım.
bizim adetlere göre kayınvalide geline güzel bir bilezik takar.benim annem de öyle yapmıştı tabii imkanı olan.ama eşimin ailesinde böyle bir adet yok.erkeğe ya küçük altın kız bebişede bebek bileziği alıyolar nerden biliyorum eltimin çocuklarına öyle yaptılar.işlerine öyle geliyo bence.bilezik takmam sevmem ama yapsalar bana mutlu olurum valla:)ama eşim doğum hediyesi olarak beşibir yerde düşünüyomuş bana kalın altın zinciriyle ben de ne o öyle takamam dedim yerine kalınca bir bilezik istedim.kızım evlenirkende ona takarım diye.yoksa kendim hiç sevmem.zaten bebşide hesap açtıralım diyoruz.her ay kredi kartından belirli miktar hesabına gitsin.bebişe yapılan tüm takılarıda bozdurup hesabına yatırıcaz ama hesap şimdilik benim adıma olacak:)
HERKESE GÜNAYDIN.GÜNE ERKEN BAŞLADIM ÇÜNKÜ KOMŞULARLA KAHVALTIYA GİDİCEZ.HERKESE GÜZEL SAĞLIKLI GÜNLER OLSUN İNŞALLAH...
günaydın güzeller güzeli anneler...bugün neler yapacaksınız bakalım,ben bugün kızlarımı alıp,öğlenden sonra çarşıya gideyim diyorum,minik kızıma bappa alayımilk eşyasını alayım diyorum...(unisex alıcam ama) büyük kızımla da anne kız ,çay bahçesine gideyim ,kızımla başbaşa orutayım diyorum(vakti zamanında arkadaşlarımla giderdim ) sonra annaneye geçerim... ordan kocişle yemeğe
off yaaaa tamda bu saatlerde benide uyku bastırıyor ,:93: sabah 8 de kalkıyoruz,ve kızımda saat 3,5 -4 gibi uykum geldi demeye başlıyor onu ayağımda saalrken banada ağırlık çöküyor ve bende uyuyorum 4 ile 6 arasırutin oldu bu artık:):)
ayol biz bişeycik görmedik kaynanadan abooo... ama saolsun azraya bile şimdiden başlamış pembe pembe yelekler örmeyeanne keşke başlamasaydın bakarsın erkeke döner dedik,olsun o zamanda mavi öreriz nolcak yavrum dedi:):) ve Allah razı olsun (benim annem belinden rahatsız olduğu için gelememişti) 40 gün yanımda kalıp bana yardımcı olmuştu.. O haklarını hiç ödeyemem valla evlendikten sonra annemden çok kayınvalidemden destek gördüm annneme çok kırılıyorum zaman zaman...:44:
canım şeker yüklemesi basit bir olay,sadece şu risk olabilrmi acaba diye tedirgin oluyor insan,zaten tansiyonlarımız zırt pırt düşüyor,baş dönmeleri yaşıyoruz,ee kan verincede baş dönmesi olabiliyor.. Ben kendi adıma ;yanımda 3 yaşında ki kızımda olacak ALlah korusun başım dönerse kızım minicik ne yaparım...Gerekirse yalnız gideceğim ama yinde...
ne çok para istemiş o adam öyle..:s yeni fırın alırım o paraya az daha ekleyip deseydin.. paragöz olmuş millet yaa
oo kıslara bak sen yaaa kımsecıkler yok artıkk formda ıyıce sessız kaldı formcukk nerelerdesınız guzel havayı buldunuz gezın bakıyımm bende gıttım tamırcı aradım sokaklardaa :) bı tane buldum bakıyım bırazdan gelcek yapabılırmı acaba elektrıkcı pek anlamam dedı ama şansıma gıttım lila ıplık aldım battanıye orcem kendımee bıd eemzık aldım yıne devam edıyımm şekerlerımee yavas yavas bı yandanda banyo takımını yapıyorumm bıtırırsem gostercemm resmını cekıpp ınsallah
anam tamırcı geldıı baktı dedı bı parca kırık onu alıyım gelym dedı ınsallah yapar adam bende sımdı baslıyorum kendıme battanıye ormeye sen napıyon bakım canımm evdemıydın bugun
anam tamırcı geldıı baktı dedı bı parca kırık onu alıyım gelym dedı ınsallah yapar adam bende sımdı baslıyorum kendıme battanıye ormeye sen napıyon bakım canımm evdemıydın bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?