2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

oh ne guel cnım havanın tadını cıkar vala ınsallh ypılır cnım yaa

merhaba kızlar evde temzilik hala devam ediyor.. hala gitmediler, bitiremediler işleri.. eee ev 3 katlı olunca

ben de bütün gün etamine devam ettim ama hala bitmiş değil.. yarına yetiştirmem lazım. neyse ki az kaldı bu akşam biter inşallah..

sizler ne yapıyorsunuz:82::82:

bnde battanıyeme basladım cnım tekım evde koçiş dısarı kaçtı :) sende yorma kendını yaa

merhaba bayanlar nasılsınız bende yeni işten geldim yemeğimi yedim babamız yok kaç gecedir yanlız oturmaktan çok sıkıldım ne güzel sizlerin annesi yada kayınvalidesi yanında benim kimsem yok burda ya insanın zoruna gidiyo bazen

evet canım bebek battanıyesı bı tane yaptım oklavadan arkadasıma sımdı kendıme yapıyorum gül kurusu rengınden

anladım canım... yaa bu arada kilo konusunda çok dikkat etmem lazım artık 5 kilo almışım şu ana kadar. son aylarda ne yaparım bilmiyorum. benim bir arkadaşım var 6 ay hiç kilo almamış son 3 ayda 12 kilo almış:s biri daha var 6 ayda 3 kilo almış ve doğuma 20 kiloyla gitmiş.. ben herhalde 30n kilo alırım böyle giderse((

yalnz olmak zor canım tabıkı ama sende ıs yerınd eypruluyosun gec yat dınlen yanı yada bebegıne bıseyelr yap ugras bul kendınee sıkılmazsın bende tekım sımdı evdee annem olsa ıyı olurdu tabıkı kaynanam yakın ama uzak olsaydı keske ya lafını sokuyoo yılann gıbı köşeye cekılıyoo :)

ben sımdıye kadar 7 kılo aldım canım doguma kadar 7 dah aalsam yeter benım ıcın ama bakalım yanı hıc bellı olmaz şişermıyız acabaa bak sımdı korku gırdı ıcıme hee :)

seninkide farklı zaten okuyorumda cekilcek çile değil ama eşlerin hatırına bişey denmiyo saygısızlık yapmayalım diye biz üzülüyoruz sonra.bişeyler yapsamda annem halam kayınvalidem hepsi bişeyler örüyor burda öle çarsı pazar da yok çıkıp alışveriş yapalım çünkü inanaılmaz pahalı olanlarda nisandaizmire gidip ordan alışveriş yapıcam inş mayısta doğum için izmire gidince bolbol gezicem anneciğimle buarada bebek battaniyesi işleyim dedim etaminden ama örnek bulamadım pek sizlerin bildiği bişi varmı

oyle valla canım herkezın basında bısey var benımkıd eo olsa gerek yanıı ben etamınden anlamıyorum pek oklavada yapıyorum battanıyeyı kolay o

merhaba kızlar suan cok moralım bozuk ben hamılelıkte cıgerın faydalı oldugunu dusunuyordum ve bı yerde sankı oyle okumustum ama degılmıs a vıtamını fazla ıcerdıgı ıcın bebege zarar verıyormus ben haftada bır gun yıyordum ve ınternette da arastırdım hep sakıncalı dıyor suan korkuyorum ve cok ıcım sıkıldı bılgısı olan var mı bu konuda

canım sıkma sen canını hersey yararlı degıl tabıkı ama bence oyle abartıldıgı kadar zararlıda degıldrı dıye dusunuyorum bundan sonra yemezsın olur bıter ınternette cok abartılı yazıyo bazı konular bu yuzden doktor bıle soyluyo ınternette okuduklarınıza baglı kalmayın kendınızı onlara kaptırmayın dıye canımm sen rahat oll saglıklı olcaktır bebegın merak etme ve aklına getırm eoyle seylerıı

cnm içini ferah tut bende çok sık olmasda bir kaç kez yedim sen bebeğe faydalı olacak niyetiyle yedin sakın aklına kötü bişey getirme bebeklerimizi inş saglıcakla almayı nasip etsin Allah

off bılmıyorum canım ben okulda ogle araları ev yemeklerı yapan bır yer var orda yıyordum ınternette bebegın organlarına zarar verır yazısını okyunca koptum bundan sonra agzma bıle surmem zaten ama umarım bır zararı olmamıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…