2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cnm içini ferah tut bende çok sık olmasda bir kaç kez yedim sen bebeğe faydalı olacak niyetiyle yedin sakın aklına kötü bişey getirme bebeklerimizi inş saglıcakla almayı nasip etsin Allah

sagol canım ıns saglıkla alıcaz kuagımıza ben haftada bır kez yıyordum abartmısım o yuzden korkuyorum

çok çirfek şu kadın... gıcık oluyorum izlerken.. ben de aynı şekilde el işimi bitirmeye bakıyorum... hala bitmedi. sinir oldum

merhaba kızlarr... Ben bugün öğlenden sonra akşama kadar saatlerce yürüdüm,bebeğe ablasıyla birlikte cici aldık ve yorulduuuuukkkk artık uyuyoruz hürrem cadısını da izlemey halim kalmadı valla ,herkeze hayırlı geceler....

ohh ne guzel canım cicilerıyle buyusun ınsallh alın bol boll gıysınn mınıkler :) ıı geceler canım kızlarına ve sanaa

Merhaba kızlar ben de Ekim hamişiyim. Son adetim 26 Ekim. Doktorunuz size de ayrıntılı ultrason önerdi mi bu haftalarda. Sizin hamilelikleriniz nasıl geçiyor. Benim bebeğimin kalbinde ekonejik odak görüldü doktorum o yüzden detaylı ultrasona girmemi söyledi. Bu hafta Prof. Recep Has' a gidip muayene olacağım.

hosgeldın canım hangı sehırdesın cınsıyetı ney bebegının gecer ınsallah canım hastalıgı falan merak etme sen ıcını temız tut yeter dua et bol bol benım kızım olcak ınsallah 6 aylık olduk bızde teyzesıı :) hamılelıgım ılk aylarda cok kotuydu kusmaktan ölmustum ama sımdı ıyım allaha sukurr

sakatat ürünler bize zarar ama 1 haftadan bişey olmaz bende işkembe çorbası yedim çok canm istedi bişey olmaz merak etme bakteri üreten hijyen olmayan ürünler tehlike yaratır.

bu arada ben toplam 2 kilo aldım bebekte 1 hafta ilerdeymiş dr kulağını çekip masalara vuruyo serap hn maşallah çok iyisiniz diyo .inş.allah sonunu güzel getirir.biraz balıketlilik vardı çok dikkat ettim ben karnım acıkınca sebze ve salata bol meyve sıkma meyve suyu bol bol su.muz doğumu kolaylaştırıyomuş bu arada

günaydın kızlarrr uzuuuuuuun uykudan sonra dinlendim çok şükür aranızdayım...Umarım herkez için güzel bir gün olur....

ohh ne guzel canım cicilerıyle buyusun ınsallh alın bol boll gıysınn mınıkler :) ıı geceler canım kızlarına ve sanaa
inşallah canım,ablası karar verdi cicilere:):) ben başka birşey beğenmişken ,kızım ıııı o olmaaaz dedi:):)
genellikle yapılıyor bu haftalarda canım için rahat olsun
tütü maşallah... canım aynı benim beslendiğim gibi besleniyorsun ,bende acık balık etliyim:) bende 2 kg aldım şimdiye kadar:)bakalım bu hafta sonu göreceğim benim bebek ne alemde:):)

kızlar dün kızımla geçerken tesadüf yanıma bankta bir hamile oturdu ,kadına maşallah ikizmi dedim kadın hayır dedi:44: Miyom varmış kadında ve 28 haftalık gebe ama karnı 9 aylık gebeden bile daha büyüktü:26:Allahım daha şimdiden kız ağırlaşmış... Çok üzüldüm onun adına ama onun bebeği mayıs sonunda sezeryanle alacaklarmış...Neler var kızlar Allaha binlerce kez şükürler olsun...

günaydın gönülcüm.dün epey gezmişin.ben de öyle yaptım ama artık yürümek ve gezmek çok yoruyor beni eve gelince epey kendime gelemedim.hürremi izleyip hemen uyudum.sağolsun eşim de masajımı yaptı meyvemi hazırladı pek kımıldamadım o yüzden.canım yaa sana bişey sorcam.ben çilekten baby dream modelini almıştım ya,dün biraz internetten modellere baktım yeni çıkan baby flower daha çok hoşuma gitti.pembeli istemiyodum ama herkes kız odası pembeli olur dedikce benim de içim o takıma kaydı.değiştirme hakkım var.o nedenle netten bi bak bakalım sence hangisi güzel.baby flower mı baby drem mi kız odası gibi.hadi çabuk çabuk bak bana yaz canım.diğer arkadaşlarda baksın fikir versiinn.birazdan tetanoz aşımın ikinci dozunu olmaya gidicem öpüyorum..

canım benim baby flower çileğin bilidik modeli... ama baby dream daga yeni bir model bence ,o papatya figürleri hep vardı... Birde diyelimki ikinci bir bebeğin daha oldu,erkek olsa mesela dream daha unisex bir model olduğu için ondada rahatlıkla kullanabileksin,ayrıca;kızlarımızın zaten bir çok eşyası pembeli..Hiç olmassa pembeden sıkıldığında odasında rahat etsin... Ben değiştirmemen tarftarıyım...

herkese merhaba kızlar
nasılsınız bakalım? benim dersim yok bugün. kadın aldım evi temizlesin diye. bi yandan ütü filan yapıyodum koşturuyodum ben de. ama belim ağrıdı. dinlencem biraz. sonra yaparım ütüyü de.

sizler nasılsınız bakalım? genelde güzel haberler okuyorum. görüşmek üzereeeeeee

Selam kızlaaaar....
ayy ne desem bilemiyorum bugün hava bir açıyor bir kapıyor. Canım sıkılıyor nedense. dün akşam eşim erken geldi işten çıktık yürüyüş yaptık birlikte gerçi ben yürüdüm o koştu. artık fazla kendimizi yormadan yürüyüşler yapmak çok önemli.

Bebek odasını boyuycaz ama renk konusunda karar vermedik ne renk boyasak güzel olur kızımızın odasını... mobilyayı da ya çileğin baby flower modelini alıcaz ya da burada mobilyacıda mürdüm ve beyaz renklerde parlak mdf mobilya yaptırıcaz. aklımda hep çilek vardı ama mobilyacının yaptığı modelleri görünce aklım onda kaldı çok daha kaliteli ve kullanışlı duruyor.

canım biz bebiş odasını sedefli boya ile gri yapmayı düşünüyoruz boyamız var ama belki içine hafif bir pembelik katabiliriz deneyeceğiz bakalım.nisan sonu gibi boyatıcam.oda konusunda da çilek mobilyadan aldık biz.baby dream modelini ama belki baby flower modeline değiştirebilirim.zaten perdesi güneşliği halısı tavan lambası baby flower modelinden ama mobilya baby dream ama aklım karıştı.gönülün söylediği de çok mantıklı ya 2.çocuk erkek olursa belki o zamanda boyatırım aynı odayı:)ama canım çilek tavsiye ederim ben çok araştırdım.çilek boya kullanmıyor ve bu bebişlerimiz için çok önemli.diğer mobilyaların boya kokusu aylarca çıkmıyormuş ki kokan odaya beişleri nasıl yatırıcaz.bence çilek derim..

selam ıslarr ay cok yoruldum ya 12den berı utu yapıyorum az once bıttı bı agırlık çöktu ya karnımada nedense bı agrı geldı anlamadım nıe bırazdan burdakı hamıle olan arkadasıma gıtcem bu arada kaynanamla konusmuyorum :) atısdık yıne ıkı gun önce eşımde bıda arama bozver dedı bakalım ne olcak atısma konusunu dıyımm hemencık gecen cuma ban amısafır geldı fırınım bozuldugunda bu dedı benım yegenımıde onun eltılerınıde cagıralım yakın oturuyolar bıze bende olmaz fazla ınsan ıstemıyorum dedım pazartesı gunude yegenı benı caya cagırdı kaynanam yoktu neyse bı gun sonra gıttık kayanaya oturmaya dedı yegenıme gıtmıssın evet dedım cagırdı gıttım dıyo kendı evıne cagırmadın o gun sen hemen gıdıyosun dedım sen farkında degılsın galıba ben hamıleyım oyle cok ınsanla ugrasamam dedım hee tabı tabı bende gülhane parkındayım dedı bend ebundan sonra cagırmayın o zaman gelmem dedım bı dahada aramadım onuu esımde yanımızdaydı zaten dıyo ılla bı laf sokucak ıstemıyorum dedı artık oda gelmek o oyle dedıkden sonra benım canıma minnet yanıı npıyım ama dımı kıslar

hmmm sedefli gri değişik ve güzel olur aslında hiç de aklımıza gelmedi. hangi markanın var peki baksak bi. eşim dün filli boyadan iç cephe renk kartelası almış ama içinde öyle bir renk yoktu. hep pembe tonlarına baktım ben de mecburen. iki renk kaldı karteladan aklımda biri 3001 rose, diğeri 3081 gülpembe... ama farklı bişey olsa daha güzel olur tabi sedefli gri çok aklıma yattı ojesini çok severim :) ikinci çocuk düşünüyorsan evet dream daha iyi olur ilerisi için. biz tek çocukta karar kıldık o yüzden herşeyi çiçekli pembeli bakıyoruzz... evet çilek kaliteli malzeme kullanıyor ama bi zaman snra sıkılır mıyız acaba üzerindeki desenlerden falan diyorum. uzay mutfak bebek odası da yapıyor burda modelini gördüm bayıldım. hiç boya falan yok onda da ve sonrasında klasik ve çok şık bir genç odasına dönüşüyor. bu tür şeyleri de şimdi rahatken halletmekte fayda var sonra ya kötü hisseder böyle şeylerle uğraşamazsak diye korkuyorum. çok da kararsız kaldık. uzay mutfağın yaptığı bebek odasını görsen o kadar detay düşünmüşler ki, şifonyeri ve dolabı kocaman bir de parlak çok albenisi vardı. resmini çekmek istedim ama adam izin vermedi ona gıcık oldum biraz...

canım sen nerde oturuyosun.uzay mutfak izmitte de var o yüzden sordum.boyanın markası polisan.sedefli boya diğer boyalara göre farklı canım.hem pahalı bir boya hem de yapımı zor ve meşagatli.en az 2 boyacı gerekiyor.benim evimin her yeri sedefli boya.eşim inşaat mühendisi olduğu için kendi boyacılarını getiriyor o yüzden bize biraz daha kolay oluyor:)ayrıca bir de dekor fırçası gerekiyor.ama boyacınız biliyorsa yaptır derim hatta tüm evi yaptırçünkü saten boyalar parmak izi,lekeleri hemen belli ediyor ve sildiğinde izi kalıyor çirkin bir görüntü oluyor.ama sedefli boyada hiç bir leke belli olmadığı gibi çok kolay siliniyor.ömürlük yani.ve dekorla fırça ile yapıldığı içinde sanki boya değil de farklı bir şeymiş gibi duruyor görenlerin ilgisini çekiyor.ben geçen yaz yaptırdım evimin boyaları temiz ve yeni olmasına rağmen ve çok memnunum.ablamın evinde görmüştüm.bitek salonumu ve bebişin odasını yaptırmamıştım şimdi onlarıda yaptırıcam.baby flower tam kız odası.çok beğendim.ikinci çocuğa tam kararlı değilim çünkü hamileleiğimin ilk 4 ayı hep hastanede yatarak geçtiği için çok korkuyorum.ama kardeş de lazım bence.baby dream modelide harika ama bilemiyorum yaa..kafam karışık.düşünücem biraz daha.canım evet ileride genç odası olması güzel uzay mutfağın yaptığı mobilyanın ama unutma kızlarımız ancak 7 yaşına kadar yatar.çocuklar internet çocuğu canım her yerde yeni şeyler görüp görüp isteyecekler.alıp odayı 15 yıl kullansın olmayacak yani.hele de kız kii neler isteyecek.ama ben zaten 3 lü dolap aldığım için kızım büyünce onu boyatırım.2.çocuğumda erkek olursa ona yeni dolap ve şifonyer alırım.aman belkide eskir ne bileyim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…