anladım canım... yaa bu arada kilo konusunda çok dikkat etmem lazım artık 5 kilo almışım şu ana kadar. son aylarda ne yaparım bilmiyorum. benim bir arkadaşım var 6 ay hiç kilo almamış son 3 ayda 12 kilo almış:s biri daha var 6 ayda 3 kilo almış ve doğuma 20 kiloyla gitmiş.. ben herhalde 30n kilo alırım böyle giderse(([/QUOTE
siz ii almışsınız ben başladığımdan beri 9 kilo aldım artık akşamları bişey yememem lazım sadece salata yesem anca yoksa doğuma top gibi olup gircem bende(
olsun hayatım dikkat etsek belki de almayız..(kimse bu sözümü onaylamıyor ama ben ümitliyim.. neden olmasın)
ben sımdıye kadar 7 kılo aldım canım doguma kadar 7 dah aalsam yeter benım ıcın ama bakalım yanı hıc bellı olmaz şişermıyız acabaa bak sımdı korku gırdı ıcıme hee :)
ben de 7-8 kilo daha alsam sonuna kadar öyle bitirsem diyordum ama kimi gördüysem son 3 ayda nası kilo aldığını anlamıyosun bile diyo. sadece çok yemek yiyormuşsun.. annem dediki bi tencere pilavı karnının üstüne koyup yiyecek kadar aç oluosun dedi. onlar kilo yapıomuş. bence dikkat edersek ve boğazımızı tutabilirsek belki de almayız aşırı kilo
merhaba kızlar suan cok moralım bozuk ben hamılelıkte cıgerın faydalı oldugunu dusunuyordum ve bı yerde sankı oyle okumustum ama degılmıs a vıtamını fazla ıcerdıgı ıcın bebege zarar verıyormus ben haftada bır gun yıyordum ve ınternette da arastırdım hep sakıncalı dıyor suan korkuyorum ve cok ıcım sıkıldı bılgısı olan var mı bu konuda
canım korkma bundan sonra yemezsin... ayrıca ben hiçbiryerde okumadım böyle birşey şaşırdım hatta:s
cnm içini ferah tut bende çok sık olmasda bir kaç kez yedim sen bebeğe faydalı olacak niyetiyle yedin sakın aklına kötü bişey getirme bebeklerimizi inş saglıcakla almayı nasip etsin Allah
merhaba kızlarr... Ben bugün öğlenden sonra akşama kadar saatlerce yürüdüm,bebeğe ablasıyla birlikte cici aldık ve yorulduuuuukkkkartık uyuyoruz hürrem cadısını da izlemey halim kalmadı valla ,herkeze hayırlı geceler....
Merhaba kızlar ben de Ekim hamişiyim. Son adetim 26 Ekim. Doktorunuz size de ayrıntılı ultrason önerdi mi bu haftalarda. Sizin hamilelikleriniz nasıl geçiyor. Benim bebeğimin kalbinde ekonejik odak görüldü doktorum o yüzden detaylı ultrasona girmemi söyledi. Bu hafta Prof. Recep Has' a gidip muayene olacağım.
inşallah canım,ablası karar verdi cicilere:):) ben başka birşey beğenmişken ,kızım ıııı o olmaaaz dedi:):)ohh ne guzel canım cicilerıyle buyusun ınsallh alın bol boll gıysınn mınıkler :) ıı geceler canım kızlarına ve sanaa
genellikle yapılıyor bu haftalarda canım için rahat olsunMerhaba kızlar ben de Ekim hamişiyim. Son adetim 26 Ekim. Doktorunuz size de ayrıntılı ultrason önerdi mi bu haftalarda. Sizin hamilelikleriniz nasıl geçiyor. Benim bebeğimin kalbinde ekonejik odak görüldü doktorum o yüzden detaylı ultrasona girmemi söyledi. Bu hafta Prof. Recep Has' a gidip muayene olacağım.
bu arada ben toplam 2 kilo aldım bebekte 1 hafta ilerdeymiş dr kulağını çekip masalara vuruyo serap hn maşallah çok iyisiniz diyo .inş.allah sonunu güzel getirir.biraz balıketlilik vardı çok dikkat ettim ben karnım acıkınca sebze ve salata bol meyve sıkma meyve suyu bol bol su.muz doğumu kolaylaştırıyomuş bu arada
kızlar dün kızımla geçerken tesadüf yanıma bankta bir hamile oturdu ,kadına maşallah ikizmi dedimkadın hayır dedi:44: Miyom varmış kadında ve 28 haftalık gebe ama karnı 9 aylık gebeden bile daha büyüktü:26:Allahım daha şimdiden kız ağırlaşmış... Çok üzüldüm onun adına ama onun bebeği mayıs sonunda sezeryanle alacaklarmış...Neler var kızlar Allaha binlerce kez şükürler olsun...
günaydın gönülcüm.dün epey gezmişin.ben de öyle yaptım ama artık yürümek ve gezmek çok yoruyor beni eve gelince epey kendime gelemedim.hürremi izleyip hemen uyudum.sağolsun eşim de masajımı yaptı meyvemi hazırladı pek kımıldamadım o yüzden.canım yaa sana bişey sorcam.ben çilekten baby dream modelini almıştım ya,dün biraz internetten modellere baktım yeni çıkan baby flower daha çok hoşuma gitti.pembeli istemiyodum ama herkes kız odası pembeli olur dedikce benim de içim o takıma kaydı.değiştirme hakkım var.o nedenle netten bi bak bakalım sence hangisi güzel.baby flower mı baby drem mi kız odası gibi.hadi çabuk çabuk bak bana yaz canım.diğer arkadaşlarda baksın fikir versiinn.birazdan tetanoz aşımın ikinci dozunu olmaya gidicemöpüyorum..
canım biz bebiş odasını sedefli boya ile gri yapmayı düşünüyoruz boyamız var ama belki içine hafif bir pembelik katabiliriz deneyeceğiz bakalım.nisan sonu gibi boyatıcam.oda konusunda da çilek mobilyadan aldık biz.baby dream modelini ama belki baby flower modeline değiştirebilirim.zaten perdesi güneşliği halısı tavan lambası baby flower modelinden ama mobilya baby dream ama aklım karıştı.gönülün söylediği de çok mantıklı ya 2.çocuk erkek olursa belki o zamanda boyatırım aynı odayı:)ama canım çilek tavsiye ederim ben çok araştırdım.çilek boya kullanmıyor ve bu bebişlerimiz için çok önemli.diğer mobilyaların boya kokusu aylarca çıkmıyormuş ki kokan odaya beişleri nasıl yatırıcaz.bence çilek derim..Selam kızlaaaar....
ayy ne desem bilemiyorum bugün hava bir açıyor bir kapıyor. Canım sıkılıyor nedense. dün akşam eşim erken geldi işten çıktık yürüyüş yaptık birlikte gerçi ben yürüdüm o koştu. artık fazla kendimizi yormadan yürüyüşler yapmak çok önemli.
Bebek odasını boyuycaz ama renk konusunda karar vermedik ne renk boyasak güzel olur kızımızın odasını... mobilyayı da ya çileğin baby flower modelini alıcaz ya da burada mobilyacıda mürdüm ve beyaz renklerde parlak mdf mobilya yaptırıcaz. aklımda hep çilek vardı ama mobilyacının yaptığı modelleri görünce aklım onda kaldı çok daha kaliteli ve kullanışlı duruyor.
canım biz bebiş odasını sedefli boya ile gri yapmayı düşünüyoruz boyamız var ama belki içine hafif bir pembelik katabiliriz deneyeceğiz bakalım.nisan sonu gibi boyatıcam.oda konusunda da çilek mobilyadan aldık biz.baby dream modelini ama belki baby flower modeline değiştirebilirim.zaten perdesi güneşliği halısı tavan lambası baby flower modelinden ama mobilya baby dream ama aklım karıştı.gönülün söylediği de çok mantıklı ya 2.çocuk erkek olursa belki o zamanda boyatırım aynı odayı:)ama canım çilek tavsiye ederim ben çok araştırdım.çilek boya kullanmıyor ve bu bebişlerimiz için çok önemli.diğer mobilyaların boya kokusu aylarca çıkmıyormuş ki kokan odaya beişleri nasıl yatırıcaz.bence çilek derim..
hmmm sedefli gri değişik ve güzel olur aslında hiç de aklımıza gelmedi. hangi markanın var peki baksak bi. eşim dün filli boyadan iç cephe renk kartelası almış ama içinde öyle bir renk yoktu. hep pembe tonlarına baktım ben de mecburen. iki renk kaldı karteladan aklımda biri 3001 rose, diğeri 3081 gülpembe... ama farklı bişey olsa daha güzel olur tabi sedefli gri çok aklıma yattı ojesini çok severim :) ikinci çocuk düşünüyorsan evet dream daha iyi olur ilerisi için. biz tek çocukta karar kıldık o yüzden herşeyi çiçekli pembeli bakıyoruzz... evet çilek kaliteli malzeme kullanıyor ama bi zaman snra sıkılır mıyız acaba üzerindeki desenlerden falan diyorum. uzay mutfak bebek odası da yapıyor burda modelini gördüm bayıldım. hiç boya falan yok onda da ve sonrasında klasik ve çok şık bir genç odasına dönüşüyor. bu tür şeyleri de şimdi rahatken halletmekte fayda var sonra ya kötü hisseder böyle şeylerle uğraşamazsak diye korkuyorum. çok da kararsız kaldık. uzay mutfağın yaptığı bebek odasını görsen o kadar detay düşünmüşler ki, şifonyeri ve dolabı kocaman bir de parlak çok albenisi vardı. resmini çekmek istedim ama adam izin vermedi ona gıcık oldum biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?