2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sağol canım boyacı ile bi konuşalım bakalım yapabilirim derse sedefli olsun kızımızın odası... biz lüleburgazdayız canım ama burası kira sadece bebeğin odasını yaptırsam yeter şimdilik kendi evimiz istanbulda çünkü oraya dönünce o eve yaptırırım tüm odalara... buranın zaten boyasını geçen yaz yaptırmıştık 3+1 burası yatak odası, salon, mutfak ve hol boyandı sadece diğer iki odaya eşya almadım boyatmadım da kullanmıycam diye... ama birini şimdi bebek için hazırlıycaz. evet canım kardeş önemli bişey ama biz başka çocuk istemiyoruz bi tane yeter ben iş hayatıma geri dönmek istiyorum ikinci bir çocuk için yeniden işime ara verirsem ohooooo hiç olacak iş değil. hamileliğin zor geçmiş canım inşallah ikinci böyle olmaz. aslında bebek odası için haklısın belki de sıkılıp bir kaç sene sonra yenisini almak istiycez nedense biraz fazla düşünüyoruz bebişlerimize bişey alırken :)

slm kızlar nasılsınız kafam çok karıştı kızlar ya 5 aylık oldum geciyo nerdeyse doktora gecen ay gittim en son bu haftasonu yine gitcem doktor hergittigimde kız dedi ama ayakları hep önünde cinsiyetini göstermiyo doktor nasıl anlıyo sizce kız oldugunu yanılma payı olabilirmi göstermedigi için inanamıyorum ben kız olduguna

hmm doktor daha ıyı bılır tabıkı canımda yokmu yakınlarında saglık ocagı falan bıde orda baktır öylesıne hem bu ay renklıye gırceksın orda daha net gorunur merak etme sen doktora sor bastrıa bastıra kızmı yanıı yanılma payı olmasın falan dıye onlar hemen anlıyo canım bendede anlamıstıı gecenkınde karanlık gıbı bı yere baktı hemen kız dedı hıc zorlanmadı yanı

Ya kızlar bıde benım sorunum var ıkı gundur sankı karnım şiş gıbı :) patlıycak sankıı arkadasım dıyo karnın buyuyo ondandır dıyoo olabılırmı acaba bılgınız varmı sızede oyle oluyomuu

yarın gidim bi diyorum saglık ocagına ordada baktırayım salı günü renkliye gitcem zaten bakalım hayırlısı karımda sivri benim yayık degil yani o yuzden şüpe içindeyim doktorda göremedi hiç şeyini zaten hep ayakları önünde seninde öle saklıyomuydu

evt bendede öle oluyor canım su içince hepten göbegimin deligi iyice gerildi zaten catlıycam gibi oluyor sancıda oluyor göbegimin deliginde

evt bendede öle oluyor canım su içince hepten göbegimin deligi iyice gerildi zaten catlıycam gibi oluyor sancıda oluyor göbegimin deliginde

canım o gobek seklıyle bebek bellı olmuyo benm arkadasımın top gıbı sıvrı gobegı ama kızı oluyo benım yayık genıs yanı karnım en son ne zaman gıttın 4 cu ayda gıttıysen dogru gormustur bana 3 cu ayda erkek gıbı dedı 3.5 ayda gıttım bı bakısta kadın kız dedı farklı doktora gıtmıstım

anlıyorum canım ama ben hep aynı doktora gitttim degiştirmedim valla bilmiyorum hayırlısı olsunda salı günü belli olur kesin renklide

benim bildiğim kadarıyla kız çocuklarında rahim oluşuyormuş ve ordan ayırt ediliyormuş cinsiyeti yani doktorun öyle görmüş olabilir

Son düzenleme:
kızlar ben göbeğim için hakiki zeytin yağ sürüyorum.bebeğede faydası var zaten doğduktan sonrada bebeğe sürücem oo alıcağımız yağlar tırt yani belki biliyosunuzdur ama hatırlatma anlamında.

sen gene dr git göster ama aynısı benimde oldu sertlik var dedim dr magnorm verdi magnezyum kasılma anladı sanırım bende ne olduğunu bilmediğim için sertlik dedim ama bence şimdi anlıyorum ki bebek büyüyo bence sizdeki değişiklikleri dr paylaşın herkesin hamileliği farklı olur sen kafanı rahatlat en önemlisi oo.

herkeze hayırlı geceler diliyorum....Artık vücudumu uyku sardı...Kızlar bişey soucam benim de sol bel kısmından kasığıma vuran uyuşmayı andıran bir ağrım ağrım ve ilk doğumumdaki doğum ağrısını andırıyor sanki ...Bu hazırlık ağrıları için henüz erken değilmi ya:44: ayy uyuaymıyorum ağrıdan bazen,ve pcde de çok oturamıyorum..Sizde de oluyormu bunlar...:18:merak ettim neyseki 1,5 gün sonra büyük gün 19 MART 2011 CUMARTESİ BEBEKLER İLE GÖRÜŞ GÜNÜMÜZ :)doktora bahsedeyim bu ağrımdan değilmi kızlar:26:

çok geçmiş olsun canım ya uyuşma ve ağrı şeklinde olmuyor bende ama sanki rahmim top gibi toplanıp setleşiyo bazen rahim kasılıyomuş ve doğuma hazırlanıyomuş daha bu zamanlarda öyle dediler, ben bebek toplanıyo falan sanıyodum. umarım erken değildir yaşadığımız belirtiler. Cumartesi günü hepsini unutmadan soralım doktorlarımıza da içimiz rahatlasın biraz. evet bugün son gün yarın sabah görücez minişlerimizi İNŞALLAH bebeğimi görmeyeli tam 6 hafta bitti inanamıyorum yaaa bir buçuk ayda ne kadar değişmiştir kim bilir meleğim.

günaydın kızlar güzel bi gün geçiririz inş.

günaydın şeker...Bende öyle diliyorum ...
ama hava kapalı bugün olsun n'apalım .. Kızalr rusya ile vizeler kalkmış Ruslar Türkiye'ye ayak bsacaklar artık öff yaaa karmakarışık olacak memleket...Bİr Ruslar eksikti...Kocalarımızı Allah Korusun...

günaydın.eşimle kahvaltımızı yaptık,o işe gitti ben de bilgisayar başına.ağrılarınız bence normal.ama yinede sorun doktora ve bizi de bilgilendirin kızlar.bizde dün sevindik rusya işine eşimle.bi gidip gelelim hatta dedik:)kızlar ben ayın sonunda uçakla ankaraya gidicem uçağın bir etkisi olurmu bana sizce.bilginiz varmı bu konuda.havanın kapalı olması işime geliyor valla.öbür türlü hep çıkmak istiyorum dışarı..

gönülüm ben o konuda biraz şanslıyım çerkes olduğum için biz zaten ordan göçmeyiz öğretmen halalarım üni de okuyan arkadaşlarım var.kimse beni ruslarla korkutamaz.su bile dökemezler.

bence bir sakıncası yoktur...Millet doğurmaya amerikaya uçakla gidiyor... Ağrıları soracağım doktora yarın ,büyük ihtimalle magnezyum takviyesi yapılacak..Ama tabii sizleride bilgilendireceğimhava evet kapalı olması benimde işime geliyor.. Evden çıkmak için bir nedenim yok:):)
gönülüm ben o konuda biraz şanslıyım çerkes olduğum için biz zaten ordan göçmeyiz öğretmen halalarım üni de okuyan arkadaşlarım var.kimse beni ruslarla korkutamaz.su bile dökemezler.
Ay dökemezler dimi kızz:):) maşallahları var fizik o biçim:)

canım geçen doktora gittiğimde sordum ben sancılarımı senin gibi olmuyor sancılarım ama benim de belimde ve kasıklarımda hatta karnımda da sancılarım oluyordu uykudan uyandıracak, ayağa kalkamayacak kadar şiddetli sancılar olursa o zaman bi tehlike dedi. hafifse çok fazla rahatsız etmiyosa ve dinlenince geçiosa gayet normal şeyler, şekerim artık hamilesin o kadarı da olacak dedi inşallah ciddi birşey yoktur..korkma

6 hafta mı?? koccaman olmuştur o şimdi. ağzın açık kalır:)) hadi bakalım yarın sizin için büyük gün.. ben 24. haftamda randevu alacağım. şeker yüklemesini yaptırıp öyle gideceğim inşalah.. pfff! daha çooook var

günaydın kızlar güzel bi gün geçiririz inş.

günaydın hayatım... inşallah güzel bir gün olur.. hava kapadı yine hüzün çöktü

ruslar da kim oluyomuş kızlarr??? vızzzz gelir bize rus çıtırları... bizler çok daha güzeliz onlardan. kocalarımız bizden başkalarını görmez rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…