canım sen nerde oturuyosun.uzay mutfak izmitte de var o yüzden sordum.boyanın markası polisan.sedefli boya diğer boyalara göre farklı canım.hem pahalı bir boya hem de yapımı zor ve meşagatli.en az 2 boyacı gerekiyor.benim evimin her yeri sedefli boya.eşim inşaat mühendisi olduğu için kendi boyacılarını getiriyor o yüzden bize biraz daha kolay oluyor:)ayrıca bir de dekor fırçası gerekiyor.ama boyacınız biliyorsa yaptır derim hatta tüm evi yaptırçünkü saten boyalar parmak izi,lekeleri hemen belli ediyor ve sildiğinde izi kalıyor çirkin bir görüntü oluyor.ama sedefli boyada hiç bir leke belli olmadığı gibi çok kolay siliniyor.ömürlük yani.ve dekorla fırça ile yapıldığı içinde sanki boya değil de farklı bir şeymiş gibi duruyor görenlerin ilgisini çekiyor.ben geçen yaz yaptırdım evimin boyaları temiz ve yeni olmasına rağmen ve çok memnunum.ablamın evinde görmüştüm.bitek salonumu ve bebişin odasını yaptırmamıştım şimdi onlarıda yaptırıcam.baby flower tam kız odası.çok beğendim.ikinci çocuğa tam kararlı değilim çünkü hamileleiğimin ilk 4 ayı hep hastanede yatarak geçtiği için çok korkuyorum.ama kardeş de lazım bence.baby dream modelide harika ama bilemiyorum yaa..kafam karışık.düşünücem biraz daha.canım evet ileride genç odası olması güzel uzay mutfağın yaptığı mobilyanın ama unutma kızlarımız ancak 7 yaşına kadar yatar.çocuklar internet çocuğu canım her yerde yeni şeyler görüp görüp isteyecekler.alıp odayı 15 yıl kullansın olmayacak yani.hele de kız kii neler isteyecek.ama ben zaten 3 lü dolap aldığım için kızım büyünce onu boyatırım.2.çocuğumda erkek olursa ona yeni dolap ve şifonyer alırım.aman belkide eskir ne bileyim yaa..
slm kızlar nasılsınız kafam çok karıştı kızlar ya 5 aylık oldum geciyo nerdeyse doktora gecen ay gittim en son bu haftasonu yine gitcem doktor hergittigimde kız dedi ama ayakları hep önünde cinsiyetini göstermiyo doktor nasıl anlıyo sizce kız oldugunu yanılma payı olabilirmi göstermedigi için inanamıyorum ben kız olduguna
evt bendede öle oluyor canım su içince hepten göbegimin deligi iyice gerildi zaten catlıycam gibi oluyor sancıda oluyor göbegimin deliginde
yarın gidim bi diyorum saglık ocagına ordada baktırayım salı günü renkliye gitcem zaten bakalım hayırlısı karımda sivri benim yayık degil yani o yuzden şüpe içindeyim doktorda göremedi hiç şeyini zaten hep ayakları önünde seninde öle saklıyomuydu
Ya kızlar bıde benım sorunum var ıkı gundur sankı karnım şiş gıbı :) patlıycak sankıı arkadasım dıyo karnın buyuyo ondandır dıyoo olabılırmı acaba bılgınız varmı sızede oyle oluyomuu
herkeze hayırlı geceler diliyorum....Artık vücudumu uyku sardı...Kızlar bişey soucam benim de sol bel kısmından kasığıma vuran uyuşmayı andıran bir ağrım ağrım ve ilk doğumumdaki doğum ağrısını andırıyor sanki ...Bu hazırlık ağrıları için henüz erken değilmi ya:44: ayy uyuaymıyorum ağrıdan bazen,ve pcde de çok oturamıyorum..Sizde de oluyormu bunlar...:18:merak ettim neyseki 1,5 gün sonra büyük gün19 MART 2011 CUMARTESİ BEBEKLER İLE GÖRÜŞ GÜNÜMÜZ :)doktora bahsedeyim bu ağrımdan değilmi kızlar:26:
günaydın kızlar güzel bi gün geçiririz inş.
günaydın şeker...Bende öyle diliyorum ...
ama hava kapalı bugünolsun n'apalım .. Kızalr rusya ile vizeler kalkmış Ruslar Türkiye'ye ayak bsacaklar artık öff yaaa karmakarışık olacak memleket...Bİr Ruslar eksikti...Kocalarımızı Allah Korusun...
ama hava kapalı bugünolsun n'apalım .. Kızalr rusya ile vizeler kalkmış Ruslar Türkiye'ye ayak bsacaklar artık öff yaaa karmakarışık olacak memleket...Bİr Ruslar eksikti...Kocalarımızı Allah Korusun...
bence bir sakıncası yoktur...Millet doğurmaya amerikaya uçakla gidiyor... Ağrıları soracağım doktora yarın ,büyük ihtimalle magnezyum takviyesi yapılacak..Ama tabii sizleride bilgilendireceğimgünaydın.eşimle kahvaltımızı yaptık,o işe gitti ben de bilgisayar başına.ağrılarınız bence normal.ama yinede sorun doktora ve bizi de bilgilendirin kızlar.bizde dün sevindik rusya işine eşimle.bi gidip gelelim hatta dedik:)kızlar ben ayın sonunda uçakla ankaraya gidicem uçağın bir etkisi olurmu bana sizce.bilginiz varmı bu konuda.havanın kapalı olması işime geliyor valla.öbür türlü hep çıkmak istiyorum dışarı..
Ay dökemezler dimi kızz:):) maşallahları var fizik o biçim:)gönülüm ben o konuda biraz şanslıyım çerkes olduğum için biz zaten ordan göçmeyiz öğretmen halalarım üni de okuyan arkadaşlarım var.kimse beni ruslarla korkutamaz.su bile dökemezler.
herkeze hayırlı geceler diliyorum....Artık vücudumu uyku sardı...Kızlar bişey soucam benim de sol bel kısmından kasığıma vuran uyuşmayı andıran bir ağrım ağrım ve ilk doğumumdaki doğum ağrısını andırıyor sanki ...Bu hazırlık ağrıları için henüz erken değilmi ya:44: ayy uyuaymıyorum ağrıdan bazen,ve pcde de çok oturamıyorum..Sizde de oluyormu bunlar...:18:merak ettim neyseki 1,5 gün sonra büyük gün19 MART 2011 CUMARTESİ BEBEKLER İLE GÖRÜŞ GÜNÜMÜZ :)doktora bahsedeyim bu ağrımdan değilmi kızlar:26:
çok geçmiş olsun canım ya uyuşma ve ağrı şeklinde olmuyor bende ama sanki rahmim top gibi toplanıp setleşiyo bazen rahim kasılıyomuş ve doğuma hazırlanıyomuş daha bu zamanlarda öyle dediler, ben bebek toplanıyo falan sanıyodum. umarım erken değildir yaşadığımız belirtiler. Cumartesi günü hepsini unutmadan soralım doktorlarımıza da içimiz rahatlasın biraz. evet bugün son gün yarın sabah görücez minişlerimizi İNŞALLAHbebeğimi görmeyeli tam 6 hafta bitti inanamıyorum yaaa bir buçuk ayda ne kadar değişmiştir kim bilir meleğim.
günaydın kızlar güzel bi gün geçiririz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?