hımm bende bebeiş toplanıyor sanıyordum bak...İnşallah herşey normaldir benim sizden extra korkum ilk bebeğimi 33+4 günlükken doğurdum ,baştan erken doğumla ilgili pek bir belirti yoktu yada doktor anlamdı bilemiyorum grip ,öksürük ,ateş,ve mutlu son.. ama bu defa 9 ay taşımak istiyorum bebeğimi,hem herşeyi bir yana koy,22 mayısta bana elti geliyor ... Ve de ev taşıyacağım 1,5 ay içinde ...çok geçmiş olsun canım ya uyuşma ve ağrı şeklinde olmuyor bende ama sanki rahmim top gibi toplanıp setleşiyo bazen rahim kasılıyomuş ve doğuma hazırlanıyomuş daha bu zamanlarda öyle dediler, ben bebek toplanıyo falan sanıyodum. umarım erken değildir yaşadığımız belirtiler. Cumartesi günü hepsini unutmadan soralım doktorlarımıza da içimiz rahatlasın biraz. evet bugün son gün yarın sabah görücez minişlerimizi İNŞALLAHbebeğimi görmeyeli tam 6 hafta bitti inanamıyorum yaaa bir buçuk ayda ne kadar değişmiştir kim bilir meleğim.
canım geçen doktora gittiğimde sordum ben sancılarımı senin gibi olmuyor sancılarım ama benim de belimde ve kasıklarımda hatta karnımda da sancılarım oluyordu uykudan uyandıracak, ayağa kalkamayacak kadar şiddetli sancılar olursa o zaman bi tehlike dedi. hafifse çok fazla rahatsız etmiyosa ve dinlenince geçiosa gayet normal şeyler, şekerim artık hamilesin o kadarı da olacak dediinşallah ciddi birşey yoktur..korkma
ruslar da kim oluyomuş kızlarr??? vızzzz gelir bize rus çıtırları... bizler çok daha güzeliz onlardan. kocalarımız bizden başkalarını görmez rahat olun
şekerim gözün aydın diyelim sana o halde 2 günün tadını çıkart yorma kendini ama dikkatli olmerhaba kızlar
nasılsınız bakalım? okuldan geldim ben de. bugün dersim yarım gün ve ben haftasonuna girdim bileee :)
birazdan yemeğimi yiycem ve çarşıya çıkçam, market alışverişi yapçam.
bence bir sakıncası yoktur...Millet doğurmaya amerikaya uçakla gidiyor... Ağrıları soracağım doktora yarın ,büyük ihtimalle magnezyum takviyesi yapılacak..Ama tabii sizleride bilgilendireceğimhava evet kapalı olması benimde işime geliyor.. Evden çıkmak için bir nedenim yok:):)
Ay dökemezler dimi kızz:):) maşallahları var fizik o biçim:)
mrb kızlar... bugün evimdeyim. şimdi kızımın kapı süsünü yapıyordum ama yoruldum ve bıraktım.. çok cici oluyor bayıldım.. elimi de yaktım. güzel olacak herhalde:)) sizler nasılsınız
rusya hatunlarından daha önemli şu japonyadaki nükleer santral patlamasın boşver rusları:18::18:işte o yüzden dökemezler eğilemedikleri için :)))))))))))))) bizde saygı sevgi ZEKA var sen rahat uyu canm benim hiç bişey olmaz nursuz onlar aaaaaaaaaaaa ne fenayız hee bizde
dıgerıde klozet takımın bı tanesı dah ayer paspasıyla kapak örtusunu dıkıcemm nasıl
bnde sımdı marketten geldım youldumm aksam mac var esımın babası gelcek yemk ypıcmm ama cok yorgunum ya tam uyku havası var dısarda
anam pek bi hamaratsın maşallah kız..Kızında sana çeker inşallah...nerelerdesınızz kıslarr yoksunuz yınee aaaa bende arkadasıma gıtcem yıne çaya yemeklerımı yaptımm sız nerelerdesınızz bakıyımm
ahahahahahahahaaaaaişte o yüzden dökemezler eğilemedikleri için :)))))))))))))) bizde saygı sevgi ZEKA var sen rahat uyu canm benim hiç bişey olmaz nursuz onlar aaaaaaaaaaaa ne fenayız hee bizde
mrb kızlar... bugün evimdeyim. şimdi kızımın kapı süsünü yapıyordum ama yoruldum ve bıraktım.. çok cici oluyor bayıldım.. elimi de yaktım. güzel olacak herhalde:)) sizler nasılsınız
abowww kız pek bi güzel olmuş nasıl yaptın onu anlatta şu beceriksiz bende yapayım:)dıgerıde klozet takımın bı tanesı dah ayer paspasıyla kapak örtusunu dıkıcemm nasıl
aaa alah senı ne etmesın acemı elınımı yaktın sen :) resmını cek bakalım bıtmeden nasıl gorunuyoo merak ettım bende batanıyemı öruyorumm evdeyımm
dıgerıde klozet takımın bı tanesı dah ayer paspasıyla kapak örtusunu dıkıcemm nasıl
fotoğraf nası ekleniyo? ben beceremiyorum. eklemek isterim anlatırsan
süper olmuş canım... ikiside harika, ellerine sağlık
herhalde oldu:)) kolaymış, ben neden hiç sormadıysam bu güne kadar
allh cnım bk ne guzel olduu becerıklı kız senı kapı susun nasıl oldu ona bakalımm :I) kıyafetlerınde guzelmıs masalh gule gule gıysdın ınsallh
bir sürü eksiği var daha... kesilecek, düzeltmeler yapılacak.. inşallah güzel birşey çıkar ortaya. hem el emeğim olsun istedim hem de vakit dolduruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?