2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım? okuldan geldim ben de. bugün dersim yarım gün ve ben haftasonuna girdim bileee :)
birazdan yemeğimi yiycem ve çarşıya çıkçam, market alışverişi yapçam.

hımm bende bebeiş toplanıyor sanıyordum bak...İnşallah herşey normaldir benim sizden extra korkum ilk bebeğimi 33+4 günlükken doğurdum ,baştan erken doğumla ilgili pek bir belirti yoktu yada doktor anlamdı bilemiyorum grip ,öksürük ,ateş,ve mutlu son.. ama bu defa 9 ay taşımak istiyorum bebeğimi,hem herşeyi bir yana koy,22 mayısta bana elti geliyor ... Ve de ev taşıyacağım 1,5 ay içinde ...

hımm ayağa kalkamayacak kadar şiddetli değil Allah'tan yarın öğreneceğim bende , bu arada dimi şekerim ruslar vız gelir:):)
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım? okuldan geldim ben de. bugün dersim yarım gün ve ben haftasonuna girdim bileee :)
birazdan yemeğimi yiycem ve çarşıya çıkçam, market alışverişi yapçam.
şekerim gözün aydın diyelim sana o halde 2 günün tadını çıkart yorma kendini ama dikkatli ol

bnde sımdı marketten geldım youldumm aksam mac var esımın babası gelcek yemk ypıcmm ama cok yorgunum ya tam uyku havası var dısarda

nerelerdesınızz kıslarr yoksunuz yınee aaaa bende arkadasıma gıtcem yıne çaya yemeklerımı yaptımm sız nerelerdesınızz bakıyımm

işte o yüzden dökemezler eğilemedikleri için :)))))))))))))) bizde saygı sevgi ZEKA var sen rahat uyu canm benim hiç bişey olmaz nursuz onlar aaaaaaaaaaaa ne fenayız hee bizde

mrb kızlar... bugün evimdeyim. şimdi kızımın kapı süsünü yapıyordum ama yoruldum ve bıraktım.. çok cici oluyor bayıldım.. elimi de yaktım. güzel olacak herhalde:)) sizler nasılsınız

mrb kızlar... bugün evimdeyim. şimdi kızımın kapı süsünü yapıyordum ama yoruldum ve bıraktım.. çok cici oluyor bayıldım.. elimi de yaktım. güzel olacak herhalde:)) sizler nasılsınız

aaa alah senı ne etmesın acemı elınımı yaktın sen :) resmını cek bakalım bıtmeden nasıl gorunuyoo merak ettım bende batanıyemı öruyorumm evdeyımm

dıgerıde klozet takımın bı tanesı dah ayer paspasıyla kapak örtusunu dıkıcemm nasıl

Eklentiler

• $Görüntü026.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $Görüntü015.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
işte o yüzden dökemezler eğilemedikleri için :)))))))))))))) bizde saygı sevgi ZEKA var sen rahat uyu canm benim hiç bişey olmaz nursuz onlar aaaaaaaaaaaa ne fenayız hee bizde
rusya hatunlarından daha önemli şu japonyadaki nükleer santral patlamasın boşver rusları:18::18:

dıgerıde klozet takımın bı tanesı dah ayer paspasıyla kapak örtusunu dıkıcemm nasıl

klozet takımın harika gözüküyo işledinmi onu sen yoksa simli ipmi kullandın elline sağlık battaniyende güzel şöylede yapabilirsin turkuaz rengi ve beyaz pembe ipten küçük çiçek motifler var onlardan yapıp bi yerlerine dik hareketlendir battaniyeyi .

bnde sımdı marketten geldım youldumm aksam mac var esımın babası gelcek yemk ypıcmm ama cok yorgunum ya tam uyku havası var dısarda

nerelerdesınızz kıslarr yoksunuz yınee aaaa bende arkadasıma gıtcem yıne çaya yemeklerımı yaptımm sız nerelerdesınızz bakıyımm
anam pek bi hamaratsın maşallah kız..Kızında sana çeker inşallah...
ahahahahahahahaaaaa

abowww kız pek bi güzel olmuş nasıl yaptın onu anlatta şu beceriksiz bende yapayım:)

aaa alah senı ne etmesın acemı elınımı yaktın sen :) resmını cek bakalım bıtmeden nasıl gorunuyoo merak ettım bende batanıyemı öruyorumm evdeyımm

fotoğraf nası ekleniyo? ben beceremiyorum. eklemek isterim anlatırsan

süper olmuş canım... ikiside harika, ellerine sağlık

begendıgınıze sevındımm canlarımm klozet takımını cok kolay malzemelerı alıyosun o ebatta kesıp dıkıyosn ustunden kendı desenı var ben bısey yapmadım tersınden diktım o kadar can sıkıntısından canım ne yapsam dıye dusunuyorum bı bıtse bunlar bakalım baska ne yapcamm

fotoğraf nası ekleniyo? ben beceremiyorum. eklemek isterim anlatırsan

süper olmuş canım... ikiside harika, ellerine sağlık

canım foto cok kolay bu maılı yazdıgın yerın asagısında eklentı ekle var ona tıkla sonra bı yer acılıyo orda dosya yukle dıyosun resmı secıyosun sonra uplate lı bısey cıkıyo ıngılızce ona tıkla sonrasında resımler eklenıyo orda resımlerı ekleye tıkla oluyo kolay yanı

tamam anladım... fotoğraf makinesinin pili bitmiş 5 dakika şarj etsin çekip yollıycam inşallah... önce bi deneme yapayım bakalım

Eklentiler

• $IMG_8395.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 27
bir sürü eksiği var daha... kesilecek, düzeltmeler yapılacak.. inşallah güzel birşey çıkar ortaya. hem el emeğim olsun istedim hem de vakit dolduruyorum..

Eklentiler

• $IMG_8422.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 29
allh cnım bk ne guzel olduu becerıklı kız senı kapı susun nasıl oldu ona bakalımm :I) kıyafetlerınde guzelmıs masalh gule gule gıysdın ınsallh

sağol canım.. o fotoyu çoook önce çekmiştim. bissürü kıyafeti daha oldu kızımın

deneme amaçlı onu koyayım dedim. Allah hayırlarda giymeyi nasip etsin. sağlıkla, sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…