teşekkrü ederim hayaım.. simidin etrafını otrişle çevircem ama daha karar veremedim ne renk olacağına. sence ne renk olsun. krem mi, toz pembe mi? simidin üstüne de kelebek, bebek arabası, kurdela ve kitty koycam. onları en sona bırakıyorum. belki başka bişeyler görürüm, değiştiririm. çok fazla işi kalmadı aslında bitmek üzere. seninki tamamen bittimi?
aslında bende acaba ortasına bi tane renkli usg görüntüsünden mi koysam çerçeveleyip diye düşündüm... bakalım hala düşünüyorum değişik fikirler var aklımda...
ben de o yüzden koymayı düşünmüyorum zaten. sadece aklıma geldi... mesela ortaya kelebek konulabilir.. tam tüllerin birleşeceği yere( ben tülle kapıya bağlamayı düşünüyorum, çiviyle yapmıycam)... ya da eğer bulursa büyük pembe bir nazar boncuğu düşündüm.. en çok aklıma yatan bu nazar boncuğu. ama nerden bulurum bilemiyorum
bu tüllerle sepet süsliycem ve anı defteri yapıcam inşallah...önce bu kapı süsünü bitireyim, sonra sepete başlamayı planlıyorum. inşallah becerebilirim.. şeker için renkli yuvarlar şekerler var ya helezon şeklinde onları süslemeyi düşündüm. süslemek de sadece tülle sarıp, kurdelayla fiyonk yapıcam. üstüne de kart yazıcam... bunu düşündüm şimdilik
ben bilgisayardan çıktı yapmayı düşünüyorum.. hatta hoşgeldin bebek, kızım falan değil de ismiyle yazıcam. ismine karar verdikten sonra.. a4 kağıda basıcam, keserek yapıştırcam mecbur
ben resim eklemeyi öğrendim ya artık işi abartırım.. bak bu şekerler işte.. zaten paketli oluyo.. tülleri delip, çubuklarından geçirip yukardan da kurdelayla bağlamayı düşündüm.. sadece bi fikir nasıl olur bilemiyorum...
deniycem bakalık nası bişi olcak? ama şekerle falan çok uğraşmak istemiyorum. en fazla bunu yaparım. mevlüttede sipariş vericem zaten. çok kalabalık olur mevlüdüm... yetiştirilmez o kadar şeker. insan bayılır valla
ben o kalabalık eve nası sığcak diye düşünüyorum asıl... sadece eşimin yakın akrabaları zaten evi doldururlar.. birde bizim eş dost! yandık:18::18:
kızlar ben çıkıyorum... çok kötü oldum midem felaket bulanıyor.. geceleri oluyordu böyle ama şimdi neden böyle aşırı oldu anlayamadım... ilk üç ayda yaşadıklarım gibi olmaya başladı bikaç gündür. Allah hayır etsin. hepinize iyi geceler. güzel haftasonları diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?