2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Son düzenleme:

aaa ban ayokmu tebrık canım bend ekoydum resım :) oh e guzel ben esımle macı ızledım allahdan aldı fener macıı rahatladık kızın ıyı oynamıstır orda mınıklerle ne guzel

canım benimki de erkek. Oğlum olacak inşallah hayırlısıyla.

merhaba kızlar yykum kaçtı yine yaa koçişim yok bebişimle oturuyoruz bakalım:) sizler nasılsınız

yok Tekirdağda oturuyorum. Okudum yazdıklarınızı planlarınızı da özendim valla. Ben daha hiç başlamadım bebeğime bir şeyler almaya çalışıyorum bir de ağırlaştım artık eve çok yorgun geliyorum. Ben ne zaman yapıcam bunları bilmiyorum ya karamsarlığa düştüm şimdi.

sagoll canım bend eesımle macı ızledım evd esımdı macın ozletlerıne bakıyoruz :) erkekelrın mac sevdası ıste bende nette takılıyorum oyle canımm yıne yalnızsınn hee gececımı esın yınee

dıgerıde klozet takımın bı tanesı dah ayer paspasıyla kapak örtusunu dıkıcemm nasıl

denizkızı eline sağlık klozet takımın çok güzel olmuş hamarat insan başka oluyo tabi:)

buarada palette seninde bebeişinin güle güle giysin cicilerini buarad kapı süsün çok güzel olacak nasıl yapacağımı bana anlatırmısın bende istiyorum yapmayı ama malzeme burda bulamam nisanda izmire gidince ordan alıp yapıcam annemde bırakıcam nasılssa doğum orda olacak gelirkende kıbrısa evime getircem oyüzden kapıya asmalı yapabilirim ben tülle bağlamıycam bozulmasın diye

canım benim eşim subay oyüzden gecemiz gündüzümüz yok bu ara baya yoğun sabah karşı geliyo eve hep bende kaç haftadır yanlız başıma oturuyorum evde bebişe bişeyler yapayım diyorum ama burda malzeme bulmak çok sıkıntıı galiba bebek şekerine başlıycam bugidişle. minik patikler ve yelekler örüp onşarı süslemek istiyorum ama nasıl olur sizce

kolay canım kapı susu malzemelerı hazır alıyosun zaten o yuvarlak sey sımıt gıbı köpükk bıde kurdale alıyosun kenarlarını sarıyosun sonra ıstedıgın sekılde netten bakarak susleyebılırsınn

herkese günaydın iyi haftasonlarııı...benim eşim cumartesileride çalışıyor normalde ama bugün evde:)kalktık kahvaltımızı yaptık evimi toparladım şimdi eşim kitap okuyor ben pc başında.birazdan kızımın odasına yaptığım puzzle devam edeceğim.yarıladım gibi bişey..ama zor kızlar valla.bakıyorumda klozet takımları kapı süsleri battaniyler ohh pek bir hamaratsınızı valla.benim elimden pek gelmediği için hazır alıcam bunları..hava kötü akşama kadar evdeyiz.akşam belki arkadaşlarımızla buluşuruz.ya da sinemaya gidelim diyoruz.dün kendime lcw dan hamile kot pantolonu aldım yine.36 beden almama rağmen çok büyük oluyor kızlar ama modeli güzel fiyatıda uygun.tavsiye ederim.bu arada kızımın odasını baby flower modeline değiştirdim.kız odası olsun istedim pembiş pembiş:)2.çocuğa kadar eskir nasıl olsa:)hepinizi öpüyorum..melihacım bu arada battaniyene bayıldım keşke yakın olsak da bana da öğretsen hem oyalanırdım hem de kızıma el emeğim olan bişey yapmış olurdum..aferin kız valla:)

slm bısey sorabılırmıyım..

slm bısey sorabılırmıyım..

selam kızlar...
yapılan herşey süper olmuş ellerinize sağlık. ben bugün bu tür bebek süslerinin yapılıp satıldığı bir mağazaya girdim şekeri kapı süsü hepsi var ve fiyat olarak da uygunlar ben de başta hazır yapsam mı diye düşündüm ama nedense canım elime bişey almak istemiyoo...

Bu sabah doktora gittik bebeğimizi gördük şeker yüklememizi de yaptırdık herşey normal çıktı çok şükür ama ben hala 50 kiloyum 48 ile başlamıştım zaten doktor normal bu takma kafana dedi umarım öyledir.

anm bu aya kadar 2 kılomu aldın canım masallah yanıı fıyatları uygun zaten canım heryerde bende sımdı sacımı kestırmeye gıtcem esımden ızın aldım :) kısa yapma dedı am abakalım nasıl bısey olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…