2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım 2 kilo almışım ama iştahım çok açık sürekli yiyorum neden böyle oldu anlamadım bişey. pazartesi sağlık ocağına gidicem test sonuçlarını vermek için bakalım orda da tartılıcam ne kadar çıkcak.

ben saçımı kestiremiyorum ya bizimkilerde bir inanış var hamileyken saç kestirmek iyi karşılanmıyo ben de tepki almamak için bişey yapamıyorum ama saçma ya bebeğin ömrünü kesersin diyolar ne alakası var sanki batıl inanışlar bizi hala etkiliyo....

onlar batıl ınanc canım cocugun omrunu allah belırler bız degıl ama bunu buyukler anlamıyo ıste sankı bızım elımızde onun ömrunu uzatmak yada kısaltmak kılla tüyle olcak sey degıl bunlar benccede canım vee organık boya aldım sacımıda boyadım sımdıı :) bakalım tutucakmıı olcakmıı

ben geçen ay toplamda 5 kilo almıştım doktor bana ayda en fazla 2 kilo al dedi bende çok yemem ama korkuyorum çok kilo almaktan bence senin daha iyi

ben geçen ay toplamda 5 kilo almıştım doktor bana ayda en fazla 2 kilo al dedi bende çok yemem ama korkuyorum çok kilo almaktan bence senin daha iyi

bir ayda 5 kilo da çok ama napalım ya elimizde olan bişey de değil ki bi yerde... keşke elimizde olsa bir ayda istediğimiz kadar kilo almak, bünye alıyo veya almıyo eskisi gibi değil vücutlarımız zaten. ben ilk hamileliimi öğrendiğimde 48 kiloydum sonra iki aylıkken 50 kiloya çıktım ve grip oldum iki haftada 46 kiloya düştüm o zamandan beri de 4 kilo almışım 15 hafta içinde. ayda bir kilo falan yapar o da aslında ama en baştaki verdiğim kiloyu katmak gerekir mi bilemiyorum. inşallah iyi bir kilo ile va sağlıkla tamamlarız bu dönemimizi. fazlası da kötü azı da Allahım yardımcımız olsun inş.

öncelikle herkese günaydın..haftasonları durgun sayfamız..kardelencim bende daha 3 kilo aldım.üzülme bence gayet normal..bakalım kaç kilo ile bitiricez ama iştahım inanılmaz açık..deli gibi yemek isteğim var..ama et yemeği istemiyorum hala.

Günaydınlaaar....
oh benim gibi az kilo alanları duyunca biraz olsun rahatlıyorum. doktor da iyi diyo ama etraftakiler korkutuyolar biraz, bu zamana kadar en az 5 kilo alman lazımdı diyolar üzülüyorum sonra. benim de iştahım çok açık eski halime göre inanılmaz yemek yiyorum et konusunda benim de sıkıntım geçmedi hala ama yemeklere kıyma katıp yiyebiliyorum sadece. eskiden çok severdim ben eti mangal falan bayılırdım ama hamileliğimin başından beri kokusu görüntüsü bile tiksindiriyo... ben de çok merak ediyorum kaç kilo ile tamamlıycaz hamileliklerimizi ideal kilo ile olur inş.

canım merak etme son aylarda öyle kilo alınıyormuş ki... benim arkadaşım 6 ay kilo almadı.. son 3 ayda 12 kilo aldı:) bu yüzden kilo almıyorum diye kafana takma bebiş iyi besleniyordur inşallah

ben de sac kestirmek istiyorum ama batıl inançlar yüzünden ne yazık ki kestiremedim. röfle yaptırmam da lazım ama onu doğumdan sonraya bıraktım. ne boyıcam ne de kestiricem şimdilik. Allahtan modeli güzel de çirkinleşmedi iyice

merhaba kızlar.. ben istanbuldayım.. biraz değişiklik olsun dedik, geldik. birkaç gün daha kalırız burada herhalde. şimdi çıkıcaz evden idil bebenin fabrika satış mağazasına gideceğiz eğer açıksa.bakalım inşallah güzel şeyler bulabilirim.. sizler nasılsınız?? ben dün gece gazdan uyuyamadım. karnım iyice sertleşmeye başladı son günlerde. sanki büyüdü de.. uzun boylu olduğum için farkedilmiyo , insanlar çok şaşırıyo ama kayınvaldemler dar badiyle görünce e daha ne kadar karnın olacak bu boyla dediler. herhalde normal standartta olmasada azcık karnım olmaya başladı benim de:)) aslında bu durumdan memnunum..neyse ben hazırlanayım öpüyorum

canım ben kızımın tüm eşyalarını idil bebenin fabrika satış mağazasından aldım.çok güzel şeyler var.şimdi ordan arabası için haber bekliyorum.kraft twist modeşini sipariş etmiştik.sor bakalım gelmiş mi.tabii biz pendik dekine gitmiştik.sanırım başka da yok.normalde nerde oturuyosunuzki canım.ne güzel gez.hava kötü olunca bizim de canımız çıkmak istemiyor..akşam sinemaya gidicez.ya sonra adlı filme.yemeğide dışarıda hallederiz büyük ihtimalle..ama canım kısır isitiyor yaa.canınız çeker mi bilmem ama çekse de yapması kolay yaparsınız.zaten pek güzel yaparım dur yapayım da yiyeyim:)karnımız çıkıyor artık.daha da çıkacak bakalım nasıl olacaz.iyi gezmeler sana.

selamm kıslarr bısey danısmak ıstıyorumm bebek arabaları ıcın dun gıttım baktım eşımlee baby2go proton grı mavı 254 mılyona bulduk en ucuz :) pusetsız urun ozellıklerıne bakıp yorumlarınızı yazarmısını zben cok begendım de cok hafıf araba sankı yok gıbıı

canım hemen incelendim.hafif olması güzel ancak çok bi özelliği yok.fiyatıda iyi ama benim aradığım özelliklere uygun değil.içi nasıl bilmiyorum ama bebişi terleten bi kumaşı var gibi görünüyor.çift taraflı kullanılıyor yazıyor ama bak şimdi bunu alacan ve muhtemelende 250-300 liraya da araba koltuğu alacaksın yine olacak 500 600 lira.sonra aldığın araba koltuğu pusetin içine girecekmi o var.o yüzden 2li takım olanlara bak derim ben.bu arada babymax da kraftın yan marksıymış.onlara da bakabilirsin krafta göre daha ucuz.ve aynı özelliklere sahip hemen hemen.sende şeye bak bakalım.kraft twist modeline ve kraft ın dodny mama sandalyesine..dondy alacak gibiyim.çok amaçlı özellikleri çok güzel.bu arada çilek mobilyaya gir ve kızımın odasına da bak teyzesi.baby flower aldık..

merhaba arkadaşlar umarım herkez güzel bir hafta sonu geçiriyordur

bende dün doktora gittim kızımı gördüm ,maşallah ,yüzü gözü herşeyi besbelliydi Kuzucuğum 567grm olmuş.. Doktor amcası kızınız pek sağlıklı ve pekte edepli ... Bacaklarını açmıyor dedi:):) ama ben görüyorum o ablası gibi akıllı bir kız olacakdedi:) şeker yüklemesini de yaptık.. HErşey yolunda çıktı .. şuana kadar toplamda 1kg 700grm almışımbirazcık demir eksikliğimiz varmış.. birde belimde ki ağrı için ritmik bir ağrı değilse ,magnezyum desteğine ihtiyacım varmış..

şeker yüklemesi şöyle oldu... AÇ GİTTİM, AÇKEN KAN ALINDI,ARDINDA 50MG GLİKOZ İÇTİM BİLDİĞİNİZ SOĞUK ŞERBET(İSTENİRSE LİMON SIKILABİLİR,)GLİKOZ İÇTİKTEN SONRA 1 SAAT OTURARAK BEKLEDİM..(EN AZINDAN FAZLA HAREKET ETMEMELİYMİŞİM)1 SAATİN SONUNDA TEKRAR KAN VERDİM.. BU KADAR... AMA DÜN TÜM GÜN UYUKLADIM... BAŞIM DÖNDÜ ..ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA...

canım bu arabayı mağazada satıcı önermişti bize açıp kapatıp kullandım mağazanın çinde biraz... gerçekten hafif ve güzel görünümlü bir arabaydı. Ama markaya çok güvenemediğim için almadım chicco alayım da içim rahat olsun dedim sonra. benim gittiğim mağazada bu modele 320 tl dedi en başta sonra nakit 270 e veririm dedi. ben pembesini gördüm ama senin kız olacak neden mavi gri dediğini anlayamadım :44:

Merhaba canım inan dünden beri senin yazmanı bekliyorum... ben de dün gittim ya doktora bebek 591 gr çıktı. Ben de 48 kilo ile başlamıştım dün 50 kilo çıktım. hemen hemen herşeyimiz yakın gidiyo bizim seninle şu ana kadar şeker yüklemesi de aynı şkilde yapıldı ve sonuçları güzel çıktı çok şükür. ama ben bir saat oturarak beklemedim eşim de açtı çünkü gittik o kahvaltı etti ben yanında oturdum bana da çay getirdiler eşim yok ona bişey yiyip içmek yasak şu an dedi adam şaşkın şaşkın baktı :):):) doktorum herşey çok güzel tüm değerlerin normal aynen hayatına devam dedi.... bir, bir buçuk ay sonra yeniden görüşürüz dedi, aaa bir de demir hapını aynen hergün almaya devam et o önemli ama vitamini artık çok fazla kullanma bir kaç günde bir alsan yeterli dedi. başın neden döndü canım kan verdiğin için mi acaba onu tam anlayamadım :44:

ay bu mama sandalyesini gördüm ben gerçekten de çok şirin... ben mama sandalyesi almıycam ablama annem almıştı hiç kullanamamış evi biraz küçük yer kaplıyo diye... aynen peketiyle duruyo istersen onu alabilirsin artık benimkiler büyüdüler dedi. açtım kutusunu baktım gıcır gıcır duruyo rengi mavi ama olsun artık herşeyi de pembe olmasın zaten. oda takımını değiştirmişsin bence flower modeli harika güle güle kullanın inşallah... ben daha karar vermedim oda takımına yaaa... boyaya karar verdik dün byacı ile konuştuk zor iş falan dedi kıvırdı yapmak istemedi sadece bir oda için eşim de boşver canım zaten burada ne kadar oturacağımız bile belli değil uğraşmayalım böyle şeylerle kendi evimize geçince istediğin gibi yaptırırız dedi. filli boyanın gülpembe rengini aldık önümüzdeki haftasonu boyanıcak inş. sonra yer döşemesi yapılacak ondan sonra mobilyaya karar vericem bakalım ne olacak.... dün perdeciye de gittik perdesine karar verdim eşim ölülerini aldı bildirecek perdeciye onu da yaptırıcaz önümüzdeki hafta.. yavaş yavaş hazırlıklar hızlanıyo...

baktım canım cok guzel hepsıı araba falan bıraz pahalı gıbı geldı bana ama guzelmıs canım ben ayrı ayrı alırsam 300e gelıyo puset 50 araba 254 ben begendım aslında kullanıslı tek elle kapanıyo cıft taraf o terletme ozellıgını bılmıyorum ben mavıyı cok sevıyorum o yuzden mavı dıye baktım ama baska renklerıde var tabıkıı :) sımdılık fıkır edınıyorum canım bakalım ne zaman alırım

canım kocaeli de oturuyorum ben. pendikteki fabrika satış mağazasına gittik bizde.. orda twist ti zannedersem, kırmızı içine oto koltuğu konsabilen kraftın bi arabası vardı. hatta baktım bile. herhalde oydu. ben de birsürü şey aldım. çok cici şeyler var. bu arada ben şanslıyım kısır konusunda çünkü görümcem yapmış. ama söylemeyelim biz böyle şeyler çünkü bazen bi tarhana yapmaya bile halimiz olamayabiliyor. hakka girmeyelim

maşallah canım kızına... ben de gideceğim inşallah ama ne zaman karar veremedim... inşallah herşey yolundadır... şeker yüklemesini yaptırayımda rahatlıyım. kafamda çok büyütüyorum nedense...:s

canım kocaeli de oturuyorum ben. pendikteki fabrika satış mağazasına gittik bizde.. orda bir model vardı twist ti zannedersem, kırmızı ,içine oto koltuğu konsabilen kraftın bi arabası vardı. hatta baktım bile. herhalde oydu. ben de birsürü şey aldım. çok cici şeyler var. bu arada ben şanslıyım kısır konusunda çünkü görümcem yapmış. ama söylemeyelim biz böyle şeyler çünkü bazen bi tarhana yapmaya bile halimiz olamayabiliyor. hakka girmeyelim

maşallah canım kızına...baya büyümüş. ben de gideceğim inşallah ama ne zaman karar veremedim... inşallah herşey yolundadır... şeker yüklemesini yaptırayımda rahatlıyım. kafamda çok büyütüyorum nedense...:s

hatuncuklar merhaba:79::79:

bugün çok yorulduk.. idil bebeğe gittik. çook tatlı şeyler var. valla günah olmasa hepsini alasım vardı. aklım kaldı çoğunda ama bebişlerimiz çok hızlı büyüdükleri için ufak kıyafetlere çok fazla bakmıyorum. çok beğendiklerimi aldım ama yine de...

babaannemiz idil bebeğin %100 organik, antiallerjik hastane çıkışımızı aldı. krem renginde, fırfırları var. çok şeker bişey ben de antiallerjik banyo havlusu aldım. o da çok cici... daha birsürü şey aldım ama özellikle bu iki ürünü kesinlikle tavsiye ederim.çok methini duydum. ben sırf bu iki ürün için gittim oraya. neyse ki buldum. fakat sonra dayanamayıp birsürü şey daha aldık,hatta oradaki bayan hediye bile verdi bir takım

kızlar size sorayım fikir alayım;

banyo ve bakım ürünlerini hangi marka almayı düşünüyorsunuz. ben en çok bübchen ve sebamed arasında kaldım. ama sebamed göz yakıyormuş,onun dışında çok güzelmiş. bübchen i de tavsiye ediyorlar ama kararsız kaldım.siz hangisini düşünüyorsunuz?

maşallah canım kızına benim bebişte bacaklarını açmıyor inat ediyor ama doktor kız dedi benimkinede 2 kız annesi olcam bende senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…