2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım inan haberini bekliyodum.ohh sevindim.kiloda almış yerim ben onu yaa..gönülcüm benim bebişim biraz tombiş galiba yaa.baksana seninki ve paletteninki hemen hemen aynı.neyse sağlıklı olsunlarda..
ohh senin bebişinede maşallah.annelerinede tabii..bende vitamini gün aşırı içiyorum mağnezyumu günde 2 kere demir ilacını her gün alıyorum..
mama sandalyesini alayım diyorum çünkü komşum kızına almıştı çok kullandı bu modelini ve hala kullanıyor canım ama ablanın varsa bencede gerek yok.mobilyayı beğendiğine sevindim..bizde nisan ortası gibi boyatıcaz.havalar biraz daha ısınsında..sonra da mobilyaları istiycez.mobilya onlarda duruyor çünkü.bencede sedefliye gerek yok kendi evine yaptır canım
oo o zaman çok iyi kaçırma canım ama daha bak bence.bakalım fikirlerimizi paylaşalım mutlaka..

canım bende hastane çıkışını idil bebeden aldım.battaniyesi pembe olandan.takım da pembe beyaz zaten..10 parçalı olandan aldım.organik zıbında aldım ordan.havlusunu kuzenim almış çok güzel englısh home den.canım bana da herkes bübchen i tavsiye etmişti idil bebede çantası ile olan vardı görmüşündür bende ondan aldım.62 liraydı heralde.

aa canım bende kocaelindeyim..tanışalım seninle mutlaka.bulaşalım..izmitte oturuyorum ben.ayy yoksa geldide aramadılar mı yarın arayıp sorayım barii.aynen çok güzel şeyler var.bizde 2 hafta önce gittik aldık her şeyini kızımın.biraz abarttık ama neyse bundan sonra almayız

evet canım herşeyimiz yakın gidiyor bakarsın doğumuda aynı tarihte yaparız:):) başımın dönmesini ,ben kendimi hep extra yormak zorundayım kızım çok küçük ilgi bekliyor 3 yaşında daha.. Onun karnını ben doyuruyorum,geceleri bez bağlıyorum v.s ve 15 saat aç kaldım neredeyse bu nedenle kan da verince başım döndü,ama çok şükür iyiyim artık ,canımsın seni de çook seviyorum

maşallah canım kızına... ben de gideceğim inşallah ama ne zaman karar veremedim... inşallah herşey yolundadır... şeker yüklemesini yaptırayımda rahatlıyım. kafamda çok büyütüyorum nedense...:s
canım çok teşekkürler 23+ haftanda bir tarih al derim ben Kafanda hiç büyütme gayet basit,aç git ,kan ver,glikoz iç,1 saat bekle kan ver ,bu kadarbol şans canım benim
ohh ohh maşallah bebişe yine ciciler alınmış,Allah daha çok versin bana geçen bir kadın dediki bende temmuzda doğum yapmıştım,hiç birşey iyi gelmedi sebamed iyi geldi bebeğe valla bende aslında chicco ve sebamedde takıldım:S
maşallah canım kızına benim bebişte bacaklarını açmıyor inat ediyor ama doktor kız dedi benimkinede 2 kız annesi olcam bende senin gibi
bak şu yaramazlara ,edepli ayol bunlar maşallah ayy dimi şekerim iki kız ,iki ortakçı bize iki yardımcı ,canlarımız bizim,Allah sağlıklarını daim etsin senin kızların arasın da kaç yaş var benimkiler 3,5 yaş olacak

kızlarrrr nerelerdesiniz kalkamadınızmı sıcak yataklarınızda hala bakayım... formu 2. sayfadan çektim çıkardım.... HAdi Güzel bir güne bekliyorum herkezi sevgiler....

benimde 4 yaş olcak aralarında canım

ewet gördüm orada birsürü hastane çıkışı ama ben organik almak istediğim için açıp da bakmadım diğerlerine... havlu,battaniye takım vardı zannedersem... bir de sadece takım organikler vardı. onlara da baktım... bübchen i ben de gördüm 62 küsürdü.. çantası falan vardı. sormadan almak istemedim.bakalım ya sebamed ya da bübchen almayı planlıyorum

ben gölcükte oturuyorum hayatım.. izmite işim olduğunda geliyorum inşallah görüşmek isterim. bence geldi de aramadılar seni. çünkü ben gördüm onu orda:)

canım doktorum 24. haftanda dedi. bende haftaya pazartesiden sonra almayı planlıyorum. ama önce hastaneyi arıycam acaba özel günlerde falan mı yapılıyor şeker yüklemesi diye. birde inşallah hemen çıkar sonuçlar da o gün gidebilirim doktora. sabırsızlanıyorum

günaydın kızlar...

nasılsınız bakalım?? ben o kadar çok uyumuşum ki..gece de çok geç yattık, kendime zor geldim. sizler neler yapıyorsunuz. nasıl gidiyor?

benimde 4 yaş olcak aralarında canım

maşallah 4 yaş çok iyi ,bizimde 3,5 yaş ne güzel arkadaş arkadaş büyüyecekler

canım özel günü yoktur sonuçta labratuar her daim çalışan bir ünite:) gördüğüm kadarıyla bugün 23+ günlerine geçmişsin,bu hafta içi al git bence , aynı gün içinde sonuçlar çıkıyor zaten.. hatta birinci verdiğin kan sonucun 2. kanını verirken çıkmış oluyor,2. kan sonucunda 1 saat sonra çıkıyor...Ben önce doktoruma muayene oldum ondan sonra ,şeker yüklemesi yaptık,doktorum ,sonuçlaral ilgili telefonla görüşürüz ararsın demişti...
sende bence ilk önce doktor muayenesine git ,aç git erken saatte git,o seni şeker yüklemesi için sevk etsin,sonra hallet o işleri telefonla sonuçu bildirirsin doktora...

günaydın kızlar...

nasılsınız bakalım?? ben o kadar çok uyumuşum ki..gece de çok geç yattık, kendime zor geldim. sizler neler yapıyorsunuz. nasıl gidiyor?

ıyızz şekerımm oh dınlen valla havada bozuk zaten ne yapcan baska bende bebek arabalarına bakıyorum sagolsun kardelencım bulmus aynısını daha uyguna ona bakıyorumm telefonum bozuldu bırazdan tamıre goturcem bakalım ne olcakk :)

herkese gunaydın kızlaaaaaaaaar...

ohh kendıne tam bakım yapıyorsun desene .....nasıl oldu sacların ....gercı hersey yakısır benım arkadasıma

maşallah canım kızına benim bebişte bacaklarını açmıyor inat ediyor ama doktor kız dedi benimkinede 2 kız annesi olcam bende senin gibi

masallah canım gonulle senın kız utangac gostermıyor benım oglusumda doktor ılk ultrasonu acar acmaz pıpısını gosterdı yiğidin malı meydandır dıyor:)

kesımı guzel oldu cok kısaltmadım da boyadım bı ton acıldı sacım koyu oldugu ıcın dırek aldıgım renk olmadı hıc yoktan ıyıdır yanıı degısıklık oldu bana canım sagol yakıstı tabıkı yakısmazmıı aaaa :) sen napıyon bakıyım canım nasıl gıdıyo

24. gebelik haftama girdim diye yaptırabiliyormuyum yani bu hafta??? eğer bu haftaya randevu alabileceksem yaptırırım şeker yüklememi de... ya da şeker yüklememi bu hafta yaptırırım,pzt günü de doktora giderim. öyle de olabilir..

canım ben hiç bebek arabası bakmadım ya... nedense hiç lazım değilmiş gibi gelio bana. çünkü ben hiç tek başıma dolaşan biri değilim. sadece eşimle dolaşıyoruz. o da arabayla. aslında benim de bakmam lazım. sonuçta belli bi zamandan sonra araba çok ihtiyaç olacak.

bu arada idil bebede babaymax marka oto koltukları 69 lira, kraft marka oto koltukları 170 liraydı. chicco ların yanında çooook ucuz geldi bana kızlar...

ii ne olsun canım bende ınternetten bebek arabalarına bebek bakım urunlerıne bakıyorm bır ara cıkıp hepsını almak ıstıyrm fıkır edıneyım bır yandan kendıme pijama falan bakıcam o kadar cok alınacak var kı lıste cıkarıp bır yandan almak ıstyrm

evet canım ya düşününce bırsuru sey var alınması gereken allah yardım etsın yanıı canım :)

ewet canım yaa o kadar çok alınacak şey var ki... ben de ebru maternity den pijama ve gecelik takımlarına baktım. güzel şeyler var. ama karar veremedim hastane için gecelik mi yoksa pijama mı alsam diye yoksa ikisini birden mi alsam dedim. siz ne alacaksınız hastane için?

ben 3 takım alcam canım hem sabahlık pjama ve gecelık gordum takımını cok begendım kısmetse onu alcam ınsallah

canm bende hem pijama ve gecelık alıcam ılk basta gecelık ıı oluyormus ama daha sonra pıjamaya gecıyormussun gecelıgı normalde kullanmıyorsan cok ıı bır sey alma o an ıdare edersın ben oyle yapmayı dusunuyorum
saka maka ben 28. haftama gırıyorm bebıs asagıda yazandan 5 gun ılerı gıdıyor doktor ona gore hesaplıyor dusundukce heyecanlanıyorum acaba bakabılcek mıyım ıı bır anne olabılecekmıyım bebısımızle yenı hayatımız nasıl olacak? buarada ben calısabıldıgım kadar calışmayı dusunuyordum hem hareket olur dıye ama cocuklar cok gerıyor bende yoruldukca kaldıramıyorum havalar ısındıkcada benım ıcın daha zor olacak o yuzden nısan sonu ayrılmayı dusunuyordum dıger turlu doguma 3 hafta kalıncaya kadar calısacaktım benım durumumda olan arkadaslar sız ne yapmayı dusunuyorsunuz ?

kıslarr ben evı supurup carsıya cıkıcamm bıraz dolanıyım hem telefonumu gosterıyımm bıraz daha emzık falan alıyım seker ıcınn gorusuruz yıne canlarım

kızlar hafta sonu dr gittik pamuğumun herşeyi güzelmiş kilosu 815 ben 24+ 1 gün bebiş 25+2 önden ilerliyomuş maşallah su kitlesi kaybolmuş çok mutluyum

ben 3 takım alcam canım hem sabahlık pjama ve gecelık gordum takımını cok begendım kısmetse onu alcam ınsallah

ben sadece internetten araştırdım. bakalım eğer buralardada güzel birşey görürsem bakarım inşallah

ben de her ikisinden alayım madem. çünkü gecelik hastanede iyi diyorlar. muayene,tuvalet falan derken daha rahat kullanılıyormuş. bir de sezeryan için kesinlikle gecelik çok daha rahatmış. pijamanın lastikelri sıkıyormuş

kızlar hafta sonu dr gittik pamuğumun herşeyi güzelmiş kilosu 815 ben 24+ 1 gün bebiş 25+2 önden ilerliyomuş maşallah su kitlesi kaybolmuş çok mutluyum

maşallah canım... inşallah benim bebeğimin de herşeyi iyidir. çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…