2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bugün kolun ağrıyoken temizliğe girişme canım yarın yap bence benim üçüncü gün hiç ağrımamıştı inşallah senin de öyle olur.

aynen canım biz seninle aynı gidiyoruz :) inşallah bu sefer erken doğurmak yok birlikte ve zamanında doğurcaz biz kısmetse... tamam canım 23 nisanda anlaştık eğer sorun olursa 30 una erteleriz ama öncelikle 23 nisanı deniycez.

ah canım ya ne korkunç şeyler yaşamışsınız eşin de sakin olsa keşke ama ah bu erkekler yok mu erkeklik gururları... hemen müdahale etmek istiyolar serhoş adamla da uğraşmak çok zor umarım bir daha gelmez plis de yani nasıl böyle ciddiyetsiz davranmış anlayamadım bi türlü, illaki birine bieşy olunca mı gelmeleri lazım. çok geçmiş olsun size bugün rahatlamaya çalış aman sana ve bebeğine bişey olmasın zaten yakında da taşıncaksınız bela uzak olsun sizden..

merhba kızlar nasılsınız? biz bugün gezdik biraz... şimdi eve geldik. birkaç saat sonra da döneceğiz nasipse evimize... sizler neelr yaptınız?

gönülcüm geçmiş olsun. sen sakın stres yapma. evine dalacak hali yok adamın. boşver. bazen polisler de duyarsız olabiliyorlar ne yazık ki. sadece eşini sakin tutmaya çalış..

bu arada renkli ultrasona girecek arkadaşlar vardı nasılgeçti merak ettim

canım yaaa...üzüldüm.insan gece gece nasıl korkar.içki işte adamı rezil eder.sen yine de eşine sahip ol sarhoşla uğraşılmaz valla..

ben biraz gezdim bugün.önce kaş bıyık aldırdım sonra sağlık ocağına gittim sonuçlarımı ve süt kuponlarımı almaya.kanım yine düşmüş.12,5 ile başlamıştık hamileliğie şuan 10 a düşmüş.zaten çok üşüyor ve çok çabuk yoruluyorum.kalbimde aşırı çarpıntı oluyor birde.sanırım kan iğnesi olacam.kendi doktoruma da sonuçlarımı götüreyim de bakalım o ne diyecek.bu arada kocaelide anne adylarına süt veriyorlar.ayda 12 litre ve yarım yağlı yörsan marka süt.12 litre yaa ne güzel valla.belediyenin bu uygulamasını takdir ettim..gittim sonra arabayla sütleride aldım.sonra oradan alışveriş merkezine gittim gezdim yine kızıma bir sürü kıyafet aldım.biri beni durdursun yaaa..iyice abarttım ama bi görseniz çok güzel şeyler aldım..sonra kendime yemek ısmarladım yedim ve geldim.yarın kocam günübirlik adanaya gidecek.sabah 7.5ta uçakla gidecek akşamda uçakla dönecek iş için.pazarteside fransaya gidiyor iş seyahati.4 günlüğüne.bende ankaraya gidicem inşallah.yarın güya istanbula gidecektik bebek arabası ve bebek süsleri ile mevlid şekeri bakıp almak için ama cumaya kaldı.idil bebenin pendikteki fabrika satış mağazasına kraft twis modelini sipariş etmiştim kırmızı renk gelmiş eğer saraçhanede daha ucuza bulursak almaıycaz yoksada siparişimizi alacaz.ben kesin kraft twiste karar verdim.birde kraft dodny alıcam.bakın bakalım.sizce dodny hangi rengini alayım pembesini mi sarısınımı..

canım sürekli bişeylar alıyosun ama sonra giymeden küçük kalmasın çoğu. ablamın iki tane erkek bebek bir yıl arayla olduğu halde giydiremedi hepsini daha ambalajında bir sürü kıyafet var unisex olanları benim için ayıracak :) bence pembe diyorum pembeden kendimi alamıyoum hiç :)

kıslarr bakın bugun idil bebeden ne aldım kızıma kaynanamla dısarı cıkmıstık cok begendım bunları aldım bı tanede battanıyeden aldım pjama takımı hastane cıkısı aldımm guselmıı kıslarr

Eklentiler

• $Görüntü0002.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 31
bakın kıslarr buda sepetımın bıtmıs halıı kenarlarınıı tüy ıle kapladım guzel olduu ıcınede bıtırdıgım sekerlerı koydumm :)

Eklentiler

• $Görüntü0004.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 20

ben dün girdim canım renkli ultrasyona çok iyi bebişim hiç bişey cıkmadı doktor herşey iyi dedi

Eki Görüntüle 166934 bakın kıslarr buda sepetımın bıtmıs halıı kenarlarınıı tüy ıle kapladım guzel olduu ıcınede bıtırdıgım sekerlerı koydumm :)

allahın emri peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuza istemekteyiz dediğim gibi ultrason resimlerini gönderirseniz bizde gönderelim görsünler :)))))))) ben böyle hamarat ana kızı kaçırmıyım.ellerine sağlık çok güzel olmuş valla hazırdanda güzel.:89::81::81::81::81: tebrikler :81:

haklısın canım ama işte insan duramıyor..bundan sonra almayacağım karar verdim:)
çok güzel bayıldım.sağlıkla giysin inşallah.
Eki Görüntüle 166934 bakın kıslarr buda sepetımın bıtmıs halıı kenarlarınıı tüy ıle kapladım guzel olduu ıcınede bıtırdıgım sekerlerı koydumm :)
marifetliiii..valla süper olmuş.ellerine sağlık.melihacım kaça mal oldu sepet sen yapınca..

kıslar bu da benim göbşüm tam 24 haftalık olduk bu akşam ilk defa hamile fotoğrafımı çektim ve sizlerle paylaşayım istedim.

Eklentiler

• $CIMG0641.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
kıslar bu da benim göbşüm tam 24 haftalık olduk bu akşam ilk defa hamile fotoğrafımı çektim ve sizlerle paylaşayım istedim.

maşallah Allah anzarlardan saklasın sizi... hiç kilo almadın mı kız sen ne güzel yaa...tütütü!

hepsi birbirinden güzel ama en sondaki çok tatlı şekerim ya... sağlıkla giysin inşallah..

müthiş olmuş canım maşallah. ellerine sağlık... otrişlerle kaplamadan önce satenle falan kapladınmı sepeti? çok orjinal olmuş.

ewet canım kocaelinde veriyorlar süt... ben de alacağım. aslında almak istemedim başta. ihtiyacım yok dedim ama eğer almazsam o hakkımı kimseye vermeyecekler. bende alıcam ve ihtiyacı olan birileri olursa onlara vereceğim... kullandığımı da kullanırım.. çok güzel bir hizmet. Allah razı olsun

kızlar evime geldim... ama uyuyamıyorum. yine bağırsaklarım beni mahvetti. karnım davul gibi oldu. nefes aldırmıyo bazen... yürüyüş falan yapıyorum evin içinde ama nafile ohh sizler uyuyorsunuzdur şimdi. sizlere iyi uykular... bizlere iyi gezmeler:))

2 kilo aldım canım onu da sanırım direk göbekten aldım göbek dışında bir yerimde kilo belirtisi yok henüz. eşim de dalga geçiyo bazen doğurcak ama hala çırpı gibi bacakları diye...

bu uygulama kocaeline has bişey mi acaba hiç duymamıştım daha önce. ama güzel düşünülmüş bişey çünkü ben her markete girdiğimde 4 tane süt alıyorum en az 1 litrelik... ama eşim yörsanınkini içmiyo kokuyo biraz diyo danone olursa içiyo sadece. bu adamlar da bişey beğenmezler zaten.

çok geçmiş olsun canım ya noldu ki bağırsaklarına üşüttün mü acaba? ben de gece doğru düzgün uyuyamadım aslında ama bilgisayarımı açmadım, keşke açsaymışım seninle konuşurduk ama hiç de aklına gelmiyo ki insanın bu durum... yattım tavana bakındım saatlerce, en son 4 tü saat sonra dalmışım... uzun zamandr iyi uyuyordum geceleri ama yine bozulacak sanırım uykularımız.

maşallah canım.çok tatlı omuşun..

bende almasam mı acaba dedim ama sonuçta bu sadece hamilelere verilen bir şey olduğu için almamamın bir anlamı yok.valla şuan içiyorum çok da güzel.her şeyden öncesi yarım yağlı olması.zaten bize de yarım yağlı olması gerekiyor..normalde 12 litre içmemiz gerekmiş ama ben içemem eşimde içiyor ve temizliğime gelen bayana vericem bende bikaç kutusunu her ay.kızı sütü çok seviyor çünkü.arada komşularada veririm..aynen valla ALLAH razı olsun..

kıslar begenılerınız ıcın tesekkurler sepetı 2.5 mılyona aldım tülü 2 mılyon kurdelesıde 3 mılyon tuttu 7.5 yanı kıslar cok bısey degıl evet canım tülle sarmadan once altını kapladım örtuyle oda pembe kenarlarını cok duzgun yapamadım dıye tüyle sardım bellı olmasın dıyee o tulumu bende cok begendım bıde pembesı vardıı ama krem ıstedım ben hastane cıkısı pjama takımı bıde o tulum 3 unu takım yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…