kıslar bu da benim göbşüm tam 24 haftalık olduk bu akşam ilk defa hamile fotoğrafımı çektim ve sizlerle paylaşayım istedim.
allahın emri peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuza istemekteyiz dediğim gibi ultrason resimlerini gönderirseniz bizde gönderelim görsünler :)))))))) ben böyle hamarat ana kızı kaçırmıyım.ellerine sağlık çok güzel olmuş valla hazırdanda güzel.:89::81::81::81::81: tebrikler :81:
günaydın arkadaşlar dün bende doktordaydım şeker yüklemem yapıldı oğluşumuda gördüm çok şükür herşey yolunda sonuç iyi çıktı
maşallah canım.çok tatlı omuşun..
bende almasam mı acaba dedim ama sonuçta bu sadece hamilelere verilen bir şey olduğu için almamamın bir anlamı yok.valla şuan içiyorum çok da güzel.her şeyden öncesi yarım yağlı olması.zaten bize de yarım yağlı olması gerekiyor..normalde 12 litre içmemiz gerekmiş ama ben içemem eşimde içiyor ve temizliğime gelen bayana vericem bende bikaç kutusunu her ay.kızı sütü çok seviyor çünkü.arada komşularada veririm..aynen valla ALLAH razı olsun..
senın gobegınde yayvan canım benımkıde oylee ama sankı benımkı bıraz daha fazla gıbı göbegımmmasallah canım alah nazardan saklasınn dıkkat et kendınee
günaydın arkadaşlar dün bende doktordaydım şeker yüklemem yapıldı oğluşumuda gördüm çok şükür herşey yolunda sonuç iyi çıktı
napınn kardelencımm nerelerdesınn
oh ne guzel sende bebegını gorenlerdensın canım kılosu falan ıyımıydı herseyıı bende haftaya cuma gunu falan gıtcem 1 ınde
maşallah hep böyle güzel gider inş. eee kaç gr kaç cm olmuş bebişin hiç anlatmamışsın.
superisi napıyosun canım ıyımısın bakıyım bebişin nasıll hıc sesın cıkmıyooo
7oo gram olmuş miniğim boyuda 28 cm teyzoşları
maşallah minigine annesi çok iyi kilosuda boyuda ne yiyosun bizede sölede bizde onları yiyelim
2 kilo aldım canım onu da sanırım direk göbekten aldım göbek dışında bir yerimde kilo belirtisi yok henüz. eşim de dalga geçiyo bazen doğurcak ama hala çırpı gibi bacakları diye...
bu uygulama kocaeline has bişey mi acaba hiç duymamıştım daha önce. ama güzel düşünülmüş bişey çünkü ben her markete girdiğimde 4 tane süt alıyorum en az 1 litrelik... ama eşim yörsanınkini içmiyo kokuyo biraz diyo danone olursa içiyo sadece. bu adamlar da bişey beğenmezler zaten.
çok geçmiş olsun canım ya noldu ki bağırsaklarına üşüttün mü acaba? ben de gece doğru düzgün uyuyamadım aslında ama bilgisayarımı açmadım, keşke açsaymışım seninle konuşurduk ama hiç de aklına gelmiyo ki insanın bu durum... yattım tavana bakındım saatlerce, en son 4 tü saat sonra dalmışım... uzun zamandr iyi uyuyordum geceleri ama yine bozulacak sanırım uykularımız.
maşallah canım.çok tatlı omuşun..
bende almasam mı acaba dedim ama sonuçta bu sadece hamilelere verilen bir şey olduğu için almamamın bir anlamı yok.valla şuan içiyorum çok da güzel.her şeyden öncesi yarım yağlı olması.zaten bize de yarım yağlı olması gerekiyor..normalde 12 litre içmemiz gerekmiş ama ben içemem eşimde içiyor ve temizliğime gelen bayana vericem bende bikaç kutusunu her ay.kızı sütü çok seviyor çünkü.arada komşularada veririm..aynen valla ALLAH razı olsun..
kıslar begenılerınız ıcın tesekkurler sepetı 2.5 mılyona aldım tülü 2 mılyon kurdelesıde 3 mılyon tuttu 7.5 yanı kıslar cok bısey degıl evet canım tülle sarmadan once altını kapladım örtuyle oda pembe kenarlarını cok duzgun yapamadım dıye tüyle sardım bellı olmasın dıyee o tulumu bende cok begendım bıde pembesı vardıı ama krem ıstedım ben hastane cıkısı pjama takımı bıde o tulum 3 unu takım yaptımm
ciddenmi bana az geldi 800 gibi rakamları görünce valla özel bişey yemiyorumda balık yağı içiyorum ne biliyim inşallah dediğin gibi iyidir
kızlar bunlar idil bebekten aldığımız ciciler... ancak resmini çekebildim ekliyorum
yün boleromuzu ayşe teyzemiz örmüş, bugün verdi bana. çok cici olmuş ellerine sağlık. mickey mouse lu olan resimdekileri de eşimin anneannesi Almanya dan hediye getirmiş. yaşlı kadın dersin ama zevke bakar mısın:)) maşallah
Rabbim sağlıkla giydirsin inşallah.kızlarımızın kabanları aynı şekerim.bende aynısından aldım idil bebeden:)oh gğle güle giysin minişlerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?