2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kıslar bu da benim göbşüm tam 24 haftalık olduk bu akşam ilk defa hamile fotoğrafımı çektim ve sizlerle paylaşayım istedim.

senın gobegınde yayvan canım benımkıde oylee ama sankı benımkı bıraz daha fazla gıbı göbegımm masallah canım alah nazardan saklasınn dıkkat et kendınee

yenı resmımız yokk dünürr ayın 2 sınde cekıp koyarım senın oglanda begenırse alırım oglunu :) iç güveysi sizide kabul ederım ayrılmayız cocuklarımızdann

günaydın arkadaşlar dün bende doktordaydım şeker yüklemem yapıldı oğluşumuda gördüm çok şükür herşey yolunda sonuç iyi çıktı

sağol canım....
al tabi canım verilen bir hak varsa neden almıycaksın ki, aynen ben de hep dikkat ederim süt alırken yarım yağlı olmasına. ooo ayda 12 litre çokmuş ben şahsen o kadar fazla içmiyorum günde bir bardak içiyorum sadece.

çok yemek yaramıyo bana hiç... görümcemlerde de kızartma falan yaptılar. azda olsa yedim herhalde o dokundu bana anlamadım ki ne olduğunu...

ben yarım yağlısına falan hiç dikkat etmiyorum:s

güle güle kullansın canım bebişiin

kızlar bunlar idil bebekten aldığımız ciciler... ancak resmini çekebildim ekliyorum

yün boleromuzu ayşe teyzemiz örmüş, bugün verdi bana. çok cici olmuş ellerine sağlık. mickey mouse lu olan resimdekileri de eşimin anneannesi Almanya dan hediye getirmiş. yaşlı kadın dersin ama zevke bakar mısın:)) maşallah

Eklentiler

• $IMG_8451.webp
    38 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_8449.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_8446.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_8442.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_8452.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_8450.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_8454.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_8448.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Rabbim sağlıkla giydirsin inşallah.kızlarımızın kabanları aynı şekerim.bende aynısından aldım idil bebeden:)oh gğle güle giysin minişlerimiz...

kızlar bir de bugün tahlil sonuçlarımı aldım. hemogram ve biyokimya...
hemogramda BASO% 0,9 çıktı. düşük diyo
PDW da 17,5 çıktı . yüksek diyo
MPV 12,9 çıktı o da yüksekmiş.
P-LCR de yüksek çıkmış. diğerleri normal yazıo.. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
biyokimyada da kolestrolüm yüksek çıktı( üst sınır 200ken benimki 228( acaba ciddi bir problem olur mu ki..

merhaba kızlar bugün hiç uğrayamadım çünkü eşim laptopu götürmüştü ,maşallah herkez iyi görünüyor palettecim bebişinin cicileri çok şirin İnşallah sağlıkla giyer... Kardelencim nisan 1 de belli olacak ne zaman gideceğimiz inşallah... Sen 23 nisana alamassan eğer bende almam ,
Aysozgcum bebeğin nasıl,
superisi maşallah sanada ,atofinacım seninkide maşallah gayet iyi kilosu... Bakalım kardelen ve benimki ne olacak 29 haftalıkken beklenen kg 1 kg hayırlısı inşallah....

Rabbim sağlıkla giydirsin inşallah.kızlarımızın kabanları aynı şekerim.bende aynısından aldım idil bebeden:)oh gğle güle giysin minişlerimiz...

çok sağol canım... inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da giydirebiliriz... kaban çok hoşuma gitmişti. meğer %40 indirimliymiş. 25 milyona aldık.. çok uygun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…