merhaba kızlar bugün hiç uğrayamadım çünkü eşim laptopu götürmüştü ,maşallah herkez iyi görünüyorpalettecim bebişinin cicileri çok şirin İnşallah sağlıkla giyer... Kardelencim nisan 1 de belli olacak ne zaman gideceğimiz inşallah... Sen 23 nisana alamassan eğer bende almam ,
Aysozgcum bebeğin nasıl,
superisi maşallah sanada ,atofinacım seninkide maşallah gayet iyi kilosu... Bakalım kardelen ve benimki ne olacak 29 haftalıkken beklenen kg 1 kg hayırlısı inşallah....
iyi canım ya 800 nerde gördün sen:)
kızlar 31 haftalık bebişim hazırlıklara başladım bende ama en iyi hastane çıkış takımı markası hangisi bilen yada kullannan varmı
kızlar 31 haftalık bebişim hazırlıklara başladım bende ama en iyi hastane çıkış takımı markası hangisi bilen yada kullannan varmı
bende gördü canım benim.bebişim 846 grdı en son 2 hafta önce tombiş mi olacak kızım nedir ama babasıda 4,5 kilo doğmuş.aannaaammm o kadar olmasın yaaa:)nasıl çıkacak o benden:)
bu arada kızlar kraft twistw ve kraft dondy e bakın demiştim ama kimse bakmadı heralde ki yorum yapmadınız.bakın ve söyleyin kızlar...gönül nerede arkadaşlar yaa 2 gündür hiç sesi soluğu çıkmıyor...gönülcüm ses ver bize hayatımmm
çok sağol canım... inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da giydirebiliriz... kaban çok hoşuma gitmişti. meğer %40 indirimliymiş. 25 milyona aldık.. çok uygun...
canım ben baktım şimdi.. biraz büyük aöa eğer evinde yerin varsa kullanışlı.. iş yaparken rahat edersin
var canım yaa.ben mutfakta iş yaparken mutfağa alırım normaldede oturma odasında ve bebişin kendi odasında durabilir.komşum kullanıyor kızı neredeyse 1,5 yaşında hala gündüzleri onda yatırıyor..
kesinlikle hem çok güzel hem fiyatı uygun.bir de nar çiçeği renginde olan vardı aslında ona bayıldım ama onun küçük bedeni kalmış.ben 6-9 aylık arasında aldım..o nedenle kreme karar verdik.
tombik ayşecik,şekerim meraklanma bebek 4kg olunca sezeryan doğumu gerçekleştiriliyor... Bende bebek bu defa tıombik olsun diye deli gibi protein yiyorum:)bende gördü canım benim.bebişim 846 grdı en son 2 hafta önce tombiş mi olacak kızım nedir ama babasıda 4,5 kilo doğmuş.aannaaammm o kadar olmasın yaaa:)nasıl çıkacak o benden:)
bu arada kızlar kraft twistw ve kraft dondy e bakın demiştim ama kimse bakmadı heralde ki yorum yapmadınız.bakın ve söyleyin kızlar...gönül nerede arkadaşlar yaa 2 gündür hiç sesi soluğu çıkmıyor...gönülcüm ses ver bize hayatımmm
kızlar bunlar idil bebekten aldığımız ciciler... ancak resmini çekebildim ekliyorum
yün boleromuzu ayşe teyzemiz örmüş, bugün verdi bana. çok cici olmuş ellerine sağlık. mickey mouse lu olan resimdekileri de eşimin anneannesi Almanya dan hediye getirmiş. yaşlı kadın dersin ama zevke bakar mısın:)) maşallah
merhaba kızlar bugün hiç uğrayamadım çünkü eşim laptopu götürmüştü ,maşallah herkez iyi görünüyorpalettecim bebişinin cicileri çok şirin İnşallah sağlıkla giyer... Kardelencim nisan 1 de belli olacak ne zaman gideceğimiz inşallah... Sen 23 nisana alamassan eğer bende almam ,
Aysozgcum bebeğin nasıl,
superisi maşallah sanada ,atofinacım seninkide maşallah gayet iyi kilosu... Bakalım kardelen ve benimki ne olacak 29 haftalıkken beklenen kg 1 kg hayırlısı inşallah....
ben daha önce bebetto kullanmıştım yine onu tavsiye ederim,ben yine bebettodan alacağım...
tombik ayşecik,şekerim meraklanma bebek 4kg olunca sezeryan doğumu gerçekleştiriliyor... Bende bebek bu defa tıombik olsun diye deli gibi protein yiyorum:)
şekerim ben marincap kullanıyorum zaten ,evet benim doktorumda desteklemedi ama:44:ama kg ile alakası olduğunu düşünmüyorum ben... yapı meselesi bence birazda, ayrıca kilolu bebek potansiyel şeker hastası olma riski taşıyan birey demek,4,5 kg üstü tehlike arz ediyor,2 kg yada 4kg doğan bebek arasında hiç bir fark yok bana göre önemli olan sağlıklı olması,kızım 33 haftalık 2,200 grm doğmuştu ama şimdi akranlarından önde gidiypr maşallah..ben mesela 8 aylık 2,200 rm doğmuşum,ama bende hep akranlarımdan önde yetiştim...Bence bebek ne kadar minik olursa o kadar kolay fırtlatırızcanım biz de mi balık yağına başlasak acaba... baksana balık yağı kullananların bebişleri sanki daha tombişler... ama bana doktorum önermedi ne yapsak ki...
annem de bebetto almış bir takım hastane çıkışı bir takım da kayınvalidem alıcam dedi ama marka söyleyemedim tabi artık ne alır onu bilmiyorum.
ayyy ablam 4 kilo doğurdu ilk bebeğini normal doğurdu ama alttan 13 tane dikişi vardı sezaryen olsaydı daha iyiydi yani bu durumda. bir ay poposunun üstüne oturamadı ya yattı ya da yan oturmaya çalıştı bebeği emzirirken. onu görünce çok korkmuştum doğumdan ama bebek iri diye öyle olmuş diye avuttular beni :)
bende gördü canım benim.bebişim 846 grdı en son 2 hafta önce tombiş mi olacak kızım nedir ama babasıda 4,5 kilo doğmuş.aannaaammm o kadar olmasın yaaa:)nasıl çıkacak o benden:)
iyiyim bitanem sen nasılsın bakalım kolunun ağrısı geçmiştir inşallah... gittin mi değerlerini almaya sağlık ocağına nedir durum merak ettim ben :)
canım aldım sonucları hersey normaldı bı tek kan şekerım dusuk dedı oda aclıktan olsa gerek ac kalma sakın dedı bende kalmıyorum dedım temızdı canım sen napıyon ansıl gecıyoo gunlerr
kızlar bunlar idil bebekten aldığımız ciciler... ancak resmini çekebildim ekliyorum
yün boleromuzu ayşe teyzemiz örmüş, bugün verdi bana. çok cici olmuş ellerine sağlık. mickey mouse lu olan resimdekileri de eşimin anneannesi Almanya dan hediye getirmiş. yaşlı kadın dersin ama zevke bakar mısın:)) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?