2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çok teşekkür ederim canım

kızlar 31 haftalık bebişim hazırlıklara başladım bende ama en iyi hastane çıkış takımı markası hangisi bilen yada kullannan varmı

iyi canım ya 800 nerde gördün sen:)

bende gördü canım benim.bebişim 846 grdı en son 2 hafta önce tombiş mi olacak kızım nedir ama babasıda 4,5 kilo doğmuş.aannaaammm o kadar olmasın yaaa:)nasıl çıkacak o benden:)

bu arada kızlar kraft twistw ve kraft dondy e bakın demiştim ama kimse bakmadı heralde ki yorum yapmadınız.bakın ve söyleyin kızlar...gönül nerede arkadaşlar yaa 2 gündür hiç sesi soluğu çıkmıyor...gönülcüm ses ver bize hayatımmm

kızlar 31 haftalık bebişim hazırlıklara başladım bende ama en iyi hastane çıkış takımı markası hangisi bilen yada kullannan varmı

canım ben az önce resmini koydum idil bebeğin %100 organik pamuktan üretilen hastane çıkışını tavsiye ederim. çok kişi memnun kalmış... kanserojen madde içermiyor, boyasız ve antiallerjikmiş..

canım ben idilbebenin hastane çıkışını aldım.çok güzel sağlıklı.antialerjik ve organik pamuktan..tavsiye ederim..kızn mı olacak oğlunmu.senin epey az kalmış canım yaa hadi hayırlısı

canım ben baktım şimdi.. biraz büyük aöa eğer evinde yerin varsa kullanışlı.. iş yaparken rahat edersin

çok sağol canım... inşallah sağlıkla kucağımıza alırız da giydirebiliriz... kaban çok hoşuma gitmişti. meğer %40 indirimliymiş. 25 milyona aldık.. çok uygun...

kesinlikle hem çok güzel hem fiyatı uygun.bir de nar çiçeği renginde olan vardı aslında ona bayıldım ama onun küçük bedeni kalmış.ben 6-9 aylık arasında aldım..o nedenle kreme karar verdik.

canım ben baktım şimdi.. biraz büyük aöa eğer evinde yerin varsa kullanışlı.. iş yaparken rahat edersin

var canım yaa.ben mutfakta iş yaparken mutfağa alırım normaldede oturma odasında ve bebişin kendi odasında durabilir.komşum kullanıyor kızı neredeyse 1,5 yaşında hala gündüzleri onda yatırıyor..

var canım yaa.ben mutfakta iş yaparken mutfağa alırım normaldede oturma odasında ve bebişin kendi odasında durabilir.komşum kullanıyor kızı neredeyse 1,5 yaşında hala gündüzleri onda yatırıyor..

kesinlikle hem çok güzel hem fiyatı uygun.bir de nar çiçeği renginde olan vardı aslında ona bayıldım ama onun küçük bedeni kalmış.ben 6-9 aylık arasında aldım..o nedenle kreme karar verdik.

kremi daha tatlı geldi bana ve şansıma 1 tane 6-9 aylık kalmıştı. narçiçeği de hoş gerçekten. bir de morlular vardı. onlar güzel değildi...

mama sandalyesi kullanışlı canım. yerin varsa al

canlarım ben çıkıyorum... Allaha emanet olun.. yarın görüşürüz nasipse. yine çok uykum geldi...(79:

ben daha önce bebetto kullanmıştım yine onu tavsiye ederim,ben yine bebettodan alacağım...

tombik ayşecik,şekerim meraklanma bebek 4kg olunca sezeryan doğumu gerçekleştiriliyor... Bende bebek bu defa tıombik olsun diye deli gibi protein yiyorum:)

hepsi çok ciciler canım güle güle giysin cimcime inşallah...

canım biz de mi balık yağına başlasak acaba... baksana balık yağı kullananların bebişleri sanki daha tombişler... ama bana doktorum önermedi ne yapsak ki...

annem de bebetto almış bir takım hastane çıkışı bir takım da kayınvalidem alıcam dedi ama marka söyleyemedim tabi artık ne alır onu bilmiyorum.

ayyy ablam 4 kilo doğurdu ilk bebeğini normal doğurdu ama alttan 13 tane dikişi vardı sezaryen olsaydı daha iyiydi yani bu durumda. bir ay poposunun üstüne oturamadı ya yattı ya da yan oturmaya çalıştı bebeği emzirirken. onu görünce çok korkmuştum doğumdan ama bebek iri diye öyle olmuş diye avuttular beni :)

canım biz de mi balık yağına başlasak acaba... baksana balık yağı kullananların bebişleri sanki daha tombişler... ama bana doktorum önermedi ne yapsak ki...
şekerim ben marincap kullanıyorum zaten ,evet benim doktorumda desteklemedi ama:44:ama kg ile alakası olduğunu düşünmüyorum ben... yapı meselesi bence birazda, ayrıca kilolu bebek potansiyel şeker hastası olma riski taşıyan birey demek,4,5 kg üstü tehlike arz ediyor,2 kg yada 4kg doğan bebek arasında hiç bir fark yok bana göre önemli olan sağlıklı olması,kızım 33 haftalık 2,200 grm doğmuştu ama şimdi akranlarından önde gidiypr maşallah..ben mesela 8 aylık 2,200 rm doğmuşum,ama bende hep akranlarımdan önde yetiştim...Bence bebek ne kadar minik olursa o kadar kolay fırtlatırız

bu arada bakalım kim ne ile besleniyor görelim herkez döksün ortaya;
sabah 1 yumurta 1bardak meyva suyu 1 avuç 1 avuç kuru üzüm..2dilim peynir,
aralarda 1 fincan türk kahvesi(malesef vazgeçemiyorum) 1 adet meyva, 2-3 arası bir kase çorba 3ve 5 arası uyku,akşam yemeğinde ,illaki kırmızı yada beyaz et ,ardından 1 şişe maden suyu 22 de meyva salatası,gece yatmadan 1 bardak süt ... tabi ilaçlarımı da alıyorum...
gynoferon(demir ilacı),elevit (vitamin),marincap(omega3 balık yağı)
sizce yeterlimi ...

evet canım bazı kötü örnekler var, her doğumda yalnız,kontrolsüz yırtılmalar oluşmasın diye illaki kesi atılıyor bu kesinin dikiş sayısıda 5 oluyor,ayrıca sakın korkmayın,doğum anında ne kesildiğini duyuyorsunuz ne de dikildiğini herşey bir anda olup bitiveriyor,hiç bir doğum senaryosunu kendinize uyarlamaya çalışmayın emin olunki sizinki farklı olacak

tam ısırmalık olur annesi bol bol yersiniz inşallah

ay cok tatlıı bunlarr yaaaa ne guzel seyelr gule gule gıysın ınsallah canım mınık kızımızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…