2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi

24 hafta da başlıyo zaten şeker yüklemesi bende senin gibi temizlik yapıcam yarım gün kadın gelecek bana onunla temizlik yapıcam havada çok güzel cidden hepimize kolay gelsin

tamam o zaman kızlar... pazartesi günü nasipse ben de bebişimi görebilicem.huuuh uuuu

canım sezeryan mı olacaksın sen? karnın büyüdükçe olmuş olabilirsin. geçmiş olsun çok. bende de vardı ve ameliyat oldum. çok küçükken oldu ama Allaha şükür bir daha tekrar etmedi. bu ırsi midir bilemiyorum. babamda, onun babasında,kuzenimde falan da var... çok ağır hareketler yapmaman lazım. atlamak zıplamak gibi. ya da ağır kaldırmaman... ki zaten hamileyken bunları yapamazsın. arkadaşım da fıtık olmuştu bu aylarda. ama onu hamileyken ameliyat yaptılar. demek acil bi durumdu

atofina

kolay gelsin canım sana da... bu arada ben hala doğru düzgün birşey yapamadım. mutfağı yaptım, etrafı topladım, çamaşırları astım ve uyudum tekrar. dayanamadım. şimdi kalkayım da bi süpürüp sileyim evi... sabah 5 buçukta kalkınca pilim erken bitti herhalde

kızlar deli gibi kaşınıyorum.... kldjfldkjfdfdkljdkljkdgjkfjgklf

bu ne ,, anlayamadım gitti! kaç gündür geçmek bilmedi. belim, sırtım, göğüslerim ve kollarım kaşınıyor. belimin kaşıntısına dayanamıyorum artık.... :95::95:

canım ya ne kadar doğrudur bi bilgim yok ama kaşınma çatlak işaretidir diye duyduğum var birkaç kişiden. umarım seninki ondan değildir.

amin canım benim inşallah sağlıkla doğar :) onlar güzel ama çok teferruatlı:S
gönülirem senin fiziğe tam puan verdim. süpersin valla.
kızın da çooooook tatlı maşallah
ahh canım öncelikle büyük geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun, fiziğim dev gibi birşey olmuşum dimiçok teşekkürler bitanem senide görelim

mersi canım temizlik ne zor iş ya ve nankör yapıyoruz yapıyoruz gene kirlenio valla bu arada su filtreli süpürge iyi bir seçim torbayla uğraşmazsın kaça acaba?
ayyy sorma 4 yılda 1 süpürge eskittim bile...fiyatları ,200 ile 500 arası değşiyor,ben 200 olanından alacağım...

selam bayanlar. bende 23+3 üm. 7 kilo aldım. çok mu. benim kan demir kalsiyum eksiğim falan çıkmıyor. aynı zamanda çalıştığım için pek yememe dikkat edemiyorum ama ne bileyim.. almaya başlamalı mıyım birşeyler bilemedim. daha erken mi?
listesi olan var mı banada iletirse sevinirim..

bencede çatlak belirtisi krem sür sakın ihmal etme

hoşgeldin şekerim aramıza, çok değil canım ,bende ilk gebelikte 6 ay içinde 10 kg almıştım ama bunda henüz 3 kg aldım canım demir kalsiyum eksikliğinden ziyade,kontrollü bir şekilde vücutta olması gereken olmadığı takdirde de senin ağrılar yaşayacağın minerallerdir, illaki ilaç alman gerkmiyor,sen her sabah yada çalışırken yanında abur cubur olarak yiyebileceğin şekilde 1 avuş kuru üzüm ye ,ve gece yatmadanda 1 bardak süt içsen yeterli olur bence bebek her halükarda alıyor bunları senden ,bebek büyür ama sen sıkıntı çekersin...

canım ben idilbebenin hastane çıkışını aldım.çok güzel sağlıklı.antialerjik ve organik pamuktan..tavsiye ederim..kızn mı olacak oğlunmu.senin epey az kalmış canım yaa hadi hayırlısı

çok teşekkür ederim kızlar kızım olacak inşallah o kadar tatlı cicikler varki insan hangisini alacağını şaşırıyo

canım ya ne kadar doğrudur bi bilgim yok ama kaşınma çatlak işaretidir diye duyduğum var birkaç kişiden. umarım seninki ondan değildir.

evet evet katılıyorum çatlak belirtisi bunlar,vücudunu yağla ,şu anda benim bebiş ayağını dayadı karnıma acayip batıyoooooooooo

en çok sırtım ve belim kaşınıyor... bel ve sırtta çatlağı hiç duymadım. göbeğimde hiç kaşıntı yok. internetten araştırdım. hamilelikte hormon ve karaciğere bağlı olarak kaşıntı, döküntü olabilirmiş. sırtım pul pul dökülüyo resmen. ve hiçbir çaresi yokmuş. tek çare doğum diyo:s

hımmmm ,demekki çok dert etmemen gerekiyor ,ovardil diye gebelikte kullanılabilen bir krem var ben ondan bazen sürüyorum bacaklarıma iyi geliyor,doktoruna sor onaylarsa ovardili kullan canım,

çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi
saol canım. allah razı olsun...
hamileliğin başından beri dikkat ediyorum zaten ağır kaldırmamaya.karnın büyüdükçe daha çok rahatsız olcaksın dedi doktorumuz. eğer sorun olursa bi genel cerrah ile görüşürüz ve ameliyat olabilirsin dedi. anestezi alabilirmişim yani....ama ameliyat olursam da normal doğum yapamıycam bu defa ona üzülüyorum...... yakın zamanda bi genel cerraha muayene olmayı düşünüyorum. bakalım o ne diycek.
allah herkese sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğum ve sağlıklı bebekler versin inş.......

ahh canım öncelikle büyük geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun, fiziğim dev gibi birşey olmuşum dimiçok teşekkürler bitanem senide görelim
hiç de bile, süper görünüyosun bence. maşallah tütütütü

geçmiş olsun canım inşallah kötü bi durumla karşılaşmazsın. normal doğum yapabilirsin..

hımmmm ,demekki çok dert etmemen gerekiyor ,ovardil diye gebelikte kullanılabilen bir krem var ben ondan bazen sürüyorum bacaklarıma iyi geliyor,doktoruna sor onaylarsa ovardili kullan canım,

bende o krem var cnm... bakalım sorarım pazartesi inş

mrb kızlar... eşimle beraber sabahtan şeker yüklemesi yaptırdık... glikoz iğrenç bişeymiş. istifra etmemek için zor tuttum kendimi. hala düşündüçe midem kalkıyo..
siz nasılsınız? bugün süper bigün.. eşimle sahile gittik 1 saatlik bekleme sırasında. martılara simit attık. çok eğlenceliydi

merhaba canım sonunda sen de yaptırdın testi... geldi geçti artık aklına getirme. bugün biz de gezdik eşimle trakya turu yaptık şelale kenarında yemek yedik geldik. hava çok güzel ama rüzgarlı ya çok da fazla durulmuyor. balık yağı hapımı da aldım başladım artık bugün hayırlısı olsun inş.

bende sevmedim o iğrenç şeyi midemi bulandırdı eeeeeeeee sonuçlar iyimi bakalım bebiş nasıl boyu kilosu

balık yağını doktoruna sordun mu cnm? bana hiçbirşey demedi. ama ben hep balık ceviz badem vs yiyorum gerekmez herhalde..

bende sevmedim o iğrenç şeyi midemi bulandırdı eeeeeeeee sonuçlar iyimi bakalım bebiş nasıl boyu kilosu

palette bebiş nasıl şekerim

doktora gitmedim henüz. pazartesi gidicem. doktorum haftaiçi hastanede. sonuçlarımı da pazartesi gidince alıcam nasipse. inşallah iyidir. haftasına uyumlu olmasını çok istiyorum. eğer bu sefer de geri çıkarsa kötü... inşallah herşey yolundadır. dualarınızı bekliyorum kızlar. herşeyi haftasına uyumlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…