merhaba kızlar
nasılsınız görüşmeyeli? ben pek iyi değilim yaa. kasık fıtığı oluşmuş bende. doktorumuz, ağrı kesici alabilirsin duruma göre dedi. çok ciddi anlamda rahatsızlanırsan mecburen ameliyat olursun hamileyken dedi.
eğer hamilelik boyunca bi sıkıntı yaşamazsam bile doğumdan sonra hemen ameliyat olmalıymışım.
bu kötü haberin haricinde.... sağlık ocağına gittim bugün. bebeğimin kalp atışlarını dinledim. ve 2.doz tetanos aşımı oldum.
haberler böyle............
eh işte bazane rotar yapsada bu düzen devam ettirmeye çalışıyorumcanım benim ,kan değerin 9 a düşerse tehlikeli olur senin adına ,dengeni sağlamakta zorlanabilrsin,bence demir ilacını hiç aksatma,benim baştan yanlış rapor verilmişti ,hemogramım 9,8 denilmişti,ebemde ,doktorumda hemen demir takviyesi demişti,ama sonra hatalı rapor olduğu öğrenilince,12,2 imiş değerim çok iyi dediler...Hamilelikte kansızlık kötü canım şu nedenle;zaten hassas oluyoruz ,halsiz oluyoruz ,üstüne birde bu eklenince daha da kötü bayılmaya kadar gider... Et bende hiç ağzıma sürmezdim ne zamanki ilk bebeğe gebe kaldım onun hatrına yavaş yavaş nefesimi tuta tuta yemeye başladım.. Şimdide haftada 1yada 2kez kayınvalidemde yiyorum,ben ete elimi süremem ,pişiremem hala,bakma balıkta yemezdim,mecburen katlanıyorum,hatta saolsun etle ilgili pişirme işlemlerimi komşularım gelip yapıyor...
canım güzel dileklerin için de çoook teşekkür ederim,karnım sonunda hamile karnı oldu sanırım:)
canım maşallah sende güzel besleniyorsun,şu hurma konusunda istikrarlı olamadım ama ben..unutuyorum hep bu arada maden suyunda mineral oranı fazla olduğu için bebeğin kemik oluşumunda büyük katkı sağlıyormuş,bunuda bursa acıbademdeki bir proftan öğrenmiştim hem midenizdeki yanmaları önler şu tuvaletten bende bıktımm gece 3 kez kalkıyorumdikiştende korkmayın ,çünkü o bölgeyi dikmeden evvel uyuşturuyorlar,duymuyorsanız çokmu korktunuz o halde anestezi ile uyutulmanızı isteyin ...Korkma inan korkacak hiç bir şey yok yaşadım biliyorum Büyümüş dimi karnım,hamile olduğuma inanıp daha ayrıcalıklı davranırlar bana artık dimi
evet ne kadar güzel havaaaaaaa muhteşemmmm,kızımı alıp parka götüreyim kuzucğım sabahın 8inden beri gözümün içine bakıyor...
canım bu fenalık değil yaa bizimde canımız var dimi ama,:) balık yağına sen muhakkak başla omega 3 alman gerekiyor madem balık yiyemiyorsun...aslında azar azar sık sık yemek çok iyi bak fazla kg almassın ,
bende düşünüyorum aslında bunu :44::44:
teşekkrü ederiz teyzesi.....:)
canım benim olur tabi neden olmasın ,hatta şeker yüklemesi testi 24ve 28inci haftalar arası yapılabilen bir test...
24 hafta da başlıyo zaten şeker yüklemesi bende senin gibi temizlik yapıcam yarım gün kadın gelecek bana onunla temizlik yapıcam havada çok güzel cidden hepimize kolay gelsin
merhaba kızlar
nasılsınız görüşmeyeli? ben pek iyi değilim yaa. kasık fıtığı oluşmuş bende. doktorumuz, ağrı kesici alabilirsin duruma göre dedi. çok ciddi anlamda rahatsızlanırsan mecburen ameliyat olursun hamileyken dedi.
eğer hamilelik boyunca bi sıkıntı yaşamazsam bile doğumdan sonra hemen ameliyat olmalıymışım.
bu kötü haberin haricinde.... sağlık ocağına gittim bugün. bebeğimin kalp atışlarını dinledim. ve 2.doz tetanos aşımı oldum.
haberler böyle............
kızlar deli gibi kaşınıyorum.... kldjfldkjfdfdkljdkljkdgjkfjgklf
bu ne ,, anlayamadım gitti! kaç gündür geçmek bilmedi. belim, sırtım, göğüslerim ve kollarım kaşınıyor. belimin kaşıntısına dayanamıyorum artık.... :95::95:
amin canım benim inşallah sağlıkla doğar :) onlar güzel ama çok teferruatlı:Shmm benım var ıhlasdan almıstım ama halı falanda yıkıyo benımkı sulu supuruyo koku verıyo ıstedıgınde o markada guzel ama tabıkıalacagın yerde verılen tavsıyelerde ılgını ceker ayrıcaa mınıgınle resmınız cok tatlı masallah kızın cok seker ya ılkı boyleyse ıkıncısı nasıl guzel olur dusunemıyorumm yanıı :)
ahh canım öncelikle büyük geçmiş olsungönülirem senin fiziğe tam puan verdim. süpersin valla.
kızın da çooooook tatlı maşallah
ayyy sorma 4 yılda 1 süpürge eskittim bile...mersi canım temizlik ne zor iş ya ve nankör yapıyoruz yapıyoruz gene kirlenio valla bu arada su filtreli süpürge iyi bir seçim torbayla uğraşmazsın kaça acaba?
kızlar deli gibi kaşınıyorum.... kldjfldkjfdfdkljdkljkdgjkfjgklf
bu ne ,, anlayamadım gitti! kaç gündür geçmek bilmedi. belim, sırtım, göğüslerim ve kollarım kaşınıyor. belimin kaşıntısına dayanamıyorum artık.... :95::95:
bencede çatlak belirtisi krem sür sakın ihmal etme
selam bayanlar. bende 23+3 üm. 7 kilo aldım. çok mu. benim kan demir kalsiyum eksiğim falan çıkmıyor. aynı zamanda çalıştığım için pek yememe dikkat edemiyorum ama ne bileyim.. almaya başlamalı mıyım birşeyler bilemedim. daha erken mi?
listesi olan var mı banada iletirse sevinirim..
canım ben idilbebenin hastane çıkışını aldım.çok güzel sağlıklı.antialerjik ve organik pamuktan..tavsiye ederim..kızn mı olacak oğlunmu.senin epey az kalmış canım yaa hadi hayırlısı
canım ya ne kadar doğrudur bi bilgim yok ama kaşınma çatlak işaretidir diye duyduğum var birkaç kişiden. umarım seninki ondan değildir.
selam bayanlar. bende 23+3 üm. 7 kilo aldım. çok mu. benim kan demir kalsiyum eksiğim falan çıkmıyor. aynı zamanda çalıştığım için pek yememe dikkat edemiyorum ama ne bileyim.. almaya başlamalı mıyım birşeyler bilemedim. daha erken mi?
listesi olan var mı banada iletirse sevinirim..
evet evet katılıyorum çatlak belirtisi bunlar,vücudunu yağla ,şu anda benim bebiş ayağını dayadı karnıma acayip batıyoooooooooo
en çok sırtım ve belim kaşınıyor... bel ve sırtta çatlağı hiç duymadım. göbeğimde hiç kaşıntı yok. internetten araştırdım. hamilelikte hormon ve karaciğere bağlı olarak kaşıntı, döküntü olabilirmiş. sırtım pul pul dökülüyo resmen. ve hiçbir çaresi yokmuş. tek çare doğum diyo:s
saol canım. allah razı olsun...çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi
hamileliğin başından beri dikkat ediyorum zaten ağır kaldırmamaya.karnın büyüdükçe daha çok rahatsız olcaksın dedi doktorumuz. eğer sorun olursa bi genel cerrah ile görüşürüz ve ameliyat olabilirsin dedi. anestezi alabilirmişim yani....ama ameliyat olursam da normal doğum yapamıycam bu defacanım sezeryan mı olacaksın sen? karnın büyüdükçe olmuş olabilirsin. geçmiş olsun çok. bende de vardı ve ameliyat oldum. çok küçükken oldu ama Allaha şükür bir daha tekrar etmedi. bu ırsi midir bilemiyorum. babamda, onun babasında,kuzenimde falan da var... çok ağır hareketler yapmaman lazım. atlamak zıplamak gibi. ya da ağır kaldırmaman... ki zaten hamileyken bunları yapamazsın. arkadaşım da fıtık olmuştu bu aylarda. ama onu hamileyken ameliyat yaptılar. demek acil bi durumdu
hiç de bile, süper görünüyosun bence. maşallah tütütütüahh canım öncelikle büyük geçmiş olsunAllah yardımcınız olsun, fiziğim dev gibi birşey olmuşum dimi çok teşekkürler bitanem senide görelim
saol canım. allah razı olsun...
hamileliğin başından beri dikkat ediyorum zaten ağır kaldırmamaya.karnın büyüdükçe daha çok rahatsız olcaksın dedi doktorumuz. eğer sorun olursa bi genel cerrah ile görüşürüz ve ameliyat olabilirsin dedi. anestezi alabilirmişim yani....ama ameliyat olursam da normal doğum yapamıycam bu defaona üzülüyorum...... yakın zamanda bi genel cerraha muayene olmayı düşünüyorum. bakalım o ne diycek.
allah herkese sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğum ve sağlıklı bebekler versin inş.......
hiç de bile, süper görünüyosun bence. maşallah tütütütü
hımmmm ,demekki çok dert etmemen gerekiyor ,ovardil diye gebelikte kullanılabilen bir krem var ben ondan bazen sürüyorum bacaklarıma iyi geliyor,doktoruna sor onaylarsa ovardili kullan canım,
mrb kızlar... eşimle beraber sabahtan şeker yüklemesi yaptırdık... glikoz iğrenç bişeymiş. istifra etmemek için zor tuttum kendimi. hala düşündüçe midem kalkıyo..
siz nasılsınız? bugün süper bigün.. eşimle sahile gittik 1 saatlik bekleme sırasında. martılara simit attık. çok eğlenceliydi
mrb kızlar... eşimle beraber sabahtan şeker yüklemesi yaptırdık... glikoz iğrenç bişeymiş. istifra etmemek için zor tuttum kendimi. hala düşündüçe midem kalkıyo..
siz nasılsınız? bugün süper bigün.. eşimle sahile gittik 1 saatlik bekleme sırasında. martılara simit attık. çok eğlenceliydi
merhaba canım sonunda sen de yaptırdın testi... geldi geçti artık aklına getirme. bugün biz de gezdik eşimle trakya turu yaptık şelale kenarında yemek yedik geldik. hava çok güzel ama rüzgarlı ya çok da fazla durulmuyor. balık yağı hapımı da aldım başladım artık bugün hayırlısı olsun inş.
bende sevmedim o iğrenç şeyi midemi bulandırdı eeeeeeeee sonuçlar iyimi bakalım bebiş nasıl boyu kilosu
palette bebiş nasıl şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?