balık yağını doktoruna sordun mu cnm? bana hiçbirşey demedi. ama ben hep balık ceviz badem vs yiyorum gerekmez herhalde..
doktora gitmedim henüz. pazartesi gidicem. doktorum haftaiçi hastanede. sonuçlarımı da pazartesi gidince alıcam nasipse. inşallah iyidir. haftasına uyumlu olmasını çok istiyorum. eğer bu sefer de geri çıkarsa kötü... inşallah herşey yolundadır. dualarınızı bekliyorum kızlar. herşeyi haftasına uyumlu olsun inşallah
canım benim bende o ilaçtan kullanıyorum.doktorum kesinlikle bunu öneriyorum piyasad çok ama illaki bu dedi.doktorum da doçent ayrıca heralde bir bildiği vardır.bence kullan.ben günde 1 tane kullanıyorum.sende öyle yap.tok karnına ve günün aynı saatlerinde almaya çalışıyorum..için rahat olsun benim 40 günü geçti kullanalı..Merhaba bayanlar, aklıma takılan bişey var ben hiç balık yiyemediğim için balık yağı kullanmaya karar verdim bugün eczaneden istedim onlar da seven seas pulse isimli bir hap önerdiler. Aldım ve eve gelince prospektüsü okudum hamilelerde ve emziren kadınlarda kullanımı ile ilgili herhangi bir bilgi yoktur yazıyor. aklım karıştı acaba balık hapı kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi hangi marka kullanıyorlar. Gönülcüm sen aslında merincap önermiştin ama yoktu şansıma. ne yapsam ya kullanan yoksa ben bu hapı kullanmıycam. Bilgisi olan varsa lütfen önerlerinizi bekliyorum. doktorlar balık yiyin böyle şeylerle uğraşmayın diyolar ama ne yapsam yiyemiyorum midem alt üst oluyor resmen.
hayırlı olsun canım.güle güle kullanın.aldıklarınıda yavaş yavaş yıkayıp dolabına asarsın bebişin.ben daha odayı boyatıcam.mayıs başı gibide oda takımı gelecek sonra hemen tüm aldığım kıyafetleri yıkayıp ütüleyip asarım.dolabın içine kapitonede diktirmeyi düşünüyorum ben.temiz düzenli olsun.kıslarr masallahne cok yazmıssınız anca okudum bugun esım ben ve kaynanayla bebegıme gardolap aldık 3 kapılı normal bısey oyle bebekler ıcın olanalran degıl :) ama kullanıslı cok o yuzden cok begendım o derdımd ebıttı artık hafta ıcı bıgun gelcek yerınıde ayarladık dun yıne idil bebeden bıkac parca bıseyler aldım süslü püslüü seylerr bugun hava cok guzeldıı ınsallah hep boyle olurr sız neler yaptınız bakıyım şekerlerr uyuyosunuzdur sımdıı oh n eguzell
canım benim bende o ilaçtan kullanıyorum.doktorum kesinlikle bunu öneriyorum piyasad çok ama illaki bu dedi.doktorum da doçent ayrıca heralde bir bildiği vardır.bence kullan.ben günde 1 tane kullanıyorum.sende öyle yap.tok karnına ve günün aynı saatlerinde almaya çalışıyorum..için rahat olsun benim 40 günü geçti kullanalı..
hayırlı olsun canım.güle güle kullanın.aldıklarınıda yavaş yavaş yıkayıp dolabına asarsın bebişin.ben daha odayı boyatıcam.mayıs başı gibide oda takımı gelecek sonra hemen tüm aldığım kıyafetleri yıkayıp ütüleyip asarım.dolabın içine kapitonede diktirmeyi düşünüyorum ben.temiz düzenli olsun.
herkese günaydın.2 gündür ancak yazılanları okuyorum yazacak fırsatım olmadı.dün eşimle istanbula geldik güya eminönünden mevlis şekerlerine bakacaktık.ama tüm otoparklar doluydu.gerisin geri ortaköye geldik orada bişeyler yedik ve ikea ya gittik ümraniyedekine.kızımın odası için bişeyler aldım.çok güzel şeyler var..sonrada eve döndük yol yormuş bizi.aa bu arada bebişimin bebek arabasını aldım kızlar.krat twist kırmızı renk aldım.iyi bir pazarlık sonucu 700 e kadar düşürdü:)eve getirdik kurduk bile:)aslında bugün üzgünüm kocam yarın fransaya gidiyor 5 gün ayrıyız.bende yarın ankaraya kuzenime gidiyorum nasip olursa.yeni bebişi var 3 aylık severim bol bol.
bu arada bebek vurmaları sanırım herkesin öyle oluyodur.bazen kuvvetli bazen daha az hissedilir.benim de öyleoluyor.kafaya takmaya değmez yani..
melihacım neler aldın bakalım.resmini çek gönder yine bakalım.bende bir ara aldıklarımı size yolluycam.gönülcüm facedeki ablamın ördüğü pembe hırkayı yaınlayabilirmisin şekerim.ben biliyosan ya becer edemiyorum:)arkadaşlarda görsün.aynısının sarısını da yapıyomuş şimdi ablam.çok şirin demiii yaaa..
ben kalktım duşumu bile aldım.birazdan kahvaltı ederiz ve kocamın valizini hazırlarım..off keşke gitmese.neyse sağ salim gider gelir inşallah..hepinize iyi pazarlar diliyorum arkadaşlar..
kızlar merhaba kaç gündür yoğun brşekilde geziyoruz bebek yokken gece eğlencelerinin çıkıyoruz ama nerde bebek aabalı birini görsem hemen dikkatimi çekiyor ve bizde böyle gezeriz negüzel diye hayal kuruyoruz buarada aldığınız ciciler çok güzel. burda hiç bişey yok ama az kaldı nisanın 10 nnunda izmire gidip herşeyini alıcaz kızımın:) buardaa kızımın arbasını ve park yatagını aldık inş memnun kalırız concord neo aldık biz inş kullanışlı olur internette görüp bianda kara verip annemlere hbr yoladık onlarda saolsun akşam gidip aldılar daha görmedik gerçi ama güzel diye çok duymustum. buardaa kıyafet ten başka neler alıyorsunuz kızlar sterilazyon ve buhar makinası konusunda karasız kaldım sizce napmalı:?
Merhaba bayanlar, aklıma takılan bişey var ben hiç balık yiyemediğim için balık yağı kullanmaya karar verdim bugün eczaneden istedim onlar da seven seas pulse isimli bir hap önerdiler. Aldım ve eve gelince prospektüsü okudum hamilelerde ve emziren kadınlarda kullanımı ile ilgili herhangi bir bilgi yoktur yazıyor. aklım karıştı acaba balık hapı kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi hangi marka kullanıyorlar. Gönülcüm sen aslında merincap önermiştin ama yoktu şansıma. ne yapsam ya kullanan yoksa ben bu hapı kullanmıycam. Bilgisi olan varsa lütfen önerlerinizi bekliyorum. doktorlar balık yiyin böyle şeylerle uğraşmayın diyolar ama ne yapsam yiyemiyorum midem alt üst oluyor resmen.
Eki Görüntüle 168417 Eki Görüntüle 168414 Eki Görüntüle 168418 Eki Görüntüle 168415 bakın teyzeelerıı kısıma gecen neler aldımm
kardelencim benim içtiğim ilacın adı EFA BALIK YAĞI pahalı biraz günde 1 tane içiyorum 22 tl
herkese günaydın.kocam gitti çok üzgünüm.ağlamaktan gözlerim şişti dünden beri.kızlar ne olur dua edin sağ gitsin salim gelsin.fransaya gitti.cuma gelecek inşallah.palette hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
kardelenciğim ,cevap yazamadan cevabını bulmuşsun bile ,madem Aysozg kullanıyor sende kullan hayatım...çok sağol cnaım, benim aldığım ilacı aysozg a doktoru da önermiş ve 40 gündür kullanıyomuş o yüzden şimdilik ona devam etmeyi düşünüyoum ama ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
canım benim İnşallah güzel haberler ile bekliyoruz,Allah herşeyin hayırlısını versin...günaydın kızlar...
erkenciyim bugün de
saat 11.30 da randevum var. eşimi işe yolladım, eğer birşeylerle oyalanmazsam uyuycam ve geç kalıcam doktora. eşimle buluşup bebişimizi görücez. kızlar duanıza ihtiyacım var. inşallah herşey yolundadır.. haftasına uyumlu olması çok önemli bizim için.. dualarınızı bekliyorum. kocaman öpücükler hepinize
canım benim Allah kavuştursun,Araya uçak girince ,sanki 1 gün 1 hafta gibi oluyor insana ,ama bak yalnız değilsin seni duyan seni en çok sevecek olan bebeğin var yanında ... ona sarıl eşin gelincede ona sarılırsınherkese günaydın.kocam gitti çok üzgünüm.ağlamaktan gözlerim şişti dünden beri.kızlar ne olur dua edin sağ gitsin salim gelsin.fransaya gitti.cuma gelecek inşallah.palette hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
herkese günaydın.kocam gitti çok üzgünüm.ağlamaktan gözlerim şişti dünden beri.kızlar ne olur dua edin sağ gitsin salim gelsin.fransaya gitti.cuma gelecek inşallah.palette hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?