2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

gönülcüm .. sen tecrübeli olduğun için senin tecrübelerini duymak hoş oluyor sağğol...

sanki benim doktorum yanımda olursa daha iyi olur, daha başarılı olur gibi geliyor. ama aslında dediğin doğru.. iyi herhangi bir doktor olması yeterli...

sen de kötü düşünme erken doğurmayacaksın inşallah... bu sefer vaktinde doğacak... öyle konuş kızınla, söyle ona erken gelmesin:)) bu arada irem ne kadar küvözde kalmıştı??

yeni süpürgen hayırlı olsun hayatım güle güle kullan inş. her ne kadar zorlukları da olsa iş hayatımızı zaman zaman arıyoruz ama şmdi bebişlerle bir süre iş falan düşenemiycez zeten..

aman canım beline dikkat et annem genç yaşta bel fıtığı oldu hala çekiyor ufak zorlanmalarda tutulup kalıyor. inşallah bebeğin zamannda doğar da herşey üst üste gelmez yoksa senin için oldukça zorlu bir süreç olacak...

hmmm demek içtiğimiz suyun yüzde onu ha gerçekten de ilginçmiş ben de alakalı olduğunu bilmezdim sağol bilgilendirdiğin için... gerçi ben epey fazla su içiyorum canım istiyor dayanamıyorum yoksa... sen de iç canım kompostaları suları yarasın inş.
Amin inşallah canım yaa...

insan öyle hissediyor ama,gerçekten o an sadece bebebğin sağlıklı doğmasından başka başka bir şey aklının ucundan geçmiyorinşallah canım bebeğe söylüyorum erken gelme sakın diye
evet canım çalışmak 3 yıldır bana hayal olmuştu zaten bir 3 yıl daha evdeyim benim annemde belinde 3 kez ameliyat oldu hatta belinde şu anda 10 platin var

ewet canım öyle dedi doktorum bana... çok sıvı tüket dedi.. bu arada ödemine de dikkat et dedi. bacağın alt kısmını sıkıp bıraktığında bir müddet çukur kalıyorsa ödemin var demektir, tuzlu sakın yeme öyle bifr durum olursa dedi... hamur işlerinden, kızartmalardan uzak dur ama sebzeden meyveden hiç kesme bol bol ye dedi... doktorumun tavsiyeleri bunlar. zaten dikkat ediyordum daha da dikkat edicem nasipse..

amanın kızlar bune hepimiz baharı görünce topiki unutmuşuz,ben kendi adıma söylüyorum;kızımı parka götürüp geliyorum sonrada yatıp uyuyorum valla ,öğlene kadarda evi temziliyorum 12-15 arasıda komşularımla kahve içiyorum ,ee gün bitiyor...:) yoruluyorum...

selam kıslarr ıkı gundur yoktumm yazdıklarınızı okudumm yoruldum :) nasıl gecıyo gunler havalarda guzel oh ne guzel ozledım valla sızı ya görumcemler burda olunca hıc bakamıyorum gelen gıden oluyo onlarla ılgılen yap et falan anca sımdı fırsat buldum gorumcem annesıne gıttı kızı bend esu anda 3 yasında uyuyo yanımda çingene dili pabuç kadarr :)

slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zaman oldu yazmayalı sizleri takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmadı..kayınpederim hasta idi inegölde kaldım 1 hafta felan derken anca yazabildim...

bu arada bebek odası takımı begendim birtane bakalım sizde begenecekmisiniz cumartesi görmeye gidicez eger begenirsek alıcaz ..

merhaba kızlar. bugün dersim yok. ooohhh ne güzel. az önce uyandık, kahvaltımızı yapcaz şimdi de.görüşürüz yineeee

canım odaya bayıldım cok guzelmıs ben park yatak alıcam odayı seneye yaomayı dusunuyorum ama bu resmı gorunce bende mı yapsam dıye dusunmedım degıl..bebegını saglıkla guzel gunlerde buyutursun ıns

merhaba kızlar. bugün dersim yok. ooohhh ne güzel. az önce uyandık, kahvaltımızı yapcaz şimdi de.görüşürüz yineeee

dersın olmadıgı gunler rahat edıyor ınsan cok guzel oluyor keyfını ckar canım benımde pzt gunum bos cok ıı oluyor .ızın ısını sen ne yapmayı dusunuyorsun canım ne zaman ayrılacaksın ben nısan sonu gıbı dusunuyorm baslarda 37. haftaya kadar calısır 5 haftayı sonraya atarım dıyordum ama vazgectım cunku 2 haftası bosa gıdıyr sonrada semıner haftasına gelıyor gereksız yanı zaten sımdıden cok zor gelıyor yoruluyorum gerılıyrm okulda

buarada kızlar gece uykularınız nasıl? ben cok uyanıyrm gece en az 4 kere su ıcmeye ve tuvalete kalkıyrm sureklı acayıp ruyalar ve bel agrısı sızde durumlar nasıl?

canım aynen bende çok uyanıyorum ,çok rahatsızım bende gecelerei hatta artık eşimle yatakları bile ayırmayı düşünüyorum çünkü;kızım hala ortamzıda yatmakta ısrarcı ve de geceleri karnıma ayaklarını dayıyorr beni itliyor tekmeliyor,bende bebeğe bişey olacak diye çok ama çok korkuyorum:18:Allahım Korusun ....
hayırdır gönülcüm neyin var ?

canım benim ,biraz havalara aldandım sanırım üşüttüm,genizlerim cayır cayır yanıyor,gözlerimi açamıyorum,halsizim belim ağrıyor,:2:sanırım nezle oldum bugün de sabah 9 da kalktım sabahta işlerimi toparladım saat 11-30 da kızımıda uyutup uyudum saat 15 te uyandık...Ama şimdi yine uyukluyorum...Ihlamur içiyorum,limon içiyorum...sen nasılsın canım...

çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım bu havalar yanıltıyo sorma bende iyi olamaya çalışıyorum ağzımın içi yara diş etleride ağrıyo tadım yok yemek yemem zor oluyo

çok geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım bu havalar yanıltıyo sorma bende iyi olamaya çalışıyorum ağzımın içi yara diş etleride ağrıyo tadım yok yemek yemem zor oluyo

senınde agzında yara mı cıkt gecmıs olsun cok kotu oluyr o kadar vıtamın alıyoruz ama yınede cıkıyor demek kı ..en kısa zamanda gecer ınd

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım ve ben de ekim hamisiyim

Son düzenleme:
ah canım benim yaa ,ağızda yara da kötü ,benimde dilim acıyor ,yediklerimden tat alamıyorum...

Gecmıs olsun gonul bende olmak uzereyım bogazım acıyor ve basım agrıyor ozellıkle gecelerı cok kotu oluyrm havalar bır sıcak bır soguk hasta edıyr ınsanı ıhlamura devam....:)
aman diyorum olmadan çaresini bul ılık suya limon sık iyi gelir inşallah... havalar şaşkına çevirdi bünyeleri,bir an önce düzelsede rahatlasak...
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım ve ben de ekim hamisiyim
canım hoşgeldin sefalar getirdin aramıza,ne bekliyorsun,nerdensin,kaçıncı haftan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…