2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canm benim seninle aynı şeyi yaşıycaz.bayadır yazamıyorum sohbetlerinizi özledim.yarın bizde eminönü alışveriş yapıcaz hafta içide 5 gün beyrutta gidicek eşim aynı şeyleri bende yaşıcam şimdi annem gelicek yanıma ama kocamı özliycem çok

çoook geçmiş olsun canım kolay atlatmanı diliyorum. hava da bir açıp bir kapıyor hepimizi şaşkın etti... oooh en güzelini yapmışsın koca yatakta tek yatmak çok güsel oluyo ben de sabah eşimi işe gönderdikten sora bir kaç saat çok rahat yatıyorum beğemene sevindim canım ama eşim tam kabul etmedi bakalım napcaz yaa ne zormuş... eşi diyaneti arayıp eylül ismi caiz midir bi soralım ona göre bakarız diyo...

imdaaaaaat kızlar 1 haftada 1 kg aldım inanamıyorum ,3 haftada da 3 kg aldım offf ayın 19unda doktora gittiğimde 71,5 tum , geçen hafta 73,5 bu hafta 74,5 eyvah eyvah........

sizde durumlar nasıl....

ayyyy bende tartı da yok valla bilmiyorum ne durumdayım kontrolden bu yana... pazartesi günü aşım var sağlık ocağında tartılırım bakalım ne olmuşum balık yağından sonra ciddi bi şekilde iştahım açıldı ama yaa.... :18:

evet canım tuz öyle şişirirmiş annem beni uyardı sakın tuzluya fazla kaçma şişersin diye...

canım hoşgeldin sefalar getirdin aramıza,ne bekliyorsun,nerdensin,kaçıncı haftan ....

Aaa, hoşbulduk, teşekkür ediyorum. Farkedilmiş olmama hem çok şaşırdım, hem de çok sevindim

Ben hep erkek hissediyordum ama doktorum kız diyor, son dakika sürprizi olmazsa güzel bir kızım olacak inşallah

Elazığ'dayım, öğretmenim, 23+3 günlük hamileyim.Kilo konusuna hiç girmiyorum

Bu arada, size ve diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Beni düzensiz de içsem vitamin ilaçları koruyor sanırım

kıslarr dişim hala agrıyo yaa antıbıyotık ıcıyorum ama yanagım şiş iltihap oldu galıba ne yapsam gecerkıı yaaa bu diş öldrucek benı ya

canım kilo konusunda birkaçımız hariç çoğumuz aynıyız merak etme yanlız değilsin:)

kıslarr dişim hala agrıyo yaa antıbıyotık ıcıyorum ama yanagım şiş iltihap oldu galıba ne yapsam gecerkıı yaaa bu diş öldrucek benı ya

canım diş konusunda hiçbir fikrim yok ama gönül kekik yağı demişti galiba öyle hatırlıyorum. çok iyi geldiğinden bahsetmişti

kızlar mrb nasılsınız kaç gündür yazamamıştım.hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun yeni katılan sufimm sende hoş geldin aramıza.bende bugun dershaneye gittim ve geri geldim inanaılmaz başım döndü bugun bende izin alıp geldim ve yattım yeni kalktım artık bebişlerimiz bizi uyarıyı galiba bend hiç içim durmuyo evde olduğum sürece iş yapıyorum yat dinlen demi yok olmaz sanki hergün evime gelen varmış gibi hiç durmuyordum birde yoğun çalışıyorum zaten neyse bugun okadr korktumki bebeğime bişey olacak diye bundan sonra yatıp dinlenicem karar verdim herkes yat dinlen artık sen iki canlısın deselerde dinlemiyordum ama dinlemenin vakti geldi galiba mayıstada işi bırakıcam ee artık 28 hafta olduk yavaş yavaş bırakmak lazım dershende korkuyorum çocuklar çarpacak falan diye

ıyım ben canımm kımsecıkler yok bugun hafta sonuu dıye gercı ıstanbulda hava kotu bı yere gıdılecek gıbı degıl bende bıraz temızledım evımı bırazdan kaynanam ablası kızı torunları gelcek çaya börekle tatlı yaptım boş olmasın çay dıye dişimin agrısıda cabası yanıı iltihap agrıtıyoo yanagımıı benımdee e dınlen canım artık sende aramızda ıkı hafta varemıs masallah yanı sen öndesın ne guzel ne yaparesan kendıne canım yorma kendını fazla yat dınlen

saol cnm sende dinlen diş ağrısı kötü olur .senin kayınvalide görümcede sıksık sende biraz geldiklerinde yardım bari etseler ama nerde desene.bende senin gibi duramıyorum yok çayın yanı boş kalması yok evi sileyim derken yoruyoruz işte kendimizi

ay kımsecıkler gırmemıss yaww nerelerdesınız az once dişciden geldık esımle hıc bsıey yapamadılar ya iltihap var dıye bıd ehamıleyım dıyınce hastaneler korkuyo :) ılk 3 ay son 3 ay pek bısey yapmıyoruz dedıler ıkı yere gıttım ıstedım özel doktora gıdeyım ama yok bu saate şansa yanı dişim degıl aslında iltihap agrıtıyo yanagımı antıbıyotık kullanmaya devam dedıler

canım kilo konusunda birkaçımız hariç çoğumuz aynıyız merak etme yanlız değilsin:)

Yalnız olmadığıma çok sevindim, teşekkür ederim de doktorum diyetisyen önerince takmaya başladım aslında İşin ilginç tarafı, hamilelikten önce ne yiyorsam şimdi de aynı, belki 100-200gr. artmıştır yediğimin miktarı ama nedense tartı aynı şeyi düşünmüyor

Peki, bilginiz var mı, bu alınan kiloların bebeğe bi zararı var mı? Eğer değilse, ben verme kısmını hiç dert etmiyorum. Yok bebeğime zararı varsa, o zaman çözüm arayayım? :26:

canım kaç kilo aldın şimdiye kadar? fazla kilo almanın zararı var mı bilmem ama bebeğe hiçbir faydası yok.... sana zararı çok ama. bir de fazla kiloyla doğuma girince normal doğum yapamayabiliriz. çok kilolu hamilelere sezeryan yapıyorlar genelde.. daha fazla bi bilgim yok bu konuda. en güzeli dikkat etmek. şekere falan bakıldı mı sende cnm?

ay canım nedir seninde bu dişinden çektiğin... hamilelikte diş sıkıntısı çok oluyormuş. bebek vücuttaki kalsiyumu tükettiği için. benim kayınvaldem de eşime hamileyken çok çekmiş. hatta sağlam dişini çekmiş doktor. ne kadar üzülüo hala... cahillik diyo.. süt ve süt ürünlerini fazla tüketemiyor musun acaba?? inşallah antibiyotik işe yarar canım geçmiş olsun

sorma canım valla ya sökup atcam butun dişlerı ninelerı gıbı gezcem sonra :) her sabah yumurtamı yerım eşımle bı bardak sut ıcerım bıde aksamalrı sut ıcıyorum azmı acaba dıye dusunuyorum ama ınan bunu hergun yapıyorum yanı sut ıcmedıgım gun yok buugun iyice şiştı yanagım pek agrı yok sımdı ama ıltıhap cok bırıkmıs dedı dunkı doktor bı sabah sabah kaynanamlar geldı kahvaltıya hala burdalar ya aksama kalcaklar sankı evlerı yok neymıs aksam mac varmıs bıde onlara yemek yaptım hanım efendı yıyo ıcıyo tezgaha bırakıyo makınaya koyamıyo aciz ınsan bana anca mutfak dolaplarını sıl dıyo bende yapamam dedım o zaman cengız yanı eşım sılsın dıyo kendı kızına gıdıyo temızlıge ogluna gelınce onu yap bunu yap emır verııyo kadın mayak ya doktor 5 kılo aldın dıyo sımdıye kadar kaynanam dıyo o doktor yalnıs bılıyo sen 10 kılo almıssınıdr dıyo esım dıyo yanagı cok şişti ne şişmesı dıgerıyle aynı oldu sımdı dıyo takıntılı kadın

kızlar mrb nasılsınız kaç gündür yazamamıştım.hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun yeni katılan sufimm sende hoş geldin aramıza.

Çok teşekkür ederim, hoşbulduk Tuncaylin. Meslektaşız heralde? Ben de ellerimi karnıma 5-10cm öne siper ederek dolaşıyorum koridorlarda, yapmak da gerekiyor, çocuklar pini çekilmiş bomba gibi dolaşıyorlar etrafta

geçmiş olsun zordur diş ağrısı dinlenemiyorsunki düzelsin dişin . Bide Allah sana sabır versin tam sinir bozucu normaldede böylemi bunlar hamileykenmi gelecekleri tuttu bunların pes ya

Son düzenleme:
geçmiş olsun zordur diş ağrısı dinlenemiyorsunki düzelsin dişin . Bide Allah sana sabır versin tam sinir bozucu normaldede böylemi bunlar hamileykenmi gelecekleri tuttu bunların pes ya

canım kaynanam benım gelını olmama alışamadı hala yadırgıyo kendı kendıne kabullenemedı benı mıllet dıyo gelının cok hamarat şöyle böyle falan he tabıı tabı dıyo uyuz kadın gelırler hamıle hasta falan dınnlemezler bunlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…