herkese günaydın.2 gündür ancak yazılanları okuyorum yazacak fırsatım olmadı.dün eşimle istanbula geldik güya eminönünden mevlis şekerlerine bakacaktık.ama tüm otoparklar doluydu.gerisin geri ortaköye geldik orada bişeyler yedik ve ikea ya gittik ümraniyedekine.kızımın odası için bişeyler aldım.çok güzel şeyler var..sonrada eve döndük yol yormuş bizi.aa bu arada bebişimin bebek arabasını aldım kızlar.krat twist kırmızı renk aldım.iyi bir pazarlık sonucu 700 e kadar düşürdü:)eve getirdik kurduk bile:)aslında bugün üzgünüm kocam yarın fransaya gidiyor 5 gün ayrıyız.bende yarın ankaraya kuzenime gidiyorum nasip olursa.yeni bebişi var 3 aylık severim bol bol.
bu arada bebek vurmaları sanırım herkesin öyle oluyodur.bazen kuvvetli bazen daha az hissedilir.benim de öyleoluyor.kafaya takmaya değmez yani..
melihacım neler aldın bakalım.resmini çek gönder yine bakalım.bende bir ara aldıklarımı size yolluycam.gönülcüm facedeki ablamın ördüğü pembe hırkayı yaınlayabilirmisin şekerim.ben biliyosan ya becer edemiyorum:)arkadaşlarda görsün.aynısının sarısını da yapıyomuş şimdi ablam.çok şirin demiii yaaa..
ben kalktım duşumu bile aldım.birazdan kahvaltı ederiz ve kocamın valizini hazırlarım..off keşke gitmese.neyse sağ salim gider gelir inşallah..hepinize iyi pazarlar diliyorum arkadaşlar..
evet canım çok haklısın malesef korktuğum başıma geldi grip oldumçok korkuyorum bebeğe zara gelecek diye.... nihayetinde dün gece yatakları ayordım kızla babası salonda yattılar bende 150metrelik yatağımın tam ortasında azra ile serile serile uyudum bu arada SELEN adı çok hoş...
imdaaaaaatkızlar 1 haftada 1 kg aldım inanamıyorum ,3 haftada da 3 kg aldım offf ayın 19unda doktora gittiğimde 71,5 tum , geçen hafta 73,5 bu hafta 74,5 eyvah eyvah........
sizde durumlar nasıl....
bu arada bi arkadaşım var geçen gün görüştüm o da 26 haftalık hamile. 6 kilo almış şuana kadar. ama suratı feci şişmiş. dudakları falan... sanki son ayı gibi. öncesini de bildiğim için çok şaşırdım. ben 8 kilo almama rağmen o kadar şişmedim . hoş boyum ondan uzun ondan da olabilir.çok tuzlu yiyorum dedi. ben de tuzsuz yiyorum. çok çok az koyuyorum yemeğe tuz. tadı falan hiç yok ama ne yapayımm
canım hoşgeldin sefalar getirdin aramıza,ne bekliyorsun,nerdensin,kaçıncı haftan ....
Aaa, hoşbulduk, teşekkür ediyorum. Farkedilmiş olmama hem çok şaşırdım, hem de çok sevindim
Ben hep erkek hissediyordum ama doktorum kız diyor, son dakika sürprizi olmazsa güzel bir kızım olacak inşallah
Elazığ'dayım, öğretmenim, 23+3 günlük hamileyim.Kilo konusuna hiç girmiyorum
Bu arada, size ve diğer hasta arkadaşlara geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Beni düzensiz de içsem vitamin ilaçları koruyor sanırım
kıslarr dişim hala agrıyo yaa antıbıyotık ıcıyorum ama yanagım şiş iltihap oldu galıba ne yapsam gecerkıı yaaa bu diş öldrucek benı ya
kızlar mrb nasılsınız kaç gündür yazamamıştım.hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun yeni katılan sufimm sende hoş geldin aramıza.bende bugun dershaneye gittim ve geri geldim inanaılmaz başım döndü bugun bende izin alıp geldim ve yattım yeni kalktım artık bebişlerimiz bizi uyarıyı galiba bend hiç içim durmuyo evde olduğum sürece iş yapıyorum yat dinlen demi yok olmaz sanki hergün evime gelen varmış gibi hiç durmuyordum birde yoğun çalışıyorum zaten neyse bugun okadr korktumki bebeğime bişey olacak diye bundan sonra yatıp dinlenicem karar verdim herkes yat dinlen artık sen iki canlısın deselerde dinlemiyordum ama dinlemenin vakti geldi galiba mayıstada işi bırakıcam ee artık 28 hafta olduk yavaş yavaş bırakmak lazım dershende korkuyorum çocuklar çarpacak falan diye
canım kilo konusunda birkaçımız hariç çoğumuz aynıyız merak etme yanlız değilsin:)
Yalnız olmadığıma çok sevindim, teşekkür ederim de doktorum diyetisyen önerince takmaya başladım aslındaİşin ilginç tarafı, hamilelikten önce ne yiyorsam şimdi de aynı, belki 100-200gr. artmıştır yediğimin miktarı ama nedense tartı aynı şeyi düşünmüyor
Peki, bilginiz var mı, bu alınan kiloların bebeğe bi zararı var mı? Eğer değilse, ben verme kısmını hiç dert etmiyorum. Yok bebeğime zararı varsa, o zaman çözüm arayayım? :26:
ay kımsecıkler gırmemıss yaww nerelerdesınız az once dişciden geldık esımle hıc bsıey yapamadılar ya iltihap var dıye bıd ehamıleyım dıyınce hastaneler korkuyo :) ılk 3 ay son 3 ay pek bısey yapmıyoruz dedıler ıkı yere gıttım ıstedım özel doktora gıdeyım ama yok bu saate şansa yanı dişim degıl aslında iltihap agrıtıyo yanagımı antıbıyotık kullanmaya devam dedıler
ay canım nedir seninde bu dişinden çektiğin... hamilelikte diş sıkıntısı çok oluyormuş. bebek vücuttaki kalsiyumu tükettiği için. benim kayınvaldem de eşime hamileyken çok çekmiş. hatta sağlam dişini çekmiş doktor. ne kadar üzülüo hala... cahillik diyo.. süt ve süt ürünlerini fazla tüketemiyor musun acaba?? inşallah antibiyotik işe yarar canım geçmiş olsun
kızlar mrb nasılsınız kaç gündür yazamamıştım.hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun yeni katılan sufimm sende hoş geldin aramıza.
sorma canım valla ya sökup atcam butun dişlerı ninelerı gıbı gezcem sonra :) her sabah yumurtamı yerım eşımle bı bardak sut ıcerım bıde aksamalrı sut ıcıyorum azmı acaba dıye dusunuyorum ama ınan bunu hergun yapıyorum yanı sut ıcmedıgım gun yok buugun iyice şiştı yanagım pek agrı yok sımdı ama ıltıhap cok bırıkmıs dedı dunkı doktor bı sabah sabah kaynanamlar geldı kahvaltıya hala burdalar ya aksama kalcaklar sankı evlerı yok neymıs aksam mac varmıs bıde onlara yemek yaptım hanım efendı yıyo ıcıyo tezgaha bırakıyo makınaya koyamıyo aciz ınsan bana anca mutfak dolaplarını sıl dıyo bende yapamam dedım o zaman cengız yanı eşım sılsın dıyo kendı kızına gıdıyo temızlıge ogluna gelınce onu yap bunu yap emır verııyo kadın mayak ya doktor 5 kılo aldın dıyo sımdıye kadar kaynanam dıyo o doktor yalnıs bılıyo sen 10 kılo almıssınıdr dıyo esım dıyo yanagı cok şişti ne şişmesı dıgerıyle aynı oldu sımdı dıyo takıntılı kadın
geçmiş olsun zordur diş ağrısı dinlenemiyorsunki düzelsin dişin . Bide Allah sana sabır versin tam sinir bozucu normaldede böylemi bunlar hamileykenmi gelecekleri tuttu bunların pes ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?