2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aaaaa sabah sabah kımsecıkler gırmemısss gunaydınn guzell annecıklerr nerelerdesınız ben bugun erkencıyım dişim agrıyo yıne şiştı yanagımm gece zor uyudum yıne saat 10.30da randevumuz var hayırlısıylşa gorcez ınsallah bebegımızı havada yagmurluu soguk hem hastalara gecmıss olsunn dıkkat kendınıze canlarımm

Selam bayanlar,

Çok geçmiş olsun ya bu zamanda hastalıklar çok daha beter geçiyo... aman gönülcüm hele sen çok daha dikkat et bak ilk doğumunu hatırla o da grip ve ateş sonrası oldu demiştin ben bile korkuyorum senin adına ama hiç kendini düşünmüyorsun nolur yapma böyle. yatapını da ayır tabi ben bile bazen eşimden rahatsız oluyorum geceleri fazla yer bırakmıyor bana diye, bi de arada çocuk olsa hiç uyunmaz hiiiç.... irem de tekme atıyomuş hem bebeğine de yazık ya ona gelirse kıyamam yavrum yaa....

günaydın kızlar nasılsınız?

ben evime geldim. şimdi birşeyler yiyorum, birazcık silip süpürürüm bugün. hasta olanlara geçmiş olsun. dikkat edin kendinize. ben de çok zor atlatmıştım gribi. aman siz siz olun bol bol yatıp dinlenin..

Kızlar sanırım biz Eylül isminden vaz geçeceğiz, tdk nın sitesinde Eylül isminin anlamında "kendisine tapılan, ibadet edilen" anlamı da yazıyor şok olduk... isme de öyle çok alışmıştık ama bile bile de konmaz ki dimi... ne yapsak acaba yaa diğer sözlüklerde böyle bir anlam yazmıyordu

cnm tdk da böyle yazıyorsa doğrudur. ama şaşırdım, ne kadar kötü bir manası var. yanii isim olarak düşünüldüğünde.... bence başka isimleri düşünün derim ben

skıslarr geldık doktordan kadın dedı bebegın bası asagıda dıkkat et dedı yat dınlen cok ayakta durmussun dedı erken dogum rıskı olmasın dedı bende panık oldum geldım herkeze sordum normal bebek bu oldugu yerde durmuyo sureklı yerdegıstırıyoo sansa sen doktordayken bası asagı gelmıstır dedı olabılırmı acaba görumcemde normal boyle dedı kalsıyum verdıı vıtamın zınko falan normalmı acaba boylee yoksa olabılırmı gercekden erken dogum falan

cnm tdk da böyle yazıyorsa doğrudur. ama şaşırdım, ne kadar kötü bir manası var. yanii isim olarak düşünüldüğünde.... bence başka isimleri düşünün derim ben

evet canım ya bu manada bir ismi de bebeğimize koyamayız zaten yeni isim arayışına girdim iki isim var şu an yine aklımda sedef ve selen...

sedef: Parlak ve Değerli;İstiridye Gibi Deniz Canlılarının Kabuğunda Bulunan Pırıltılı ve Değerli Madde.
selen: Müjde, İyi Haber, Sevinçli Haber; Bolluk, Varlık
anlamları da böyle.... ama daha çok kararsızız bakalım nolcak..

sen her ihtimale karşı doktorunu dinle ve bol bol dinlen canım evine de zırt pırt misafir geliyor kimseyi kabul etme ya da senden hizmet etmeni beklerlerse durumu anlat ve otur yerinde... sürekli gelen kişiler zaten kendileri de yaparlar o kadar. bebek tabi sürekli dönüyo başı aşağıya dönmüş olması da normaldir ama doktor başı aşağıda derken olması gerekenden aşağıya inmiş demek de istemiş olabilir. temkinli olmamızda fayda var canım.

benim muhtemel doğum tarihim 8temmuz gözüküyo canım. 17 haziranda izne ayrılmayı düşünüyordum aslında ta ki şu kasık fıtığı meselesi ortaya çıkana kadar. ağrılarım artarsa mayısta ayrılıcam canım.

gecede bi kere WC ihtiyacı için uyanıyorum ama su içmiyorum, çünkü su içersem yine uykum bölünür

evet ya vitaminlere rağmen yaralar çıktı diş etlerimde çok kanıyor sendede varmı bu sorun

hamıle olmadan once cok cıkardı ınsan o durumda cok gerılıyor ozellıkle sabahları canı co acıyor cok cektım ıı bılırım ama cok sukur hamılelık boyunca hıc cıkmadı olmazsa doktoruna sor krem falan sur canım belkı daha cabuk gecer

canm bol bol dınlen cok ayakta kalmayla alakası oldugunu bılmıyordum ee ben okulda hep ayaktaym
benım doktorum acılma var mı dıye ultrasonda rahım agzını olcmustu sana oyle bır sey yaptı mı yoksa sadece bebegın durusuna gore mı soyledı ama panık yapma dr onlem amaclı demıstr bebıs nasıl kılosu saglıgı poz verdı mı annesıne

canım doktorun bir bildiği vardır ki dikkat et demiştir. ayakta kalmaman lazım çok fazla. sürekli yat, dinlen.. yorma kendini. çok da önemli birşey değildir bence bu ama dediğim gibi yorulma. takma kafana. bebeğin sağlığı nasıl, boyu,kilosu? inşallah herşey yolundadır.

selen isminin manası güzelmiş tatlım... kulağa da hoş geliyor

ah canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah.....

evet canım çok haklısın malesef korktuğum başıma geldi grip oldumçok korkuyorum bebeğe zara gelecek diye.... nihayetinde dün gece yatakları ayordım kızla babası salonda yattılar bende 150metrelik yatağımın tam ortasında azra ile serile serile uyudum bu arada SELEN adı çok hoş...

saol canım benim eksik olmayın....
ben 30 haftadanb sonra pozüsyonun önem arz ettiğini sanıyordum...30. haftaya kadar pozüsyon sürekli değişebilir,bence doktorun sadece pozüsyonu değil diğer etkelneleri de ele alarak ,sana bu tavsiyede bulunmuştur...BEn senin yerinde olsam telaşa kapılmazdım ama fırsattan istifade herkezin gözünü korkutur ,yatardım:)Kendine hizmet ettir ,bahane yap bunu....Ama sen telaşa kapılma ,

imdaaaaaat kızlar 1 haftada 1 kg aldım inanamıyorum ,3 haftada da 3 kg aldım offf ayın 19unda doktora gittiğimde 71,5 tum , geçen hafta 73,5 bu hafta 74,5 eyvah eyvah........

sizde durumlar nasıl....

imdaaaaaat kızlar 1 haftada 1 kg aldım inanamıyorum ,3 haftada da 3 kg aldım offf ayın 19unda doktora gittiğimde 71,5 tum , geçen hafta 73,5 bu hafta 74,5 eyvah eyvah........

sizde durumlar nasıl....

kılolar bundan sonra alıp basını gıdecek desene bende 63 oldu doktora gıttıgımde 61.5 tum sımdıden 1.5 aldım daha doktora gıtmeme 2 hafta var 55 ile basladım bakalım kac ıle tamamlayacagız

kızlar resmen topiğimiz can cekısıyor artık gırdıgımde kımsecıkler olmuyor ve hep sayfa 2. sayfaya dusuyor nereye kayboldunuz ? hadı gelın ozledım sızlerı uzun uzun sohbet etmeyı

ben burdayım şimdi geldim... ama sen yoksun şimdi de...

bende son ayda 3 kilo almışım.. artık bundan sonra kilo alıcaz. herkes öyle diyor ve bencede çooook doğru:))

bu arada bi arkadaşım var geçen gün görüştüm o da 26 haftalık hamile. 6 kilo almış şuana kadar. ama suratı feci şişmiş. dudakları falan... sanki son ayı gibi. öncesini de bildiğim için çok şaşırdım. ben 8 kilo almama rağmen o kadar şişmedim . hoş boyum ondan uzun ondan da olabilir.çok tuzlu yiyorum dedi. ben de tuzsuz yiyorum. çok çok az koyuyorum yemeğe tuz. tadı falan hiç yok ama ne yapayımm

selammkıslarr ben geldım ama kımsecıkler yokk bebegın kılosu 780 gram herseyı normal dedı allaha sukur şeker yuklemesı ıcın gel bıgun dedı sabah ne zaman gıderım bılmıyorum :) ben su ana kadar 5 kılo almısım doktor bbugun oyle dedı normal kılon dedı

ohh buyuyor bebısler masallah..seker yuklemende ıı cıkar ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…