canım kaç kilo aldın şimdiye kadar? fazla kilo almanın zararı var mı bilmem ama bebeğe hiçbir faydası yok.... sana zararı çok ama. bir de fazla kiloyla doğuma girince normal doğum yapamayabiliriz. çok kilolu hamilelere sezeryan yapıyorlar genelde.. daha fazla bi bilgim yok bu konuda. en güzeli dikkat etmek. şekere falan bakıldı mı sende cnm?
sorma canım valla ya sökup atcam butun dişlerı ninelerı gıbı gezcem sonra :) her sabah yumurtamı yerım eşımle bı bardak sut ıcerım bıde aksamalrı sut ıcıyorum azmı acaba dıye dusunuyorum ama ınan bunu hergun yapıyorum yanı sut ıcmedıgım gun yok buugun iyice şiştı yanagım pek agrı yok sımdı ama ıltıhap cok bırıkmıs dedı dunkı doktor bı sabah sabah kaynanamlar geldı kahvaltıya hala burdalar ya aksama kalcaklar sankı evlerı yok neymıs aksam mac varmıs bıde onlara yemek yaptım hanım efendı yıyo ıcıyo tezgaha bırakıyo makınaya koyamıyo aciz ınsan bana anca mutfak dolaplarını sıl dıyo bende yapamam dedım o zaman cengız yanı eşım sılsın dıyo kendı kızına gıdıyo temızlıge ogluna gelınce onu yap bunu yap emır verııyo kadın mayak ya doktor 5 kılo aldın dıyo sımdıye kadar kaynanam dıyo o doktor yalnıs bılıyo sen 10 kılo almıssınıdr dıyo esım dıyo yanagı cok şişti ne şişmesı dıgerıyle aynı oldu sımdı dıyo takıntılı kadın
canım kaynanam benım gelını olmama alışamadı hala yadırgıyo kendı kendıne kabullenemedı benı mıllet dıyo gelının cok hamarat şöyle böyle falan he tabıı tabı dıyo uyuz kadın gelırler hamıle hasta falan dınnlemezler bunlar canım
55 kilo ile hamile kaldım. Şuan 24.haftadayım ve yaklaşık 10 kilo almışımÇok su içiyorum, onun mu etkisi acaba diyorum. Bir de, hava soğuk diye hiç yürüyüş de yapamamıştım, belki o da etkilemiştir. Canım sıkılmıştı ama yazınca rahatladım
Şeker yüklemesi için haftaya gideceğim doktora. Diğer testlerde normaldi değerlerim.
İlgin için ayrıca teşekkürler
55 kilo ile hamile kaldım. Şuan 24.haftadayım ve yaklaşık 10 kilo almışımÇok su içiyorum, onun mu etkisi acaba diyorum. Bir de, hava soğuk diye hiç yürüyüş de yapamamıştım, belki o da etkilemiştir. Canım sıkılmıştı ama yazınca rahatladım
Şeker yüklemesi için haftaya gideceğim doktora. Diğer testlerde normaldi değerlerim.
İlgin için ayrıca teşekkürler
canım kaynanam benım gelını olmama alışamadı hala yadırgıyo kendı kendıne kabullenemedı benı mıllet dıyo gelının cok hamarat şöyle böyle falan he tabıı tabı dıyo uyuz kadın gelırler hamıle hasta falan dınnlemezler bunlar canım
ama ankarada kuzenimin bebişini sevdim bol bol.daha 3 aylık o kadar tatlıki,kucağımdan hiç indirmedim.sadece emzirmesi için annesine verdim.ve sanırım bebek bile olsalar kendilerini sevenlerin farkına varıyorlar birbirimize inanılmaz bağlandık ayrılırken ağladım..kendi bebişlerimiz nasıl olacak kim bilir..
biz belki bu cuma kontrole gideriz.tam 1 ay olacak ama ben haftaya gitmek istiyorum ama eşim dinlemiyor ki beni:)kızını çok özlemiş hem bundan sonra doktora söyleyelim 15 de bir gidelim diyor bence hiç gerek yok..ben 1.5 ayda gitme taraftarıyım aslında..
herkese merhaba.tam 1 haftadır yazmıyordum.ara ara yazdıklarınızı okuyup topikten uzak kalmamaya çalışıyodum.geçen hafta yazmışım en son.kocam gitti diye:)Allah'a çok şükür cuma günü fransadan geldi kocaeliye aynı günde çıktı benim yanıma geldi ankaraya..Rabbim kimseyi ayrı koymasın çok zor hele de araya ülkeler ayrılığı girince.haftasonunuda ankarada geçirdik ve dün evimize döndük.insan evini çok özlüyor.ama ankarada kuzenimin bebişini sevdim bol bol.daha 3 aylık o kadar tatlıki,kucağımdan hiç indirmedim.sadece emzirmesi için annesine verdim.ve sanırım bebek bile olsalar kendilerini sevenlerin farkına varıyorlar birbirimize inanılmaz bağlandık ayrılırken ağladım..kendi bebişlerimiz nasıl olacak kim bilir..
kızlar topiğimiz hakikaten can çekişiyor.millet 3000lere 5000lere gelmiş biz daha 1000 yapamadığımız gibi günde 2 sayfa dahi ilerlemiyor haberimiz ola..bundan sonra daha çok vakit ayıralım.biz belki bu cuma kontrole gideriz.tam 1 ay olacak ama ben haftaya gitmek istiyorum ama eşim dinlemiyor ki beni:)kızını çok özlemiş hem bundan sonra doktora söyleyelim 15 de bir gidelim diyor bence hiç gerek yok..ben 1.5 ayda gitme taraftarıyım aslında..
bu arada melihacım lütfen ama lütfen kayınvalidenle az görüş.bak o zaman sana bu kadar karışma ve laf söyleme hakkını bulamayacak.sürekli içinizde.biraz mesafe koy.
hasta olan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.
canım gozunaydın ne guzel kavustun kocana cok sık oluyor mu boyle ayrılıklar? mınıkler kendılerını cok sevdırıyor bızım mınıkler nasıl olacak bakalım benım son gunlrde bır yere toplanıyor yerınde rahat durmuyor cok guzel resmen karnım sekıl degıstırmeye basladı
resımlerı koy merak ettı gule gule gıysın bebısın ben aldıklarıma cıkarıp cıkarp bakıyrm bugunde alısverıse cıkacaktım hava cok kotu baska zamana kaldı forum konusunda evet canım sayfa bıle zor ilerlıyor yenı uyeler de katılıyor ama sonra tekrar azalıyrz umarım sonuna kadar kopmadan devam ederız
son olarak kızlar bebıslerınız ıcın ne marka cılt bakım urunlerı aldınız ya da almayı dusunuyorsunuz? soyle forumlara baktım bubchen ve sebamedı onerıyorlar genelde sız ne dusunuyorsunuz? ben su cantalılardan alsam mı dıyorum nıvea yada chicconun ama kararsızım ...
aysozg gözün aydın hayatım... eşlerden ayrı kalmak zor oluyor gerçekten hele ki benim eşim henüz askerliğini yapmadı. nasıl dayanıcaz bilmiyorum. geçen gece annemlerde kaldım. eşimin de evde işleri olduğu için evde kaldı. gelince ben askerde nasıl dayanıcam bilmiyorum, sen bebişle idare edersin diyo... hele bir de yaş ilerledikçe çok daha zor. aman ayrılıklarımız bunlar olsun. büyük ayrılık yaşamayalım inşallah..
ayy ben de merak ettim bebişinizin kıyafetlerini. ama birşey sorucam bu kıyafetleri ne ara giydireceksiniz. çok hızlı büyüyecekler çünkü:)
daha oncede sormustum ama arada kaynadı sanırım kıyafet konusunda ben yaz ıcın 0-3 ay alıyrm ama marka marka farkedıyor kımısı cok ufak onları hıc gıydıremezsem dıye tereddut edıyrm goturup 3 6 ay mı alsam sız nasıl yapıyorsnz?
daha oncede sormustum ama arada kaynadı sanırım kıyafet konusunda ben yaz ıcın 0-3 ay alıyrm ama marka marka farkedıyor kımısı cok ufak onları hıc gıydıremezsem dıye tereddut edıyrm goturup 3 6 ay mı alsam sız nasıl yapıyorsnz?
merhaba kızlar cuma cumartesi ve pazara hiç uğrayamadım ama geçmişe şöyle göz attım maşallah denizkızı senin bebeğesufi nedemek hoşgeldin aramıza tuncayaylin sende dikkat et kendine ,
bugün temizlik yapıyorum kızlar ,içim durmuyor,aslında kendimi çok bitkin hissediyorum ama düna balmalar vardı diye bugün temizlik yapma ihtiyacı duydum...Aysozg gözün ayDIN CANIM cicileri görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz..... Bu arada sevgili Kardelenciğim,ben hastaneyi aradım 23 Nisan ile ilgili randevu kesin değil ,bir gün önce aramanız gerekli ,1 gün önce belli olacak çalışıp çalışmadığı dedi.. 30 nisanda çok uzun geliyor.... ne yapsak şekerim....21 nisan perşembe gidemezmiyiz:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?