merhaba kızlar cuma cumartesi ve pazara hiç uğrayamadım ama geçmişe şöyle göz attım maşallah denizkızı senin bebeğesufi nedemek hoşgeldin aramıza tuncayaylin sende dikkat et kendine ,
bugün temizlik yapıyorum kızlar ,içim durmuyor,aslında kendimi çok bitkin hissediyorum ama düna balmalar vardı diye bugün temizlik yapma ihtiyacı duydum...Aysozg gözün ayDIN CANIM cicileri görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz..... Bu arada sevgili Kardelenciğim,ben hastaneyi aradım 23 Nisan ile ilgili randevu kesin değil ,bir gün önce aramanız gerekli ,1 gün önce belli olacak çalışıp çalışmadığı dedi.. 30 nisanda çok uzun geliyor.... ne yapsak şekerim....21 nisan perşembe gidemezmiyiz:S
kızlar merhaba haftasonu alışverişimizi yaptık.iki pijima takım, üç alttan çıt çıtlı iç tulum kısa kollu, iki tane ayaklı alt, iki tanede tulum, iki penye yelek, ağız mendili, iki büyük iki küçük havlu mendil, alt açma ,havlusu, önlük, bi tane daha penye battaniye aldım toplam iki penye bir kalın battaniyesi oldu iki hastane çıkışı var küvetti maşrafası filesi lifi sebamed ürünlerini aldım nuk emzik dr brown biberon lansinoh gögüs pedi ve kremini bebedor tırnak makası chicho fırça tarak seti emzirme südyeni uni baby ıslak mendil ve dalinin ıslak mendili kremli olanını aldım ve kulak çubuğuda uni baby , oda süsleri.ben pek bişey almamaya çalıştım kıyafet konusunda eğerki artarsa hepsini yıkayıp koymuycam değiştiricem aldığım yerlerden fişlerini atmıyorum.
selam kızlarrr . nasılsınız görüşmeyeli?
ayşeozg gözün aydın canım. eşine kavuşmuşsun.
denizkızı dişin ne durumda? geçti mi ağrısı?
kızlar merhaba haftasonu alışverişimizi yaptık.iki pijima takım, üç alttan çıt çıtlı iç tulum kısa kollu, iki tane ayaklı alt, iki tanede tulum, iki penye yelek, ağız mendili, iki büyük iki küçük havlu mendil, alt açma ,havlusu, önlük, bi tane daha penye battaniye aldım toplam iki penye bir kalın battaniyesi oldu iki hastane çıkışı var küvetti maşrafası filesi lifi sebamed ürünlerini aldım nuk emzik dr brown biberon lansinoh gögüs pedi ve kremini bebedor tırnak makası chicho fırça tarak seti emzirme südyeni uni baby ıslak mendil ve dalinin ıslak mendili kremli olanını aldım ve kulak çubuğuda uni baby , oda süsleri.ben pek bişey almamaya çalıştım kıyafet konusunda eğerki artarsa hepsini yıkayıp koymuycam değiştiricem aldığım yerlerden fişlerini atmıyorum.
su anda cızgı fılım ızlıyorum kıslar :) çakmak taşıı
senin cimcime çizgifilm istedi herhalde.. hangi kanalda verio? ben de izliyim
canım çok teşekkürler hoş bulduk:) iyiyim çok şükür ama kendimi ağır hissetmeye başladım bir kaç gündür karnımı tuta tua gezmeye ,ve olduğum yerden kalkarken birinden destek alıp (eşimden) kalkmaya başladım bu durum sizdede varmı:S eğer sadece bende varsa 1,5 ay sonra bebeği doğuracağım demektir..:18:gönülcüm hoşgeldin... nasılsın iyi misin?
evet bende şaşırdım, 30 u çok uzun şekerim çatlarım meraktan vallahigenelde bir hafta önceden belli oluyor canım çalışıp çalışmayacakları ama olmazsa hafta içi de olur 30 unu beklemeyiz, haklıısn çok uzun oluyo... 18 nisanda hastaneleri ararız ne derlerse ona göre karar veririz... 22 si cuma günü daha yi olmaz mı perşembedense...ama yine de fark etmez canım eğer sen 21 diyosan ben 2 e ayarlarım kendimi şekerim...
iyiyiz canım sen nasılsın asılselam kızlarrr . nasılsınız görüşmeyeli?
ayşeozg gözün aydın canım. eşine kavuşmuşsun.
denizkızı dişin ne durumda? geçti mi ağrısı?
ben kullanıyorum canım balık yağı memnunum ,tavsiye ederim,ama ben marincap kullanıyorum...ay canım benım sankı ben almıs gıbı sevındım ya gul egule kullanmayı nasıp etsın allah canım bu arada benm dişim agrımıyo ama yanagım şiş hala iltihap duruyo orda nasıl gecer bılmıyorumm bıde bana doktor dedı balık ye dıye bende yapan yok dıye yıyemıyorum :) balık yagı aldım kullanan arkadaslar varmı acaba aldıgım kutuda carlson omega 3 fısh oıl yazıyo 1000mg dıyoo adam bu cok guzel dedı bunu verdıı
size güzel bir haberim var arkadaşım 22 gün önce toplamda 9 kg ile hamileliğini bitirmişti,ve bugün gördüm ki eski haline dönmüş bile sadece 2 kg fazlası kalmış.... Yaniii bizde dilerim kısa sürede kilolarımızdan kurtlacağız...
planet cocuk kanalı canım
canım çok teşekkürler hoş bulduk:) iyiyim çok şükür ama kendimi ağır hissetmeye başladım bir kaç gündür karnımı tuta tua gezmeye ,ve olduğum yerden kalkarken birinden destek alıp (eşimden) kalkmaya başladım bu durum sizdede varmı:S eğer sadece bende varsa 1,5 ay sonra bebeği doğuracağım demektir..:18:
evet bende şaşırdım, 30 u çok uzun şekerim çatlarım meraktan vallahibencede ben eşimin işi yüzünden 21ine alabiliyorum,22sinde il dışında olacak... öyle ise ben 21 sen 22 sinde doktordayız şafak saymaya baylaşalım...
iyiyiz canım sen nasılsın asıl
ben kullanıyorum canım balık yağı memnunum ,tavsiye ederim,ama ben marincap kullanıyorum...
canım çok teşekkürler hoş bulduk:) iyiyim çok şükür ama kendimi ağır hissetmeye başladım bir kaç gündür karnımı tuta tua gezmeye ,ve olduğum yerden kalkarken birinden destek alıp (eşimden) kalkmaya başladım bu durum sizdede varmı:S eğer sadece bende varsa 1,5 ay sonra bebeği doğuracağım demektir..:18:
evet bende şaşırdım, 30 u çok uzun şekerim çatlarım meraktan vallahibencede ben eşimin işi yüzünden 21ine alabiliyorum,22sinde il dışında olacak... öyle ise ben 21 sen 22 sinde doktordayız şafak saymaya baylaşalım...
oh ne guzel ınsallah darısı bızee sen sımdıyekafdar kac kılo aldınn şekerr
canım sen gönüle sorma hiç... o hiç kilo almadı sayılır:))
size güzel bir haberim var arkadaşım 22 gün önce toplamda 9 kg ile hamileliğini bitirmişti,ve bugün gördüm ki eski haline dönmüş bile sadece 2 kg fazlası kalmış.... Yaniii bizde dilerim kısa sürede kilolarımızdan kurtlacağız...
almasın canım dahah ıyı bende sımdıyekacdar 5 kılo almıssım sız kac kıloo aldınız bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?