2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kızlar... ben çıkıyorum . sıkıldım biraz uzanayım tv izliyim.. Allaha emanet olun:79::79:

genelde bir hafta önceden belli oluyor canım çalışıp çalışmayacakları ama olmazsa hafta içi de olur 30 unu beklemeyiz, haklıısn çok uzun oluyo... 18 nisanda hastaneleri ararız ne derlerse ona göre karar veririz... 22 si cuma günü daha yi olmaz mı perşembedense...ama yine de fark etmez canım eğer sen 21 diyosan ben 2 e ayarlarım kendimi şekerim...

selam kızlarrr . nasılsınız görüşmeyeli?

ayşeozg gözün aydın canım. eşine kavuşmuşsun.

denizkızı dişin ne durumda? geçti mi ağrısı?

Son düzenleme:
kızlar merhaba haftasonu alışverişimizi yaptık.iki pijima takım, üç alttan çıt çıtlı iç tulum kısa kollu, iki tane ayaklı alt, iki tanede tulum, iki penye yelek, ağız mendili, iki büyük iki küçük havlu mendil, alt açma ,havlusu, önlük, bi tane daha penye battaniye aldım toplam iki penye bir kalın battaniyesi oldu iki hastane çıkışı var küvetti maşrafası filesi lifi sebamed ürünlerini aldım nuk emzik dr brown biberon lansinoh gögüs pedi ve kremini bebedor tırnak makası chicho fırça tarak seti emzirme südyeni uni baby ıslak mendil ve dalinin ıslak mendili kremli olanını aldım ve kulak çubuğuda uni baby , oda süsleri.ben pek bişey almamaya çalıştım kıyafet konusunda eğerki artarsa hepsini yıkayıp koymuycam değiştiricem aldığım yerlerden fişlerini atmıyorum.

ay canım benım sankı ben almıs gıbı sevındım ya gul egule kullanmayı nasıp etsın allah canım bu arada benm dişim agrımıyo ama yanagım şiş hala iltihap duruyo orda nasıl gecer bılmıyorumm bıde bana doktor dedı balık ye dıye bende yapan yok dıye yıyemıyorum :) balık yagı aldım kullanan arkadaslar varmı acaba aldıgım kutuda carlson omega 3 fısh oıl yazıyo 1000mg dıyoo adam bu cok guzel dedı bunu verdıı

güle güle kullansın bebişin canım.... sağlıkla inş

gönülcüm hoşgeldin... nasılsın iyi misin?
canım çok teşekkürler hoş bulduk:) iyiyim çok şükür ama kendimi ağır hissetmeye başladım bir kaç gündür karnımı tuta tua gezmeye ,ve olduğum yerden kalkarken birinden destek alıp (eşimden) kalkmaya başladım bu durum sizdede varmı:S eğer sadece bende varsa 1,5 ay sonra bebeği doğuracağım demektir..:18:

evet bende şaşırdım, 30 u çok uzun şekerim çatlarım meraktan vallahi bencede ben eşimin işi yüzünden 21ine alabiliyorum,22sinde il dışında olacak... öyle ise ben 21 sen 22 sinde doktordayız şafak saymaya baylaşalım...

selam kızlarrr . nasılsınız görüşmeyeli?

ayşeozg gözün aydın canım. eşine kavuşmuşsun.

denizkızı dişin ne durumda? geçti mi ağrısı?
iyiyiz canım sen nasılsın asıl

ben kullanıyorum canım balık yağı memnunum ,tavsiye ederim,ama ben marincap kullanıyorum...

size güzel bir haberim var arkadaşım 22 gün önce toplamda 9 kg ile hamileliğini bitirmişti,ve bugün gördüm ki eski haline dönmüş bile sadece 2 kg fazlası kalmış.... Yaniii bizde dilerim kısa sürede kilolarımızdan kurtlacağız...

oh ne guzel ınsallah darısı bızee sen sımdıyekafdar kac kılo aldınn şekerr

canım öyle düşünme ya... neden erken doğurasın. bak sen çok sık kullanmaya başladın bu sözü.. erken doğurursan sadece bu psikoloji yüzünden doğurursun ben diyim sana.

ben de sıkı kıyafet giyersem eğer o zaman oturup kalkmakta güçlük çekiyorum. dün gece eteğim biraz sıktı, koltukta oturan kayınvaldemi öpmek için eğildim, daha doğrusu eğilemedim:))

canım böyle şeyler bende yok henüz tabi biraz hareketlerimde ağırlık var ama destek gerekmiyor kalkmam için. umarım öyle bişey olmaz canım ya dua ediyorum zamanında doğurlamın herşey normal olsun diye. Sağlıkla gelsin inş. tüm bebişler...

o halde ben de 21 ine alırım hayatım problem yok yani aynı gün olsun güzel oluyo sonra karşılıklı anlatmak

ayyy inşallah biz de öyle kısa süre içinde toparlarız kendimizi... ben uzun zamandır eski pantolonlarımı giyemiyorum zaten bu sabah da yazlık eteklerimi denedim yok yaaa hiçbiri olmuyo, hiç de lastikli eteğim yokmuş onu fark ettim hepsi fermuarlı ve tam bedenime göre alırdım zaten...:78: bol elbiseler alıcaz artık biraz daha havalar ısınsın da... ay bu havaya da sinir olmaya başladım nisan geldi kış geldi sanki biz yaz beklerken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…