ayyy inşallah biz de öyle kısa süre içinde toparlarız kendimizi... ben uzun zamandır eski pantolonlarımı giyemiyorum zaten bu sabah da yazlık eteklerimi denedim yok yaaa hiçbiri olmuyo, hiç de lastikli eteğim yokmuş onu fark ettim hepsi fermuarlı ve tam bedenime göre alırdım zaten...:78: bol elbiseler alıcaz artık biraz daha havalar ısınsın da... ay bu havaya da sinir olmaya başladım nisan geldi kış geldi sanki biz yaz beklerken....
8 kilo aldım cnm... sen daha fazla diyodun sanki .ben karıştırdım galiba. maşallah iyi gidiyosun.böyle devam eder inş
8 kilo aldım cnm... sen daha fazla diyodun sanki .ben karıştırdım galiba. maşallah iyi gidiyosun.böyle devam eder inş
yıyorum ben canım ama ılk baslarda cok ksutum dıye belkı bılmıyorum doktor cuma gunu dedı 5 kılo almıssın dıye bende sasırdım ben daha cok bılıyodum neyse gecse su 3 ayda yazın verılır ınsallah ramazanda gelıyoo zatıı oruc tutcakmısınız kıslarr
yıyorum ben canım ama ılk baslarda cok ksutum dıye belkı bılmıyorum doktor cuma gunu dedı 5 kılo almıssın dıye bende sasırdım ben daha cok bılıyodum neyse gecse su 3 ayda yazın verılır ınsallah ramazanda gelıyoo zatıı oruc tutcakmısınız kıslarr
dimi benim de aklımda 7 kilo aldığı bilgisi kalmış :) biz şaşkınlaştık sanırım biaz... zaman ilerledikçe aklımız da karışmaya başladı mı nedir
ramazana ben muhtemelen lohusa olacağım tutamam oruç... eğer lohusa olmazsam eğer, gücüm olursa tutucam. ama tutmayı çok istiyorum. borç kalmasın diye
bıde kıslar oktor bana dedı karnın bıraz asagıda sankı yukarısı bos dedı kotu bıseymı acaba bende bakıyorum yukarısı yumusak asagısı sert nıe acaba oyle sızde nasıl durumlar
bend eıstıyorum canım tutmak ınsallah tutabılrıız bebeıslerımızn sorunu olmazsaa bızım bı akraba dogum yaptıı kızı hep aglıyomus goguslerı yara olmus kızın sutu az gelıyomus bıde
.........kardelşenn resmıyecımm bak mmc turku ac muzık kanalıı cabukk helın calıyoo :)
işte süt verdiğimiz için de tutamayabiliriz belki... göğüs ucu yara oluyorsa göğüs ucunu koruyan silikonlar var. iyileşene kadar onları kullansın. herkes çok faydasını görmüş
.........
o ne kız??
helin canım kürtce sarkıı kadrelene demıstım bu sarkıyıda o yuzden dedım ona dınlesın dıye gercı kürtce anlamıyoruz ama guzel bı sarkı
aslında çok az kilo aldın ama göbeğin çıkmıştı senin. zaten sırf göbiş aldı kiloyu:) benim çoğu kıyafetim hala oluo . çok dar olanlar hariç. şuana kadar hiç hamile kıyafeti almadım. bakalım ne zaman alıcam:))
hee anladım canım... kim söylüyo? youtube dan izliyim
bıde kıslar oktor bana dedı karnın bıraz asagıda sankı yukarısı bos dedı kotu bıseymı acaba bende bakıyorum yukarısı yumusak asagısı sert nıe acaba oyle sızde nasıl durumlar
evet canım yaa göbek kocaman olduğu için hiç bişeyin beli olmuyo :) maşallah ya kıyafetlerinin olmaı ben de eşofmanlar ile idare etmeye çalışıyorum hamile kıyafeti almak hiç içimden gelmiyo ama bir pantolon aldım mecburen. yaz için de hamile kıyafeti almayı hiç düşümüyorum jileler oluyo ya lastikli onları sonra da giyebilirim hem diye almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?