2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aslında çok az kilo aldın ama göbeğin çıkmıştı senin. zaten sırf göbiş aldı kiloyu:) benim çoğu kıyafetim hala oluo . çok dar olanlar hariç. şuana kadar hiç hamile kıyafeti almadım. bakalım ne zaman alıcam:))

8 kilo aldım cnm... sen daha fazla diyodun sanki .ben karıştırdım galiba. maşallah iyi gidiyosun.böyle devam eder inş

yıyorum ben canım ama ılk baslarda cok ksutum dıye belkı bılmıyorum doktor cuma gunu dedı 5 kılo almıssın dıye bende sasırdım ben daha cok bılıyodum neyse gecse su 3 ayda yazın verılır ınsallah ramazanda gelıyoo zatıı oruc tutcakmısınız kıslarr

8 kilo aldım cnm... sen daha fazla diyodun sanki .ben karıştırdım galiba. maşallah iyi gidiyosun.böyle devam eder inş

dimi benim de aklımda 7 kilo aldığı bilgisi kalmış :) biz şaşkınlaştık sanırım biaz... zaman ilerledikçe aklımız da karışmaya başladı mı nedir

yok canım nasıl tutalım oruç yeni doğum yapmış olucaz ve emziricez inşallah. daha sonra inşallah tutarız oruçlarımızı.

bıde kıslar oktor bana dedı karnın bıraz asagıda sankı yukarısı bos dedı kotu bıseymı acaba bende bakıyorum yukarısı yumusak asagısı sert nıe acaba oyle sızde nasıl durumlar

ramazana ben muhtemelen lohusa olacağım tutamam oruç... eğer lohusa olmazsam eğer, gücüm olursa tutucam. ama tutmayı çok istiyorum. borç kalmasın diye

dimi benim de aklımda 7 kilo aldığı bilgisi kalmış :) biz şaşkınlaştık sanırım biaz... zaman ilerledikçe aklımız da karışmaya başladı mı nedir

:) olabilir hayatım... benim aklım zaten bulanıyo bu aralar. çok uyumaktan herhalde:))

ramazana ben muhtemelen lohusa olacağım tutamam oruç... eğer lohusa olmazsam eğer, gücüm olursa tutucam. ama tutmayı çok istiyorum. borç kalmasın diye

bend eıstıyorum canım tutmak ınsallah tutabılrıız bebeıslerımızn sorunu olmazsaa bızım bı akraba dogum yaptıı kızı hep aglıyomus goguslerı yara olmus kızın sutu az gelıyomus bıde

bıde kıslar oktor bana dedı karnın bıraz asagıda sankı yukarısı bos dedı kotu bıseymı acaba bende bakıyorum yukarısı yumusak asagısı sert nıe acaba oyle sızde nasıl durumlar

benim karnımın hiçbiyeri sert değil:s arada alt kısmı sertleşiyo.. karnın aşağıda falan demedi bana. ama eğer bi problem olsaydı söylerdi bana herhalde. sordun mu bi problem oluşturur mu diye??

bend eıstıyorum canım tutmak ınsallah tutabılrıız bebeıslerımızn sorunu olmazsaa bızım bı akraba dogum yaptıı kızı hep aglıyomus goguslerı yara olmus kızın sutu az gelıyomus bıde

işte süt verdiğimiz için de tutamayabiliriz belki... göğüs ucu yara oluyorsa göğüs ucunu koruyan silikonlar var. iyileşene kadar onları kullansın. herkes çok faydasını görmüş

işte süt verdiğimiz için de tutamayabiliriz belki... göğüs ucu yara oluyorsa göğüs ucunu koruyan silikonlar var. iyileşene kadar onları kullansın. herkes çok faydasını görmüş

hem kızıda cok aglıyomus cuma gunu mevlutu var gıtcez ınsallah bakım nasılmıs kızcagız hayırlsııyla canımm bı gecse zamann

ya bende birşey sorucam size... ihtiyaç listelerine baktım diğer forumlarda.

biberon stelizatörü , oda için havayı nemlendirici, biberon ısıtıcısı falan yazmışlar... ya siz de bunları almayı düşünüyormusunuz? yani çok elzem ihtiyaçlar mı bunlar

evet canım yaa göbek kocaman olduğu için hiç bişeyin beli olmuyo :) maşallah ya kıyafetlerinin olmaı ben de eşofmanlar ile idare etmeye çalışıyorum hamile kıyafeti almak hiç içimden gelmiyo ama bir pantolon aldım mecburen. yaz için de hamile kıyafeti almayı hiç düşümüyorum jileler oluyo ya lastikli onları sonra da giyebilirim hem diye almayı düşünüyorum.

hiç bi fikrim yok canım ya nerde olması veya nasıl olması gerektiğini bilmediğim için şaşırdım umarım seninki de normal yerindedir yaaa.... doktrlar bazen aklımızı karıştırıyolar...

karnımın büyük olmamasının avantajları bu oldu... her kıyafetim oluyo şükür ki.. dün misafirliğe gittim. soruyolar aşeriyormusun diye... ilk 3 ayda falan sanıyorlar.. geçen de bir kadın gördü beni kızım bu ne kilo almışsın, suratın değişmiş falan dedi. ben de farkındayım diyince. aaa neden bu kadar erken oldu ki son zamanlarda Allah bilir ne olursun sen dedi. güya moralimi bozmaya çalışıyo.. aptal daha yeni öğrendim sanıyomuş hamileliğimi. 7. aya girdim diyince morardı resme. ıkk pıkk kaldı oracıkta... ben 4 ay kimseye demedim yakın çevrem hariç. girdiğim ortamlarda hala hamileliğimi bilmeyenler var. her hafta kursa gidiyorum orda da 5. ayda öğrendiler. :)) ay ne uzun yazdım yaaa peh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…