2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

hiç bi fikrim yok canım ya nerde olması veya nasıl olması gerektiğini bilmediğim için şaşırdım umarım seninki de normal yerindedir yaaa.... doktrlar bazen aklımızı karıştırıyolar...

ay evet canım ya bıgun gıdıyorum 25+4 gunluk dıyo cumartesı bı dah agıttım nasılsa ucretsız esımd egelsın dıye nobetcı kadının bı dovmedıgı kaldı yanı nıe geldın neyın var dun gelmssın daha ne geldın falan sanan eya sen muaynenı yap dedı bebek gerıden gelıyo 3 haftadı bır kontrole gel bı oncekı gun normal cıkıyo bı sonrakı gunde degısık cıkıyo anlamadım yanı kadına deıdm dun boyleydı bugun nasıl boyle dıye olabılır oyle dıyo manyakmıdır nedır bunlar ya

var oyle dengesızler canım ya ne anlarla boyle konusmaktan hıc bılmem yanıı banada dıyolar senın karnın hıc 6.5 aylık hamıle ınsan karnı gıbı degıl daha ufak dıyolar ılla buyukmu olması lazım anlamıyorum ya onlar alışmıs buyuk karınlı hamıle gormeye bız degısık gelıyoruzz

canlarım ben çıkıyorum kocişim geldi onunla ilgileneyim...Allaha emanet olun. öptüm hepinizi:79:

almasın canım dahah ıyı bende sımdıyekacdar 5 kılo almıssım sız kac kıloo aldınız bakımm

canım bende hamile kalmadan önce 70 kiloydum hamile kaldım ilk 3 ay bişey yiyemedigim için 5 kilo verdim 65 düştüm şimdi 72 kiloyum verdigim kiloyu geri aldım yani 2 kilo fazlam var :)

Kızlar, hepinize verdiğiniz moral ve destek için çok teşekkür ediyorum, içim rahatladı sayenizde

Dün akşam sırt üstü uzandım ve bebeğim öyle çok tekmeledi ki, korku filmlerinde olduğu gibi, karnımı yırtıp dışarı fırlayacak gibi geldi bian Hatta, paranoyalarımı ilerletip kordonu boynuna dolandı da can mı çekişiyor acaba diye az korkutmadım kendimi :18:

Zaten çok hareketli de, bazen, beni korkutacak kadar çok hareket ediyor. Sizlerde de benzer durumlar var mı? Kusuruma bakmayın, ilk hamileliğim olduğu için ve etrafımda sorup öğrenebileceğim kişiler olmadığı için başınızı ağrıtıyorum her seferinde :26:

baş agrıtma durumu söz konusu degıl canım cıkar aklından oyle seyı hepımız bıldıgımız yada bılmedıgımız seyelrı burada paylasıyoruz daha guzel oluyo her zaman sorabılırsın ıstedıgını evet bend eoyle hıssedıyorum bazen oyle cok tekmelıyo bazen yavas yavas bazende tekmelemıyo bunlar gayet normalmıs sen aklına kotu seyelrı getırme canımm o ıcerde dolanıyodur bıcırık

maşallah sana canım ne kadar güzel... aman kimisi öyle tek dertleri moral bozmak ne işlerine yarıyosa bilmem onu da....

nasıl yani canım bi gün ileri bi gün geri mi çıkıyo kaç gün fark ediyo iki gün arasında peki... kafam allak bullak oldu inan bişey anlamadım... benim de bebek geriden geliyo ama en baştan beri hep aynı tarih çıkıyo..

bence hareketlerini o kadar dert edip kendini üzme boşyere. her an farklı oluyo onların hareketleri hem sırtüstü uzanınca daha çok hareket ediyolar.

2. ye gıdecegım dıyordun gıttın mı? bu dr erken dogum gıbı bırsey dedı mı ? senınde sansına tuhaf ınsanlar cıkıp kafanı bulandırıyorlar olmasa degıstr doktorunu canım

kızlar bende 23 nısan dusunuyrm bu sefer sızınle beraber ıns gecen esım dayanamamıstı 1 hafta onceden gıtmıstm bu sefer gıdıp hem raporumu alacagım

oh gule gule gıysın bebısın ne guzel bır anda cıkıp almıssın hepsını ..bende lıste olustryrm alınacak cok sey var emzırme sutyenını ne marka aldın? bende aldım ama memnun degılım ortadakı dıkıs ızlerı bellı oluyr degıstırecegım .pijama takımımında altı kaprı hastanede rahat olur mu bılmıyrm ..alıyorum sonrada kararsız kalıyrm .ben nıye boyleyım yaaaaaa?

bend eıstıyorum canım tutmak ınsallah tutabılrıız bebeıslerımızn sorunu olmazsaa bızım bı akraba dogum yaptıı kızı hep aglıyomus goguslerı yara olmus kızın sutu az gelıyomus bıde

canım emzırırken nasıl oruc tutcaksınız? lansınoh gogus ucu kremı cok ıyımıs ben dogumdan 1 ay once kullanmaya baslamayı dusunyrm.arkadasımın ablasınında yara olmus o bır yandan bebek bır yandan aglıyrms o duruma dusmemek ıcın onceden onlem almak lazım

canım buhar makınesı bende dusunuyrm kalorıfer benım bıle bogazımı kurutyr ama zaten yazın dogum olacagı ıcın kısın ıht olursa almayı dusunyrm hatta bıberonu bıle ıht olursa sonra alacagım

canım bendede oluyo öyle.. bazen çok hareketli bazense hareketsiz. dün gece uykuya dalamadım resmen. ama az önce babası elini koydu, bekle bekle dakikalar sonra ufacık birkaç hareket yaptı. doktorum bana bebekler de anne karnında uyur ve uyanırlar. yaklaşık yarım saatlik periyotlardır bunlar dedi.. gerçekten de öyle. bazen yarım saat boyunca durmadan hareket ediyo. bazense saatlerce sadece ufak birkaç hareketi var.

bu arada başımızı neden ağrıtasın hayatım. aramızda bu sorulardan sıkılacak kimse yok... herksin merak ettiği birsürü şey oluyor. burada konuşup rahatlıyoruz. ohhh iyi ki varız be

bende anlamıyorum canım ya bı doktor oyle dıyo bı doktor farklı dıyo ınsan kıme ınanacagını sasrıyo ya zaten dişimde hala gecmedı başıma vuruyo agrısı bıde bugun ıkı kere oldu gozlerım karardı tansıyonum dustu sımdı cok halsızım 11e 5 cıktı tansıyonum neden acaba kucuk tansıyonum düşük dımı kıslarr

oh ne guzel ınsallah darısı bızee sen sımdıyekafdar kac kılo aldınn şekerr
şimdiye kadar sadece 4 kilo aldım onuda son 2 ayda aldım canım

ayy evet yaa çok korkuyorum da ondan ikide bir onun lafını ediyorum... eğilemedin eğilme şekerim eğilirsende karınını tut
ben bir kaç gündür de hastaydım ya onun kırgınlığı da kaldı üzerimde... inşallah zamanında doğururum yoksa biliyorsun ben yanarım....süper şekerim 21 nisan büyük buluşma:):)
canım sen gönüle sorma hiç... o hiç kilo almadı sayılır:))
aldım aldııımmmm.... sizi geçersem şaşırmayın

inşallah canım,aynen bende diyorum yazı beklerken kışmı yaşayacağız nisan geldi kış geldi...
ben aldım artık yakında yeni bir foto patlatırım size:)ayrıca maşallah sana şekerim....
yok canım nasıl tutalım oruç yeni doğum yapmış olucaz ve emziricez inşallah. daha sonra inşallah tutarız oruçlarımızı.

bıde kıslar oktor bana dedı karnın bıraz asagıda sankı yukarısı bos dedı kotu bıseymı acaba bende bakıyorum yukarısı yumusak asagısı sert nıe acaba oyle sızde nasıl durumlar
ee benimki de aşağıda ,aman takma kafana ,kız karnı aşağıda olur zaten ,oğlna karnı yukarı çıkarmış...
canım bende hamile kalmadan önce 70 kiloydum hamile kaldım ilk 3 ay bişey yiyemedigim için 5 kilo verdim 65 düştüm şimdi 72 kiloyum verdigim kiloyu geri aldım yani 2 kilo fazlam var :)
amanın şekerim bende 70 ile hamiş kaldım,74 oluverdim artık:)

kız güldüm sana aynı benim gibisin,bende kendimce senaryolar kuruyorum bazen... kokrma korkma o çok iyi demekki maşallah... ben bazen oyun oynuyorum karınıam parmak uçalrımla pıt pıt yapıyorum o da bana tepki veriyor çok hoşuma gidiyor:):86:

öff içim çok sıkıldı içimi dökeceğim size ,ben hamilelğimin başında bir özel hastaneye başladım,fakat doktorumdan çok memnun olmama rağmen hastanenein yüksek doğum fiyatları yüzünden orayı bırakıp ,başka bir özel hastaneye geçtim,oradaki yeni doktorumdan da çok memnun kamıştım,2 defadır oaraya gitmiştim,ancak bugün öğrendimki doktorum farklı bir hastaneye geçiyormuş(devlete ait bir hasteneye) ben ise asla devlete ait bir hastanede doğum yapmak istemiyorum,bu nedele yine başka bir doktora gideceğim,Aslında en başında gitmeliydim bu doktora ama melsef o zaman doktor yeni doğum yapmıştı, gidemedim,sinirlerim bozuldu ,nerede doğuracağım acaba

öte yandan ocakta ev aldık,fakat kiracı vardı ve bebekleri olmak üzereydi diye hadi mayısa kadar oturun dedik,(ama benim gebelik haftamı tam hesaplamamıştık)sonra benim o dönemde ağırlaşacağımı düşünerekki mayıs 22 de de bana elti geliyor düğünümüz var;nisan 15e kadar süre verdik onlarda kabul ettiler ama daha onlarda hiç bir hareket yok aynı sitedeyiz...Eğer onlar çıkarlarsa daha eve mutfak banyo yaptırcaz yeni,dekorasyon falan yaptıracağız,bu evi toplayacağım ,eşyaları yıkayacağım,bebek alışverişi yapacağım,çocuklara genç odası yapacağım ve hepsini mayıs 22 ye kadar yapıp bitirmem gerekiyor..İçim çoook sıkıldı kızlar dua edin bana ,Herşey bir an önce yoluna girsin ben onca işin altından nasıl kalkacağım muhakkak yardım eden olacak ama başrol oyuncusu benim...:26:

canım biberon ısıtıcısı düşünmüyorum ama arzumun buhar makinesinden düşünüyorum.ancak kışın alacağım çünkü yaza gerek yok.zaten evim denize 150 200 metre burası da nemli..
aynen bende senin gibiyim.ama artık karnım epey belli.sadece hamile pantolonu aldım ve lcw dan benye aldım hepsi S BEDEN:)eşofmanlarımı aynen giyiniyorum yazında rahat elbiseler alacağım inşallah.
canım benim bizler burda paylaşım için varız.her şeyi yazalım ki faydamız dokunsun..benimde öyle oluyor telaşlanma..

doktor değiştirmesi zordur eminim.ama olsun sıkma canını.kuzenimin karısı bursada özel bir hastanede doğum yapmıştı ve çok memnundu.durumlarıda çok iyi olmasına rağmen bunu seçmişlerdi ve sgk ile anlaşmalıydı hastane.öğrenirsem söyleim sana.

ev konusuda kötü olmuş canım ama sıkma canını.hem neden 22 mayısa kadar bitirmek zorundasın ki.düğünden sonrayada kalsa olmazmı..rahat ol ama bende senin gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…