benim eşim güya karışmıyor bana ama tek başıma yürümemden de hoşlanmadığının farkındayım. akşamları da işten yorgun geliyor. keyfi yerinde olursa çıkıp yürüyoruz 15 dakika filan :) yürümeye de üşeniyo yani benimki :))
waaawww :)) yetmez mi :) ya ben ilk etapta doktoruma da söyleyemedim bana ve diğer hastalara yapılanları. sonra muayenehanesine gittiğimde anlattım.adam şok oldu. ama sonrasında resmi makamlara şikayette bulundum. maddi sıkıntılar yaşadığımız bi dönemdeyiz şu an ama yemem içmem-birçok ihtiyacımdan kısarım ama o hastaneye bidaha gitmem. allah göstermesin.başhekimi tanımak yeterli mi acaba :)
valla benimki açık açık söylüyo istemediğini. bir de düşün o kadar fena ki buranın sahiline inmiyo, neymiş efendim serseri doluymuş. gidiyo arabayla 15 dk mesafedeki semtin sahiline... ben de keyfi olursa çıkıp yürüyorum onunla. yürüdükten sonra da ohh yaa hergün yürüyelim valla enerji depoladım diyo ertesi gün yine aynı tas aynı hamam
iyiyim canım ne olsun... şimdi oturdum ben de. bu topiğe giriyoruz kimse olmayınca bi yazıp çıkıyoruz. ben elimden geldiğince ilgili davranıyorum ama yine de öyle sohbetler çok sarmıyo... benim de canım sıkılıyo , çıkıp tv izliyorum..
sen nasılsın?
eşlerimiz aynı ya.. bulunmayan hint kumaşıyız ya, herkesin gözü üstümüzde. yirler sonra bizi yirler....
iyiyim canım ne olsun... şimdi oturdum ben de. bu topiğe giriyoruz kimse olmayınca bi yazıp çıkıyoruz. ben elimden geldiğince ilgili davranıyorum ama yine de öyle sohbetler çok sarmıyo... benim de canım sıkılıyo , çıkıp tv izliyorum..
sen nasılsın?
eşlerimiz aynı ya.. bulunmayan hint kumaşıyız ya, herkesin gözü üstümüzde. yirler sonra bizi yirler....
öğle arasında okuldan geldim, eşim aradı. akşama misafir gelcekmiş. öğle arasında hiç boş durmadım. misafirlere hazırlık yaptım.okula da pilim bitmiş bi şekilde gittim.şimdi de işler bitti dinleniyorum. eşim gelince evi bi süpürsün yeter......
sen nasılsın palettecim? bu topikte kimse olmuyo yaa. şöyle aynı anda bikaç kişi girse topiğe, biraz kaynatsak ne güzel olur di mi :)
fiziksel olarak yorgunum biraz, okulda da çocuklar biraz canımı sıktılar bugün ama bunların haricinde iyiyim.
bu topikte kişi sayısı az.aslında çok daha samimi bir ortam olabilir, herkes daha iyi tanıyabilir bence birbirini
valla topikten ben de şikayetciyim kızlar.azıcık giriyoruz hemen çıkıyoruz.bu arada ben hiç yürüyüşlere başlamadım azıcık havalar ısınsın plajyolu sahili evime çok yakın akşam üstü arabayı ya pşajyoluna çekerim ya da seka parkına çekerim ve bolca yürürüm diye düşünüyorum.eşim pek bişey demez zaten.öyle konularda sıkıntısı yok şükür.zaten artık yüzüklerini de takmak zorunda değilsin diyor göbüşüm belli olduğundan beri:)deli ya bu kocalar..sanki çıtır genç kızlarız:)yemek yaptım fırına verdim kocamı bekliyorum akaşam kursu var onun gölcükte saz kursuna gidiyor.bende ykm ye gidip emzirme sütyeni ve atleti alayım diyorum kaç tane alayın sizce kızlar yaa...ten beyaz ve siyah renkli alayım birer tane diyorum.atletleride aynı şekilde alayım yeter mi sizce..
valla topikten ben de şikayetciyim kızlar.azıcık giriyoruz hemen çıkıyoruz.bu arada ben hiç yürüyüşlere başlamadım azıcık havalar ısınsın plajyolu sahili evime çok yakın akşam üstü arabayı ya pşajyoluna çekerim ya da seka parkına çekerim ve bolca yürürüm diye düşünüyorum.eşim pek bişey demez zaten.öyle konularda sıkıntısı yok şükür.zaten artık yüzüklerini de takmak zorunda değilsin diyor göbüşüm belli olduğundan beri:)deli ya bu kocalar..sanki çıtır genç kızlarız:)yemek yaptım fırına verdim kocamı bekliyorum akaşam kursu var onun gölcükte saz kursuna gidiyor.bende ykm ye gidip emzirme sütyeni ve atleti alayım diyorum kaç tane alayın sizce kızlar yaa...ten beyaz ve siyah renkli alayım birer tane diyorum.atletleride aynı şekilde alayım yeter mi sizce..
kolay gelsin sana canım.böyle hazırlıksız olunca insan zor oluyor misafir.neyse eşin yardım eder.benimde hafta sonu eşimin kız kuzeni var genç kız,o da öğretmen o gelecek bize hafta sonu kalmak için.ayrıca eşimle beni tanıştıran kişi.severim gelmesi iyi olur banada gezeriz çarşı pazar..
fiziksel olarak yorgunum biraz, okulda da çocuklar biraz canımı sıktılar bugün ama bunların haricinde iyiyim.
bu topikte kişi sayısı az.aslında çok daha samimi bir ortam olabilir, herkes daha iyi tanıyabilir bence birbirini
kolay gelsin sana canım.böyle hazırlıksız olunca insan zor oluyor misafir.neyse eşin yardım eder.benimde hafta sonu eşimin kız kuzeni var genç kız,o da öğretmen o gelecek bize hafta sonu kalmak için.ayrıca eşimle beni tanıştıran kişi.severim gelmesi iyi olur banada gezeriz çarşı pazar..
benim de 1-2 aydır çok nadir bulantılarım vardı. şimdi yine başladı bulantılarım. kusmam falan yok Allahtan. neden böyle oldum anlamadım. yıpkı ilk üç aydaki gibiyim
insanın sevdiği kişiler olunca iyi oluyor gerçekten..canım sütyensiz olmaz bence yaa..zaten göğüsler büyüdü yani en azından benimkiler çok büyüdü.bir de kuzenim yeni doğum yaptı sütyenlerden çok memnun.kesinlikle al diyo ama sen de öyle diyince..evet pahalı canım.ama mecburen alacağız.zaten mecbur olduğumuz için fiyatlar yüksek yaa..kızımın cicilerini gördün mü..diğer aldıklarımı da çekip ekleyeceğim inşallah..
bana bu akşam gelcek misafirler yakın akraba. yaşları bize yakın değil ama çok cici,3 yaşında cimcime bi kızları var. o yüzden çok mutluyum gelecekleri için.
ayy bulantı deme.inşallah tekrar gelmez.ilk 5 ayımı düşündükçe bazen ağlıyorum.resmen ölmek istiyordum o zamanlar.sürekli hastaneye git kal serum yee,sürekli tahliller.kilo vermek öldürdü beni.şurda daha yeni yeni iyiyiz derken tekrar başlamasın valla..bazen korkuyorum bende.dikkat et kendine.mideni yormayacak şeyler yee..benim de 1-2 aydır çok nadir bulantılarım vardı. şimdi yine başladı bulantılarım. kusmam falan yok Allahtan. neden böyle oldum anlamadım. yıpkı ilk üç aydaki gibiyim
insanın sevdiği kişiler olunca iyi oluyor gerçekten..canım sütyensiz olmaz bence yaa..zaten göğüsler büyüdü yani en azından benimkiler çok büyüdü.bir de kuzenim yeni doğum yaptı sütyenlerden çok memnun.kesinlikle al diyo ama sen de öyle diyince..evet pahalı canım.ama mecburen alacağız.zaten mecbur olduğumuz için fiyatlar yüksek yaa..kızımın cicilerini gördün mü..diğer aldıklarımı da çekip ekleyeceğim inşallah..
aaaa hem de ilk aylardaki gibi mi? ayyy çok zor. allah yardımcın olsun canım. inşallah bi an önce geçer
ayy bulantı deme.inşallah tekrar gelmez.ilk 5 ayımı düşündükçe bazen ağlıyorum.resmen ölmek istiyordum o zamanlar.sürekli hastaneye git kal serum yee,sürekli tahliller.kilo vermek öldürdü beni.şurda daha yeni yeni iyiyiz derken tekrar başlamasın valla..bazen korkuyorum bende.dikkat et kendine.mideni yormayacak şeyler yee..
ayy nasıl tanıştınız anlatsanaaa
gördüm cicilerinizi canım. çooook beğendim. güzel günlerde kullanın inş.
benim göğüsler öncede 75B idi, şimdi ise 80i dolduruyo. doğum yapana kadar 85 olur heralde :)) ayy ne biliiim o kadar çok masraf var ve bir o kadar da borcumuz var. bebeğimin ihtiyaçlarını daha çok önemsiyorum o yüzden belki ikinci plana atabilirim. bilemiyorum yanii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?