2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

gonulcum ıns butun ıslerın yolunda gıder ve kıracılar sorun yasatmazlar dogum konusunda ben ınanıyrm bebıslerımız zamanında gelecek olumlu dusun canm ırem ne kdar kuvezde kalmıstı pekı? bende devlette dogum yapacagım cok dr degıstrdm ozelden gectım tam donanım devlette var dedıler ve suankı dr um orda calısyr devlet hakkındakı olumsuzlukları cok dusunmek ıstemyrm cunku dusundukce karar degıstryrm umarım hersey ıstedıgımız gıbı gecer

belki de korkuyolardır canım yalnızken tansiyonun oynarsa düşer bayılırsan falan diye aslında bi bakıma haklılar da.... annem ablama hamile iken otobüs durağında dşüp bayılmış hamilelikte normal şeylermiş. yalnız pek dışarı çıkmamakta da fayda var gerekmedikçe... aynen benim ki de üşeniyo yaaa ama ben isteksiz olduğunu görünce kırgın bakıyorum hemen kalkıyo

hahahaaa bu kadar olur anacım bunların hepsi mi aynı model yaaa....

Allah yardımcınız olsun inşallah canım herşey gönlünce olur....

evet bu topik biraz yavaş ilerliyor canım bugün temmuz annelerine bi bakayım dedim onlarca kişi var aynı anda ve yazılanlara yetişilmiyor da zor ama takip edemiyosun kafan karışıyo iyice ben orada kendimi yabancı hissettim sanki buranın gerçek sahipleri biziz gibime geliyo orda aynı tadı alamadım güzeldi ama kalabalık buranın yeri ayrı şekerim....

benim de 1-2 aydır çok nadir bulantılarım vardı. şimdi yine başladı bulantılarım. kusmam falan yok Allahtan. neden böyle oldum anlamadım. yıpkı ilk üç aydaki gibiyim

canım ya bugün ilk defa benim de midem bulandı sağlık ocağında beklerken. oradaki ilaç kokusundandır dedim ama bakalım yine devam edecek mi acaba son aylarda yine mi bulantı çekeceğiz hayıııııırrrr.....

böyle anlatılınca hikaye gibi geliyo insana ama kader kısmet işte ama eşin de yani nasıl emin konuşmul öyle kendinden :) maşallah canım ömür boyu böyle güzel devam eder inşallah...

anacım hemen hemen aynı hikayee ya bu kadar olur yani...

havalandırılmayan ev çok kötü kokuyo yaa ben de bu kış hep mutfak penceresini gün boyu açık bıraktım. aynen kayınvalidemlere gittiğimde bu sıkıntıyı ben de yaşıyorumben açıyorum onlar kapatıyooo...

inşallah kiracılara yaptığınız iyiliğin karşılığında siz madur olmazsınız canım ya.... bakalım neler yaşayacağız yine konuşur paylaşırız zamanla...

Teşekkür ederiz canım beğenmene sevindim kızımın ismini..

benim de kilo alımım birden hızlandı sanki bugün sağlık ocağına gittim aşı için bugün ki kiloma göre baktığımızda toplamda 4 kilo almış oluyorum... halbuki geçen kontrolde daha 2 kiloydu :26:

ilk doğumun hiç istenmeyecek bi şekilde olmuş canım gerçekten o psikolojide bunları yaşamak beni de korkutuyo kendimi özel hissetmek isterim o an... aman Allahım yaaa bi tuhaf oldum yazdıklarını okuyunca bu ne ilgisizlik böyle. ben de doğumda eşim yanımda olsun çok istiyorum hem o da yaşasın o anları hem de benimle ilgilensin....

offf ya nasıl zor bir durumda doğum yapmak zorunda kalmışsın.

al canım ne kadar erken başlarsan o kadar iyi diyolar. bir kaç gün farktan bişey olmaz canım yine aynı haftaya den geliyo kontrollerimiz

çok teşekkür ederim canım. Uras da çok güzel bir isim anlamı da çok hoşmuş. ben dün isim konusunda diyaneti aradım kuranda geçmesi şartı diye bişey yok dediler sadece anlamı güzel olsun güzel şeyler çağrıştırsın anne babanın görevi budur dediler. bence kuranda geçip geçmemesi konusuna takılma.

inşallah canım inşallah... ooooo sen iyice süsleyip püsleyeceksin demek odayı gü<el olur yaa odanın bi havası olur sen de iyi etkilenirsin hem.

Bende anlatayım eşimle nasıl tanıştığımı

eşimin ailesiyle birlikte bizim mahallemizde oturuyordu,ve eşimle aramızda 6 yaş var,kardeşleriyle(şuanki görümcem ve kayınbiraderimle) sohbetimiz vardı hep birlikteydim onlarla ama evlerine pek gitmezdim...o da zaten sürekli okulda olurdu...neysee... bunlar ev aldılar bizim mahalleden talındılar gittiler ...bizde bir kere evlerine gidip hayırlı olsun eviniz demiştik o zaman eşim yine yoktu evde..aradan 8 yıl geçti....günün birinde babamla birlikte bir programa katıldım,(ama nasıl ,isteksizim anlatamam hayır ben gelmek istemiyorum dememe rağmen zorla gittik) koskoca salonda o kalablıkta eşimin ailesi geldi bizim masayı buldutabii ben unutmuşum artık simalarını,neyse annem bana hatırlattı bak kızım bunlar eski komşularımız dedi;biz sohpete koyulduk...Derken masamıza yakışıklı takım elbiseli bir bey geldi(eşim) ,hayran kaldım duruşuna,aaa birde baktımki o benim tanıdığım delikanlıymış ,okumuşta adam olmuş bir kaç defa bana gizliden bakışını yakaladım,sonra bir ara seslendim beni tanıdınızmı diye;o da ''sizin gibi hoş bir hanımı tanıyıpta unutmam mümkün değil dmezmi bende mümkünmüş demekki ben o kız çocuğuyum dedim,şok oldu,nasılda değişip güzelleşmişsin nolmuş sana böyle hayran kaldım dmesinmibana hemen kartını verdi,bende tabii ertesi gün dayanamayıp çağrı attım ve sonra.... 5 yıllık flörtten sonra evlendik.. kısmet.....şaka gibi...

inşallah bu defa bana özle olduğumu hissetirecek insanların yanında doğum yapacağım,nefret ettim devlete ait hastaneden bu yaşadıklarım yüzünden...Allah bana yardım etti ama hiç ıkınmadan doğdu bebeğim... ve kuvezde sadece 1 hafta kaldı...Dİlerim sizler rahat ve güzel doğum yağpasınız birde illaki özle istememin diğer nedeni eşimin yaptığı iğrenç şaka... ''sen içerde yumuşacık yataklarda yatarken ben dışarda sandalye tepesinde sabahladım''her ne olursa olsun böyle şaka yapılmamalıydı bana ..bu defa görsün bakalım yumuşak yataktamı yoksa dikenler üzerindemi yatıyorum...ona bu lafını yutturucam...

vay vay bu ne yahu ne romantik sözler bizde okulda lise 2 den bu yana toplam 13 sene oldu anlatıcak çok şey var 10 sene koştu ama hala kiloluyuz.

ay ayy onca sene sonra gerçekten de şaka gibi yaaa.....
yaa ben de anlatıcam eşim eskiden ilköğretimde iken benim ablam ile aynı sınıftaydı eşimin erkek kardeşi ile de ben aynı sınıftaydık, eşimle bizim aramızda 3 sınıf fark vardı. sonra farklı liselerde okuduk ben lise 2 deyken eşim üniversitedeymiş ve benim kuzenimin doğum günü partisinde karşılaşmıştık ablama benzetti beni ve tanıdı öyle okuldan falan konuşmaya başladık malum lisedeyiz üniversiteyi merak ediyoruz falan.... derken beni dansa davet etti ama benim o sıralar bir erkek arkadaşım vardı ve davetini de reddettim. aradan yıllar geçti ben üniversiteye gittim geldim tabi eski erkek arkadaşımla da ayrılmıştık. bir gün ben işe giderken yolda karşılaştık ayak üstü öyle selamlaştık o kadar sonra facebook ta eklemişti beni derken mesajlaşmaya başladık ama bana açılamadı hiç, daha önceki dans teklifini reddetmemden ötürü yine aynı şeyi yaşamaktan da çekinmiş. sonra kardeşi sürekli bilgisayarda benim resimlerime bakarken yakalamış onu ve bu işe o el atıvermiş... nişanlısı da benim mahalleden yakın arkadaşımdı ondan benimle konuşmasını ve ağzımı aramasını istemiş ben de şaşkın şaşkın bişey diyemedim amaçık kapı da bıraktım kendisi konuşsun bi derdi varsa dedim sonra numaramı istemişti ve buluştuk bir gün derken işte olan oldu ve evleniverdik....

aferin kız ne cesaret... ben hayatta cesaret edemezdim. maşallah. aşk evliliği yaptınız hee... ee senin gibi güzel bir hatuna aşık olmamak mümkün mü?

vay vay bu ne yahu ne romantik sözler bizde okulda lise 2 den bu yana toplam 13 sene oldu anlatıcak çok şey var 10 sene koştu ama hala kiloluyuz.

haha! ay çok komiksin canım ya... demek liseden beri flört ettiniz maşallah yaa ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…